با توجه به اینکه تا حالا تشویق به سهامداری نکردم ، متاسفانه باید بگم "
کسی که ذاتا نمک نشناس باشه ، نمیشه ذاتش رو تغییر داد 
"
همیشه از آدمای توهمی که افکار و عقاید اشتباه خودشون رو به اینو اون نسبت میدن ، دوری میکنم
خوشبختانه خیلی زودتر از اون چیزی که لازم باشه ، متوجه این موضوع شدم و وقتم رو کمتر جای اشتباهی صرف میکنیم
سوابق صحبت هام تماما توی پست های گذشته بنده موجوده ،
اگه جایی گفتم ، سهامداری بکنید و با سهمتون 50% توی ضرر برید ، به بقیه هم نشون بدید که مهناز صادقی به توان 2 من بودم
این حجم از انتقاد بی اساس ،
خجالت آوره ....
دلیل نداره بدون هیچ دلیلی و کاملا بی اساس بنده رو
به خاطر حرف هایی که نزدم محکوم بکنی
بنده تا حالا برای اطرافیان و نزدیکان خودمم به خاطر حرف و حدیث هاش سبد گردانی نکردم و حتی سیگنال هم ندادم تازه کمسیون و کارمزدهایی از این روش میتونم داشته باشم بالای سالی 100 میلیون میشد ولی همیشه رد کردم ...
دلیلی نداره مجانی وقتم رو جایی بزارم و تازه سیگنال هم ندم و بعد هم محکوم به متضرر کردن بقیه بشم و هم چیزی توی جیبم نیاد
تاحالا پیج یا گروهی هم نداشتم و نخواهم داشت و حتی توی سهامیاب و هیچ سایت دیگه ای هم فعالیتی ندارم ! حتی حساب هم ندارم

تنها جایی که داشتم همین پی تی بود اونم نه واسه بخش بورسش !
اون اوایل جو خوب بود ، صحبت میکردم و در حد خودم سعی میکردم راهنمایی بکنم و صرفا با همون چیزایی که گفته بودم خیلیا میتونستن هم فروش های خوبی داشته باشن هم خرید های خوب ...
اما با این چیزایی که امروز دیدم و چند روز قبل هم دیده بودم ولی فقط 1 نفر بود ، دیگه رغبتی برای کار مفتی باقی نمیزاره
متاسفانه نباید توی این تاپیک حتی 1 کلمه صحبت کرد . وقتی حبابیه باید بفروشی به ملت و وقتی هم ارزون شد بخری و به هیچ موجود زنده ای 1 کلمه راهنمایی هم نکنی که بعدا حرف هایی از خودشون در میارن و بیان میکنن که مضحکه