• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به نظر من تحلیل های آقای دیوید یا داود خودمون خیلی خوب است . بیشتر حرف هایی هم که ایشوت تا حالا گفته و پیش بینی کرده درست از آب درآمده . خیلی از صحبت هایی هم که در مورد دید بلند مدت کرد ایشون واقعا درست است و کاربردی و توی جلسه های آموزش بورس هم همینها را آموزش می دهند .
بی انصافی است که زحمت های ایشان را نادیده بگیریم .
درست است که همیشه مسئولیت هر خرید و فروش بعهده ی خودمان است ولی من چند بار از روی دست ایشان عمل کردم و واقعا ضرری ندیدم که سود هم کردم .
چند وقت پیش ایشان یک تحلیل در مورد سهم پارس داد و نوشت در موقعیت خوبی است و هر کس دوست دارد بخرد . من خریدم و 17 درصد سود کردم . نمی خواهم بگویم که ایشان سیگنال ده خوبی است نه صحبت اینها نیست . تحلیل ایشان در مورد شاخص هم ابتدا از سوی برخی مسخره شد و غول بازی معرفی شد ولی دیدیم که درست از آب در آمد
درست نیست کسی که دارد رایگان تحلیل و راهنمایی می کند را برنجانیم.
من از داوود عزیز می خواهم در این تاپیک در کنار ما بماند

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستانی که در مورد خرید صندوق ها تجربه دارن لطفا نظرشون رو در این مورد هم بگن ;)
به نظر من اگر قصد نوسان گیری کوتاه مدتی و چند روزه از نمادهای شاخص ساز دارید خرید صندوق ها گزینه مناسب تریه.
تا جایی که من متوجه شدم تو این چند ماه که شاخص خیلی نوسانات شدید داره با مثبت شدن شاخص سازها صندوق ها هم مثبت میشن و با منفی شدن شاخص سازها صندوق ها هم افت قیمتی دارن.
ولی مزیتی که وجود داره شما موقع صعود قیمتی صندوق ها درصد سود بالاتری دارید و موقعی که در یک لحظه شاخص سازها صف فروش میشن شما تو صف فروش گیر نمیکنید و میتونید خیلی راحت و یا با چند درصد منفی از صندوق ها خارج بشید و منتظر موقعیت بعدی برای ورود بمونید.
من دیروز اول وقت که دیدم بازار داره مثبت میشه حالا از لحاظ تکنیکال یا دستوری، ارزش و آوا رو خرید زدم و واقعا درصد رشد خیلی خوبی داشتن بخصوص آوا که امروز تا 27 درصد هم رفت ولی حقوقی کشیدش پایین و مثل دیروز زیر 20 درصد نگه داشتش.
تا حدودی از سابقه معاملاتی قبلی صندوق های میشه کف و سقف قیمتی قبلی رو تشخیص داد و حتما باید تو کف قیمتی وارد شد و با اولین منفی سریعا خارج شد چون معلوم نیست چند درصد منفی بخورن

01-20-2021 05-18-37 ب.png
01-20-2021 05-19-09 ب.png

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستانی که در مورد خرید صندوق ها تجربه دارن لطفا نظرشون رو در این مورد هم بگن ;)
به نظر من اگر قصد نوسان گیری کوتاه مدتی و چند روزه از نمادهای شاخص ساز دارید خرید صندوق ها گزینه مناسب تریه.
تا جایی که من متوجه شدم تو این چند ماه که شاخص خیلی نوسانات شدید داره با مثبت شدن شاخص سازها صندوق ها هم مثبت میشن و با منفی شدن شاخص سازها صندوق ها هم افت قیمتی دارن.
ولی مزیتی که وجود داره شما موقع صعود قیمتی صندوق ها درصد سود بالاتری دارید و موقعی که در یک لحظه شاخص سازها صف فروش میشن شما تو صف فروش گیر نمیکنید و میتونید خیلی راحت و یا با چند درصد منفی از صندوق ها خارج بشید و منتظر موقعیت بعدی برای ورود بمونید.
من دیروز اول وقت که دیدم بازار داره مثبت میشه حالا از لحاظ تکنیکال یا دستوری، ارزش و آوا رو خرید زدم و واقعا درصد رشد خیلی خوبی داشتن بخصوص آوا که امروز تا 27 درصد هم رفت ولی حقوقی کشیدش پایین و مثل دیروز زیر 20 درصد نگه داشتش.
تا حدودی از سابقه معاملاتی قبلی صندوق های میشه کف و سقف قیمتی قبلی رو تشخیص داد و حتما باید تو کف قیمتی وارد شد و با اولین منفی سریعا خارج شد چون معلوم نیست چند درصد منفی بخورن

