• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اضافه شدن دارایکم تو سبدها حل شد؟ تغییر کارگزاری هم 10 روز در مرحله بررسی مونده .
من فکر میکنم از اپ خریدم ثبت نشده باشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فهرست شرکت های آماده عرضه اولیه در فرابورس

[emoji843]مدیر عامل فرابورس ایران از آخرین برنامه عرضه های اولیه این مجموعه خبر داد.
[emoji843]به گزارش همفکران ،امیر هامونی با اشاره به اینکه دو نیروگاه برای عرضه اولیه در فرابورس پذیرش شده اند، گفت: نیروگاه قم و نیروگاه گیلان جزو شرکت های بزرگی هستند که در فرابورس پذیرش شده و در نوبت عرضه اولیه قرار گرفته اند.
[emoji843]به گفته وی چندین شرکت کوچک و متوسط نیز پذیرش شده اند که برمبنای فراخور وضعیت بازار و احراز شرایط فرابورس وارد بازار خواهند شد.
[emoji843]به این ترتیب فرابورس اعلام کرده است شرکت‌های بیمه زندگی خاورمیانه ورایان هم افزا در بازار اول یا دوم فرابورس عرضه خواهند شد. همچنین نماد شرکت‌های صنعتی و معدنی ستبران و کیا الکترود شرق نیز قرار است در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط عرضه شوند.
[emoji843] ۹نماد دیگر نیز پذیرفته شده اند و پس از انجام شروط لازم، به مرحله درج و عرضه می رسند. شرکت‌های برق و انرژی پیوند گستر پارس، دنا آفرین فدک، پدیده شیمی جم، مدیریت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن، توسعه مسیر برق گیلان، پتروشیمی ارومیه، کشاورزی و دامپروری ملارد شیر، زغال سنگ پروده طبس و ملی ساختمان از جمله شرکت‌هایی هستند که در بازار فرابورس ایران پذیرش و پس از انجام شروط پذیرش در مرحله درج و عرضه در بازار قرار خواهند گرفت.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
برو تو سمات چک کن.مشخصه برات ثبت شده یا نه
اضافه شدن دارایکم تو سبدها حل شد؟ تغییر کارگزاری هم 10 روز در مرحله بررسی مونده .
من فکر میکنم از اپ خریدم ثبت نشده باشه.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان تو این نظرسنجی لطفا شرکت کنید

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
برو تو سمات چک کن.مشخصه برات ثبت شده یا نه

نیست تاریخش هم برای امروز نیست. برای شما اونجا چیزی هست؟
مشکل اینه که برای اعضای خونواده هم خریدم و پوله معلوم نیست کدوم گوریه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نیست تاریخش هم برای امروز نیست. برای شما اونجا چیزی هست؟
مشکل اینه که برای اعضای خونواده هم خریدم و پوله معلوم نیست کدوم گوریه
بله من روز آخر از طریق بام بانک ملی خریدم..الان تو سمات تو قسمت دارائی هام هست

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
این طور که معلومه سفارش خرید وپویا هم به مانند پیزد، غگیلا و آریا در جوانی صورت میگیره و در پیری نتیجه میدهد.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان ارزش فعلی هر واحد دارا یکم با توجه به پرتفوش حداقل 23000 تومنه . مراقب باشید مفت از چنگتون در نیارن.
خیلی از تازه وارد ها در حال فروشن و به قیمت های کمتر هم راضی هستن چند نفر تو سهامیاب نوشتن اشتباهی قیمت دادن و فروختن یعنی طرف از 2300 تومن فروخته همشو ! فکر کنم خریدش حتی الان هم بد نباشه

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خیلی از تازه وارد ها در حال فروشن و به قیمت های کمتر هم راضی هستن چند نفر تو سهامیاب نوشتن اشتباهی قیمت دادن و فروختن یعنی طرف از 2300 تومن فروخته همشو ! فکر کنم خریدش بد نباشه
کلا etf خیلی خوبیه..به نظرم باید دارا دوم و دارا سوم که چند وقت دیگه میاد رو هم خرید..سودشون تضمین شده اس

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این طور که معلومه سفارش خرید وپویا هم به مانند پیزد، غگیلا و آریا در جوانی صورت میگیره و در پیری نتیجه میدهد.
اسم وپویا میاد یاد افتضاح کارگزاری آگاه میفتم که برای خیلیا خرید نزد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
آره.. ولی تو حجم های بالا اگر کسی حواسش نباشه و بعد هم درست نشه بعید میدونم اصلا متوجه بشه که بخواهد پیگیری کنه.
دقیقا
واسه من انگار برعکس شما شده بود
برای من چهارشنبه میزد 13 تومن قدرت خرید هست امروز زده بود 9.5 !!!
تو گردش حساب هم که نگاه میکنم به نظرم همین 9.5 درسته

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان خیلی جاهای میگن که شاخص میخاد اصلاح کنه. استراتژی پیشنهادی دوستان برای این اصلاح چیه.
خروج کامل و نقد شدن تا پایان اصلاح
سیو سود و دست نزدن به اصله سرمایه
همراه شدن با اصلاح و ایگنور کردن اصلاح

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان خیلی جاهای میگن که شاخص میخاد اصلاح کنه. استراتژی پیشنهادی دوستان برای این اصلاح چیه.
خروج کامل و نقد شدن تا پایان اصلاح
سیو سود و دست نزدن به اصله سرمایه
همراه شدن با اصلاح و ایگنور کردن اصلاح

از لحاظ روانشناسی بازار اگر بخوام خدمتتون عرض کنم :دی به طور کلی مورد 1 و 3 پیشنهاد نمیشه مگر اینکه بخواهید کلا از این بازار بکشید بیرون هر چی هم شد که شد.

