• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شما اگه میتونی با خرید و فروش رمزارزها سود بکنی ، این کار رو انجام بده و اصلا به این حرف من که رمزارزها رو قبول ندارم توجه نکن . به این علت که مجموعه ترید هایی که منجر به شناسایی سود توی رمزارزها بشه ، از نظر من مشکلی نداره
در تکمیل این پست هم بگم :
رمزارزها از نظر من مثل سهم های به درد نخوره
که فقط میخری تا گرونتر بفروشی و اصلا مهم نیست سهم زیان ده هستش یا ورشکسته یا سود ده !

توی بورس هم من هیچوقت سمت این مدل سهم ها نمیرم . حتی واسه گرفتن نوسان ! با منطق و سیستم من جور در نمیاد . هروقتم اینکار رو کردم جدای از سود یا زیان ، آرامش نداشتم . توی این مدل سهم ها یهو گیر میوفتی ولی بازم حداقل یک پشتوانه ای داره . اما بازم این روش من نیست

نمیخوام فقط بگم که رمزارز این مدلیه ...
بعضی سهم های بورس هم همینه !

بحث ریسک کاره . شما 2 سال قبل به هرکسی میگفتی فلان سهم بنیادی نیست ، بهت میخندید :D
ولی حتی توی ریزش امسال هم خودشون رو نشون دادن . ما سهم بنیادی داشتیم که هم خیلی باد نشدن و هم خیلی ریزش عجیب غریب نداشتن ! هرچند که توی اون ریزش هم معنی نداشت سهامدار بمونیم . نمونه فولاد ...
اما سهم هایی که تقریبا چیزی نداشتن ، ریزش های بالای 60% رو تجربه کردن

بخوام یک جمع بندی بین " نوسانگیری روی سهم های بیخود بورس " و " نوسانگیری با رمزارزها " بکنم ، قطعا برنده رمزارزه ! چرا ؟ چون ماهیت بورس بر اساس ترید نیست ...
دلایل زیاده ، یکیش صف فروشه که میتونه مشکل ساز بشه !

ولی منی که ارزش محور سرمایه گذاری میکنم ، همونطوری که سمت رمزارزها نمیرم ، توی بورس هم دنبال سهم های ریسکی نیستم

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
فقط مراقب باشید که سود تکرار پذیر باشه
سود شرکت های سرمایه گذاری تکرار پذیر نیست

من دوتا روش برای خرید شرکت های سرمایه گذاری دارم :
  1. NAV که همه دیگه اون رو میدونیم . ارزون بود میخرم دیگه برام مهم نیست چی میشه
  2. EPS یک سال آینده شرکت های زیرمجموعه و تعداد سهامی که شرکت سرمایه گذاری تحت مالکیت خودش داره و منجر به سود قطعی از محل سهامداری شرکت های زیرمجموعه میشه . این رو به عنوان EPS یک شرکت سرمایه گذاری در نظر میگیرم . برای شرکت های سرمایه گذاری بزرگ هم کاربرد داره . مثل ومعادن که همیشه سهامدار شرکت های زیرمجموعه خودش هست نه شرکت سرمایه گذاری ای که سهام های خودش رو تعویض میکنه
توی این سهم هایی که نام بردید ، تیپیکو و صبا این مدلی هستن

آریا و همراه رو بر اساس نظر شخصیم باهاش موافقم . شیران رو اطلاعی ندارم . سیمانی هم با توجه به ریزش که بازار کرده و قیمت ها معقول شده و اینکه میفرمایید سودشون منطقیه ، میتونه گزینه خوبی باشه . جدای از اینکه شرکت چه طرح های توسعه ای داره یا چه آینده ای برای اون صنعت میتونیم متصور باشیم

