• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هیچ مذاکره جدی در خصوص تغییر دامنه نوسان نامتقارن در جریان نیست

محسن خدابخش مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس در خصوص رفع محدودیت دامنه نوسان به خبرنگار بورس ۲۴ گفت:

«دامنه نوسان نامتقارن فعلا برداشته نمی‌شود و تصمیمی در خصوص دامنه نوسان گرفته نشده است.»

ابراهیمی سروعلیا، عضو هیات مدیره سازمان بورس نیز گفت:
«با توجه به این که هفته گذشته جلسه شورای عالی بورس برگزار شد، در شورا در این خصوص صحبت نشده است. وی افزود: فعلا برنامه سازمان ، حفظ دامنه نوسان طبق شرایط قبل است.»

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
شرکت: سرمایه گذاری مدیریت سرمایه مدار

نماد: #مدار

تاریخ: چهارشنبه 99/12/20

محدوده ثبت سفارش: 4750-5050 ریال
ساعت ثبت سفارس: اعلام در روز عرضه
حداکثر سهام قابل تخصیص : 400 سهم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازار پایه قرمز هفته‌ای ۱ روز معامله می‌شود

فرابورس ایران ساعتی پیش اطلاعیه‌ای در خصوص تغییر قوانین معاملات نمادهای بازار پایه قرمز منتشر کرد. طبق این دستور العمل نمادهای این بازار تنها در روز دوشنبه هر هفته معامله می‌شوند و در بقیه روزهای هفته این بازار تعطیل خواهد بود.

نکته عجیب‌تر این که دامنه نوسان این نمادها تنها یک درصد است. به عبارتی دیگر نمادهای بازار پایه قرمز در طول ماه تنها ۴ درصد می توانند رشد یا افت کنند. هر چند تعداد این نمادها بسیار کم است اما انتظار می‌رود که رکود عمیقی بر آن‌ها سایه بیاندازد.

1615198903312.png

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بازار پایه قرمز هفته‌ای ۱ روز معامله می‌شود

فرابورس ایران ساعتی پیش اطلاعیه‌ای در خصوص تغییر قوانین معاملات نمادهای بازار پایه قرمز منتشر کرد. طبق این دستور العمل نمادهای این بازار تنها در روز دوشنبه هر هفته معامله می‌شوند و در بقیه روزهای هفته این بازار تعطیل خواهد بود.

نکته عجیب‌تر این که دامنه نوسان این نمادها تنها یک درصد است. به عبارتی دیگر نمادهای بازار پایه قرمز در طول ماه تنها ۴ درصد می توانند رشد یا افت کنند. هر چند تعداد این نمادها بسیار کم است اما انتظار می‌رود که رکود عمیقی بر آن‌ها سایه بیاندازد.

مشاهده پیوست 1227843
امیدوارم برای نارنجی و زرد از این مدل تصمیمات نگیرن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
باز شاخص رو به صورت دستوری یک روز مثبت کردند تا نورچشمی ها بتونند خارج بشند و سهمشون رو غالب کنند به سهامدار کارگر و کارمند، باعث شد یک عده اینجا دوباره جوگیر بشند و از برگشت شاخص و اینا حرف بزنند!!!!!
متاسفانه درس نمیگیریم.!!!
شاخص حتی تا شنبه هم مثبت باشه ولی بعدش دوباره منفی بشه باز همین اش و همین کاسه.مراقب باشید برای بار هزارم رکب نخورید!

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
در مورد قانون بازار پایه قرمز
همیشه در مورد ریسک این بازار هشدار داده میشد حتی برای خرید این سهام تو مفید باید توافق نامه تایید میکردین

اما بازم این قانون نامردی تمام هستش حداقلش همون دامنه نوسان محدود میکردین

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
شاید شما نبودی و وضعیت رو پیوسته دنبال نکردی و بی‌تقصیری اما دیدن این سوال برای خیلی‌ها حرص‌درار و دردناکه.
شما خودت رو ناراحت میکنی من فک میکنم فیبی والر بریج ناراحت شده ، قلبم درد میگیره :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عرضه اولیه هایی که مدت ها قفل در صف خرید بودند برای بررسی بیشتر متوقف شدند.

شصدف: یک سال صف خرید بدون پر کردن حجم مبنا

غیلا: 10 ماه قفل در صف خرید بدون پر کردن حجم مبنا

رافزا: 8 ماه صف خرید بدون پر کردن حجم مبنا

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
چون این آقا فعلا تو بازار کریپتو داره سود می‌کنه سود 40 50 هزار تومن واسش نمی‌رزه

من نمی‌فهمم این چه طرز اعتراض کردنه؟ خب نمی‌خواین بخرین نخرین بقیه رو چرا فحش می‌دین؟!
مگه بقیه تو سوداتون شریک بودن که حالا تو ضرراتون مقصر باشن

توصیه به خرید یا نخریدن نیست. صلاح مملکت خویش را خسروان دانند
© @s.david.s

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چون این آقا فعلا تو بازار کریپتو داره سود می‌کنه سود 40 50 هزار تومن واسش نمی‌رزه

