• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از وقتی عرضه اولیه دوباره شروع شدن شرایط کمی بهتر شده

به خاطر این عرضه ها هم که شده تعداد بیشتری سهم مثبت میشه
بازار حداقل کمی جون میگیره
کلا نقش مسکن دارن نه درمان ولی از هیچی بهتره وقتی شرایط بازار تو فروردین تا اواسط اردیبهشت میبینم

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
#غکورش
برای این بزرگوار نه تنها تمدید نزدن بلکه تایم کمتری برای ثبت سفارش داشت ظاهرا که تمام سهم هاشم فروش رفته و خیالشون راحت هستش
سهم بدی نیست یعنی میشود روی بلند مدت هم روی این حساب کرد . روغن اویلا و فامیلا و اینها را همه را این می سازد و متعلق به گلرنگ هست .
روغن هم که دیگر وضعش را خودتان می بینید هر روز بالا می رود . گویا ارز دولتی را هم قرار است از روی مواد روغنی و اینها بردارند که خوب روی سود شرکت اثر دارد .

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#پایان_بازار

📌خالص ارزش معاملات امروز 2,154 میلیارد تومان بود

📌 حقیقی ها طی معاملات امروز 225 میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند

همچنان این روند ادامه دارد
با توجه به اینکه عملا این دولت به پایانش رسیده و قدرتی نداره باید تا تشکیل دولت اقای رئیسی
ومخصوصا مسئولان اقتصادی دولتش صبر کنیم اونوقت واکنش بازار با این کار ببینیم

البته بعد انتخابات یعنی اول تیر یا اخر خرداد شاید بازار یک واکنش به صورت شک مثبت نشون بده ولی عامل اصلی حرکت اواخر مرداد و تشکیل تیم اقتصادی و برنامه اونها برمیگرده

و در اخر اگه فکر میکنید شخص دیگه ای قرار رئیس جمهور بشه ........ باید بگم داداچ داری اشتباه میزنی
و اینکه ببینیم این همه تبلیغ و حمایت روی شخص اقای رئیسی نتیجه اش چی میشه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
رئیسی:‌ بازار را دستوری نمی‌شود اداره کرد

📌کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:
ایران قوی بدون اقتصاد قوی شکل نمی‌گیرد و از الزامات اقتصاد قوی تیم اقتصادی دولت است.

معتقدیم نمی‌توان بازار را دستوری و در اتاق‌های دربسته اداره کرد بازار باید در تصمیمات اقتصادی نقش داشته باشد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
#فارااک
#لپارس
#پتایر
#کدما

تنها سهم هایی تو دیده بان پرتفوی من که تحت هر شرایطی صف فروش حفظ میکنن
خیلی وقت زیر نظر دارمشون اصلا تکون نمیخورن
بقیه سهم ها حداقل تو همچین بازاری یک فرصت خروج میدن ولی این 4 تا شاهکار هستن مخصوصا #پتایر
تپکو
غنوش
هم کاملا صف فروش بصورته 4 قفله

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
حمید مرتضی کوشکی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز در این خصوص بیان کرد: اولین اصل در سرمایه‌گذاری، این است که سهامداران بیاموزند شاخص کل مبنای صحیحی برای سرمایه‌گذاری نیست. این شاخص معیار درستی برای نشان دادن وضعیت بازار نیست و در روزهای منفی، مثبت‌های چند نماد خاص این شاخص را مثبت خواهد کرد. شاخص کل بورس در شرایطی از محدوده یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی تا بالاتر از ۲ میلیون واحدی رشد کرد که بسیاری از نمادهای کوچک و متوسط بازار، منفی بودند!

وی افزود: اگرچه بعضی سهامداران به مفهوم نسبت P بر E اعتقادی ندارند؛ اما در بسیاری از کتب مالی برای تحلیل و تفسیر بازار سرمایه از این نسبت استفاده‌شده و ازنظر فاندامنتال، این نسبت نشان دهنده آن است که بابت سودی که محقق شده یا انتظار می‌رود در آینده محقق شود، چه میزان پرداختی خواهد داشت.

کوشکی در رابطه با وضعیت بازارسرمایه از منظر تحلیلی و با اشاره به نسبت P بر E سهم‌ها گفت: از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۸ نسبت P بر E بازار سرمایه حدود ۶ الی ۷ بوده است. ولی در سال ۱۳۹۹ بازار سرمایه نسبت‌های بسیار بالاتری به خود دید و این اتفاق به‌نوعی، جادوی بازار بود. درحالی‌که تغییر خاصی در اقتصاد کشور ایجاد نشده بود که نسبت P بر E بازار به اعداد بسیار بالاتر گرایش پیدا کند. هرچند بازار سرمایه از نرخ ارز و قیمت‌های جهانی تأثیر می‌پذیرد و با افزایش نرخ ارز یا قیمت‌های جهانی، نسبت P بر E کل بازار یا گروهی خاص امکان رشد دارد؛ ولی نسبت‌های غیرمنطقی قابل‌پذیرش نیست.

