• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
چون این آقا فعلا تو بازار کریپتو داره سود می‌کنه سود 40 50 هزار تومن واسش نمی‌رزه

من نمی‌فهمم این چه طرز اعتراض کردنه؟ خب نمی‌خواین بخرین نخرین بقیه رو چرا فحش می‌دین؟!
مگه بقیه تو سوداتون شریک بودن که حالا تو ضرراتون مقصر باشن

توصیه به خرید یا نخریدن نیست. صلاح مملکت خویش را خسروان دانند
© @s.david.s
من واقعا گیج شدم بالاخره عرضه اولیه رو بگیرم یا نه؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
من واقعا گیج شدم بالاخره عرضه اولیه رو بگیرم یا نه؟
نهایت سود عرضه اولیه در شرایط فعلی ۲۰-۳۰ درصده
حالا ۵۰۰ تومن خرید کنی ۱۰۰-۱۵۰ تومن سود میشه
به نظرم که ارزش نداره

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
الان وضعیت بورس اینقدر بحرانیه که کوچکترین خریدی ممکنه باعث بشه دیگه تا هفته ها تو صف فروش گیر کنید و باعث فنا شدن سرمایتون بشه-بهترین حالت نقد شدن هست.گول تبلیغات گروه ها رو که تشویق به خرید میکنند نخورید-اینا خودشون سنگین خریدند نمیتونند نقد کنند دارن برای خودشون تلاش می کنند.
دیروز هم خیلی از نورچشمی ها با همکاری دار و دستشون تو عوامل کارگزاری ها و با فریب سهامداران خرد تونستند نقد بشند و الفرار کنند.باز عده ی زیادی رکب خوردند از آقایون!
بورس تا تابستون آینده شاید همینطور درجا بزنه
چون دیگه خریداری نیست و اعتماد هم از بین رفته
هرکی هم پولی داره صبر کرده سر به سر بشه و برداشت کنه که صرفا ضرر نکنه
بورس ایران در یک سال از ۱-۲ میلیون کد بورسی به ۱۴-۱۵ میلیون کد رسید!
۱۲-۱۳ میلیون نفر خریدار اضافه شد و یهو همه فروشنده شدن
حالا دیگه برگشت به همون حالت قبلی خودش
فردی میشناسم ۲۵ سال کار بورس میکنه
۷ ماه پیش می گفت چکاپا تا عید ۴۰۰۰ تومن میشه!
الان روی ۷۰۰ تومنه فکر کنم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نهایت سود عرضه اولیه در شرایط فعلی ۲۰-۳۰ درصده
حالا ۵۰۰ تومن خرید کنی ۱۰۰-۱۵۰ تومن سود میشه
به نظرم که ارزش نداره
ولی خوب این 30 درصد سود قطعیه دیگه درسته؟
و یه سوال دیگه توی کارگزاری مفید اگه تیک توافق خرید عرضه اولیه رو زده باشیم بازم نیازه تعداد سهام و قیمت رو بزنیم یا خود سیستم اتومات انجامش میده؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ولی خوب این 30 درصد سود قطعیه دیگه درسته؟
و یه سوال دیگه توی کارگزاری مفید اگه تیک توافق خرید عرضه اولیه رو زده باشیم بازم نیازه تعداد سهام و قیمت رو بزنیم یا خود سیستم اتومات انجامش میده؟
نه قطعی نیست
ممکنه حتی روز بعد از خرید با منفی باز بشه
اما احتمال منفی بودن کمه
خودش اتوماتیک خرید میکنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چرخش دوباره بورس به سمت منفی‌ها / خریداران سهام در کمین؟

بورس بعد از ۳ جلسه مثبت، امروز را منفی آغاز کرد. اتفاقی که با عقب‌نشینی نمادها در نیمه دوم معاملات دیروز تا حدی قابل پیش‌بینی بود. البته نکته مهم بازار امروز این است که نمادهای بزرگ هنوز قفل در صف فروش نشده‌اند و شاهد تقابل جدی خریداران و فروشندگان هستیم. باید دید در نیمه دوم معاملات خریداران می‌توانند بر فروشندگان غلبه کنند و بازار مثبت شود یا نه. تا ساعت ۱۰:۲۵ امروز شاخص کل با افت ۵۰۰۰ واحدی (معادل ۰.۴ درصد) و شاخص هم‌وزن هم با عقب‌نشینی ۰.۱ درصدی مواجه شده‌اند.

ارزش معاملات خرد امروز هم تا اینجای کار در سطوح قابل قبولی قرار دارد. به طوری که طی ۷۵ دقیقه نخست بازار امروز ارزش معاملات خرد به ۲۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است. پالایشی‌ها، داروسازان و فلزات اساسی صنایعی هستند که تا الان بیشترین ارزش معاملات را داشته‌اند. در بین نمادها هم پالایش، برکت و شپنا بیشتر از همه معامله شدند.

