• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
من توی این چهار سالی که وارد این بازارهای مالی شدم تو گروههای مختلفی بودم. از گروههای هزار نفری تا گروههای چهار نفری. هر جور بازار مالی هم بودن. همیشه تو این مدت دیدم که بعد از مدتی اگر شخص یا اشخاصی می اومدن و نظراتشون رو می گفتن بعد از مدتی توسط شخص و اشخاص دیگری مورد هجمه قرار گرفتن و نهایتا باعث شدن که اون شخص دیگه به فعالیت ادامه نده.

این تاپیک رو همیشه پیگیری می کردم . اما از این به بعد دیگه حوصله ای نمی مونه که بیاییم و پست های بی ربط و آه و ناله رو ببینیم. متاسفم برای دوستان.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یه جایی یه شخصی نوشته بود آن را که خبر شد خبری باز نیامد...
دنیای معامله گری هم همین هست. انقدر از اشخاص مختلف حرفهای مختلف می شنوی که دیگه رفته رفته می خوای تو تنهاییهات بمونی و چیزی به کسی نگی. نهایتا کسی چیزی پرسید میگی برو فلان کتاب رو بخون جوابت اونجاست. بیشتر از این کردن به نظرم خوبی بیش از حد هست که بعد از مدتی وظیفه به حساب میاد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بیش از نصف پست های این تاپیک بعد از ریزش بورس شده گله و شکایت و انداختن تقصیر گردن این و اون خیلی قبل تر هم به این موضوع در چند پست واکنش نشون دادم ولی چه فایده به این موضوع هم اعتقاد دارم که هر کس باید نظرش رو بگه آخر خود شخص خواننده نظر باید از نظر تحلیل و برداشت خودش رو داشته باشه و خودش تصمیم گیرنده هست، یعنی هر روز میام این تاپیک رو بررسی میکنم برای تحلیل ها و خبرها و روان شناسی بازار اما باید فقط اسکرول کنم مگر دو سه تا پست مفید توش دوستان گذاشته باشن تاپیک پاتوق ارزش مطالبش داره از تاپیک تخصصي انجمن بیشتر میشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان اینجا هر کسی میتونه با رعایت قوانین تایپیک نظر و تحلیل خودشو قرار بده.اصل تایپیک هم برای همین ایجاد شده.این دلیل نمیشه فردی بره از روی نظر فرد دیگه خرید و فروش کنه.پس سعی کنیم به نظرات هم احترام بزاریم و سعی نکنیم با الفاظ نادرست و تیکه انداختن باعث ناراحتی فردی و به حاشیه رفتن تایپیک بشیم.هر کسی مسئول خرید و فروش خودش هست و نمیتونه به فرد دیگه ای خرده بگیره.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
در پایان معاملات روز جاری، #ورود_پول_حقیقی در حدود 346 میلیارد تومان به ثبت رسیده است این در حالیست که میزان #خروج_پول_حقیقی در پایان روز قبل تقریبا 886 میلیارد بوده ‎است.

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
دلیلی نمیبینم که به کاربری این طوری توپیده بشه،،،،،،

من که به شخصه چند سالی هست تو انجمنم،،،،،و یه چند ماهی میشه اشنا شدم با همین بخش اقتصاد و پاتوق،،،،،،

با جرات میگم داوود جان حرف نداره،،،،،پسر گلی هست،،،،از همه نظر،،،،اخلاق و شوخ بودنش و همه چیز،،،من که خیلی حال کردم با پست هاش در پی تی،،،خصوصا در بخش پاتوق،،،شما اختیار مال خودت رو داری،،،،مجبورت مگه کردن بیای بخری سهمی رو یا نه؟؟،،،،خودت اومدی و خریدی،،،،میتونی به حرف هیچ کسی گوش ندی،،،،،منم خودم مرداد ماه درگیر بورس شدم متاسفانه با توصیه دوستان ناباب و کله پا شدم و سریعا در عرض یک هفته خارج شدم بدون ضرر خدا رو شکر،،تا الان میموندم کلیه پول دود شده بود،،،،،و دیگه هم برنمیگردم تا ابد،،((خودرو 450 بود تقریبا خروج زدم !!!!))،،و حتی سیگنال خروج دادم به شخصه در همین سایت و جاهای دیگه،،،،،،،،اوایل خودم هم جبهه میگرفتم مقابل اقا داوود،،،،ولی بعدش فهمیدم اشتباه میکردم،،،،،من که ندیدم ایشون سیگنال خرید بدن هیچ موقع،،،،با اینکه کلا از بورس خارج شدم،،،،ولی پست های ایشون رو پیگیر هستم و لایک میزنم،،،،،،،چون تحلیل های منطقی دارن (( با اینکه این بورس ایران منطق سرش نمیشه زیاد))

در ضمن همیشه هم تاکید داشتن روی جمله تخصص باید داشته باشی روی هر عرصه ای،،،،،بعدش وارد بشی،،،،،،