به شخصه محدوده قیمتی فعلی هم برای من جذابه . به چهار دلیل :
  1. سود آوری مناسب شرکت ( هم در حال حاضر و هم پوشش تورم ) . با توجه به اینکه نرخ بازده برای شخصی که وارد خرده فروشی بشه جدای از تورم زیر 5% در سال هستش
  2. افزایش تعداد شعبات در آینده
  3. بازارگردان درست و حسابی
  4. محدوده قیمت فعلی . من قیمتی خارج از کانال قیمتی 60 برای افق متصور نیستم . یعنی با منطق من جور در نمیاد . شاید هم وارد 50 بشه . ولی برای من از 75 هزار به پایین جذاب هستش
تحت هیچ شرایطی حرف بنده رو نسبت به افق ملاک تصمیم گیری قرار ندید . ممکنه اشتباهی کرده باشم
سپاس از راهنمایی های بی دریغ و همیشگی شما
من دقیقا همین برنامه را دنبال می کنم و بی تعارف بگم که این روش را هم از خود شما یاد گرفتم . من تابستان که وارد بورس شدم و همینطوری ناگهانی و غیر پله ای خرید می کردم و چون کل پول را خریده بودم دستم بسته می ماند اصلا درک درستی از بورس و شرکت و سودسازی اینها نداشتم فکر می کردم مثل یک بانک هست که پول میگذاری و با درصد بالاتر از بانک سود بر می داری . خیلی چیزها را از شما یادگرفتم و جاهای دیگری هم آموزش رفتم و بلاخره یک حدودی از قواعد کلی خرید را یاد گرفتم و همچنان هم یاد می گیرم .
معمولا سعی می کنم بدترین حالت را در نظر بگیرم یعنی طرح های توسعه و تورم و اینها را موقع خرید سهام این روزها در نظر نمی گیرم و پیش خودم می گویم اگر وضعیت به همین شکل بماند باید فلان شرکت بتواند در حد همان سود بانکی را به صورت عملیاتی و همیشگی داشته باشد برای همین صورت ها و چارت های سالیان قبل و اینها کامل بررسی می کنم .
برای نمونه پترول و صبا بیشترین سود خود را از فروش سهام ها در همان تابستان حبابی بدست آوردند و بعد از آن افت سودساری زیادی داشتند و من اینها را می دانم و با همین وجود چون حساب می کنم که حداقل اگر سودسازی مانند قبل هم نداشته باشند و تورمی هم نباشد باید اندازه بانک سودشان بشود . برای همین گه گاهی اینها را اضافه می کنم .

در کل واقعا جا دارد از راهنمایی های شما سپاسگزاری ویژه بکنم .

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
نظر سنجی :
1 - شاخص از همینجا بر می گردد .
2 - تا 1 میلیون می آید و پایینتر نمی رود .
3 - تا 900 هزار پایین می آید .
4 - حمایت 900 هزار را هم از دست خواهد داد .
..............
نظرم شما کدام گزینه است ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
نظر سنجی :
..............
گزینه 2 بنظرم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
نظر سنجی :
..............
زیاد درگیر شاخص نباشید.
سهمها را به صورت جداگانه بررسی کنید.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
نظر سنجی :
..............
فعلا تمام بازارها راکد هستن ملک زمین خودرو و... بازار سرمایه هم هر روز خروج پول داره و جریان پول از اواخر تابستون پارسال بعد از خالی کردن بورس در قله به سمت اوراق و بازار پول رفت. هر وقت ارزش معاملات در بورس بالا رفت و مدتی مداوم ورود پول مثبت مشاهده شد میشه نتیجه گرفت پول به سمت بورس داره میاد که باعث صعودش بشه.
فعلا بازار نزولیه اگرچه ریز موج های صعودی هم داره. شنبه حمایت 1130 از دست رفت و یکشنبه هم کندل تایید زده شد. انتظار میره که یک ریز موج صعودی و یک پولبک به این حمایت از دست رفته بزنن.

در مورد اینکه شاخص زیر 900 خواهد رفت یا نه هر احتمالی ممکنه، برای مثال کافیه قیمت دلار زیر 20 هزار تومان بیاد و قیمت کامودیتی های جهانی که طی یکسال گذشته مثل بنز بالا اومدن و سقف شکنی کردن اصلاح کنن اونوقت 900 هم براحتی از دست میره. تا الانم با سهمای بنیادی یا با دوزو کلک شاخصو بالای یک میلیون نگه داشتن مثل همین دامنه نامتقارن که اکثر سهامو قفل کردن. به عنوان مثال مس جهانی طی یکسال گذشته تقریبا دوبرابر شده از 6000 تا 11000 دلار بالا اومده بقیه کامودیتی ها هم تقریبا همینطور، نفت برنت از 35 دلار تا 70 بالا اومده اگر این افزایش قیمت های جهانی اتفاق نمی افتاد الان فملی به جای 1100 تومن 600 تومن بود و شاخص بورسم احتمالا به جای 1100 هزار واحد، 600 هزار واحد بود!
امروزم ظاهرا یه عرضه اولیه جدید غکورش آگهی کردن که 600 میلیارد تومن نقدینگی حقیقی از بازار خالی میکنه، از شنبه هم روزی 400 میلیارد تومن نیازه که هر روز براش صف خرید بزنن. طی دو هفته گذشته هم دو تا عرضه اولیه فلزی دادن که سر جمع نیاز به 200 میلیارد تومن نقدینگی داشت و هر روزم 200 میلیارد تومن نیازه براشون صف بزنن. با این عرضه اولیه ها قشنگ رُس بازارو دارن میکشن اونم بازاری که هر روز خروج پول داره و نشون میده فعلا سازمان بورس میخواد بازار همینجوری رنج بمونه، خود حقوقی ها هم زدن تو کار نوسانگیری تا تکلیف انتخابات و مذاکرات،برجام و دلار مشخص بشه.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
من هیچ دفاعی از بورس نمیکنم . بورس یک محل مثل صدها هزار محل دیگست که من توشم .
چرا فکر میکنید من از بورس دفاع میکنم ؟ من در مورد بورس حقایق رو گفتم در حالی که در مورد رمزارزها هم حقایق رو گفتم
مثلا من میدونم ملک تا 4 سال دیگه راکده . آیا باید هرچی ملک به ناممه رو بفروشم و بزارم بانک ؟

