• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
بعضی وقتا اینجوری میشه ولی شنبه اوکی میشه ( برای منم حذف شده )

خدا از دهنت بشنوند. هرچند مبلغی هم نیست اما آدم ناراحت می شود.

صندوق سرمایه گذاری دارای یکم را هم برای من نخریده است، آن هم به بهانه تایید نشدن شناسه سجامم، حالا خوب است در خود شعبه مفید (نه دفاتر پیشخوان) تمامی مراحل را انجام دادم.

امروز هم راس 12:28 دقیقه ظهر ارسال درخواست خرید 7000 سهم #غپینو را صادر کردم اما تنها 700 سهم را برایم خرید. نمی دانم چرا! #غپینو صف فروش بود :confused:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بعضی وقتا اینجوری میشه ولی شنبه اوکی میشه ( برای منم حذف شده )
----------------------
مفید امروز گند زد
یه سهم که صف خرید بود رو فروش زدم ، انجامش نداد تا اخر بازار !
------------------------
دارا یکم هم رفت هفته دیگه
سفارش حذف و پول آزاد شده. برای مثال قبل 11 حجم 200 تا سفارش دادم ولی بعد تایم بازار که شد خطای زیر رو میزنه. چجوری اوکی میشه؟
Capture.PNG

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این خصدرا هی به صف فروش اضافه میشه. اینا عقل تو کله شون به صف فروش اضافه میشن؟

بقیه کارگزاری ها این مشکل تأخیر تو تائید سفارش رو نداشتن؟
این مفید پرتفوی لحظه ای ش هم تأخیر داره.
برای من هم تو مفید همینطور بودش . ساعت 8:30 هم اماده بودم مثلا سرخطی بزنم همش خطا دادش تا ساعت 8:31:30 تازه قبول کردش که اونم بدرده خودشون میخوره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
راجع به کارگزاری‌ها: اخیرا سهم های قدیمی (کاغذی) خودم رو که در کارگزاری سرمایه گذاری ملی ایران ثبت شده بودن وارد پنل آنلاین کردم. سیستمشون همیشه وصله و سریع کار میکنه. البته خرید و فروشی نداشتم ولی منظور اینکه هیچ وقت ندیدم سایتش بالا نیاد، یا هنگ کنه یا نرخ تابلو با TSE سینک نباشه. به هر حال دوستان میتونن بررسی کنن. خودم همچنان از نهایت نگر استفاده میکنم به عنوان پنل اصلی، و قطعا از آگاه بهتره، ولی بازی های خودش رو گاها داره و بی ایراد نیست؛ مثلا در همین لحظه همه سهم ها رو زده -100 درصد! و داره جون میکنه تا بیاد بالا.
کارگزاری ملی هم که از انلاین پلاس استفاده میکنه . اینا سرورشون یکی هستن یا فرق دارن هر کدوم از کارگزاری ها
از نهایت نگر راضی هستید؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
فروش وپویا شروع شده درخواست من که مفید داده هنوز برقراره ببینم چی میشه اخرش

• Like
Reactions: hsn

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
229 سهم وپویا تا الان برام خرید شده مقدار درخواستی ثبت شده 300 تا

• Like
Reactions: hsn

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
متاسفانه فکر نمیکنم #وپویا توسط مفید اضافه بشه به پنل. همونطور که #پیزد رو نگرفت و آب هم از آب تکون نخورد...

کارگزاری ملی هم که از انلاین پلاس استفاده میکنه . اینا سرورشون یکی هستن یا فرق دارن هر کدوم از کارگزاری ها
از نهایت نگر راضی هستید؟

از سرورش خبر ندارم ولی هر وقت چک میکنم میبینم خیلی خوب و سریع جواب میده.
در مجموع از نهایت نگر راضی ام. ظاهرا یه سری امکانات مثل خرید اعتباری و سود به مبلغ باقی مانده و اینا رو نداره (یا شایدم داره خبر ندارم) ولی هم با پنلش راحت ترم هم نسبت به آگاه خیلی قطعی کمتری داره.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سفارش حذف و پول آزاد شده. برای مثال قبل 11 حجم 200 تا سفارش دادم ولی بعد تایم بازار که شد خطای زیر رو میزنه. چجوری اوکی میشه؟
مشاهده پیوست 1185195
قبول دارم عجییبه ، ولی شخصا یه عرضه اولیه بود چهارشنبه سفارش رو زد منقضی پولشم برگردوند ولی شنبه به سبدم اضافه شد !
100 درصد نه ولی به احتمال زیاد شنبه درست میشه
الان واسه خودم هم خطا داده و نخریده و حذف شده ! ( اما برای سه تا از اعضای خانوده ثبت شده و هنوز در جریانه ! )

