شرایط خرید شستا چطوره من دیروز ساعت 1:31:01 زدم شدم جایگاه 18400
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
نه همه ، مثلا #انرژی۳ رو در نظر داشته باش که مسیرش در کدام جهت می رهاقای مهندس سعی همیشه بر این بوده در صف فروش وقت خرید هست. الان بیشتر سهم ها صف خرید دارن.
دوستان من مبلغ قابل توجهی رو میخوام برای مدت 6 ماه وارد بورس کنم، اگر سهم هایی با بنیاد خوب بگیرم و تا 6 ماه آینده نگه دارم، بازم با احتمال ریزش بازار به علت حباب (طبق نظر بعضی کارشناس ها) ممکن ضرر کنم؟
دیگه نمیشه خرید 29.59 زدم رفت صف 1400شرایط خرید شستا چطوره من دیروز ساعت 1:31:01 زدم شدم جایگاه 18400
عالینه همه ، مثلا #انرژی۳ رو در نظر داشته باش که مسیرش در کدام جهت می ره
من که فعلا با #چکاپا و # غپینو که چند هفته پیش توی منفی خریدم و معرفی کردم توی این تاپیک دارم حال می کنم .
#سمگا رو که دیگه می اونی بگیری ، بگیر بزار کنار سه ماهه حالشو ببر
حتی #غگل که خودم همین تاپیک سیگنال خروج دادم چند هفته پیش اگر طبق نمودارش پیش بره شاید آخرای اردیبهشت بشه بهش وارد شد
عزیز باید تحلیل کنی ، نماد زیر خاکی زیاد داریم
نه لزومی ندارهسلام، دوستان میزان درآمد داخل سجام باید دقیق نوشته شود و اینکه مغازه دارم شغل بزنم فروشنده؟
خب برای شنبه چی بخریم
دوستان اینطوری زیاد فایده نداره ، توی تاپیک هزار بار بعضی موارد آموزش داده شد ولی چون یک تاپیک هست دوباره ملت می پرسن و همینطور ادامه داره ، باید یه قسمت جدا برای بورس باز بشه یا حداقل تاپیک آموزشی جدا بشه
حکشتی صورت مالی فرستاده رو کدال که به افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی اشاره شده. حالا چقدره معلوم نیست ولی ظاهرا سنگینه و قیمت فعلی سهام هنوز برای خرید عالیه.#پکویر
#حکشتی
آیا برنامهای برای تجدید ارزیابی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و پذیرش شرکت ملی نفت کش ایران در بورس دارید؟
در مورد شرکت ملی نفت کش ایران باید به این نکته توجه داشته باشیم که صندوق بازنشستگی کشوری سهامدار عمده این مجموعه است و شستا یکی از سهامداران است. همچنین در وضعیت خاص این روزهای کشور، بهتر این است که کمی با ملاحظه در مورد این شرکت صحبت کنیم.
و اما در مورد باقی شرکتهای زیر مجموعه شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی از جمله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به طور حتم بحث افزایش سرمایه را چه از محل تجدید ارزیابی و چه از محل آوردههای نقدی و وصول مطالبات در دستور کار داریم.
TsePress
چند مدل داره اگر تجدید از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها باشه برای مثال افزایش اگر 1000 درصدی باشه قیمت سهام قبل از مجمع تقسیم بر ~10 ولی تعداد سهام 10 برابر می شود.در روش تجدید ارزیابی بالاخره چه اتفاقی میوفته؟قیمت نصف و تعداد سهام زیاد میشه؟چجوری افزایش سرمایه میشه؟
ترقه در بشه بنیادی و غیربنیادی با هم میریزند!سمت سهم های غیر بنیادی نرید ، الان همه چی آروم نیست ، کافیه یک ترقه در بشه اونوقت سقوط ، پا جای مطمئن بگذارید
دقیقا بدی بازار الان همینهترقه در بشه بنیادی و غیربنیادی با هم میریزند!