• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فقط دستوری و دزدیدن سرمایه سهامدار خرد هست
من اینو اصلا متوجه نمیشم
سهامدار خرد 1000 سهم به قمیت 4500 تومن خریده
قیمت تا 7000 تومن بالا میره ، من 1 میلیون سهم میفروشم قیمت پایین میان تا 4000 تومن ، دوباره 1.1 میلیون سهم میخرم
دوباره تا 7000 تومن بالا میره ، 1 میلیون سهم میفروشم
قیمت پایین میارم تا 4100 تومن دوباره 1 میلیون سهم میخرم

سهام دار خرد 1000 تا سهمش رو داره :D کف سهمش هم از 4000 تومن تا 4100 تومن بالا رفته . طبق براوردی که از سود آوری شرکت دارم تا آخر سهم کف قیمت هر سهم رو میخوام تا 5500 بالا بیارم و یعنی کف سهم رو 1500 تومن بالای 4000 تومن ببندم ، یعنی 37% رشد
حالا اونی که به قیمت منطقی خریده و 4500 تومن داده ، اگه توی کف های آینده اضافه نکرده باشه تا آخر سال 22% سود میکنه . مثلا تورم هم این سال 15% باشه ، نرخ بهره بانک هم 18% ، تازه 22% سود میگیره
اونی هم که پایینتر خریده 22% تا 37% سود میکنه

اونایی هم که شرکت های به دردنخور رو صرفا به خاطر تحلیل تکنیکال و با قیمت بالا میخرن ، باید با حد سود و ضرر معامله بکنن و اجازه ندن ضررشون از 15% روی هر معامله بیشتر بشه ( مثلا ... ) و اینکه قبول بکنن این مدل معاملات همش احتمالاته
فقط معاملات بلند مدتی بر اساس بنیاد شرکت و سود آوری شرکت میزان احتمالاتش کمتره اونم به خاطر اینکه شما بر اساس عرضه و تقاضای سهام توی بازار معامله نمیکنید بلکه بر اساس حقایق بازار و مسائل مالی و اقتصادی شرکت معامله میکنید

کسی از سهامدار خرد نمیدزده
از افراد به خیال خودشون خفن و زرنگ میدزدن . اونایی که فکر میکنن باهوش ترین انسان هستن . اونایی که فکر کردن پول ریخته و فقط باید جمعش بکنن . از اونایی میدزدن که فکر میکنن آخرِ معامله گری و ترید هستن ...

اکثر کسایی هم که توی معاملات غیر بورسی سرشون کلاه میره ، خونه ، ماشین و ... ، به خیال خودشون زرنگ بودن ! یعنی خودروی چپی رو یه جوری بهش میندازن که طرف فکر میکنه فروشنده احمقه و مثلا یه خودرو رو 20% ارزونتر خریده:D

شرکت ها برای اینکه قیمت سهامشون رشد بکنه باید سودشون رشد بکنه و یا قیمت دارایی هاشون افزایش پیدا بکنه . همین . شما قیمت آخرین کف هر سهمی رو در نظر بگیر مثلا 3000 تومن . اگه فرض کنیم اون کف قیمتی بوده باشه (!) و پایین تره نره ، تا آخر سال با فرض تورم 15% ای مثلا باید به 3600 تومن برسه . حالا اگه 4 تا +5% بخوره ، این قیمت آخر سالشه که توی 4 روز بهش رسیده . میتونه بازم بالاتر بره و میتونه پایین بره ولی اگه شما این رو گوشه ذهنتشون داشته باشی
شرکتی که سود آوریش با قیمتش هم نمیخونه من نظری ندارم چون اصلا با منطق من جور در نمیاد که این ریسک رو بکنم

اگه هم معاملاتی روی اون سهم ها داشته باشم میدونم که با احتمالات وشانس بازی میکنم و ریسک بالایی رو قبول کردم

اگه شرکت خوب با ملاک هایی که قبلا گفتم رو به قیمت خوب خریده باشید و حتی هیچ معامله ای هم نکنید و به پولتون هم نیاز نداشته باشید ، قطعا سرمایه گذاری خوبیه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من اینو اصلا متوجه نمیشم
سهامدار خرد 1000 سهم به قمیت 4500 تومن خریده
قیمت تا 7000 تومن بالا میره ، من 1 میلیون سهم میفروشم قیمت پایین میان تا 4000 تومن ، دوباره 1.1 میلیون سهم میخرم
دوباره تا 7000 تومن بالا میره ، 1 میلیون سهم میفروشم
قیمت پایین میارم تا 4100 تومن دوباره 1 میلیون سهم میخرم

