• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شرایط خرید شستا چطوره من دیروز ساعت 1:31:01 زدم شدم جایگاه 18400

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اقای مهندس سعی همیشه بر این بوده در صف فروش وقت خرید هست. الان بیشتر سهم ها صف خرید دارن.
نه همه ، مثلا #انرژی۳ رو در نظر داشته باش که مسیرش در کدام جهت می ره :)
من که فعلا با #چکاپا و # غپینو که چند هفته پیش توی منفی خریدم و معرفی کردم توی این تاپیک دارم حال می کنم .
#سمگا رو که دیگه می اونی بگیری ، بگیر بزار کنار سه ماهه حالشو ببر
حتی #غگل که خودم همین تاپیک سیگنال خروج دادم چند هفته پیش اگر طبق نمودارش پیش بره شاید آخرای اردیبهشت بشه بهش وارد شد

عزیز باید تحلیل کنی ، نماد زیر خاکی زیاد داریم

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
دوستان من مبلغ قابل توجهی رو میخوام برای مدت 6 ماه وارد بورس کنم، اگر سهم هایی با بنیاد خوب بگیرم و تا 6 ماه آینده نگه دارم، بازم با احتمال ریزش بازار به علت حباب (طبق نظر بعضی کارشناس ها) ممکن ضرر کنم؟

سهام ها تو این برهه خیلی بنیادی غیر بنیادی نمیشناسن الان یا همه منفی میخوردن یا همه مثبت اینجوری نیست بگی چون سهام بنیادیه اصصلاح نداره ممکنه یه مقدار برتری داشته باشه مثلا زودتر اصلاحش تموم شه

• Like
Reactions: ivi

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سمت سهم های غیر بنیادی نرید ، الان همه چی آروم نیست ، کافیه یک ترقه در بشه اونوقت سقوط ، پا جای مطمئن بگذارید

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
نه همه ، مثلا #انرژی۳ رو در نظر داشته باش که مسیرش در کدام جهت می ره :)
من که فعلا با #چکاپا و # غپینو که چند هفته پیش توی منفی خریدم و معرفی کردم توی این تاپیک دارم حال می کنم .
#سمگا رو که دیگه می اونی بگیری ، بگیر بزار کنار سه ماهه حالشو ببر
حتی #غگل که خودم همین تاپیک سیگنال خروج دادم چند هفته پیش اگر طبق نمودارش پیش بره شاید آخرای اردیبهشت بشه بهش وارد شد

عزیز باید تحلیل کنی ، نماد زیر خاکی زیاد داریم
عالی
غپینو و فولاد رو باهم چن هفته پیش مث شما خریدم خوب پیشرفت کردن . فولاد جلوتره.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
#کیسون نمادی که از بازار عقب است و پتانسیل قوی برای تجدید سرمایه سنگین (1000-3000 درصدی) در آینده نزدیک وجود دارد و قیمت سهام در حباب منفی قرار دارد:
شایعات و شنیده ها : افزایش سنگین سرمایه در دست بررسی، انتقال به بازار بالاتر، مطالبات متروی اهواز، فروش پروژه های بلاروس و...
دارایی کیسون: بیش از 11 هزار میلیارد تومان
قیمت سهام: 9700 ریال
مناسب برای سرمایه گذاری بلند ملت
99/2/3

اگر دارایی کیسون درست تخمین زده شده باشد با توجه به اینکه تعداد 5.040.000.000 سهام دارد یعنی هر سهم 21820 ریال ارزش واقعی دارد که هم اکنون با قیمت 9700 ریال معامله می شود.

دوستان گنج یاب اگر به مورد مشابهی برخوردید حتما به اشتراک بذارید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان بخش بورس و بانکداری فعال شد

به زودی قوانین این بخش ارائه میشه

بخش های آموزش و دیگر موارد هم اضافه خواهد شد

دوستان اینطوری زیاد فایده نداره ، توی تاپیک هزار بار بعضی موارد آموزش داده شد ولی چون یک تاپیک هست دوباره ملت می پرسن و همینطور ادامه داره ، باید یه قسمت جدا برای بورس باز بشه یا حداقل تاپیک آموزشی جدا بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان در این بخش تاپیک هایی که از اونها آگاهی و اطلاعات دارید را بی جواب نزارید

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
#پکویر
#حکشتی
حکشتی صورت مالی فرستاده رو کدال که به افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی اشاره شده. حالا چقدره معلوم نیست ولی ظاهرا سنگینه و قیمت فعلی سهام هنوز برای خرید عالیه.

آیا برنامه‌ای برای تجدید ارزیابی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و پذیرش شرکت ملی نفت کش ایران در بورس دارید؟
در مورد شرکت ملی نفت کش ایران باید به این نکته توجه داشته باشیم که صندوق بازنشستگی کشوری سهامدار عمده این مجموعه است و شستا یکی از سهامداران است. همچنین در وضعیت خاص این روزهای کشور، بهتر این است که کمی با ملاحظه در مورد این شرکت صحبت کنیم.
و اما در مورد باقی شرکت‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی از جمله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به طور حتم بحث افزایش سرمایه را چه از محل تجدید ارزیابی و چه از محل آورده‌های نقدی و وصول مطالبات در دستور کار داریم.
TsePress

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
در روش تجدید ارزیابی بالاخره چه اتفاقی میوفته؟قیمت نصف و تعداد سهام زیاد میشه؟چجوری افزایش سرمایه میشه؟
چند مدل داره اگر تجدید از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها باشه برای مثال افزایش اگر 1000 درصدی باشه قیمت سهام قبل از مجمع تقسیم بر ~10 ولی تعداد سهام 10 برابر می شود.
بطور کلی باید دنبال تجدیدهای سنگین بالای 1000 درصد بود که بازار هنوز ازش خبر نداره و قیمتش برای ورود عالیه و هنوز پیش خور نشده و بعد از مجمع با قیمت کمتر از قیمت کف یکسال گذشته باز بشه اینجوری تازه افزایش سرمایه بعد مجمع شروع میشه و یکم انتظار برای پر شدن گپ قیمتی، سرمایه چند برابر میشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سمت سهم های غیر بنیادی نرید ، الان همه چی آروم نیست ، کافیه یک ترقه در بشه اونوقت سقوط ، پا جای مطمئن بگذارید
ترقه در بشه بنیادی و غیربنیادی با هم میریزند!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ترقه در بشه بنیادی و غیربنیادی با هم میریزند!
دقیقا بدی بازار الان همینه
متاسفانه بنیادی ها تو سود هر روز مثبت بالا نمیخورن ولی اگه شاخص بخواد اصلاح بشه اونا هم بدجور منفی میخورن

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
خگستر فردا احتمال زیاد باز میشه
راه داد بخرید
تازه افزایش سرمایه ۲۰۰۰ درصدی ش تصویب شده
فردا باز میشه و شروع پر کردن گپ

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
کاما و کویر دو سهم خیلی خوب هستن
میان مدت . یعنی هرروز نیگا قیمتش نکنید
یعنی میخری ۳ماه بعد نگاهش کنی ۵۰درصد سود و داده .

۵ اردیبهشت ۹۹

Last edited:
بالا