• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
در این ریزش سنگین اخیر بازار بورس ایران از مرداد 99 که سهم های مختلف بین 50 تا 80 درصد ریزش داشته اند و سرمایه مردم پودر شد ، چندتا سهم معدود بودن که تو همین ایام ریزش چندبرابر شدن ؛ آیا این سهم ها تخم دوزرده میگذاشتن یا طلا تولید می کردند یا مساله چیز دیگری بوده است ؟؟

یکی از سهم هایی که در این ریزش اخیر بازار هیچ ریزشی نداشته و چندبرابر شده سهم واحصا ( احیا صنایع خراسان متعلق به مشهد ) بوده است ؛اما آیا این سهم همینجوری عادی بالا رفته یا در پشت آن رانت افراد خاصی بوده است ؟؟ به راستی با چه رانتی این افزایش قیمت برای این سهم اتفاق افتاده است ؟؟

در سهامداران عمده این سهم یک نام آشنا دیده میشود ؛ محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس ؛ مالک 2 میلیون و 650 هزار برگ واحصا که میشه 2.5 درصد کل سهام شرکت!
سهم واحصا در همین ریزش بازار از 1500 تومن تا 7500 تومن رشد کرده است و بیش از 5 برابر شده است ؛
در حالی که سرمایه مردم پودر شده و ملت رو غارت کردن اما پول یقه سفید ها و آقازاده ها در همین ایام چندبرابر شده است ،
جالبه که ناظر بازار که به همه سهما به اتهام ظن دستکاری و ... گیر داده و اونا رو بسته و تعلیق کرده یکبار هم به این سهم گیر نداده است در این مسیر چندبرابر شدن .
و جالبه که یکی از افرادی که خیلی زیبا سکوت کرده و اصلا حرفی درباره بازار سرمایه نمیزنه همین اقای قالیباف است که هی میگفت بورس باید فلان بشه ؛ الان ایشون به عنوان رئیس مجلس سکوت مطلق در قبال بورس اتخاذ کردن و امضای 103 نماینده برای استیضاح وزیر اقتصاد را کنار گذاشته و طرح استیضاح وزیر اقتصاد را کنار گذاشت

به راستی چه اتفاقات کثیفی در این چندماه در بورس رخ داد و چه دستهای پشت پرده ای برای سوزاندن و پودر کردن سرمایه مردم در بورس نقشه ها کشیدند ؟؟ چه کسی باید جوابگو باشد ؟؟ملت را دعوت کردند و سپس غارتشان کردند و سپس سکوت کردند .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جدیدا یه فیلمی اومده بیرون در مورد سهم واحصا که سهامدارش حرف و حدیث زیادی در مورد فسادش وجود داره !
از قسمت تصمیمات مجمع ، تصميمات مجمع عمومي عادي ساليانه دوره 12 ماهه منتهي به 1393/12/29(اصلاحيه) قسمت حاضرین رو نگاه کنید
فامیلی طرف رو به صورت جداگانه نوشتن که تو جستجو نیاره !

1614941573444.png

جالب اینجاست این سهم تو این ریزش های اخیر مرداد ماه به این طرف قیمتش 3.5 برابر شده ! ( 2150 اواسط مرداد ماه شده حدود 7 تومن ) در حالی که اکثر سهم ها بالای 50 درصد ریزش کردن !

خدا بده برکت !

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
جدیدا یه فیلمی اومده بیرون در مورد سهم واحصا که سهامدارش حرف و حدیث زیادی در مورد فسادش وجود داره !

از قسمت تصمیمات مجمع ، تصميمات مجمع عمومي عادي ساليانه دوره 12 ماهه منتهي به 1393/12/29(اصلاحيه) قسمت حاضرین رو نگاه کنید

مشاهده پیوست 1227224

جالب اینجاست این سهم تو این ریزش های اخیر مرداد ماه به این طرف قیمتش 3.5 برابر شده ! ( 2150 اواسط مرداد ماه شده حدود 7 تومن ) در حالی که اکثر سهم ها بالای 50 درصد ریزش کردن !

خدا بده برکت !
درود به همه ی عزیزان :)
نام نفر بعد رو هم بررسی کنید!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160

مشاهده پیوست 1227224

خدا بده برکت !
واسه همین چیزاست میگن تحلیل تکنیکال و بنیادی تو این بازار جواب نمیده.
من یه تحلیلی رو ابداع می کنم به نام تحلیله رانتی. یعنی الان میری تو همه سهما اسم بزرگان کشورو با املاهای مختلف سرچ می کنی و اگه بود اون سهم رو میخری. تضمینی سوده بالا

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
درود به همه ی عزیزان :)
نام نفر بعد رو هم بررسی کنید!
درود بر شما :دی
اصلا دقت نکرده بودم نفر بعدی کله گنده تره ! احتمالا بقیه اسامی هم یه جورایی به همدیگه وصل ـــن !