سهام دار خرد 1000 تا سهمش رو داره :D کف سهمش هم از 4000 تومن تا 4100 تومن بالا رفته . طبق براوردی که از سود آوری شرکت دارم تا آخر سهم کف قیمت هر سهم رو میخوام تا 5500 بالا بیارم و یعنی کف سهم رو 1500 تومن بالای 4000 تومن ببندم ، یعنی 37% رشد
حالا اونی که به قیمت منطقی خریده و 4500 تومن داده ، اگه توی کف های آینده اضافه نکرده باشه تا آخر سال 22% سود میکنه . مثلا تورم هم این سال 15% باشه ، نرخ بهره بانک هم 18% ، تازه 22% سود میگیره
اونی هم که پایینتر خریده 22% تا 37% سود میکنه

اونایی هم که شرکت های به دردنخور رو صرفا به خاطر تحلیل تکنیکال و با قیمت بالا میخرن ، باید با حد سود و ضرر معامله بکنن و اجازه ندن ضررشون از 15% روی هر معامله بیشتر بشه ( مثلا ... ) و اینکه قبول بکنن این مدل معاملات همش احتمالاته
فقط معاملات بلند مدتی بر اساس بنیاد شرکت و سود آوری شرکت میزان احتمالاتش کمتره اونم به خاطر اینکه شما بر اساس عرضه و تقاضای سهام توی بازار معامله نمیکنید بلکه بر اساس حقایق بازار و مسائل مالی و اقتصادی شرکت معامله میکنید

کسی از سهامدار خرد نمیدزده
از افراد به خیال خودشون خفن و زرنگ میدزدن . اونایی که فکر میکنن باهوش ترین انسان هستن . اونایی که فکر کردن پول ریخته و فقط باید جمعش بکنن . از اونایی میدزدن که فکر میکنن آخرِ معامله گری و ترید هستن ...

اکثر کسایی هم که توی معاملات غیر بورسی سرشون کلاه میره ، خونه ، ماشین و ... ، به خیال خودشون زرنگ بودن ! یعنی خودروی چپی رو یه جوری بهش میندازن که طرف فکر میکنه فروشنده احمقه و مثلا یه خودرو رو 20% ارزونتر خریده:D

شرکت ها برای اینکه قیمت سهامشون رشد بکنه باید سودشون رشد بکنه و یا قیمت دارایی هاشون افزایش پیدا بکنه . همین . شما قیمت آخرین کف هر سهمی رو در نظر بگیر مثلا 3000 تومن . اگه فرض کنیم اون کف قیمتی بوده باشه (!) و پایین تره نره ، تا آخر سال با فرض تورم 15% ای مثلا باید به 3600 تومن برسه . حالا اگه 4 تا +5% بخوره ، این قیمت آخر سالشه که توی 4 روز بهش رسیده . میتونه بازم بالاتر بره و میتونه پایین بره ولی اگه شما این رو گوشه ذهنتشون داشته باشی
شرکتی که سود آوریش با قیمتش هم نمیخونه من نظری ندارم چون اصلا با منطق من جور در نمیاد که این ریسک رو بکنم

اگه هم معاملاتی روی اون سهم ها داشته باشم میدونم که با احتمالات وشانس بازی میکنم و ریسک بالایی رو قبول کردم

اگه شرکت خوب با ملاک هایی که قبلا گفتم رو به قیمت خوب خریده باشید و حتی هیچ معامله ای هم نکنید و به پولتون هم نیاز نداشته باشید ، قطعا سرمایه گذاری خوبیه
داوود جان حرفای شما درسته-مساله چیز دیگه یی هست-مساله اینه اونایی که میگن بورس باعث شده خونه دار بشند اینجوری طبق گفته ی شما اونا دروغ میگن پس!آخه 30 درصد بره تو یه سال روی سرمایت که نمیشه کار خاصی کرد!!!!پس این همه ادمی که گفته میشه با بورس و سرمایه اندک تو یه سال خونه دار منظورم ویلایی نه مثلا صاحب آپارتمان شدند چجوری شدند؟با افزایش 30 درصد به سرمایشون که نمیشه!از اون ور هم تورم هم تو یه سال میره بالا خب!!!این وسط یکی دروغ میگه!:rolleyes:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
پالایش چرا داره بالای ناو معامله میشه؟
چون دارایکم خیلی پایین تر از ناو معامله میشه پالایش هم باید خیلی پایین تر ناو معامله بشه
95.gif
باید برسه دوربر 7 تومن