من نمی‌فهمم این چه طرز اعتراض کردنه؟ خب نمی‌خواین بخرین نخرین بقیه رو چرا فحش می‌دین؟!
مگه بقیه تو سوداتون شریک بودن که حالا تو ضرراتون مقصر باشن

توصیه به خرید یا نخریدن نیست. صلاح مملکت خویش را خسروان دانند
© @s.david.s

حداقل اعتراضی ـــه که میشه به وضعیت فعلی بورس انجام داد . همین عرضه اولیه اپال رو نگاه کن یه هفته نتونستن جلوی ایثارگری حقوقی ها رو بگیرن ! از روز دوم شروع به ایثارگری کردن و صف خرید میلیونی رو خوردن ! بحث کریپتو هم نیست در کل نظرم نسبت به کل بورس از زمین تا آسمون فرق کرده ! همین چند روز پیش در مورد یه سهم ( شصدف ) تو همین تاپیک مطلب گذاشتم من سهامدار حقیقی با دسترسی به اطلاعات خیلی خیلی پایین چنین فسادهایی رو میبینم شما حساب کن بخش نظارت بورس با دسترسی نامحدود به اطلاعات از چنین فسادهایی چشم پوشی میکنه ! متاسفانه تو چنین شرایطی که تکنیکالی بی تاثیره و فقط رانت حرف اول و آخر رو میزنه چه طور میشه سود کرد ؟ من سهامدار حقیقی که به جایی هم وصل نیستم چه میدونم یه ساعت آینده برای فلان سهم چه تصمیمی گرفته شده میخوان عرضه اش کنن ؟ میخوان صف ـــش کنن ؟ میخوان پودرش کنن ؟ بازیگر سهم میاد یه نقطه ای رو در نظر میگیره و میفروشه از اون به بعد سهم رو میکشه پایین ! تو کمترین قیمت دوباره جمع میکنه ! سهامدار حقیقی که اینا رو نمیدونه ! پولم رو بیارم تو چنین شرایطی که به کجا برسم ؟ به نفت ؟ :دی یا اعماق زمین ؟ :دی

پ.ن : من کی فحش دادم آخه ؟ :دی خجالت نکش پاشو بیا با یه تیکه چوب بیوفت دنبالمون :دی تا دلت میخواد نوازشمون کن :دی والله :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
لغو عرضه اولیه سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین (حآفرین1)

به اطلاع می رساند؛ عرضه اولیه سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین(حآفرین1) امروز سه شنبه مورخ 1399/12/19 انجام نخواهد شد. بدیهی است تاریخ جدید عرضه متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد

پ.ن : ملت رو مسخره کردن !

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
رییس کل بانک مرکزی:
در مورد روند بورس هشدار داده بودم
بانک مرکزی در حد توان خود از بورس حمایت کرده بخشی از تشدید رشد نقدینگی هم از آن سرچشمه گرفته است.
حتی به دلیل برخی ملاحظات بازار سرمایه، از افزایش نرخ سود پرهیز کرده ایم.

پ ن: نمیشه توقع داشت نقدینگی که با این زحمت تو این چند ماه از دست مردم کشیدن بیرون بیان و دوباره پس بدن.
به نظر میاد فعلا تا زمانیکه اوضاع اقتصادی به این شکله اگه این نقدینگی دست مردم نباشه کنترل تورم براشون راحت تره.
پس فعلا توقعی از این بازار نمیشه داشت

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
رییس کل بانک مرکزی:
در مورد روند بورس هشدار داده بودم

شیر سماور
اگزوز خاور
...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
باز شاخص رو به صورت دستوری یک روز مثبت کردند تا نورچشمی ها بتونند خارج بشند و سهمشون رو غالب کنند به سهامدار کارگر و کارمند، باعث شد یک عده اینجا دوباره جوگیر بشند و از برگشت شاخص و اینا حرف بزنند!!!!!
متاسفانه درس نمیگیریم.!!!
شاخص حتی تا شنبه هم مثبت باشه ولی بعدش دوباره منفی بشه باز همین اش و همین کاسه.مراقب باشید برای بار هزارم رکب نخورید!

الان وضعیت بورس اینقدر بحرانیه که کوچکترین خریدی ممکنه باعث بشه دیگه تا هفته ها تو صف فروش گیر کنید و باعث فنا شدن سرمایتون بشه-بهترین حالت نقد شدن هست.گول تبلیغات گروه ها رو که تشویق به خرید میکنند نخورید-اینا خودشون سنگین خریدند نمیتونند نقد کنند دارن برای خودشون تلاش می کنند.
دیروز هم خیلی از نورچشمی ها با همکاری دار و دستشون تو عوامل کارگزاری ها و با فریب سهامداران خرد تونستند نقد بشند و الفرار کنند.باز عده ی زیادی رکب خوردند از آقایون!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اینا می تونن برای یک عرضه اولیه تصمیم درست بگیرن
122.gif

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
شاید شما نبودی و وضعیت رو پیوسته دنبال نکردی و بی‌تقصیری اما دیدن این سوال برای خیلی‌ها حرص‌درار و دردناکه.
خوب منم دارم دلیل همین رو میپرسم میشه واضح بگین

بالا