ببینید ، سرمایه گذاری یه موضوعی هستش که شخص با شخص فرق داره
الان من ملک هم دارم که اجاره دادم و اجاره هم دریافت میکنم . بازده این کار برای من سالی 4% هم نمیشه ...
شاید کلی کار دیگه با سود بیشتر باشه ولی وقتی زیر و بمش رو میدونم دیگه خیالم راحته
بورسم همینه با این تفاوت که اونقدر جذابه که هرچقدر هم میگذره چیزای بیشتری رو یاد میگیرم
خارج از بورس هم بازدهی کارهام اونقدر زیاد نیست . خیلی کمه و شاید بعضیا بیشتر بتونن سود بکنن ...

اینکه بگیم " یک کار یا سرمایه گذاری وجود داره و از اون روش میشه پول پارو کرد اشتباهه "
یکی سوپرمارکت داره . یکی نمایشگاه خودرو یکی کارخونه داره . یکی تاجر شکره و ...

من اعتقادم این نیست که بورس پر سود ترین بازار و بهترین بازاره . اعتقادم اینه که رمزارز اون استانداردهای شخصی من رو پاس نمیکنه که با سرمایه گذاری توی اون بازار بتونم آرامش داشته باشم
داود جان صحبت ما فقط در مورد بورس هست اما شما دارید سرمایه گذاری های دیگه هم به میون میارید که دقیقا به نکته های خوبی اشاره میکنید
عزیز دل من وقتی شمای نوعی میتونی تو یه بازاری سرمایه گذاری کنی که میدونی تهش به سود منتهی میشه چرا باید بیای تو بورس و خودتو درگیر و اسیر کنی ؟
من تمام حرفم اینه اما شما به گفته خودتون چون چند جا سرمایه گذاری کردی بورس سالی 10 درصد هم بهتون بده قانع میشید اما فکر اون بیچاره ای رو بکنید که پس انداز چندین سالشو آورد تو بورس و همش دود شد رفت هوا ... بیخیال ما عقایدمون خیلی با هم فاصله داره اما خوشحالم که با هم بحث کردیم

راستی به همین اندازه ای که پول آوردم تو این باتلاق همزمان باهاش یه زمین خریدم تو شمال
از بورس یک هشتم موند و رو زمین خداروشکر 4 برابر بهم سود داد و اگر باز بجای بورس رو همون رمز ارزی که قبولش نداری سرمایمو برده بودم الآن نزدیک به 10 برابر بهم سود میداد
از قدیم هم میگن سرمایه گذاری روی خاک همیشه کم ریسکه و خاک نمیزاره هیچوقت بخوری زمین

امیدوارم تمام کسانیکه تو بورس ضرر کردن (که خودمم جزئش هستم اما من دیگه بیخیالش شدم) خدا ضررشون رو تبدیل به سود کنه و از خدا میخوام کسانیکه تو این بازار سربریدن تقاصش رو به بدترین شکل بدن که این دعای خیلیها هست که سرمایشون دود شد و رفت رو هوا

ازت ممنون که تو این بحث همراهی کردی
ارادت🥰🙏

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
پایان_بازار

📌خالص ارزش معاملات امروز 2,017 میلیارد تومان بود.

📌 حقیقی ها طی معاملات امروز 365 میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

🔵 میانگین سرانه خرید و فروش هر کد حقیقی:

سرانه خرید: 10 میلیون تومان

سرانه فروش: 21 میلیون تومان

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امروز یکی از همکاران قدیمی فایل صوتی برام فرستاد که حالم بدجور خراب کرد !!!