پس بهتره جبهه نگیریم مقابل هم،،،،،ایشون مسئول نیستن در این عرصه،،،،یعنی در ریزش ها و صعود ها هیچ نقشی ندارن،،،،مشکل از بالاست و یه عده شیاد که همه میدونیم کیا هستن،،،،با تحلیل های داوود نه سهمی صعودی میشه یا ریزشی،،،،،هیچ تاثیری ایشون ندارن در بازار،،،،،خود شخص باید مدیریت سرمایه بکنه،،،،

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سلام
حرف حق باید گفته بشه و گرنه من برای فضولی این پست رو نمیدم و بیخودی هم از کسی تعریف نمیکنم. جایی که منفعت داشته نکردم چه برسه اینجا که پستهای مفید رو میخونم و تشخیص دادم کمی کم لطفی شده و تعریف یا تقبیح کسی نفع و ضرری برام نداره.
اینجا هم محل گفتگوئه کسی نباید دلخور بشه
مثلاً من یادمه اوایل امسال آقا داود بر عکس جو غالب از حباب میگفتند و این خطر رو اول سال کسی رایگان به شما نمیگفت شاید هم اون زمان من خیلی از دستشون حرص خورده باشم.
یا در پستهاشون مسوولیت سهام رو تاکید میکنند با خود شخصه و اینکه میشه تو همین بازار سود داشت یا حداقل ضرر و حتی من خودم تو همون جو مزخرف مهر که اوج افول بورس بود همین نکته ها بود که باعث شد طی دو ماه تو دو تا سهم کلی سود کردم که البته بخاطر طمع نصفش پرید.
البته من منکر دستکاری دولت و ... تو بورس نیستم ولی به نظرم گفتگو هر کی میتونه مفید باشه و مهم خواننده است که قضاوت میکنه.
لذا در صورت اغماض و چشم پوشی برگشت به تاپیک رو لحاظ کنید لطفاً مخصوصا شما آقا داود. . .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#شستا
اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_6_ماهه منتهی به 1399/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی

[emoji3502] شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در دوره 6 ماهه منتهی به 1399/09/30 به ازای هر سهم 1,085 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 728% افزایش داشته است.

[emoji3502] «شستا» با سرمایه ثبت شده 80,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 6 ماهه منتهی به 1400/03/31 مبلغ 86,779,204 میلیون ریال سود محقق کرده است.

1399-11-01 13:04:59 (714721)
[emoji810][emoji810][emoji810][emoji810][emoji3596][emoji3596][emoji3596][emoji3596]

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
دلار 22900.امیدوارم همین حوالی نوسان کنه...ریزش شارپ دلار اصلا برای کلیه بارارها خوب نیست...تاثیرشو هم این چند وقت دیدیم....

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
منم با از صحبت های اون دوستمون درباره دیوید موافقم درست نیست هی بیاید توی این تاپیک بگید سهامداری کنید دیدتون 5 ساله باشه و فلان و....دیگه بچه یکساله هم میفهمه که اگه سهمی الان بخری بزاری چند سال دیگه بیای قیمتش چند برابر میشه

ولی شما مگه داری سهامداری میکنی؟؟!مطمئنم شما خودتون هر روز دارید نوسان میگیرید از این بازارو هزارمدل سهماتو بالا و پایین کردی و سودی هم نصیبت شده ولی نمیدونم چه دلیلی داره که بقیه رو تشویق به سهامداری اونم به مدت 5 سال میکنی!شاخص بره رو دو میلیون از نظر شما باید سهامداری کرد شاخص بیاد رو یه میلیون هم باز باید سهامداری کرد و کسی که دیدش بلند مدت نیست باید جمع کنه از این بازار بره!چه تحلیل مسخره ای!

ولی اسم شما رو باید بزارن مهناز صادقی به توان دو و تشویق بقیه به سهامداری واقعا بنظرم بزرگترین ظلمیه که به یه نفر داری میکنی!من همینجا به صراحت میگم هر کی گفت سهامداری کنید برید 5 سال دیگه بیاید تو این بازار هیچی نمیفهمه!اولا مگه ادم چند سال زنده هست که بیاد یه پولی بزاره بیخیالش شه بره 5 سال دیگه بیاد سراغش ثانیا خیلیا دارن از همین بورس کسب درامد میکنن و زندگیشونو میچرخونن

شما خودت اگه سهامداری کرده بودی تا الان هر چی خریده بودی تو ضرر بودی تویی که ادعا میکنی تو یسال یه میلیارد دراوردی اگه سهم خریده بودی و تا الان سهامداری کرده بودی از یه میلیاردت حداقل 50 درصد توی ضرر بودی پس بهتره بقیه رو احمق فرض نکنیم این درست نیس که خودت روزانه هزاربار نوسان بگیری از این بازار و سرمایتو چند برابر کنی و بعد بیای بگی سهامداری کنید!
تمام این کانالایی که دارن میگن سهامداری کنین خائن به ملت هستن و یه منافعی پشت این صحبتاشون هست!مردم رو تشویق به سهامداری میکنن تا مردم ضرر کنن و خودشون به سود برسن!خیلی کم پیدا میشه که دیگه کسی یه پولی با هزار تا بدبختی به دست بیاره و بیخیال اون پول بشه بره 5 سال دیگه باید سراغش !

