در تکمیل این پست هم بگم :شما اگه میتونی با خرید و فروش رمزارزها سود بکنی ، این کار رو انجام بده و اصلا به این حرف من که رمزارزها رو قبول ندارم توجه نکن . به این علت که مجموعه ترید هایی که منجر به شناسایی سود توی رمزارزها بشه ، از نظر من مشکلی نداره
رمزارزها از نظر من مثل سهم های به درد نخوره
که فقط میخری تا گرونتر بفروشی و اصلا مهم نیست سهم زیان ده هستش یا ورشکسته یا سود ده !
توی بورس هم من هیچوقت سمت این مدل سهم ها نمیرم . حتی واسه گرفتن نوسان ! با منطق و سیستم من جور در نمیاد . هروقتم اینکار رو کردم جدای از سود یا زیان ، آرامش نداشتم . توی این مدل سهم ها یهو گیر میوفتی ولی بازم حداقل یک پشتوانه ای داره . اما بازم این روش من نیست
نمیخوام فقط بگم که رمزارز این مدلیه ...
بعضی سهم های بورس هم همینه !
بحث ریسک کاره . شما 2 سال قبل به هرکسی میگفتی فلان سهم بنیادی نیست ، بهت میخندید
ولی حتی توی ریزش امسال هم خودشون رو نشون دادن . ما سهم بنیادی داشتیم که هم خیلی باد نشدن و هم خیلی ریزش عجیب غریب نداشتن ! هرچند که توی اون ریزش هم معنی نداشت سهامدار بمونیم . نمونه فولاد ...
اما سهم هایی که تقریبا چیزی نداشتن ، ریزش های بالای 60% رو تجربه کردن
بخوام یک جمع بندی بین " نوسانگیری روی سهم های بیخود بورس " و " نوسانگیری با رمزارزها " بکنم ، قطعا برنده رمزارزه ! چرا ؟ چون ماهیت بورس بر اساس ترید نیست ...
دلایل زیاده ، یکیش صف فروشه که میتونه مشکل ساز بشه !
ولی منی که ارزش محور سرمایه گذاری میکنم ، همونطوری که سمت رمزارزها نمیرم ، توی بورس هم دنبال سهم های ریسکی نیستم