بازار بد نبود ولی جرئت نمیکنیم پول وارد کنیم
استراتژی من برای خرید سهم:سهمی که دمار سهامدارای فعلیشو دراورده پس از مدتی زیرنظر گرفتن ممکنه بخرم
223.gif

پول لازمم برج 10 وگرنه سیتا-وسپهر-شستا بدون ترس میخردیم.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بنده فقط دلم میخواد حقوقی فولاد رو خفه کنم به معنای واقعی کلمه :))
فردا هم عرضه حقوقی ها زیاد باشه فکر میکنم فاتحه شاخص خونده و مجدد میریم برای زیر 1400
متاسفانه من نوسان گیر نیستم نه علمشو ندارم و نه وقتش که حداقل از رو دست دوستانم خرید فروش کنم اما سهامداری تا الان خوب نبوده برام.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود جان حرفای شما درسته-مساله چیز دیگه یی هست-مساله اینه اونایی که میگن بورس باعث شده خونه دار بشند اینجوری طبق گفته ی شما اونا دروغ میگن پس!آخه 30 درصد بره تو یه سال روی سرمایت که نمیشه کار خاصی کرد!!!!پس این همه ادمی که گفته میشه با بورس و سرمایه اندک تو یه سال خونه دار منظورم ویلایی نه مثلا صاحب آپارتمان شدند چجوری شدند؟با افزایش 30 درصد به سرمایشون که نمیشه!از اون ور هم تورم هم تو یه سال میره بالا خب!!!این وسط یکی دروغ میگه!:rolleyes:
ببین اگه کسی سال 97 ، مثلا 1 میلیارد پول میوورد ، باهاش میتونست یک واحد نوساز 100 متری بالاشهر کرج بخره
تا حتی بعد از ریزش حداقل پولش 7 برابر شده ، درست ؟
خوب این آدم 7 میلیارد داره ( حتی در حالتی که ریزش رو هم سهامداری کرده باشه ) و در نتیجه الان میتونه 230 متر همون محله واحد نوساز بخره ! این دوره تورم سالی 100-200 درصد بود . در حقیقت شانسی یا با تحلیل ، یهو سال 97 96 وارد شدن و تا 99 عشق کردن ولی این به خاطر تورم شدیدی بود که داشتیم نه اینکه همیشه اینطوری باشه . یعنی یجورایی پاداش سهامداری بلند مدت یکسری از دوستان ، تقدیم ورودی های 97-96 شد ! خسته های 93 تا 95 جاشون رو به اونا دادن ...

اما کسی که از سال 95 تا 97 سهامداری کرده ، اینقدر سود کرده ؟ خیر کمتر . این دوره تورم 20-25 درصد بود
از سال 92 تا 95 هم خیلی هنر کرده باشه اندازه بانک. این دوره تورم سالیانه زیر 10% بود !

یا کسی سهامدار یک شرکت میمونه و بلند مدت فقط از اون شرکت سهام میخره ، بدون معامله ، که تقریبا همون بازدهی ای که گفتم میده
یا کسی سهامدار میمونه ولی در طول سال هم مثلا 5 تا 15 درصد هم از همون شرکت هاش نوسان میگیره ! خوب یعنی به اون بازدهی ای که گفتم سالی 5 تا 15 درصد باید اضافه بکنی ! این یکی از مزایای سرمایه گذاری بورسه;)
یا کسی دوره های رونق هر شرکتی ، سهامدار اون میمونه

یعنی اون بازدهی که گفتم ، شما سهام رو بخری و هیچکاری به بالا پایینش نداشته باشی
یکی حرفه ای تره ، یه جاهایی سهام رو میفروشه حق تقدم میگیره ، یکی پول دستش میاد و یکی از کف های نزدیک رو شناسایی میکنه و اضافه میکنه
یکی هر اصلاحی رو شناسایی بکنه یکم دست سبک میکنه و تعداد بیشتر با قیمت پایینتر میخره
یکی این وسطا ممکنه از سهامداری یک شرکت به شرکت دیگه ای منتقل بشه
و ...
اینطوری بازدهی رو بیشتر میکنه ولی شرط اینا اینه که " باید با کسب تجربه و آموزش دیدن آروم آروم ارتقاء پیدا بکنه نه با عجله "

