این یدونه پست رو لازم بود بزنم به خاطر اینکه رمزارزی ها هم توی رهاورد هم بقیه جاها همیشه سعی کردن با کوبیدن بورس ، بازار خودشون رو مناسب جلوه بدن و با مقایسه هایی سطحی و بدون اینکه اصلا بورسی ها چیزی بگن ، پیروز میدان بودن ! اکثر کسایی هم که اونور رفتن از متضررهای بورس بودن و فکر میکردن اونور دیگه چون طرف حسابشون ایران نیست ، شربت شیرینی پخش میکنن. چند روزی هستش که سود یا ضرر هایی کردن و امروز تقریبا کل بازار طی 1 روز به اندازه 1 سال بورس با 50 الی 60 درصد ریزش همراه بود
اونایی که متضرر شدن نوش جونشون حقشونه ولی امروز اتفاقی افتاد که واقعا برام جالب بود :
* اول این رو بگم من بورس و رمزارز رو با هم مقایسه نمیکنم چون رمزارزها رو در حدی نمیدونم که ارزش داشته باشه توی همچین مقایسه ای قرارشون بدم و از نظر من صرفا قماره نه سرمایه گذاری . پس هیچ مقایسه ای قرار نیست داشته باشم . اجازه میدم توی این مقایسه همیشگی که میکنن رمزارزها برنده بشن . صحبت من در مورد طرز رفتار فعالین اون بازاره !
- کسایی که توی بورس متضرر شدن چون نمیخواستن زیر بار مسئولیت برن ، مشکل رو گردن حقوقی و حقیقی و دولت و صف فروش و ... انداختن ولی اونور چون کسی نیست که مشکل رو گردن اون بندازن ، دقیقا مثل شرکت های هرمی ، همشون ادعای سود بردن و ... دارن !
- رمزارزی ها توی یک روز 50% الی 70% ریزش داشتن ولی همه میگن هیچکسی ضرر نکرده ! فکر کنم ضرر رمزارزی ها علی الحساب به حساب بورسی ها زده شده
- سهام 20% منفی میشه بورسی ها میگن " بیچاره شدیم و حقوقی فلان کرد و ... "
رمزارز 60% منفی میشه میگن " فرصت خریده و ..." ! با توجه به اینکه اصلا رمزارزها هیچ ارزشی ذاتا ندارن و کاملا به عرضه و تقاضا ارتباط دارن !
- بورسی ها اصرار دارن که " سهام ارزش ذاتی نداره و کشکه "
ولی رمزارزی ها با وجود اینکه پشتوانه اون واحد معاملاتیشون هیچی نیست اصرار دارن که " میترکونه و بنیاد قوی داره و ..."
- بازار رو تبلیغ میکنن بر خلاف بورس که تبلیغ نمیشه ! 98 تا تابستون تبلیغ شد نتیجش رو دیدیم و همه مخالف این موضوع بودن
این کار هم علت داره و متاسفانه خیلی از مالباخته های بورسی که برای اولین بار با بازارهای مالی آشنا شده بودن جذب این مدل تبلیغات شدن و اونور ضرری به مراتب شدیدتر کردن هرچند که اکثرا اونور ضرر رو قبول نمیکنن !
علت چیه ؟
بورس بدون اینکه نیاز باشه تبلیغشو بکنن ، سود میده ولی رمزارز تا افراد جدید و سرمایه های جدید رو وارد نکنن ، سود نمیکنن و اگه بگن این بازار سود نمیده کسی واردش میشه ؟
همون مشکلی که شرکت های هرمی داشتن و دارن . همین الان شرکت های هرمی پرزنت بکنن ، همشون ادعای درآمدهای نجومی و ... دارن
در هر صورت سرمایه ها خارج شد و از بین رفت ، اونور هم یسریا درگیر قمار در پوشش ترید شدن و ...
قرار نبود با این پولا بورس حرکتی بکنه چون سهام ها نیاز به حرکت ندارن و از نظر من قیمتشون معقوله و باید طبیعی رشد بکنن ولی این پولایی که اونور نابود شده و در آینده هم به خاطر معاملات افراطی نابود خواهد شد ،
اثرش رو روی اقتصاد کشور میزاره و کسب و کارها میتونن وارد رکود شدیدی بشن
در پایان بگم که "
یک بازنده همیشه بازندست ! چه توی بورس چه توی رمزارزها چه فارکس و حتی زندگی شخصی و مالی ! کسی بازندست که آموزش ندیده باشه و زیر و بم محلی رو که سرمایه گذاری میکنه در نیوورده باشه یا از کاری که میخواد انجام بده مطمئن نباشه . بازنده ها همیشه محکوم به باخت هستن چون خودشون میخوان "
این بود نظر من