لامصب نخریده حد ضرر آدم فعال میشه.این بالا رفتن بخاطر قیمت دلار و بیشتر مثل دام می مونه
چون خیالتون تخت تا اخر سال قیمت دلار رو میارن روی ۱۸-۱۹ و شما می مونید و حوض تون (تاییدیش هم فروش زیر قیمت اجناس وارداتی الکترونیک هست که وارد کننده ها دارن انجام میدن)
توی +5 که خیلی ریسک داره برای خریدن . فکر کنم نخریم بهتر باشه توی +5 بخریم . من حتی سهام بلند مدت که قصد دارم 20 سال نگه دارم را هم سعی می کنم درمنفی ها بخرملامصب نخریده حد ضرر آدم فعال میشه.
سهمو تو مثبت پنج میخری ، پایانی شو میکشونن به منفی سه. هشت درصد فقط تو یه روز ازت میپره : دی
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
بعد از یک روز خروجبعد از یکسال امروز ورود.
شستا.خودرو.خگستر
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
متعادل یعنی متعادل و به معنی مثبت یا منفی نیست . یک سهم میتونه متعادل شده باشه ولی تا 10 درصد هم منفی بخوره یا تا 10 درصد هم مثبت ولی این اتفاق با قفل در صف خرید یا صف فروش نمیوفته420 تا نماد منفی 100 تا مثبت بعد به این میگید متعادل ؟ اونم برای بازاری که 10ماهه ریزش داره؟
اون 2782 اشتباه محاسباتیهآقا داوود یک سوال در مورد زفکا:
شرکت تو نه ماهه ۴۰۲ ریال سود تحقق کرده.
پیش بینی کرده ۲۷۸۲ ریال تو دوره سالی مالی سود به دست بیاره.
چرا اینطوری هست ؟ تو این سه ماه چه اتفاقی خواهد افتاد؟ @s.david.s
بعد از این که اون قسمت هایی که شرکت رو گسترش دادن به سودآوری برسه؟ یا موارد دیگه ای هم هست؟اون 2782 اشتباه محاسباتیه
با تعداد سهام قبل از افزایش سرمایه حساب کردن . تقریبا 500 و خورده ای میشه البته اصل داستان بعد از 1401 اتفاق میوفته