گویا خانومی یزدی بودن که با روابط عمومی سازمان بورس تماس میگیرن و شروع به گلایه میکنن

اخر کار هم گریه میکردن ، بدجور اعصابم بهم ریخت

خدا لعنت کنه اونی که گفت سرمایه هاتون بسپارید به ما و . . . ( عموم مردمی که کمترین اطلاعی از بورس داشتند بیشترین ضرر کردند )

---------------------------------
فکر کنم قبلا هم اینجا اعلام کردم چند ماهی میشه کلا سهامداری نمیکنم و سرمایه اصلی خارج کردم
اما چنتا سهم هر از چند مدتی خرید میزنم مثل اریا ، نوری و . . .
امیدوارم اگر قصد ماندن در بازار دارید کمی با تامل بیشتر خرید و فروش انجام دهید

-------------
دولت بعدی هم قطعا چند مدتی روی بورس مانور میده از الان خدمتتون عرض میکنم بیشتر و بیشتر و بیشتر دقت کنید

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
زیاد درگیر شاخص نباشید.
سهمها را به صورت جداگانه بررسی کنید.
شاخص عددش دستکاریه
خیلی وقت پیش رو 1 بود
حالا کار با ایناش نداریم
ولی شاخص یک سوک سوک به 900 بدهکاره

بازار الان به همه چی ربط داره
یک عده میگن خودرو خساپا
اگه خودروییها مثبت باشن و شاخص منفی لابد به گروه بانکی ها مرتبطه
نمیدونم فازشون چیه
ولی این بازار پول درشت میخواد
صبر کنید سیگنال خرید بگیرید بعد وارد بشید
پله ای و مارتنیگل بندازید دور با این روش به باتلاق نرید

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#فارااک
#لپارس
#پتایر
#کدما

تنها سهم هایی تو دیده بان پرتفوی من که تحت هر شرایطی صف فروش حفظ میکنن
خیلی وقت زیر نظر دارمشون اصلا تکون نمیخورن
بقیه سهم ها حداقل تو همچین بازاری یک فرصت خروج میدن ولی این 4 تا شاهکار هستن مخصوصا #پتایر

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
امروز یکی از همکاران قدیمی فایل صوتی برام فرستاد که حالم بدجور خراب کرد !!!

گویا خانومی یزدی بودن که با روابط عمومی سازمان بورس تماس میگیرن و شروع به گلایه میکنن

اخر کار هم گریه میکردن ، بدجور اعصابم بهم ریخت

خدا لعنت کنه اونی که گفت سرمایه هاتون بسپارید به ما و . . . ( عموم مردمی که کمترین اطلاعی از بورس داشتند بیشترین ضرر کردند )

متاسفانه از این جور چیزا این روزا زیاده
افرادی که سرمایه های زندگیشون و حتی بعضیا زندگیشون نابود شده
خیلیاشون دیگه کلا ساکت شدن چون اگه بخوان حرفی بزنن یه عده شروع میکنن به اینکه مقصر خودت بودی ، آموزش ندیدی و ...
نمیخوام بگم که حرف این گروه غلطه ولی تو این شرایط فقط نمک رو زخم اونا میپاشن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
یک سوال برای من پیش اومده.
چه کاری هست که شرکت میاد و از محل سود انباشته ، افزایش سرمایه میده؟
شرکت یه سودی کرده، مقداریش رو به عنوان dps به سهامدار داده و بقیه اش رو برای خودش نگرداشته.
حالا میاد بعد مدتی افزایش سرمایه میده، اما موقع بازگشایی، قیمت سهم به نسبت همون افزایش سرمایه کاهش پیدا میکنه دیگه. این که دیگه چیزی نشد و فرقی برای سهامدار نکرد. اون سودی که تو دل شرکت مونده و به سهامدار داده نشده باز هم به سهامدار نرسیده خب.
کسی نبود این سوال منو جواب بده ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
تا جایی که من میدانم افزایش سرمایه ذاتا سودی برای سهامدار در کوتاه مدت ندارد . یکی از دلایل افزایش سرمایه را کوچک شدن اعداد و ارقام و در نتیجه آسانتر شدن فرایند محاسبات مالی شرکت در شمار می آورند و همچنین می گویند قیمت سهم شکسته می شود و جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاران پیدا می کند . شاید موارد دیگری و مزایای دیگری هم داشته باشد و من اطلاع ندارم . البته من خودم شخصا هنوز منفعتی از افزایش سرمایه هایی که در این مدت سهامم داشته ندیده ام .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
اگر بخواهم ساده و مختصر توضیح بدهم برای سهامدار در زمان حال چندان تاثیر بسزایی نمیگذارد و گاها دیده شده بعد از ازاد سازی سود انباشته سهم افت پیدا میکنه

مزایا و معایبی که در خصوص سود انباشه ذکر شده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#پایان_بازار

📌خالص ارزش معاملات امروز 2,559 میلیارد تومان بود.