به هر کی هم که تو این تاپیک هست میگم میخای خودتو بدبخت کنی بشین به صحبت های یه عده گوش کن و سهامداری کن نمیگم با ضرر بفروشید ولی توی اولین فرصت اگه سر به سر شدید یا با ضرر جزیی بفروشید و از این به بعد فقط نوسان بگیرید!به حرف هیچ کسی هم گوش نکنید از هر چی گروه و کانال بورسی تو تلگرام و اینا هم هست بیاید بیرون!میخاید تو این بازار بمونید خودتون سعی کنید اینقدر اموزش ببینید که احتیاج به هیچکس نداشته باشید!ضمنا تا زمانی که دولت توی بورس دخالت میکنه به شخصه به هیچکس توصیه نمیکنم که بیاد توی این بازار سرمایه بزاره و هر بالا زدن بازاری رو برای همه فرصت خروج میدونم!

نماینده ی مجلس امروز اومده مصاحبه کرده که تا زمانی که دولت توی این بازار داره دخالت میکنه هیچوقت بورس درست نمیشه اوضاعش!مثل اینکه طرحی دادن که میخان دولت رو از بورس خارج کنن!
«طاهری» عضو کمیسیون تلفیق خبر داد:عزم مجلس برای جدا کردن بورس از وزارت اقتصاد / بعبارتی استقلال بورس مجلس عزم خود را برای جدا کردن بورس از وزارت اقتصاد و دولت جمع کرده است چرا که تا زمانی که بورس تحت نظر دولت باشد وضعیت بازار سرمایه هیچ‌وقت اصلاح نخواهد شد!
خب از این صحبت ها تو خود حدیث مفصل بخان از این مجمل!خودم به شخصه منتظرم بازار یه بالا بزنه و خارج شم و تا زمانی که دولت تو بورس دخالت میکنه به هیچ وجه وارد این بازار نمیشم مگر اینکه مجلس و هر نهاد دیگه ای عزم و اراده جدی داشته باشه تا بورس رو از چنگال دزدان کثیف و خائن در بیاره!
به هرحال بازم میگم سهامداری به هیچ وجه نکنید تونستید نوسان بگیرید که چه بهتر نتونستید خودتون رو از شر این بازار مضحک و بی در و پیکر خلاص کنید!والسلام نامه تمام

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولی شما مگه داری سهامداری میکنی؟؟!مطمئنم شما خودتون هر روز دارید نوسان میگیرید از این بازارو هزارمدل سهماتو بالا و پایین کردی و سودی هم نصیبت شده ولی نمیدونم چه دلیلی داره که بقیه رو تشویق به سهامداری اونم به مدت 5 سال میکنی!شاخص بره رو دو میلیون از نظر شما باید سهامداری کرد شاخص بیاد رو یه میلیون هم باز باید سهامداری کرد و کسی که دیدش بلند مدت نیست باید جمع کنه از این بازار بره!چه تحلیل مسخره ای!
من بارها و بارها گفتم نوسان میگیرم
بارها گفتم با سهم میمونم ، وقتی حبابی شد میفروشم به ملت و پایین تر و به قیمت دوباره با تعداد بیشتری میخرم . هر وقت هم به قیمت مد نظرم که بدون حباب باشه ، نرسه ، به هیچ وجه خرید الکی انجام نمیدم مگه ارقام خیلی جزئی اونم اگه سهم کوچیک باشه و سرمایه بنده توی اون سهم اثر گذار باشه . سهم گرون نمیخرم ، حتی اگه از قله سهامدارای اون سهم پولشون یک دهم شده باشه ...
روی شاخص 1.9 به بالا هم میگفتم بازار حباب داره و هیچوقت به نگهداری سهام تشویق نکردم و برعکس همیشه گفتم که سهم گرون ارزش نگهداری نداره

سهامداری و دید بلند مدت به این معنی نیست که مثل هویج سهم رو نگاه بکنیم و باهاش بالا پایین بشیم :D
وقتی تحلیل کردی و میدونی سهم گرونه یا تکنیکالی قراره پایین بیاد ، خوب اون کسی که یکم منطق داشته باشه ( فقط یکم ! ) ، میفروشه و پایین تر میخره . کاری که خودم هزاران هزار مرتبه انجام دادم و میدم
بلند مدت رو ملت اشتباه فهمیدن ! ملت فکر میکنن سهم رو هر قیمت بخری بلند مدت قراره n برابر بشه ! درسته ولی سهام داری یعنی " یک سهم رو که خوبه روی اون اینقدر نوسان میگیری و تعداد سهامت رو زیاد میکنی و هر وقت هم قیمت سهم بالا میره داستان دوسر سود میشه "