موضوع دیگه اینه وقتی شما بعد از 10 سال سهامداری مثلا از شاخص 2.1 میلیونی یهو ریزش رو هم تجربه بکنی ، یا خیلی زرنگی و قبلش یکم دست سبک میکنی یا مقدار زیادی نقد میشی که خوب دیگه عالیییی میشه ! یا اینکه نمیفروشی و پایین میای ولی توی کف ها مجدد نقدینگی جدیدت رو وارد میکنی :p
یا مثلا تا شاخص 2 رو میبینی ، سهامدار میمونی ، شاخص 1.2 هم میبینیم ولی یکم مثبت میخوره و از اون قدیما که سهم داشتی تا امروز همون 30 تا 40 درصد رشدی که بهت میده یهو دوباره بالا میبرتت

واقعیت ایناست . مثلا شما با این حرفه ای بودن ها میتونی بازدهی رو سالی 20 تا 25 درصد بیشتر از تورم بکنی . حالا مثلا امسال تورم رو 10% فرض بکنی ، کسی تا آخر سال 30 تا 35% سود بکنه ، عااااالیه :D
کاری با معاملات ناسالم که یک سهم رو پروژه میکنن ندارم
کاری هم با استفاده از رانت ندارم

شما اصلا فرض بکن کسی بلند مدت سالیانه 17% بیشتر از تورم سود از بازار بکشه ، بعد از 20 سال اگه با 500 میلیون شروع بکنه چقدر میشه ؟ اگه اشتباه نکنم چیزی در حدود 10 میلیارد ! عالی نیست ؟
اما اون چیزی که به ملت میگن که آره هر روز 5% نوسان میگیری خنده داره :D
فرض بکن شما 180 روزی 3% نوسان بگیری ، یعنی اگه روز اول 100 میلیون بیاری تا آخر سال حدودا 20 میلیارد تومن برداشتی :p
ولی این مدل صحبت ها ویژه فروشنده های پکیج و صاحبای کانالای تلگرامی و پیج های اینستایی هستش ! روی کاغذ درسته ولی در عمل هیچوقت اینطوری نیست
ملت رو گول میزنن
در عمل این اتفاق نمیوفته

بعد وضوع دیگه اینه که کسی که حرفه ای میخواد کار بکنه باید بعد از آموزش دیدن و تجربه کسب کردن ، سرمایه حرفه ای هم بیاره . الان تهران کسی بخواد یه مغازه بزنه حداقل 1 میلیارد میخواد ، یدونه واحد مسکونی 1.5 میلیارد به بالاست !
پس کسی هم بخواد به بورس به چشم کار نگاه بکنه و مخارج زندگیش از این راه تامین بشه باید چند میلیارد سرمایه بیاره . ولی آقایون پکیج فروش یجوری به مردم نشون دادن که با 100 میلیون روی 3% نوسان بگیر و روزی 3 میلیون درآمد داشته باش ، خوب اصلا اینجوری نیست
یا مثلا میگن ماهی 10% سود بگیر ، یعنی ماهی 10 میلیون سود ! خوب اینم اصلا اتفاق نمیوفته !
بعد طرف میخواد با 100 میلیون ، بدون زحمت و کار کردن ، ماهی 10 میلیون سود بکنه ، همچین چیزی کلا غیر ممکنه . استرس و فشار اینقدر وارد میشه که ...
مگر اینکه کاملا شانسی ،کاااااملا شانسی باشه و به وقتش همین بازار زمین میزنه :p

نه فقط بورس ، خارج از بورس هم همینه ، اصلا غیر از این نداریم . اونایی که توی کلیپ هاشون صحبت از ماشین و خونه و این چیزا توی مدت زمان کوتاه میکنن ( اصلا شما بگو زیر 5 سال ) ، 100% دروغ میگن;)
پس بازدهی معقول شد سالی 10 الی 15% بیشتر از تورم با سهامداری شرکت خوب با خرید به قیمت و افزایش اون تا 20 الی 25 درصد بیشتر از تورم ، با همین ترفند هایی که گفتم . بیشتر از این غیر ممکنه . مگر برای نخبه ها ( شاید از هر 10 هزار نفر 1 نفر ) ، افرادی که سرمایه کلان دارن ( بالای 100 میلیارد ) ، افرادی که رانت و رابطه دارن یا افرادی که معاملات گروهی و کلا کارای داستان دار میکنن
کسی که هنوز راه نیوفتاده ، هرچی بیشتر دست به معامله بزنه ، بیشتر سرمایش تو خطر میوفته . ولی حتی برای بردن سود سهامداری بلند مدت هم باید آموزش ببینه وگرنه خیلی هنر بکنه اندازه بانک بهش منفعت برسه:rolleyes:

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من البته قصد اینکه با دوستان مخالفت کنم ندارم و گاهی هم حق میدم که از مواردی شاکی باشند مثل هنگ کارگزاری ها و... ، اما وظیفه میدونم از جایی که دارم کسب روزی میکنم ازش دفاع کنم ، واقعا بورس اینطور نیست که بعضی لهش میکنن

بحث سهامداری بلند مدت که جداست و من معتقدم اصلا راجع به اون سهم ها نباید به تابلوی روزانه نگاه کرد و فقط باید صبور باشیم و از دور نگاه کنیم من خودم در مورد فارس اینطور رفتار میکنم مثلا

اما در مورد کوتاه مدت ها ، اینکه مثلا طی یک ماه بین ۵ تا ده درصد سود بدست بیاد با توجه به شرایط کار در بورس و سایر کسب و کار ها واقعا عدد قابل توجه و ایده آلیه ، من از سرمایه های کلان حرف نمیزنم که دوستمون قبلا اشاره کرد ، مثلا صد تومن پول میشه بین ۵ تا ۱۰ میلیون در ماه ،این درآمد ۲ تا ۴ ماه یک کارگر با تمام سختی ها و مشقاتشه ، یا در مورد مشاغل آازد در حد پول پیش یه مغازه ساده هم نیست الان ۱۰۰ تومن بقیه مکافات و سرمایه لازم هم بماند

اما متاسفانه خیلی ها به چشمشون نمیاد و به همین دلیل میکوبن بورسو
در هیچ کسب و کار مجازی رسیدن به این سود ها ساده نیست دوستان ، البته که در بورس هم کسب این مقدار سود نیاز به مطالعه و وقت گذاشتن داره اما در مقابل سایر کسب و کار ها ساده تر و از بازارهای موازی مثل طلا و دلار و... سالم تره
اکثر کسانی که شاکی هستن از دستوری بودن بورس میخان از روی دست حقوقی کار کنن که نمیتونن و میگن دستوریه ، اگر خود طرف استراتژی و چارچوب داشته باشه و وارد هر سهمی بدون شناخت نشه من بعید میدونم به مشکل حادی برخورد کنه
تمام اینها تجربیات و نظرات شخصی منه و ممکنه غلط باشه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
  • نمیدونم بقیه هم همچین حسی رو دارن یا نه ولی این موضوع همیشه اذیتم کرده ، یعنی وقتی سهمی رو خریدم به جای اینکه خوشحال باشم ، ناراحتم که چرا بیشتر پول ندارم که بیشتر بخرم
    129fs2660348.gif
و
  • زمانی که سهمی رو میفروشم به خاطر اینکه نسبت به سهم واقعا آرامش دارم ، از فروشش ، اضطراب میگیرم واسه همین اگه قصد جابجایی از یک شرکت به شرکت دیگه رو نداشته باشم ، هیچوقت نشده که کل تعداد سهم هام رو بفروشم
    4076.gif
و
  • از بالا رفتن قیمت سهم ناراحت میشم ، احساس میکنم نمیتونم سهم زیادی توی شرکت مد نظرم داشته باشم و فرصت کافی برای تامین نقدینگی بیشتر از من گرفته میشه و شرکت دلخواهم رو گرون تر باید بخرم
    brodkavelarg.gif
    یعنی یه جورایی حتی بعد از خرید مجدد خوشحال میشم
    282.gif

این 3 تا از مشکلات بزرگ منه که باعث میشه هیچ وقت از خریدم احساس رضایت نداشته باشم
bav3_154fs759111.gif

نتونستم این مشکلات رو حل بکنم ، همینطوری روم مونده و عذاب میکشم
bav3_154fs759111.gif

من فک کنم 20% سهام 10 تا شرکت بورسی رو داشته باشم ، بازم حرص میخورم که چرا 10.1 نیست !!!