وی اضافه کرد: نسبت P بر E فعلی بازار سرمایه باوجود افت شدید قیمت‌ها، هنوز با میانگین سال‌های قبل فاصله دارد و در حدود ۱۰ واحد است. بنابراین از منظر تحلیلی انتظار می‌رود این نسبت ۳ واحد دیگر کاهش یابد. این کاهش هم می‌تواند از مسیر اصلاح قیمت سهام ایجاد شود و هم می‌تواند از مسیر افزایش مخرج کسر (افزایش سود شرکت‌ها) محقق شود. در نظر داشته باشید که هنوز چند شرکت بزرگ بازار سرمایه که حدود ۸ درصد از ارزش بازار سرمایه را به خود اختصاص داده‌اند، گزارش‌های خود را منتشر نکرده‌اند.

کوشکی اظهارکرد: بنابراین با انتشار گزارش‌های چند نماد بزرگ ازجمله "جم" و "نوری" و "فخوز" و.... احتمالاً مخرج کسر افزایش داشته و نسبت P بر E بازار کاهش خواهد یافت. با این شرایط محدوده ۱ میلیون واحدی از نگاه تحلیلی، جایی برای نگرانی و افت ندارد و شرکت‌های بزرگ بازار به نسبت‌های منطقی رسیده‌اند و بازار باید در این محدوده به ثبات و آرامش برسد. اما نکته اینجاست که این بازار یک‌روند اصلاحی را از مردادماه آغاز کرد و سرمایه‌گذاران با تعدیل انتظارات خود از نرخ ارز، به سمت بازاری باثبات‌تر حرکت می‌کردند. ولی برخی اشخاص و رسانه‌ها که عمدتاً هم سیاسی بودند، به دلایل خاصی تئوری توطئه و دست‌کاری در بازار سرمایه را مطرح کردند و طرح این بحث، رفتارهای هیجانی را هم در سهامداران و هم در متولیان بازار سرمایه تشدید کرد.

وی اضافه کرد:‌ به همین دلیل بود که در این چند ماه مرتباً شاهد تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی سازمان بورس تحت‌فشار سهامداران بودیم. حال‌آنکه معتقدم اصلاح بازار سرمایه می‌توانست در مدت‌زمان کوتاه‌تری صورت بگیرد و بازار سرمایه به تعادل برسد. گواه این ادعا (عدم دست‌کاری در بازار سرمایه)، بررسی بازار سرمایه با نگاه تحلیلی و توجه به نسبت P بر E است.

این کارشناس بازارسرمایه افزود:‌ بسیاری از سهم‌های بزرگ بازار، بیش ازآنچه انتظار می‌رفت، ریزش داشتند و همین ریزش باعث طرح شایعه دست‌کاری درروند بازار شد. این شایعه موجب ترس سهامداران شد؛ درحالی‌که معتقدم ریزش بازار سرمایه تا این محدوده با نگاه تحلیلی قابل توجیه است. البته که تخلف در هر بازاری ازجمله بازار سرمایه ما وجود دارد و در تمام بورس‌های جهانی هم کمیته نظارت بر تخلفات وجود دارد. ولی نمی‌توان ریزش بازار سرمایه تا محدوده ۱ میلیون واحدی را ناشی از تخلف‌ها دانست. تئوری دست‌کاری در بازار سرمایه درجایی قابل‌قبول است که نسبت P بر E بازار به کمتر از میانگین سنوات قبل برسد که این اتفاق هم بعید است که رخ دهد.