شما هم اگه وقت بیشتری میزاشتی و با دقت فقط پست های بنده رو دنبال میکردی ، هم روی شاخص حوالی 2 میلیونی نقد میکردی یا حداقل خرید جدید نمیکردی و از شاخص 1.5 به پایین به خصوص حوالی 1.2 و 1.3 که بارها گفتم بازار داره به محدوده برگشتی خودش نزدیک میشه مجدد میخریدی و دوباره اون موقع که 2 تا پست زدم و گفتم قیمت ها گرون شده ( حوالی شاخص 1.5 ) ، میفروختی و دوباره الان خریداری میکردی . خیلی ساده و شفاف و قابل فهم از بالا پایین شدن های بازار صحبت کردم ، استفاده کردن از اونا دیگه بر عهده خوده کاربر بوده ;)

سهامداری بلند مدت بدون هیچ خرید و فروشی ، هر سال حداکثر 5 یا 10% بیشتر از تورم به شما میده مگه اینکه زیر ارزش واقعی شرکت ها خرید بزنی که تازه عمده شرکت ها الان به ارزش واقعیشون رسیدن ...

الان هم رسما گفتم روند بازار از نظر من برگشته ، اگه سود آوری شرکت ها کاهش پیدا نکنه ( میزان فروش یا نرخ فروش ) و یا نرخ بهره بانکی بیشتر نشه

شما خودت اگه سهامداری کرده بودی تا الان هر چی خریده بودی تو ضرر بودی تویی که ادعا میکنی تو یسال یه میلیارد دراوردی اگه سهم خریده بودی و تا الان سهامداری کرده بودی از یه میلیاردت حداقل 50 درصد توی ضرر بودی پس بهتره بقیه رو احمق فرض نکنیم این درست نیس که خودت روزانه هزاربار نوسان بگیری از این بازار و سرمایتو چند برابر کنی و بعد بیای بگی سهامداری کنید!
جواب این یه تیکه هم توی صحبت های همین پست داده شد :D

و بابت اینکه ادامه پست رو دنبال نمیکنم عذرخواهی میکنم ، اگه موضوعی بوده که به بنده مربوطه ، متاسفانه حوصله و حال جواب دادن رو ندارم ولی این یه تیکه صحبت رو هم لازم بود مجدد بگم که شما و دوستانی که فکر میکنید من تشویق به سهامداری سهم زیان ده یا سود ده ولی حبابی کردم ، متوجه اشتباه واضح خودتون بشید;)

اگه دوستان دیگه ای هم نقد یا انتقادی نسبت به بنده دارن ، حرف جدیدی باشه که لازم باشه از خودم دفاع بکنم ، جواب میدم ، اگر هم صحبت های تکراری و بی اساس باشه متاسفانه وقت و حس جواب دادن به اونا رو ندارم

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دیروز سنگین با قصد ۲۰ درصد نوسان وارد شدم. بنظر آخرین روز بزخری سهام بود.
نگهداری یا فروش من بستگی به نحوه بازگشایی سهم های نورچشمی دولتی داره. دست به ماشه برای فروش هستم.
شستا، فارس، شپنا، وتجارت...
اگر این سهما رو منفی سنگین باز کنن میشه به تغییر روند بازار امیدوار بود. اگر منفی سبک یا مثبت باز کنن، باید فروخت و از این بازار فرار کرد.
همه منتظر بودن شاخص برسه به 1600 نقد کنن ولی معمولا بازار زودتر رکب میزنه.
فردا بنظرم تابلوی وبصادر، شستا و خساپا تعیین کننده روند بازار هستند.
من خودم امروز نقد کردم.
brukli.gif
امروز بعد از چهل روز نقد کردن خریدم، امیدوارم به کاهدون نزده باشم.
4.gif
20 آبان روی شاخص 1220 وارد شدم، 17 آذر روی 1520 خارج شدم، بعد از 40 روز تماشاچی بودن دیروز روی 1150 سهم هایی که روی قله فروخته بودم با 40 درصد قیمت کمتر گذاشتم سر جاش.
brukli.gif