واسه همین چیزاست میگن تحلیل تکنیکال و بنیادی تو این بازار جواب نمیده.
من یه تحلیلی رو ابداع می کنم به نام تحلیله رانتی. یعنی الان میری تو همه سهما اسم بزرگان کشورو با املاهای مختلف سرچ می کنی و اگه بود اون سهم رو میخری. تضمینی سوده بالا
متاسفانه همین طوره . تکنیکالی خیلی به ندرت جواب میده .
مطمئنا از این جور سهم ها زیاده . باعث تاسف ـــه البته

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
داوود جان نظرت در مورد خرید زفکا و افق کورش الان چیه؟ نظر شخصیت رو میخوام. فارغ از کلیت بورس و دولت و دخالت سیساسیون و هر چیز دیگه ای.
@s.david.s

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بله
پیرو متن بالا از دوست عزیزashkan4030

اونا سهام دارن ماهم سهام
الان چند روزه تو صف های فروش ساختگی و فرسایشی گیر افتادم نمیتونم برای عید کمی نقد کنم
هی روزگار

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بیشترین ارزش معاملات مربوط به اوراق دولتی

1615014936094.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مشاهده پیوست 1227418

جالبتر از سهامدار بودن آقای قالیباف،بقیه سهامدارا و هیات مدیره این شرکته
اسماعیل قاانی:
فرمانده **** قدس

محمدحسین مدهوش طوسی؛
رئیس هیات امناء موسسه فرهنگی، آموزشی مفتاح و مدیر عامل سابق شرکت احیا خراسان

سیدحسین موسوی:
رئیس سابق خانه احزاب

سید اسماعیل مفیدی:
رییس ستاد انتخاباتی قالیباف در خراسان و استاندار سابق خراسان

عباس صفوی شاملو :
مشاور و ناظر اسبق قرارگاه خاتم الانبیاء
مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره سازمان جهاد خودکفایی بسیج کشور .

سردار مجید توکلی کوشا
جانشین فرماندهی قرارگاه ثامن الائمه

قدیر قیافه
نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه

جعفر حسین زاده ملکی
عضو شورای **** در سالهای آغازین
موسس کانون پیشکسوتان کنونی آموزش وپرورش خراسان

علی اکبر رمضانی
معاون آموزش بسیج خراسان
فرمانده **** در شهرستانهای تربت حیدریه - بیرجند - نیشابور و مشهد مقدس
فرماندار شهرستانهای تایباد-قوچان-طرقبه و شاندیز
سلام
همین یک مورد نیست سهام خیلی از شرکت ها چنین وضعیتی داره
لطفا یکم رعایت کنید مطالب از این دست ممکنه باعث دردسر برای سایت بشه

ممنون از درک دوستان

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود جان نظرت در مورد خرید زفکا و افق کورش الان چیه؟ نظر شخصیت رو میخوام. فارغ از کلیت بورس و دولت و دخالت سیساسیون و هر چیز دیگه ای.
@s.david.s
زفکا حق تقدمش خوبه . سهمش به قیمته ولی حقش به نظر من ارزونه
افق هم که پایانیش قفله ولی چندین بار توی این قیمت حمایت شده . مشکلی هم ندارن
بازار قفل شده ، دلیل بر این نیست که سهم هاگرونن . این مشکل هم حل میشه . اکثر سهم هایی که دارم توی این 3 هفته 10% هم منفی نخورن .بعضیاشون به 1% هم نرسیدن ! پس همونطوریکه خودت هم گفتی فارغ از کلیت بورس و دولت و دخالت سیاسیون :p
از نظر من هر جفتشون بلند مدت جذابن
پتروشیمی ها رو یک نگاه بنداز . اونا هم جذاب شدن . با دید مجمع

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نمیدونم این گفته درسته یا خیر
ولی تا ۱۹م همین روند ادامه داره بخاطر فروش اوراق دولتی(اراد...)

۴شنبه هفته قبل قرار بود تموم بشه که ظاهرا تمدید کردند تا ۱۹م
بازار این ۲هفته ای مثال هیچ موقعی نبود ، خود من هم گیر کردم و دارم بلند مدتی به قضیه نگاه میکنم
بقول یکی از دوستان انقدر بلند مدتی نگاه میکنم که گذاشتم برای نتیجه هام :D:p

بقول یکی از اساتید دوستانی که از این بورس سربلند بیان بیرون یه شوالیه ای میشن که بعد همه رو زخمی میکنند.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
نمیدونم این گفته درسته یا خیر
ولی تا ۱۹م همین روند ادامه داره بخاطر فروش اوراق دولتی(اراد...)

