FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
چی بگم که اب در هاون کوبیدن هست 
لطفا بحث های شخصی را در خصوصی ادامه دهید
لطفا بحث های شخصی را در خصوصی ادامه دهید
برای نوسان گیری صندوق ها خیلی خوب اند به شرط اینکه روند صندوق در دست ما باشد و بدانیم روی چه قیمت هایی بیشتر حرکت می کند . من مدتی است با آگاس خرید و فروش می کنم . دیروز و امروز سود خوبی داد . خوبی صندوق ها علاوه بر گیر نکردن در صف خرید و فروش ، کارمزد پایین است .دوستانی که در مورد خرید صندوق ها تجربه دارن لطفا نظرشون رو در این مورد هم بگن
به نظر من اگر قصد نوسان گیری کوتاه مدتی و چند روزه از نمادهای شاخص ساز دارید خرید صندوق ها گزینه مناسب تریه.
تا جایی که من متوجه شدم تو این چند ماه که شاخص خیلی نوسانات شدید داره با مثبت شدن شاخص سازها صندوق ها هم مثبت میشن و با منفی شدن شاخص سازها صندوق ها هم افت قیمتی دارن.
ولی مزیتی که وجود داره شما موقع صعود قیمتی صندوق ها درصد سود بالاتری دارید و موقعی که در یک لحظه شاخص سازها صف فروش میشن شما تو صف فروش گیر نمیکنید و میتونید خیلی راحت و یا با چند درصد منفی از صندوق ها خارج بشید و منتظر موقعیت بعدی برای ورود بمونید.
من دیروز اول وقت که دیدم بازار داره مثبت میشه حالا از لحاظ تکنیکال یا دستوری، ارزش و آوا رو خرید زدم و واقعا درصد رشد خیلی خوبی داشتن بخصوص آوا که امروز تا 27 درصد هم رفت ولی حقوقی کشیدش پایین و مثل دیروز زیر 20 درصد نگه داشتش.
تا حدودی از سابقه معاملاتی قبلی صندوق های میشه کف و سقف قیمتی قبلی رو تشخیص داد و حتما باید تو کف قیمتی وارد شد و با اولین منفی سریعا خارج شد چون معلوم نیست چند درصد منفی بخورن
مشاهده پیوست 1219371
مشاهده پیوست 1219372
گودرزی معاون بورس :
با اجرای روش مارکت ایمپکت market impact ، با توجه به تاریخچه معاملات هر سهم، حد نصابی برای فروش حقوقی در هر نماد تعیین میشود.
از این رو معاملات خُرد تحت تاثیر حقوقی های بزرگ قرار نمی گیرد و معاملات خرد بدون تاثیر بزرگان ممکن میشود.
حقوقی های برای فروش سهام به تعداد زیاد باید به تابلوی معاملات بلوکی بروند
چنین کاری غیر ممکنه اجرایی بشه-باور نکنید.گودرزی معاون بورس :
با اجرای روش مارکت ایمپکت market impact ، با توجه به تاریخچه معاملات هر سهم، حد نصابی برای فروش حقوقی در هر نماد تعیین میشود.
از این رو معاملات خُرد تحت تاثیر حقوقی های بزرگ قرار نمی گیرد و معاملات خرد بدون تاثیر بزرگان ممکن میشود.
حقوقی های برای فروش سهام به تعداد زیاد باید به تابلوی معاملات بلوکی بروند
اگه همینطور باقدرت بگذریم که خیلی خوب میشه
اگر تا آخر امروز صفها رو عرضه نکنن میشه به بازار امید داشت..چون مقاومت 1210 رو رد کردیم.احتمالا ورود پول بیشتری از فردا داشته باشیممثبتهای امروز تموم شد
باید ببینیم فردا چه خبره
اگه همینطور باقدرت بگذریم که خیلی خوب میشه
خوبه انشالله که همینطور تا چند روز باشه حداقل تا اخر هفته.خوب چیه فوق العاده است احساس میکنم تو فضا دارم راه میرم :دی زندگی چه زیبا است![]()
البته خیلی هم رو 19 روز حساب نکنید،وضعیت نامتعادلهایام ، ایامِ نوسانگیری ست ...
در یابید ...
مخصوصا 10% ی ها ...
حداقل تا 19 روز دیگه همینه برنامه![]()