دفعه قبل ملت منتظر بودن شاخص به مقاومت 1600 واعظی برسه خالی کنن ولی با تلرانس 80 هزار واحدی از 1520 ریزش کرد.
اینبار ملت منتظر 1050 بودن به کف کانال صعودی برسه ولی بازم با تلرانس 80 هزار واحدی دیروز شاخص از 1130 برگشت خورد.
معمولا اون چیزی که همه عموم ملت فکر میکنن اتفاق نمیفته و اینبارم بازارساز رکب زد و اونایی که نقد کرده بودن منتظر شاخص 1 میلیونی بودنو جا گذاشت، حالا دستوری یا هرچی.
من با سهامداری در بازار فعلی مخالفم، اینکه سهامداری کنی منتظر باشی سهمی که در قله خریدی و 50 درصد ضرری، رشد کنه و ضرر صفر بشه تا خارج بشی بنظرم هیچ وقت این اتفاق حداقل تا پایان سال 1400 نمی افته. این بازار نوسانیه و خبری از سقف زنی نیست و سهامداری فعلا معنی نداره، اگر میخواید سود کنید یا ضررهاتون جبران شه فقط نقطه ورود و خروج مهمه باید نزدیک کف شاخص وارد شد و نزدیک سقف همون جایی که همه خوشحالن و تارگت های دو میلیونی میدن بدون هیچ داستان تعریف کردن و تعصبی نقد کرد، سالی چهار پنج بار بتونید در نقطه مناسب ورود و خروج بزنید و هر بار 20-30 درصد نوسان بگیرید شما خدای بورس هستید. فقط اینجوری میشه سود کرد یا ضررهارو جبران کرد. این بازار دلاری ریالی نداره کوچیک بزرگ نداره، روند شاخص کل نزولی بشه هیچ سهمی در امان نیست سهم ارزنده غیر ارزنده نمیشناسه.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولی اسم شما رو باید بزارن مهناز صادقی به توان دو و تشویق بقیه به سهامداری واقعا بنظرم بزرگترین ظلمیه که به یه نفر داری میکنی!
با توجه به اینکه تا حالا تشویق به سهامداری نکردم ، متاسفانه باید بگم " کسی که ذاتا نمک نشناس باشه ، نمیشه ذاتش رو تغییر داد ;) "
همیشه از آدمای توهمی که افکار و عقاید اشتباه خودشون رو به اینو اون نسبت میدن ، دوری میکنم
خوشبختانه خیلی زودتر از اون چیزی که لازم باشه ، متوجه این موضوع شدم و وقتم رو کمتر جای اشتباهی صرف میکنیم

سوابق صحبت هام تماما توی پست های گذشته بنده موجوده ، اگه جایی گفتم ، سهامداری بکنید و با سهمتون 50% توی ضرر برید ، به بقیه هم نشون بدید که مهناز صادقی به توان 2 من بودم :D

این حجم از انتقاد بی اساس ، خجالت آوره ....
دلیل نداره بدون هیچ دلیلی و کاملا بی اساس بنده رو به خاطر حرف هایی که نزدم محکوم بکنی
لذا در صورت اغماض و چشم پوشی برگشت به تاپیک رو لحاظ کنید لطفاً مخصوصا شما آقا داود. . .
بنده تا حالا برای اطرافیان و نزدیکان خودمم به خاطر حرف و حدیث هاش سبد گردانی نکردم و حتی سیگنال هم ندادم تازه کمسیون و کارمزدهایی از این روش میتونم داشته باشم بالای سالی 100 میلیون میشد ولی همیشه رد کردم ...
دلیلی نداره مجانی وقتم رو جایی بزارم و تازه سیگنال هم ندم و بعد هم محکوم به متضرر کردن بقیه بشم و هم چیزی توی جیبم نیاد :)

تاحالا پیج یا گروهی هم نداشتم و نخواهم داشت و حتی توی سهامیاب و هیچ سایت دیگه ای هم فعالیتی ندارم ! حتی حساب هم ندارم:D
تنها جایی که داشتم همین پی تی بود اونم نه واسه بخش بورسش !

اون اوایل جو خوب بود ، صحبت میکردم و در حد خودم سعی میکردم راهنمایی بکنم و صرفا با همون چیزایی که گفته بودم خیلیا میتونستن هم فروش های خوبی داشته باشن هم خرید های خوب ...
اما با این چیزایی که امروز دیدم و چند روز قبل هم دیده بودم ولی فقط 1 نفر بود ، دیگه رغبتی برای کار مفتی باقی نمیزاره

متاسفانه نباید توی این تاپیک حتی 1 کلمه صحبت کرد . وقتی حبابیه باید بفروشی به ملت و وقتی هم ارزون شد بخری و به هیچ موجود زنده ای 1 کلمه راهنمایی هم نکنی که بعدا حرف هایی از خودشون در میارن و بیان میکنن که مضحکه ;)

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
منم با از صحبت های اون دوستمون درباره دیوید موافقم درست نیست هی بیاید توی این تاپیک بگید سهامداری کنید دیدتون 5 ساله باشه و فلان و....دیگه بچه یکساله هم میفهمه که اگه سهمی الان بخری بزاری چند سال دیگه بیای قیمتش چند برابر میشه