حالا اینا به کنار ، من مریضی اعداد و قرینه سازی و این چیزا هم دارم
yecheshm.gif

یعنی یکسری اعداد بهم حس خوبی میده ، 3 ، 5 ، 7 ، 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 66 ، 101 ، 322 و ...
یعنی یه جوری تعداد سهامم یا تعداد اردر خرید یا فروشم باید نظم خاصی داشته باشه !

بقیه عادتای بدمم نمیگم بد آموزی داره
282.gif

شما این عادتا رو اگه دارید سعی بکنید از بینشون ببرید

این قسمت " بورس و خرافات "
130276-7wfweqh.gif

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
  • نمیدونم بقیه هم همچین حسی رو دارن یا نه ولی این موضوع همیشه اذیتم کرده ، یعنی وقتی سهمی رو خریدم به جای اینکه خوشحال باشم ، ناراحتم که چرا بیشتر پول ندارم که بیشتر بخرم
    [B]

من بعضی وقتا یه سهمی رو که میخرم و میبنم مثبت شده همچین حسی پیدا میکنم هی به خودم میگم ای کاش پول بیشتری داشتم بیشتر سود میکردم
129fs2660348.gif

• زمانی که سهمی رو میفروشم به خاطر اینکه نسبت به سهم واقعا آرامش دارم ، از فروشش ، اضطراب میگیرم واسه همین اگه قصد جابجایی از یک شرکت به شرکت دیگه رو نداشته باشم ، هیچوقت نشده که کل تعداد سهم هام رو بفروشم
    [B]

طبیعی ـــه چون بالا پایین سهم رو میشناسی و میدونی کی باید بخری کی باید بفروشی . من خودم تو بعضی سهم ها اینقدر بالا پایین شدن قیمت ها رو زیر نظر میگیرم که حدود ورود و خروج رو تشخیص میدم مثلا به نظرم فردا بپیوند میتونه ریسکی باشه

• از بالا رفتن قیمت سهم ناراحت میشم ، احساس میکنم نمیتونم سهم زیادی توی شرکت مد نظرم داشته باشم و فرصت کافی برای تامین نقدینگی بیشتر از من گرفته میشه و شرکت دلخواهم رو گرون تر باید بخرم
    [B]
    یعنی یه جورایی حتی بعد از خرید مجدد خوشحال میشم
    [B]
حالا اینا به کنار ، من مریضی اعداد و قرینه سازی و این چیزا هم دارم
[B]

یعنی یکسری اعداد بهم حس خوبی میده ، 3 ، 5 ، 7 ، 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 66 ، 101 ، 322 و ...
یعنی یه جوری تعداد سهامم یا تعداد اردر خرید یا فروشم باید نظم خاصی داشته باشه !

اینا دیگه در تخصص من نیست
42k0e8p.gif
:دی

بقیه عادتای بدمم نمیگم بد آموزی داره
[B]

داداش خجالت نکش خونه خودته :دی هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو :دی

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
جالبه.امروز اکثریت سهم های نفتی مثبت بودن به جز این سهمهای اشغال صندوق پالایش...!!!!!!!اینجوریشو دیگه ندیده بودیم!!!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
پالایش امروز هم با منفی آغاز کرد :D

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ببین چقدر سهم های صندوق پالایش پائین کشیدن که همین الانم تو ضرر بفروشی بازم داری بالای ناو میفروشی
ناو اومده زیره 9 تومن

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
یادمه عزیزانی بودن موقعی که پالایشی باز شده بودن اومده بودن اینجا تشکر میکردن از فروشندگان به حساب خودشون هالو که سهمشون رو با سود اندک دارن میفروشن،بنده میخوام از همینجا به اون عزیران سلام عرض کنم :p
اگه یکم عقل رو به کار بندازین میبین که پالایشی ها همشون رو دولت دستوری قبل از اینکه باز کنه برد بالا که وقتی باز میشه خیلی ضایع نباشه،حتی اینقدر زمان باز شدنش رو انداختن عقب تا NAV به 10 تومان رسید.
تازه این خوبشه دارا یکم رو نگاه کن چند درصد زیر NAV معامله میشه! اینم به سرنوشت همون دچار میشه.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بازار داره رنگ یلدا رو به خودش میگیره :(

...............................................
من تو این مدت تجربه ای رو که از بورس بدست اوردم اینه : هر سهمی که صف فروش شد باید سریع تو مثبت پا به پای حقوقی فروخت چون روز بعد مطمئنا منفی میشه
همیشه میگفتن خرید و فروش حقوقی رو ملاک کارتون قرار ندین ولی ظاهرا اونایی که با حقوقی خرید و فروش می کنن خیلی جلوتر از بقیه هستن !
شستا دیروز 60 میلیون صف خرید بود و حقوقی نزدیگ 35 میلیون فروخت ، الان چی شده منفی !

