gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
مال اونا بر اساس منطق و قانونی بوده نه مثل تو ایران بر اساس چپاول و تبانی و رانت خود سازمان بورس با حقوقی ها!نفاوت از زمین تا آسمان است.ایرفرانس
توی تقریبا 2 سال از 36 یورو به 7 یورو . تقریبا 80% ریزش !
البته میدونم توی 2 روز واقعا آزار دهندست ولی خوب بالاخره همچین موردهایی هم خیلی کمه ، اونور هم از این اتفاقات هست . مثلا یک سهم بود که الان خاطرم نیست توی کمتر از یک هفته قیمتش یک دهم شده بود !
بعد از 2009 ( یعنی زمانی که 7 یورو شده ) تا 2021 به مدت 12 سال از 7 یورو به 3 یورو کاهش پیدا کرده
از این مدل اتفاقات اونور زیاده . کلا بازارهای مالی تمام دنیا همینن و حتی ریسک سرمایه گذاری توی ایران به دلایلی خیلی پایینتره و حتی بازار پر سود تری نسبت به سایر کشورهاست ( برای سهامداری و نگهداری بلند مدت )
لینک
سایر سهم ها برای علاقه مندان ( یه نیگا بندازید جالبه ) :
Product directory - Euronext exchange Live quotes
- Live Euronext stock exchange quotes, realtime prices, charts and regulated newslive.euronext.com
بله هست ولی نه به این شکلی که در ایران هست و بی منطق و دزدی و تبانی و رانت عوامل سازمان بورس توش دخیله!بخدا اونور هم بدتر از اینا اتفاق افتاده
وقت کردم نمونه میگذارم برات
بارها گفتیم حباب در ایران دیگه معنی نداره-هر موقع حباب لوازم و مایحتاج و خوراک و طلا و دلار و ... تو ایران ترکید و اومد پایین اونوقت میشه گفت که بازار بورس هم حباب داره در حالیکه اینطور نیست!!!!دومین علت این که بورس حباب نیست اینه که ریزش بازار بر اساس حباب نبود بلکه دستوری از مقامات بالا بود که اینجوری بتونند سرمایه یک عمر کارگر و کارمند ساده بیچاره رو بالا بکشند و اسمشم گذاشتند حباب!!!چه حبابی مرد مومن؟؟چطور دلار از 3 تومن رفت تا 33 تومن و الان حدود 20 تومنه حباب نیست ولی قیمت نمادها حبابه؟؟چرا قیمت حباب خودرو نمیاد پایین؟چرا اونو نمیگی حبابه؟مگه دلار به قیمت 3 تومن برگشته که میگی بورس حبابه؟بیایید خودنمونو گول نزنیم و فریب اون حرومخورهایی که سرمایمونو بالا کشیدند و گفتند تقصیر خودتونو نمادتون قیمتش حباب بود رو نخوریم!!!!من امیدوارم شما از سهامداران کدما نباشید و ضرر هم نکرده باشید ولی کدما بیشتر از ۸۰ درصد دیگر باید افت کند . کدما دچار سوپر حباب است. کلا سهمی را که دیدید همه دنبالش هستند و سیگنال می کنند و اینور آنور اسم می برند و سودسازی شرکت به قیمتش نمی خورد دنبال نکنید حتی اگر ۳ ماه هر روز مثبت ۵ بود .
چندی پیش برادرم از کانال فکر کنم خانم صادقی یک سیگنال گرفته بود و خوشحال بود که گفته سهم شلرد را بخرید . خرید و هفته پیش با ضرر هنگفتی فروخت . من نگاه کردم دیدم شرکت داغون هست گفتم این را برای چه خریدی ؟ گفت نمیدونم فلان جا گفته این بالا می رود خریدم . گفتم اگر یک چوب خشک بکاری و هر روز آب بدی و سر بزنی و رسیدگی کنی و سرمایه پاش بریزی میوه می دهد ؟ گفت نه . .
بنیاد از همه چیز مهمتر است
در مورد بنیاد نماد هم بنیاد فعلا تا زمانی که بازار همینطور دستوریه معنی نمیده-هم تو هم من و هم همه میدونیم که مثبت های این چند روز تنها به دلیل یک چیز مهم هست و اونم نزدیکی .........
البته دلایل دیگه مثل نتایج برجام و اینا هم تاثیر داره ولی در کل به صورت دستوری بازار رو باز مثبت کردند....به نظر من تا زمانی که دولت از پارسال که دستشو برد تو بورس نکشه بیرون بازار بورس همینطور دستوری خواهد ماند!باید ببینیم دولت بعدی هم راه دولت قبل رو خواهد رفت و سرمایه مردم رو تو بورس سلاخی خواهد کرد یا نه!!!!کاش میشد این بازارگردان های نوسانگیر حکومتی-دولتی رو از نمادها با تیپا انداخت بیرون تا بازار به وضعیت قبل بر میگشت ولی دریغ!
در بازار دستوری روی هیچ تحلیل و نمودار و حبابی بودن قیمت و اینا حساب باز نکنید که درد از جای دیگه یی هست!