آخه موضوع اینه که داود اصلا چنین چیزی نگفته! اتفاقا برعکس همیشه استراتژی منطقی پیشرفت رو پیشنهاد داده: خرید در نقطۀ معقول، شناسایی مقاومت احتمالی و فروش، جمع کردن مجدد همون سهم در نقطۀ پایین‌تر. این، منطقی‌ترین روش «سهامداری» هست و اصلا ربطی به انداختن سهم یه گوشه نداره. فرقش اینه بعد چند سال تعداد سهمی به مراتب بیشتر می‌شه داشت و منفعتی مضاعف برد. از این نظر شما و دوست دیگرمون شاید پست‌های داود رو نخوندین چون علاوه بر مورد اشاره شد، به وقتش هشدار ریزش و اصلاح هم داده بود. اون دوستمون می‌تونه مثلا از من نوعی که یادمه ابتدای ریزش وقتی تو همین تاپیک پرسید با خپارس و شبندر چیکار کنم بهش گفتم نگه دار شاکی بشه و بگه چرا در اون مقطع چنین پیشنهاد احمقانه‌ای دادی و باعث شدی ضرر کنم ولی واقعا دلیل منطقی‌ای برای عصبانیت از دست کسی که استراتژی‌های کاربردی و آموزشی خیلی خوب رو گاها حتی با مشخص کردن نقطۀ دقیق ورود و خروج ارائه کرده وجود نداره. در مورد وقت و پست زدن و این‌ها هم که ایشون خودش گفته من کارم اینه. تامین سرمایه، بورس، املاک و موارد مشابه. جراح قلب، راننده تاکسی، معلم تمام وقت یا بی‌خس‌کار مرغ و گوشت نیست که بگیم چطور اون کارها رو می‌کنی، اینجا هم هستی. داره همون کاری که پای سیستم می‌کنه رو اینجا هم منعکس می‌کنه. حالا چون شغل من نوعی این نیست که نمی‌شه بگم چرا. در مجموع منصفانه نبود.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
با توجه به اینکه تا حالا تشویق به سهامداری نکردم ، متاسفانه باید بگم " کسی که ذاتا نمک نشناس باشه ، نمیشه ذاتش رو تغییر داد ;) "
همیشه از آدمای توهمی که افکار و عقاید اشتباه خودشون رو به اینو اون نسبت میدن ، دوری میکنم
خوشبختانه خیلی زودتر از اون چیزی که لازم باشه ، متوجه این موضوع شدم و وقتم رو کمتر جای اشتباهی صرف میکنیم

سوابق صحبت هام تماما توی پست های گذشته بنده موجوده ، اگه جایی گفتم ، سهامداری بکنید و با سهمتون 50% توی ضرر برید ، به بقیه هم نشون بدید که مهناز صادقی به توان 2 من بودم :D

این حجم از انتقاد بی اساس ، خجالت آوره ....
دلیل نداره بدون هیچ دلیلی و کاملا بی اساس بنده رو به خاطر حرف هایی که نزدم محکوم بکنی

بنده تا حالا برای اطرافیان و نزدیکان خودمم به خاطر حرف و حدیث هاش سبد گردانی نکردم و حتی سیگنال هم ندادم تازه کمسیون و کارمزدهایی از این روش میتونم داشته باشم بالای سالی 100 میلیون میشد ولی همیشه رد کردم ...
دلیلی نداره مجانی وقتم رو جایی بزارم و تازه سیگنال هم ندم و بعد هم محکوم به متضرر کردن بقیه بشم و هم چیزی توی جیبم نیاد :)

تاحالا پیج یا گروهی هم نداشتم و نخواهم داشت و حتی توی سهامیاب و هیچ سایت دیگه ای هم فعالیتی ندارم ! حتی حساب هم ندارم:D
تنها جایی که داشتم همین پی تی بود اونم نه واسه بخش بورسش !

اون اوایل جو خوب بود ، صحبت میکردم و در حد خودم سعی میکردم راهنمایی بکنم و صرفا با همون چیزایی که گفته بودم خیلیا میتونستن هم فروش های خوبی داشته باشن هم خرید های خوب ...
اما با این چیزایی که امروز دیدم و چند روز قبل هم دیده بودم ولی فقط 1 نفر بود ، دیگه رغبتی برای کار مفتی باقی نمیزاره

متاسفانه نباید توی این تاپیک حتی 1 کلمه صحبت کرد . وقتی حبابیه باید بفروشی به ملت و وقتی هم ارزون شد بخری و به هیچ موجود زنده ای 1 کلمه راهنمایی هم نکنی که بعدا حرف هایی از خودشون در میارن و بیان میکنن که مضحکه ;)
برادر، فضای فروم (و کلا مجازی) همینه دیگه، همه جور آدمی همه رقم رفتاری ازش سر میزنه، بعدم الان اعصاب خیلیا خرابه و این صحبتا پیش میاد، طبق معمول خشم افراد در فضای مجازی سر کسی که ربطی به اصل مشکل نداره خالی میشه و صد البته شما حق داری ناراحت بشی ولی خب شما نیمه پر لیوان رو هم نگاه کن که چند نفر پای پستای شمارو توی این یکی دو سال اخیر لایک زدن و صحبتای شمارو دنبال کردن و شاید از ضرر بیشتر نجات پیدا کردن حداقل.
به نظرم خودتون رو درگیر چند نفر نکنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آخه موضوع اینه که داود اصلا چنین چیزی نگفته! اتفاقا برعکس همیشه استراتژی منطقی پیشرفت رو پیشنهاد داده: خرید در نقطۀ معقول، شناسایی مقاومت احتمالی و فروش، جمع کردن مجدد همون سهم در نقطۀ پایین‌تر. این، منطقی‌ترین روش «سهامداری» هست و اصلا ربطی به انداختن سهم یه گوشه نداره
موضوع اینه که بعضیا دوست دارن به جای آموزش دیدن و کسب تجربه ، هلو بپر تو گلو بشه ...
سهم رو روی هر قیمتی بخری و بندازی گوشه سبدت و بعد پولدار بشی ...
اون وقت ماهایی که این همه صبر میکنیم یا خرید و فروش های روزانه داریم ، هویجیم ؟ :D
دوست دارن پول توی حسابشون بیاد فقط
اگه اینطوری بود که ماها چشممون به مانیتور خشک نمیشد :(

کسی که روی قله 2 میلیونی خرید کرده تا 5 سال دیگه به اصل پولش هم نمیرسه ! اگه دست رو دست بزاره ...