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوتا سهم خریدم یکی فسازان و چدن . ببینیم چی میشه.
قبلا دی داشتم ولی از بس بین کانال 4000 تومن تا 5700 نوسان میکرد خسته شدم. باز برسه به چهارتومن و معاملاتش خوب باشه به نظرم میشه بهش وارد شد. البته همه اینا بستگی به بازار داره.
فعلا که خوب بودن چدن و فسازان. البته چدن یه مقاومت رو 3900 داره که به نظرم می تونه رد بکنه.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اگر خدای نکرده خبر میومد که پالایشگاه اصفهان آتش گرفته و خسارت جدی دیده بازهم این حجم از با مغز اومدن پایین زیاده روی بود ، فکر کنم دچار نفرین آمون بزرگ شده :oops:;)
هر خبر یا اتفاق مثبت یا منفی که بیاد این یک هفته منفیشو باید بخوره بعد تا میاد به خودش بیاد که ای وای من باید مثبت میشدم با این خبر حالا چی کنم ،خبر یا اتفاق بعدی میرسه:confused:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اگر خدای نکرده خبر میومد که پالایشگاه اصفهان آتش گرفته و خسارت جدی دیده بازهم این حجم از با مغز اومدن پایین زیاده روی بود ، فکر کنم دچار نفرین آمون بزرگ شده :oops:;)
هر خبر یا اتفاق مثبت یا منفی که بیاد این یک هفته منفیشو باید بخوره بعد تا میاد به خودش بیاد که ای وای من باید مثبت میشدم با این خبر حالا چی کنم ،خبر یا اتفاق بعدی میرسه:confused:
ظاهرا همچین خبرایی هست و ما بی خبریم وگرنه این حجم از نوسان گیری لااقل من که تا حالا ندیده بودم !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
واقعا چه کلاه گشادی رفت سرمون سر این پالایش ! من فقط خریده بودم که مثلا 10% سود بگیرم و رد کنم , با خودم گفتم دیگه دو روز مثبت رو میخوره
اینطور که بوش میاد پالایش هم باید با ضرر رد کنیم بره
sharmandegi.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بازار رو بازارگردان های حقوقی نوسانگیر اجیر شده ی دولتی به خاطر زیاد کردن عرضه و تقاضا و در نتیجه پر شدن جیب کارگزاری ها و جیب دولت از طریق دریافت حق مالیات منفی می کنند-روزهایی که نمادها میخوان جون بگیرند و صف خریدشون مستحکم تر بشه این بازارگردان های دولتی اینقدر عرضه می کنند که صف خرید نمادها میریزه و منفی میشه.
اصلا مأموریت بازارگردان های نوسانگیر حقوقی همینه

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
واقعا چه کلاه گشادی رفت سرمون سر این پالایش ! من فقط خریده بودم که مثلا 10% سود بگیرم و رد کنم , با خودم گفتم دیگه دو روز مثبت رو میخوره
اینطور که بوش میاد پالایش هم باید با ضرر رد کنیم بره
sharmandegi.gif
میخوای سود کنی برو رو سهم هایی که به خاطر ظن دستکاری تعلیق میشن!این نمادها به این دلیل بسته میشند که هر چی بازارگردان های حقوقی دولتی تو اینا عرضه می کنند تا نماد منفی بشه باز همه ی سهم بازارگردان ها رو سهامدارا می بلعند و اینجور سهم از دست بازارگردان نوسانگیر دولتی خارج میشه!در نتیجه ناظر به بهانه های واهی مثل ظن دسیتکاری این نمادها رو میبنده ولی بعد چند رورز مجبور میشه دوباره بازشون کنه و اینجوری اون نماد دوباره مثبت میخوره و میره بالا!چسبیدید به 4 تا سهم شاخص ساز فکر کردید کل بورس همین 4 تا نماده.

بالا