وی خاطرنشان کرد:‌ اتفاقاً با نگاه تحلیلی، رشد غیرمنطقی بازار سرمایه بدون تغییر خاصی در سودآوری شرکت‌ها، فقط فرصت فروش خواهد بود! مشکل اینجاست که بازار سرمایه ما مشکلات ساختاری در تحلیل‌پذیری دارد. اصرار بر رشد قیمت سهم‌ها به دلیل افزایش قیمت خودرو و... اصلاً منطقی نیست. ریسک بازار سرمایه با بازارهای خودرو و مسکن قابل قیاس نیست. درمجموع معتقدم وزن تخلفات در بازار سرمایه در حدی نبوده که علت ریزش بازار بوده باشد. اصلاح روند بازار سرمایه کاملاً منطقی بوده است؛ اما هنوز سهام بسیاری از شرکت‌های کوچک با نگاه تحلیلی و نسبت P بر E، گران هستند.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: انتظارات سرمایه‌گذاران از عوامل اثرگذار مثل نرخ ارز و قیمت‌های جهانی و... بر تحلیل و ارزش‌گذاری سهم‌ها مؤثر است. بنابراین اصلاً عجیب نیست که تحلیلی که امروز از بازار سرمایه ارائه می‌شود، با تحلیل چند ماه آینده(یا حتی چند هفته) متفاوت باشد. چه‌بسا با شروع مناظرات، کاندیداها اظهارنظرهایی داشته باشند که انتظارات سرمایه‌گذاران از نرخ ارز را کلاً تغییر دهد و در آن صورت، حتماً بازار سرمایه هم چشم‌انداز متفاوتی خواهد داشت.

کوشکی در خاتمه اظهار کرد: اگرچه تحلیل در مقطعی، محلی از اعراب نداشت؛ اما بازار سرمایه به‌تدریج به سمت تحلیل محور شدن حرکت می‌کند و بعد از متعادل شدن نمادهای بزرگ و ارزنده‌تر بازار، سهم‌های کوچک هم متعادل خواهند شد. البته معتقدم شاه‌کلید تحلیلی شدن بازار سرمایه، حذف دامنه نوسان است.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فرصت گیرم بیاد
گشتم نبود , نگرد نیست!
goodsigh.gif

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
من برادرم از حدود 1 سال پیش یک سری عرضه های اولیه رو برای من خرید. الان هر بار که میرم چک میکنم میبینم هی ارزششنون کمتر و کمتر شده. به نظرتون سرمایمو تبدیل کنم به چیزی که خودم بیشتر بهش اعتقاد دارم بهتر نیست ؟ مثلا من فکر میکنم سکه در بلند مدت خوبه و الان هم دارم راجع به بورس بیشتر مطالعه میکنم و متوجه شدم ظاهرا میشه سکه هم خرید، یا اینکه مثلا سهامم رو بفروشم و بذارم داخل یکی از این صندوق های در آمد ثابت. نظرتون چیه ؟
نظر شخصی بنده این می باشد که شما فعلا سهام داری کنید مگر صندوق های درآمد ثابت چقدر سود حاصل میکنند؟
لذا با توجه به از دست رفتن ارزش سهام فروش در این چنین وضعیتی منطقی نمی باشد.

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#شفاف سازی
از کارشناس های عزیز میخوام برام روشن کنن هدف اینایی که عرضه اولیه را تو روز اول میفروشن چیه
کلا هدفشون از خرید چی بوده
اخه با اون کسر مالیات اولیه همش 4 درصدم سود نمیکنید

ضمنا تعداد نمادهای مثبت و در حال معامله از 200 تا رد شده امیدوارم این روند باز شدن قفل سهم ها ادامه داشته باشه
این مقدار تو هفته قبل از 160 بیشتر نشده بود.........

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
#شفاف سازی
از کارشناس های عزیز میخوام برام روشن کنن هدف اینایی که عرضه اولیه را تو روز اول میفروشن چیه
😢
برو سرخط شاید ما هم خریدیم:ROFLMAO:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
باز دو تا مثبت زپرتی خورد گیر و گورهای سیستم هاشون شروع شد

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
#شفاف سازی
میخوام برام روشن کنن هدف اینایی که عرضه اولیه را تو روز اول میفروشن چیه

ضمنا تعداد نمادهای مثبت و در حال معامله از 200 تا رد شده امیدوارم این روند باز شدن قفل سهم ها ادامه داشته باشه
این مقدار تو هفته قبل از 160 بیشتر نشده بود.........
چندتایی که من دیدم بچه های 14-15ساله بودن به من می گفتن ما پول کارت شارژ را از عرضه اولیه در میاریم زود هم می فروشیم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
باز دو تا مثبت زپرتی خورد گیر و گورهای سیستم هاشون شروع شد
میخواستم سوال کنم دوستان هم مشکل دارن یا سیستم منه
الان معلوم شد مشکل بین اللملی هستش
منم از اول صبح مشکل دارم با این مفید

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
میخواستم سوال کنم دوستان هم مشکل دارن یا سیستم منه
الان معلوم شد مشکل بین اللملی هستش
منم از اول صبح مشکل دارم با این مفید
آنلاین پلاس سخت باز می شود و گیر میکند ولی ایزی بهتر و سریعتر کار می کند امروز .
در کل مفید نسبت به آگاه زیرساخت ضعیف تری دارد .

بالا