کسی هم که اینجاها سهمی رو بخره ، بلند مدت میانگین سالی 5% رو دیگه بیشتر از تورم میده ، اگه فکر میکنه حقش اینطوری خورده میشه کسی براش فرش قرمز پهن نکرده که پولش رو اینجا بزاره !
بره پولش رو هرجایی که فکر میکنه بیشتر تو جیبش میزاره یا آسون تره ، درگیر بکنه یا اینکه یادبگیره ، بدور از حاشیه توی این بازار حرفه ای معاملات داشته باشه و تعداد سهامش رو زیاد بکنه

شعار من توی کارام اینه ( خارج از بورس ) : یا قبولش بکن ، یا برو یه جا دیگه :D گزینه ای به اسم " به توافق میرسیم وجود نداره "

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بلند مدت رو ملت اشتباه فهمیدن ! ملت فکر میکنن سهم رو هر قیمت بخری بلند مدت قراره n برابر بشه !
سهامداری و دید بلند مدت به این معنی نیست که مثل هویج سهم رو نگاه بکنیم و باهاش بالا پایین بشیم :D

این ذهنیت رو متاسفانه کانال ها و گروه های بورسی رواج دادن ! یه تکه کلامی هم دارن و با افتخار همیشه عنوان میکنن "سهم رو بخرید و چند سال بهش نگاه هم نکنید"
مرد حسابی این حرف رو با کدوم منطق به سهامدار بی تجربه میزنی ؟! چرا باید یه سهمی رو بخره و چند سال روند سهم رو دنبال نکنه ؟!

پ.ن : تو این مدت از پست های داوود عزیز مطالب بسیاری یاد گرفتم امیدوارم ما رو همچنان همراهی کنن و روشنایی بخش مسیر پیش رو باشند :دی

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
بلند مدت رو ملت اشتباه فهمیدن ! ملت فکر میکنن سهم رو هر قیمت بخری بلند مدت قراره n برابر بشه ! درسته ولی سهام داری یعنی " یک سهم رو که خوبه روی اون اینقدر نوسان میگیری و تعداد سهامت رو زیاد میکنی و هر وقت هم قیمت سهم بالا میره داستان دوسر سود میشه "

سهامداری بلند مدت بدون هیچ خرید و فروشی ، هر سال حداکثر 5 یا 10% بیشتر از تورم به شما میده مگه اینکه زیر ارزش واقعی شرکت ها خرید بزنی که تازه عمده شرکت ها الان به ارزش واقعیشون رسیدن ...
من نمیدونم تاحالا چند بار همینطور از کلمه ی بلند مدت و دید چند ساله حرف زدی توی همین تاپیک بدون اینکه واضح اشاره کنی زیرش که منظورت از بلند مدت این نیست که بری چند سال دیگه بیای این اولین باره من میبینم که اسم بلند مدت میاری و جلوش میگی سهامداری یعنی این!منم نه وقتشو دارم نه حوصلشو که بخام بگردم و صحبت های شما رو که تاحالا خودم چند بار همینطور دیدم گفتی دیدتون بلند مدت باشه رو پیدا کنم و بیام اینجا بزارم تا دوباره بهت یاداوری بشه!

شما بهتره از این به بعد توی هر کدوم از پست هاتون که اسم بلند مدت رو میارید این نکته ها رو متذکر بشید تا عده ای به اشتباه برداشت نکنن
شما توی همون دو صفحه قبل گفتی که اگه هم بلند مدتی گرفته ، یعنی بره 5 سال دیگه بیاد ( از نظر من بلند مدت یعنی بالای 3 سال ) ، !خب این واسه بعضیا اینو القا میکنه که برو دست به سهمت هم نزن 3 سال یا 5 سال دیگه بیا ببین دنیا دست کیه!در کل بنظر من بهتره شما واژه ی بلند مدت رو از دایره ی واژگانت حذف کنی چون که خیلیا رو ممکنه به اشتباه بندازی شما شاید تاحالا تشویق به سهامداری نکردی اما غیر مستقیم توی صحبت هاتون با همین کلمه ی بلند مدتی که به کار میبردی ممکنه خیلیا رو به اشتباه انداخته باشی که سهامداری یعنی برو سهمتو بسپار به امان خدا و با سهم بمون و چن سال دیگه بیا سراغش!

