A2D3D
Registered User
- نوشتهها
- 858
- لایکها
- 617
بلهدوستان اگه پول توی کارگزاری مفید بمونه و سهامی باهاش خریداری نشه بهش سود تعلق میگیره؟
هر ماه حدود ۱۸ تا ۲۲ درصد
بلهدوستان اگه پول توی کارگزاری مفید بمونه و سهامی باهاش خریداری نشه بهش سود تعلق میگیره؟
ماه یا سال؟هر ماه صندوق حامی مفید بین 22 تا 18 درصد سود میده
باید گزینه ای فعال کنیم یا خود به خود بهش تعلق میگیره؟بله
هر ماه حدود ۱۸ تا ۲۲ درصد
اول هر ماهماه یا سال؟
اتوماتیک اول هر ماه به قدرت خریدتون اضافه میشه..باید گزینه ای فعال کنیم یا خود به خود بهش تعلق میگیره؟
دوستان کمی اشتباه توضیح دادندوستان اگه پول توی کارگزاری مفید بمونه و سهامی باهاش خریداری نشه بهش سود تعلق میگیره؟
اتوماتیک فعالهباید گزینه ای فعال کنیم یا خود به خود بهش تعلق میگیره؟
بعد این سود قابل برداشت هست یا فقط میشه قدرت خرید و میشه باهاش سهام خرید؟به عنوان قدرت خرید در حساب مشتری قابل مشاهده است.
بعد این سود قابل برداشت نقدی هست؟اتوماتیک اول هر ماه به قدرت خریدتون اضافه میشه..
امروز یه پله وتجارت از کف قیمت ورود کردم، نکته عجیب این بود که با اینکه نفر پنجم بودم و 2 میلیون حجم جلوم بود، کم کم به 20 میلیون رسید! مگه اینطوری نیست که با ویرایش سفارش میری ته صف؟
بله هستبعد این سود قابل برداشت نقدی هست؟
باختی ، بدم باختیاپال
صبح داشتم گوشی رو نگاه میکردم صف خرید صد میلیونی یهو پودر شد و صف فروش پنج میلیونی شکل گرفت.
ضربتی ۳ تا کد فروختم.
فردا شل کن سفت کن در میاره پس فردا صف فروشه.
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
هر دوبعد این سود قابل برداشت هست یا فقط میشه قدرت خرید و میشه باهاش سهام خرید؟
ویرایش سفارش به شرطی که قیمت تغییر کنهامروز یه پله وتجارت از کف قیمت ورود کردم، نکته عجیب این بود که با اینکه نفر پنجم بودم و 2 میلیون حجم جلوم بود، کم کم به 20 میلیون رسید! مگه اینطوری نیست که با ویرایش سفارش میری ته صف؟
بله می تونیددوستان میشه تو مفید سفارش خرید یا فروش افلاین گذاشت؟؟؟؟؟
انلاین پلاس یا ایزی تریدر؟؟؟؟انلاین پلاس هر چی گشتم پیدا نکردمبله می تونید
تب ۴ رو انتخاب کنید
بهش میگن سفارشات شرطی