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
عرضه اولیه مهم نیست مهم اینه که بعد ازاد شدن خرید و فروش به ما افراد عادی اجازه افزایش سهم میدن یا نه.
البته که تو اریا من موفق نشدم برای همین فروختمش رفت

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تعدادی که تخصیص داده شده بیشتر از تعدادی هست که پیش بینی شده بود..احتمالا بخاطر همین مشکلات آگاه باشه که نتونسته خرید بزنه

حداکثر رو زده 300 که تا الان 229تا داده که تو سایت ها هم اکثرا زدن حداکثر 229 تا حالا اگر بیشتر بده یعنی سهم آگاهی ها رو داده به ما که من راضی نیستم و سریع میفروشم اضافه ها رو :دی

پ.ن: این اولین عرضه اولیه ای بود که گرفتم، به نظرم بهترینش شستا بوده که سود خوبی داده تقریبا سهم بدی هم نیست. امیدوارم اینم 100% سود بده بعد از چند ماه یه پیتزا با نوشابه بزنیم بر بدن :دی

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
کارگزاری مفید - #وپویا

سفارش ارسال شد اما الان وضعیت سفارش به این حالت در اومده:

• خطا این نماد در سیستم وجود ندارد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
جهت اطمینان زنگ زدم مفید گفت اگر پول ابتدا بلوکه و سپس آزاد شده دیگه منتظر نباشید؛ نمیگیره. همون سناریو سری پیش.
یک سوال از دوستان مفیدی که براشون گرفته: احیانا شما بیش از 2 برابر قیمت پایه تو حسابتون پول بوده؟ کسی هست که مفید براش گرفته باشه و تو حسابش قبل از خرید کمتر از 242 هزار تومن بوده باشه؟ میخوام ببینم ربطی به باگ نرم افزاری که حدس میزنم وجود داشته باشه داره یا نه. لطفا اگر کسی بوده بگه.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
جهت اطمینان زنگ زدم مفید گفت اگر پول ابتدا بلوکه و سپس آزاد شده دیگه منتظر نباشید؛ نمیگیره. همون سناریو سری پیش.
یک سوال از دوستان مفیدی که براشون گرفته: احیانا شما بیش از 2 برابر قیمت پایه تو حسابتون پول بوده؟ کسی هست که مفید براش گرفته باشه و تو حسابش قبل از خرید کمتر از 242 هزار تومن بوده باشه؟
من از دیروز 200 تومن گذاشتم ته حسابم باشه ولی فقط 120 تومن بلوکه کرد برای خرید

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
یک سوال از دوستان مفیدی که براشون گرفته: احیانا شما بیش از 2 برابر قیمت پایه تو حسابتون پول بوده؟ کسی هست که مفید براش گرفته باشه و تو حسابش قبل از خرید کمتر از 242 هزار تومن بوده باشه؟
من برای کسی ۸۰هزار ریختم هیچی از قبل حسابش نبود و اولین خریدش بود.
تعداد ۱۹۴ رسیده و فعلن توی حسابه و حذف نشده
فکر خرابی آگاه رو نکرده بودم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3532][emoji118] #وپویا نتوانست رکورد مشارکت سهامداران ، در عرضه های اولیه، را بشکند

[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] 2 میلیون و 547 هزار و 310 نفر، خریدار عرضه اولیه سهم #وپویا

[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #وپویا " به هر کد (نفر)، حداکثر 229 سهم درقیمت 4100 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 93500 تومان ).

[emoji841][emoji118] امروز ششمین عرضه اولیه بازار سرمایه ایران در سال 99 بود که با عرضه 14 % از سهام شرکت #سرمایه_گذاری_پویا در فرابورس انجام شد که تعداد 2 میلیون و 579 هزار و 755 کد معاملاتی ثبت سفارش کردند که از بین آنان تعداد 2 میلیون و 547 هزار و 310 کد (نفر) در این عرضه خریدار بودند که به هر کد معاملاتی، حداکثر تا 229 سهم #وپویا در قیمت 4100 ریال در حال تخصیص می باشد.

[emoji841][emoji118] آخرین رکورد مشارکت سهامداران در عرضه اولیه، مربوط به سهم #آریا می باشد که 3 میلیون و 350 هزار و 42 نفر، خریدار عرضه اولیه این سهم بودند.

[emoji841][emoji118] علت پایین بودن مشارکت نسبت به عرضه های قبلی اختلال یکی دو کارگزاری خدمات دهنده در بازار سرمایه می باشد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بالا