۴شنبه هفته قبل قرار بود تموم میشد که ظاهرا تمدید کردند تا ۱۹م
بازار این ۲هفته ای مثال هیچ موقعی نبود ، خود من هم گیر کردم و دارم بلند مدتی به قضیه نگاه میکنم
بقول یکی از دوستان انقدر بلند مدتی نگاه میکنم که گذاشتم برای نتیجه هام :D:p

بقول یکی از اساتید دوستانی که از این بورس سربلند بیان بیرون یه شوالیه ای میشن که بعد همه رو زخمی میکنند.
از اتاق فرمان دولت اعلام فرمودند https://forum.persiantools.com/attachments/love-gif.1227491/

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خیلی مسخرس عرضه های اولیه ای که تا چند وقت پیش حداقل 50 درصد سود میدادن الان دیگه رو 20 یا 25 درصد دارن صف فروش میشن اینا حتی به عرضه اولیه ها هم رحم نکردن ترسیدن ملت 5 درصد بیشتر سود کنه یه چند وقت دیگه میاد میبینی عرضه اولیه ها هم با صف فروش باز میشن فعلا دارن مقدماتشو میچینن از 50 درصد اوردن رو 25 درصد سود چن وقت دیگه رو 10 درصد صف فروش میشه یه مدت دیگه بگذره نیومده فاتحش خونده میشه علی برکت الله

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بالاخره رنگ سبز رو هم دیدیم ! صلوات :دی

تعداد 30 نماد به ارزش 701 میلیارد تومان صف خرید دارند و تعداد 468 نماد به ارزش 5,093 میلیارد تومان صف فروش

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
بالاخره رنگ سبز رو هم دیدیم ! صلوات :دی

تعداد 30 نماد به ارزش 701 میلیارد تومان صف خرید دارند و تعداد 468 نماد به ارزش 5,093 میلیارد تومان صف فروش

دارن نفس میگیرن :)
فکر کنم حکشتی این وسط کلا مرده. هیچ علائم حیاتی نداره

#نظر_شخصی
شاخص نمیتونه اینجا برگرده. هنوز برای چند روز دیگه منفی شدن هم جا داره
باید بیاد زیر 1150

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دارن نفس میگیرن :)
فکر کنم حکشتی این وسط کلا مرده. هیچ علائم حیاتی نداره

#نظر_شخصی
شاخص نمیتونه اینجا برگرده. هنوز برای چند روز دیگه منفی شدن هم جا داره
باید بیاد زیر 1150
#سهام یاب
سمپاش
جیره خوار حقوقی

شرمنده .... شدیدا تحت تاثیر فضای سهام یاب قرار گرفتم
نری این حرفها را اونجا بزنی ترورت میکنن

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
حقوقی ها و درصدی ها یاد گرفتن برای خالی کردن سهم صف فروش رو سبک میکنن و صف فروش رو میزنن و سهم میاد تو فیلتر نوسان گیرا و سهم متعادل میشه تا نسبت تابلوش خوب بشه و یهو رنج منفی سنگین میزنن و خالی میکنن حواستون باشه گیر نکنید توی اینجور بازی ها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
شصدف یکساله که منفی به خودش ندیده !

1615100560422.png

یکی از سهامداران عمده اش که 26 میلیون سهم داره مشخصه به کجا وصل ـــه ! شركت گسترش پايا صنعت سينا هم که 102 میلیون سهم داره اینم زیر مجموعه همونه !

1615100625800.png
شركت پالايش قطران ذغال سنگ دارای 32 میلیون سهم هم باز به همون 26 میلیونی وصل ـــه !

1615101074737.png

شرکت پیوند تجارت آتیه ایرانیان یکی از اعضای هیات مدیره شرکت پالايش قطران ذغال سنگ هم یکی از زیر مجموعه های 26 میلیونی ـــه !

سرتون رو درد نیارم ! کل شصدف واس اوناست ! یک سال منفی نشدن ـــش هم به اون کارگری که همه دار و ندارش رو آورد بورس و الان بالای 60 درصدش پودر شده هم ربطی نداره ! اون 30/40 درصد باقی مونده هم دعا کنیم تا عید از صف فروش خارج بشه و به دامان این قشر زحمت کش برگرده !

پ.ن : اسم نیاوردم تا فروم دچار مشکل نشه ! ببین کارمون به کجا کشیده ! باید خود سانــسوری کنیم !

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
به گزارش تجارت‌نیوز، محمد دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس در برنامه گفت و گو شبکه خبر اظهار کرد: ۴ میلیون نفر مشمول چتر حمایتی پرتفوی زیر ۱۰ میلیون تومان بوده و مشمول این مصوبه هستند. جزئیات طی اطلاعیه ای مشخص می شود.

وی افزود: این افراد اگر تا اردیبهشت ۱۴۰۱ نگهداری کنند و سود کمتر از ۲۵% کرده باشند ما به التفاوت را صندوق توسعه بازار پرداخت می کند.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: اگر در این مدت بخشی را بفروشند از حمایت به طور کامل حذف خواهند شد حتی اگر سهامی را هم در این تاریخ به آن اضافه کنند آن میزان نیز مشمول حمایت نمی شود.

دهقان دهنوی گفت: از نظر بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران سهام های حاضر در بازار ارزشمند هستند حتی ممکن است سودشان بالای ۲۵ درصد شود.

او تصریح کرد : آمارهای ۹ ماهه نشان می‌دهد که سود شرکت‌ها سه برابر سال گذشته شده است.

بالا