📌 حقیقی ها طی معاملات امروز 290 میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

این خروج پول تمامی نداره
دوستان به نظرتون جدا از بحث ضرر به اصل سرمایه مردم چقدر از پولهای ورودی سال قبل از بورس خارج شده اماری وجود داره

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
من برادرم از حدود 1 سال پیش یک سری عرضه های اولیه رو برای من خرید. الان هر بار که میرم چک میکنم میبینم هی ارزششنون کمتر و کمتر شده. به نظرتون سرمایمو تبدیل کنم به چیزی که خودم بیشتر بهش اعتقاد دارم بهتر نیست ؟ مثلا من فکر میکنم سکه در بلند مدت خوبه و الان هم دارم راجع به بورس بیشتر مطالعه میکنم و متوجه شدم ظاهرا میشه سکه هم خرید، یا اینکه مثلا سهامم رو بفروشم و بذارم داخل یکی از این صندوق های در آمد ثابت. نظرتون چیه ؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من برادرم از حدود 1 سال پیش یک سری عرضه های اولیه رو برای من خرید. الان هر بار که میرم چک میکنم میبینم هی ارزششنون کمتر و کمتر شده. به نظرتون سرمایمو تبدیل کنم به چیزی که خودم بیشتر بهش اعتقاد دارم بهتر نیست ؟ مثلا من فکر میکنم سکه در بلند مدت خوبه و الان هم دارم راجع به بورس بیشتر مطالعه میکنم و متوجه شدم ظاهرا میشه سکه هم خرید، یا اینکه مثلا سهامم رو بفروشم و بذارم داخل یکی از این صندوق های در آمد ثابت. نظرتون چیه ؟
یکی از دوستان من همینطور مثل شما از اوایل سال گذشته 30 تومان ریخته بود توی حساب کارگزاری و همه چیز را برایش خریده بود و خودش خیلی از اینترنت و سایت و اینها سر در نمی آورد و کس دیگری برایش انجام داده بود . چند روز پیش آمد پیش من و صفحه را باز کردیم دیدیم با همه این ریزش ها باز هم 50-60 درصد میانگین توی سود بود . سود نقدی را هم ما حساب نکردیم آن را هم اضافi کنیم بیشتر هم می شود . البته 3-4 تا عرضه اولیه توی ضرر بودند ولی میانگین سود خوبی گرفته بود روی مانده پولش هم در کارگزاری سود 13-14% صندوق حامی آمده بود و که روی هم از نظر من خوب بود .
حالا شما پول را برداری بگذاری داخل بانک یا صندوق درآمد ثابت نهایت 20.25 یا 30 درصد سود میگیری که اینطوری که میگویند اگر تورم 35 تا 40 درصد باشد نه تنها سود نکردی که ارزش همان اصل پولت هم کم شده .
بنابراین مهمترین خاصیت بازار سهام فعلا به نظر من همین کنترل تورم و حفظ ارزش پول است آنهم با خرید سهام سودساز و همچنین سود تقسیم کن که با بالا رفتن دلار و تورم آنها هم بالا می روند .
در همین بازار هم میشود سود کرد . مثلا همین پریروز که من اینجا نوشتم چه سهمایی را خریدم تا الان که دارم این متن را می نویسم 5-6 درصد سود کردم ولی چون قصدم سهامداری بلند مدت روی سهام سودساز است نفروختم و نمی فروشم و تا بتوانم در منفی های درشت اضافه هم می کنم تا لااقل ارزش پس اندازهایم کم نشود و یک پوشش تورمی داشته باشم و کم کم در سالهای بعد با افزایش تولید شرکت ها و تورم و .... سودها هم بیشتر می شود .

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#غکورش
برای این بزرگوار نه تنها تمدید نزدن بلکه تایم کمتری برای ثبت سفارش داشت ظاهرا که تمام سهم هاشم فروش رفته و خیالشون راحت هستش

بالا