مشاهده پیوست 1219371
مشاهده پیوست 1219372
برای نوسان گیری صندوق ها خیلی خوب اند به شرط اینکه روند صندوق در دست ما باشد و بدانیم روی چه قیمت هایی بیشتر حرکت می کند . من مدتی است با آگاس خرید و فروش می کنم . دیروز و امروز سود خوبی داد . خوبی صندوق ها علاوه بر گیر نکردن در صف خرید و فروش ، کارمزد پایین است .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
وزیر اقتصاد در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:

با تأکید بر اصل "حمایت" و نه "تضمین" دولت، پای کار بورس ایستاده ام

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کار دولت، "حمایت" و نه "تضمین" بازار سرمایه است، تاکید کرد" به عنوان متولی بازار سرمایه، پای کار ایستاده ام تا آن را به تعادل برسانم.

رییس شورای عالی بورس و اوراق بهادار، با دعوت همگان به عدم برخورد احساسی با نوسانات بازار سرمایه گفت: اگر خاطرتان باشد یک مرتبه دیگر، شاخص بازار سرمایه تا یک میلیون و دویست هزار واحد پائین آمد و بعد مجدداً تا یک و نیم میلیون واحد افزایش پیدا کرد. این تجربه به ما نشان داد که تغییر روند شاخص در شرایط ثبات شرایط پیرامونی به سهولت امکانپذیر است.
@boursetahlilnovin

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
حیف این تاپیک هست که از مسیر خودش که گفتگو پیرامون مسائل بازار سرمایه هست دور بشه .
دوستان چند تا نکته رو در مورد بحثهای بورسی در نظر داشته باشید .
پیش بینی با پیش گویی تفاوت داره . کسی از آینده خبر نداره و نمیتونه آینده رو پیش گویی کنه ، اما میشه تحلیل داشت و پیش بینی کرد . تحلیل و پیش بینی هم یعنی وزن دادن به احتمال وقوع وقایع مختلف . مثلا در آینده احتمال داره قیمت متانول بالا بره یا ثابت باشه یا پایین بیاد . مثلا من وزن بیشتری به ثبات قیمت متانول میدم و دلایلی هم ذکر میکنم و فرد دیگری وزن زیادی به کاهش قیمت متانول میده . حالا اگر 6 ماه گذشت و پیش بینی من یا فرد دیگه درست در نیومد نباید بیاییم داد و هوار کنیم که تو اینطور گفتی و اونطور گفتی پس چی شد ؟
موضوع دیگه اینه که بیاییم تحلیلهای هم دیگه رو نقد کنیم نه خودشون رو . مثلا من یک نمودار گذاشتم گفتم شاخص به عدد الف میرسه . حالا شما اگر مخالفی بیا بگو این تحلیل رو قبول ندارم و به این دلایل مخالفم . این که هیچ نقدی نکنید و بعد که چند ماه گذشت و تحلیل من فرضا درست نبود بیایید خودم رو تخریب کنید واقعا منصفانه نیست و فضای تالار رو یک فضای متشنج میکنه .
ضمن اینکه این موضوع در تالار های بورسی جا افتاده که تحلیل هر کس نظر شخصی خودش هست و مسئولیتی برای فرد ایجاد نمیکنه .
به نفع همه ما و به نفع کشورمون هست که بازار سرمایه گسترش پیدا کنه و سهامداران آگاهانه در اون فعالیت کنند و هم خودشون سود کنند و هم باعث پیشرفت کشور بشن . در این راستا بهتره با حسن نیت و دوستانه ، بحث های سازنده داشته باشیم و همدیگرو راهنمایی کنیم و فضایی ایجاد کنیم که کاربران مشارکت بیشتری داشته باشند . مخصوصا کاربرانی مثل داوود گرامی که زمان زیادی رو گذاشته برای پاسخ به دوستان و توضیح موضوعات مهم بورسی ( از جمله روند ها و سبد سهام و ارزش گذاری سهام و ... ) . این موضوعاتی که ایشون مفصل دربارش نوشتند از راه مطالعه و تجربه بدست میان . الان دیگه حتی سهامداران جدید تر هم چند ماهی هست که در بورس هستند و میدونن تجربه به چه قیمت بدست میاد . به قیمت زیان های بزرگ مالی و گذشت عمر و اعصاب خوردی . پس قدر این به اشتراک گذاری تجربیات رو بدونیم و با هم مهربان تر باشیم .