حقیقی‌ها دوباره در سمت خرید فعال شده‌اند و خروج پول حقیقی شدت گرفته است. به طوری که تا ساعت ۱۰:۱۵ مالکیت حدود ۴۸۰ میلیارد تومان سهام از حقیقی‌ها به حقوقی‌ها منتقل شد. به عبارتی دیگر درجه حمایت حقوقی (نسبت خالص خرید حقوقی به ارزش معاملات) تا اینجای کار به عدد جالب توجه ۲۲ درصد رسیده است.

البته به نظر می‌رسد با افزایش خریدهای حقوقی که بخش عمده‌ای از آن به واسطه الزام درآمد ثابت‌ها به خرید سهام است، در صورتی که بازار قفل فروش نشود بقیه سهامداران هم در سمت خرید فعال شوند.

بعد از چند روز که روند صف فروش‌ها نزولی بود، امروز صف‌های فروش دوباره سنگین‌تر شده‌اند. به طوری که تا اینجای کار ۶۶ درصد نمادها با صف فروش‌هایی به ارزش ۴۵۰۰ میلیارد تومان مواجه‌اند. در سمت مثبت بازار اما تنها ۳ درصد نمادها صف خرید دارند. ارزش این صف‌ها هم فقط ۲۳۰ میلیارد تومان است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اینا کجا خرید و فروش میشن
تو ایزی تریدر که نیست ...... مال کدوم بازاره
تو کارگزاریها اومده..من الان آگاه رو چک کردم..زده مجاز-متوقف..
میتونی ثبت سفارش کنی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیام استاد در گروه : مواظب باشید بازار مشکوکه!

حالا فردا اگر مثبت باشه
همانطور که دیروز عرض کردم نباید مفت سهماتونو میفروختید وبنده میدونستم امروز مثبته

فردا اگه منفی باشه!
همانطور که دیروز عرض کردم مشکوک بودو داشتن خالی میکردن و بنده در اینجا گفتم !!

پ.ن : در این لحظه وضعیت گروه ها و کانال های تلگرامی دقیقا همینجوریه !

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان شستا کی بسته میشه برای مجمع ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سایه اپال بر عرضه اولیه‌های بورس

قرار بود امسال 50 شرکت در راستای عمق بخشی به بازار سرمایه عرضه اولیه شوند، اما در حالی در هفته آخر سال قرار گرفته‌ایم که تنها حدود نیمی از این تعداد عرضه اولیه انجام شده است.

کند شدن عرضه شرکت‌ها در بورس در نیمه دوم سال و به دنبال از رونق افتادن بازار سرمایه و افت شاخص رخ داد. علاوه بر این، رکود ادامه دار بورس موجب شده تاکنون 6 آگهی عرضه اولیه لغو شود که دوتای آن همین هفته‌ای که گذشت رخ داد، حآفرین برای دومین بار و مدار نیز برای اولین بار با لغو عرضه اولیه مواجه شدند.

آخرین عرضه اولیه انجام شده در بورس مربوط به نماد اپال بود که با عدم استقبال سهامداران مواجه شد. از این رو به نظر می‌رسد نگرانی از تکرار تجربه اپال در لغو عرضه اولیه مدار و حآفرین بی‌تاثیر نبوده است

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان یه سوال
مثلا من یه سهمی رو میخرم 1000 تومان بعد اخر سال اون سهم میشه 2000 تومان حالا اگه من بخوام اون سهم رو بفروشم سریعا ازم میخرن یا ممکنه مدتی طول بکشه؟یا اصلا ممکنه کسی نخره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوستان یه سوال
مثلا من یه سهمی رو میخرم 1000 تومان بعد اخر سال اون سهم میشه 2000 تومان حالا اگه من بخوام اون سهم رو بفروشم سریعا ازم میخرن یا ممکنه مدتی طول بکشه؟یا اصلا ممکنه کسی نخره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
هر دو
اگر بورس صعودی باشه و اون زمانی که قصد فروش دارید صف خرید باشه یا خرید و فروش در حال انجام باشه سریع می فروشید
اما اگر برعکس ( مثل همین چند ماه اخیر ) ممکنه روزها تا هفته ها در صف فروش گیر کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
هر دو
اگر بورس صعودی باشه و اون زمانی که قصد فروش دارید صف خرید باشه یا خرید و فروش در حال انجام باشه سریع می فروشید
اما اگر برعکس ( مثل همین چند ماه اخیر ) ممکنه روزها تا هفته ها در صف فروش گیر کنید
مثلا ممکنه من سهمی رو که 2000 تومان ظده رو بخوام 1500 تومان بفروشم زودتر فروخته بشه؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مثلا ممکنه من سهمی رو که 2000 تومان ظده رو بخوام 1500 تومان بفروشم زودتر فروخته بشه؟
بورس ایران دامنه نوسان داره باید داخل اون دامنه نوسان قیمت وارد کنی نمیشه سهامی که با قیمت 2000 تومان در آن روز باز شده را در قیمت 1500 بفروشی

بالا