حالا اگر قصد دارید تو بازار باشید و احتمال اصلاح رو بیشتر میدونید، بر فرض مثال 70% دست سبک کنید و منتظر بمونید ولی اگر درصد کمی احتمال میدید که اصلاح یا ( ریزش ) داشته باشیم میتونید 30% دست خالی کنید و باز منتظر بمونید تا روند مشخص بشه.

پ.ن: من تو بازار بورس ایران به شدت مدیریت سرمایه میکنم ( به دلیل عدم آشنایی کامل و ریسک بالا ) ولی شاید کسی که حرفه ای تر باشه ترسی نداشته باشه و کاری هم به نظر و عقیده ی دیگران نداشته باشه.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اسم وپویا میاد یاد افتضاح کارگزاری آگاه میفتم که برای خیلیا خرید نزد
جدای از این مورد لازمه گفت ما که 200 تا برامون خریده چه گلی به سرمون زده که شما یا شخص دیگه که نداره سرش بی کلاه مونده باشه؟!
چند نفر تو سهام یاب چنان مینالیدن انگار چی از دست دادن. امروز هم نشون داد حقوقی هاش مثل پیزد و آریاست.
از این عرضه ها فقط شستا بود که مثل یک سهم درست و درمون میشد هم خرید کرد و هم فروخت.
در کل وپویا داشتن یا نداشتنش با این تعداد چیز خاصی نیست مگه اینکه به قول دوستمون پول یه سندویچ بعد از شش ماه ازش دربیاد!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبرهای مهم #سیتا در آستانه عرضه اولیه
سیمان تامین چهارشنبه این هفته در بورس عرضه می شود

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری سیمان تامین در جمع خبرنگاران: ۱۶ درصد از سهام این هلدینگ در قالب عرضه اولیه با نماد« سیتا» بزودی (چهارشنبه هفته جاری ) در بورس اوراق بهادار تهران انجام شود.

رضا جمارانیان: شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین به عنوان یکی از هلدینگ‎های تابعه شستا در حوزه های صنعت سیمان در قالب ۴۵ شرکت، صنعت عمران و ساختمان (سابیر بزرگترین سد ساز کشور یکی از آنهاست) و حمل و نقل ( با یک شرکت ۳۰ درصد ظرفیت حمل و نقل کالاهای اساسی) داراست.

30درصد از ظرفیت تولید و فروش سیمان کشور در اختیار این هلدینگ قرار دارد،همچنین سود تجمیعی شرکت‌های سیمانی هلدینگ در سال 98 نسبت به سال 97 126 درصد افزایش یافته و از ۴۹۷ میلیارد تومان به یکهزار و ۱۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

سرمایه این شرکت یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان است، ارزش پرتفوی کل مجموعه حدود ۲۰ الی ۲۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

بورس اوراق بهادار تهران برای ورود سیمان آبیک تفاهم شده است. احتمالا ظرف دو تا سه ماه آینده فرآیند بورسی شدن سیمان آبیک انجام ‌شود که این اتفاق باعث خواهد شد ارزش افزوده روی شرکت سیمان فارس خوزستان و سیمان تامین ایجاد شود./

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
راستش منم یه چیزایی در مورد اصلاح بهم رسیده و البته اصلاح ذات بازار سرمایه هست و به اعتقاد من چیز بدی نیست چون حداقل میشه به سهمایی که همیشه صف خرید بوده وارد شد
در مورد اینکه بخوایم به صحبتها و شنیده ها گوش کنیم و این اتفاق نیوفته؛ سهمی که سود خوبی داده از دست رفته و دیگه ورود بهش خیلی سخت میشه و ای کاش ای کاش پشت سهم میمونه
ضمن اینکه معلوم نیست اگر مثلا اصلاحی درکار باشه اون دوره چند روز طول بکشه شاید بعد از دوروز شاید بعد از ده روز خلاصه ریسکش زیاده من سعی میکنم دست به هیچی نزنم و فقط نگاه کنم یا اصن پشت سیستم نشینم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
درسته.بحث من بحث مالیش نیست.بحثم در مورد گندی هست که زده و هیچ تضمینی هم وجود نداره دوباره تکرار نشه
جدای از این مورد لازمه گفت ما که 200 تا برامون خریده چه گلی به سرمون زده که شما یا شخص دیگه که نداره سرش بی کلاه مونده باشه؟!
چند نفر تو سهام یاب چنان مینالیدن انگار چی از دست دادن. امروز هم نشون داد حقوقی هاش مثل پیزد و آریاست.
از این عرضه ها فقط شستا بود که مثل یک سهم درست و درمون میشد هم خرید کرد و هم فروخت.
در کل وپویا داشتن یا نداشتنش با این تعداد چیز خاصی نیست مگه اینکه به قول دوستمون پول یه سندویچ بعد از شش ماه ازش دربیاد!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
الان چهارشنبه باز عرضه اولیه اس.ببینیم اینو چکار میکنه.شایدم باز داستان درست کنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کدوم کارگزاری برای خرید عرضه اولیه خوبه ؟ واسه خرید سیتا میخوام . دو تا عرضه اولیه رو آگاه گند زد :confused: به هر نفر چه تعداد میرسه ؟ چقدر پانل کارگزاری رو شارژ کنیم واسه خرید ؟

بالا