سخنی هم با داود گرامی :
تو این تاپیک افراد زیادی از نوشته ها و تجربه های شما استفاده می کنند ( از جمله خود من ) و ممکن هست افراد خیلی کمی هم به دلایل مختلف رفتار مناسبی نداشته باشند . بهتر نیست برای فعالیت در این تاپیک اون افراد زیاد رو در نظر بگیری تا اون افراد معدود رو ؟

امیدوارم بخش بورس پی تی همچنان پیشرفت کنه و روزی برسه که به عنوان یک تالار گفتگوی قوی در مورد مسائل بازار سرمایه در فضای مجازی شناخته بشه .

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
صحبت های دوستان پیرامون بورس باشه
صحبت شخصی پی وی
هرکسی میتونه نظر شخصیش رو راجب بورس یا شاخص اعلام کنه مشکلی که نداره اخرین تصمیم رو خودتون بگیرید
هیچکسی کامل نیست ///
یعنی چی تا یکی میگه بخرید یا بفروشید همراهش میخرید و میفروشید!!!!!!! از این حرکتها بیاد پایین
179.gif

مسول اول و اخر خرید و فروشهاتون خود خود خودتونید اینو همیشه بیاد داشته باشید
/اگه چیزی بلد نیستید برید آموزش ببینید یا در صندوقهای درامد ثابت سرمایه گذاری کنید یا سبد گردان و ...

اگه از پیام کسی خوشتون نمیاد بهتره که اون شخص ایگنورش کنید ( گزینه نادیده گرفتن) تا پیامهاش براتون بالا نیاد
نیاز نیست گپ و گفت شما رو سایر دوستان بدونند

موفق پرسود باشید
87.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گودرزی معاون بورس :

با اجرای روش مارکت ایمپکت market impact ، با توجه به تاریخچه معاملات هر سهم، حد نصابی برای فروش حقوقی در هر نماد تعیین میشود.

از این رو معاملات خُرد تحت تاثیر حقوقی های بزرگ قرار نمی گیرد و معاملات خرد بدون تاثیر بزرگان ممکن میشود.

حقوقی های برای فروش سهام به تعداد زیاد باید به تابلوی معاملات بلوکی بروند

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبر خوبیه
گودرزی معاون بورس :

با اجرای روش مارکت ایمپکت market impact ، با توجه به تاریخچه معاملات هر سهم، حد نصابی برای فروش حقوقی در هر نماد تعیین میشود.

از این رو معاملات خُرد تحت تاثیر حقوقی های بزرگ قرار نمی گیرد و معاملات خرد بدون تاثیر بزرگان ممکن میشود.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
گودرزی معاون بورس :

چنین کاری غیر ممکنه اجرایی بشه-باور نکنید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تجریشی رییس هیئت مدیره بورس تهران:

کاهش سود بانکی علاوه بر کاهش بهای تمام شده پول وکمک به تولید، موجب تسریع در رشد اقتصادی خواهد شد. دراین صورت ضمن کاهش هزینه تأمین مالی شرکتها، بازار سرمایه هم از این اتفاق با آغوش باز استقبال خواهد کرد.

اگه همینطور باقدرت بگذریم که خیلی خوب میشه

خوب چیه فوق العاده است احساس میکنم تو فضا دارم راه میرم :دی زندگی چه زیبا است
283.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مثبتهای امروز تموم شد
باید ببینیم فردا چه خبره
اگه همینطور باقدرت بگذریم که خیلی خوب میشه
اگر تا آخر امروز صفها رو عرضه نکنن میشه به بازار امید داشت..چون مقاومت 1210 رو رد کردیم.احتمالا ورود پول بیشتری از فردا داشته باشیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خوب چیه فوق العاده است احساس میکنم تو فضا دارم راه میرم :دی زندگی چه زیبا است
283.gif
خوبه انشالله که همینطور تا چند روز باشه حداقل تا اخر هفته.

ولی باید خیلی بیشتر مراقب بود یبار دیگه مثل قبل نریم تو ضرر

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
ایام ، ایامِ نوسانگیری ست ...
در یابید ...
مخصوصا 10% ی ها ...
حداقل تا 19 روز دیگه همینه برنامه :D
البته خیلی هم رو 19 روز حساب نکنید،وضعیت نامتعادله

دامنه نوسان بعضی سهام ها مثل بپیوند رو بر چه حسابی کم و زیاد می کنن؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازگشایی نماد معاملاتی (ذوب1)

به اطلاع می‌رساند؛ نماد معاملاتی شرکت ذوب آهن اصفهان (ذوب1) پس از افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز شنبه مورخ 1399/11/04 آماده انجام معامله می‌باشد. لازم به ذکر است پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشایی مرتبه دوم اطلاع رسانی می شود در غیر اینصورت انجام معاملات در نماد مذکور به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان پذیر است

پ.ن : بازگشایی نزدیک 18 درصد مثبت امیدوارم تایید بشه

بالا