ضمنا من متوهم نیستم شاید شما توهم خودبزرگ بینی داشته باشی و اینکه فکر کنی هر چی میگی درسته و هر چی بیشتر تایپ کنی انگار بیشتر میفهمی و ادعایی توی بورس داشته باشی ولی من نه ادعایی داشتم توی این زمینه نه تاحالا نشستم واسه کسی نقاشی بکشم و خط خطی کنم یه نمودارو تا کسی به اشتباه بیفته

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما توی همون دو صفحه قبل گفتی که اگه هم بلند مدتی گرفته ، یعنی بره 5 سال دیگه بیاد ( از نظر من بلند مدت یعنی بالای 3 سال ) ، !خب این واسه بعضیا اینو القا میکنه که برو دست به سهمت هم نزن 3 سال یا 5 سال دیگه بیا ببین دنیا دست کیه!
کسی که کار و زندگی داره و فرصت نمیکنه آموزش ببینه یا بازار رو دنبال بکنه ، تنها راهش اینه که یا از بازار خارج بشه یا اینکه اگه اینجاها خریده ، بعد از یکی دو سال در جازدن و بعد رشد کردن ، به سود معقول برسه . سالی 5% بیشتر از تورم خارج از بورس جنم و تخصص و سرمایه بالا میخواد که خیلیا ندارن
اونم با خرید روی این قیمت ها ! قبلا روی شاخص 1.2 هم این قیمت ها بودن !!! که میگفتم قیمتشون خوبه . اون موقع بخشی از بازار رو میگفتم ( به ویژه بخشی از سهم های کوچیک و متوسط ) و الان سهم های بزرگ و عمده بازار این ویژگی رو دارن
درضمن سهامداری یعنی شما ، مالک شرکتی ، هر سال DPS میگیری و قیمت سهمت هم بالا میره ! دیگه انتظار سود عجیب غریب نباید داشته باشن
شما بهتره از این به بعد توی هر کدوم از پست هاتون که اسم بلند مدت رو میارید این نکته ها رو متذکر بشید تا عده ای به اشتباه برداشت نکنن
همه چی واضح و شفاف و به شکل ساده و قابل فهم بیان شده ! دیگه اگه کسی نفهمیده ، به بنده مربوط نیست
اگر هم پراکنده هستش ، به این دلیله که بنده مسئولیتی در قبال یادگیری بقیه ندارم ;)
جایی فرصت بکنم و نکته ای به ذهنم بیاد بیان میکنم

که دیگه تصمیم گرفتم کاری به کار این تاپیک نداشته باشم

ضمنا من متوهم نیستم شاید شما توهم خودبزرگ بینی داشته باشی
من همیشه گفتم ادعایی ندارم و هیچوقت هم ادعایی نداشتم . هر پستی هم زدم جنبه اشتراک گذاری اطلاعاتم بوده
اسم اینجا هم تاپیک بوده که هرکسی با رعایت قوانینش ، صحبتش رو بکنه !

اینکه فکر کنی هر چی میگی درسته و هر چی بیشتر تایپ کنی انگار بیشتر میفهمی
اگه صحبتی کردم که جزء استراتژی شخصی بنده بوده ، واضح گفتم " وحی منزل نیست و نظر شخصیمه " !!!
به اشتراک گذاشتن اطلاعات هم خیلی مفید تر از اینه از صبح تا شب توی تاپیک ناله بکنیم و غر بزنیم و به زمین و زمان و دولت و حقوقی و حقیقی و آقای X و Y و Z و ... گله بکنیم !!!!
تاحالا نشستم واسه کسی نقاشی بکشم و خط خطی کنم یه نمودارو تا کسی به اشتباه بیفته
کل نقاشی های بنده روی هم دیگه به 10 یا 15 دونه هم نمیرسیده !!!!
همشون هم موجوده و میتونی ببینی که توشون :
  • گفتم نظر شخصیه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ! اگه کسی خرید و ضرر کرد ( که نکرده !!! ) به خودش مربوطه
  • همون سهم ها قیمت کفشون تا امروز حفظ شده !!! یعنی روی اون محدوده ها خریدار حتی با سهامداری یا سود کرده یا ضرر نکرده و سر به سره !!! :D
  • همون سهم ها هم میتونسته تا امروز بالای 50% نوسان رو ازشون بگیره و سود بکنه;)
  • هر سهمی هم اگه گفتم گرونه ، تاریخ پست موجوده و نمودار سهم هم مشخصه و به راحتی میتونه متوجه بشه که تا امروز چند درصد پایین اومده

منم نه وقتشو دارم نه حوصلشو که بخام بگردم و صحبت های شما رو که تاحالا خودم چند بار همینطور دیدم گفتی دیدتون بلند مدت باشه رو پیدا کنم و بیام اینجا بزارم تا دوباره بهت یاداوری بشه!
دوستان جواب این مورد رو هم دادن . شما هم پیدا نمیکنی ، چون نگفتم :p

خلاصه که دیگه قضیه رو کشش نده . هرچی شما میگی درسته ! منِ مدعی ، دروغگو ، سیگنال ده و کسی که همه رو به اشتباه انداخته ، مهناز صادقی به توان 8 ، نقاشی کش و ... ، دیگه اینجا پستی نمیزارم ;)

بالا