درست شد برات ؟
اضافه شدن دارایکم تو سبدها حل شد؟ تغییر کارگزاری هم 10 روز در مرحله بررسی مونده .
من فکر میکنم از اپ خریدم ثبت نشده باشه.
نیست تاریخش هم برای امروز نیست. برای شما اونجا چیزی هست؟برو تو سمات چک کن.مشخصه برات ثبت شده یا نه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
بله من روز آخر از طریق بام بانک ملی خریدم..الان تو سمات تو قسمت دارائی هام هستنیست تاریخش هم برای امروز نیست. برای شما اونجا چیزی هست؟
مشکل اینه که برای اعضای خونواده هم خریدم و پوله معلوم نیست کدوم گوریه
خیلی از تازه وارد ها در حال فروشن و به قیمت های کمتر هم راضی هستن چند نفر تو سهامیاب نوشتن اشتباهی قیمت دادن و فروختن یعنی طرف از 2300 تومن فروخته همشو ! فکر کنم خریدش حتی الان هم بد نباشهدوستان ارزش فعلی هر واحد دارا یکم با توجه به پرتفوش حداقل 23000 تومنه . مراقب باشید مفت از چنگتون در نیارن.
کلا etf خیلی خوبیه..به نظرم باید دارا دوم و دارا سوم که چند وقت دیگه میاد رو هم خرید..سودشون تضمین شده اسخیلی از تازه وارد ها در حال فروشن و به قیمت های کمتر هم راضی هستن چند نفر تو سهامیاب نوشتن اشتباهی قیمت دادن و فروختن یعنی طرف از 2300 تومن فروخته همشو ! فکر کنم خریدش بد نباشه
اسم وپویا میاد یاد افتضاح کارگزاری آگاه میفتم که برای خیلیا خرید نزداین طور که معلومه سفارش خرید وپویا هم به مانند پیزد، غگیلا و آریا در جوانی صورت میگیره و در پیری نتیجه میدهد.
دقیقاآره.. ولی تو حجم های بالا اگر کسی حواسش نباشه و بعد هم درست نشه بعید میدونم اصلا متوجه بشه که بخواهد پیگیری کنه.
دوستان خیلی جاهای میگن که شاخص میخاد اصلاح کنه. استراتژی پیشنهادی دوستان برای این اصلاح چیه.
خروج کامل و نقد شدن تا پایان اصلاح
سیو سود و دست نزدن به اصله سرمایه
همراه شدن با اصلاح و ایگنور کردن اصلاح
جدای از این مورد لازمه گفت ما که 200 تا برامون خریده چه گلی به سرمون زده که شما یا شخص دیگه که نداره سرش بی کلاه مونده باشه؟!اسم وپویا میاد یاد افتضاح کارگزاری آگاه میفتم که برای خیلیا خرید نزد
جدای از این مورد لازمه گفت ما که 200 تا برامون خریده چه گلی به سرمون زده که شما یا شخص دیگه که نداره سرش بی کلاه مونده باشه؟!
چند نفر تو سهام یاب چنان مینالیدن انگار چی از دست دادن. امروز هم نشون داد حقوقی هاش مثل پیزد و آریاست.
از این عرضه ها فقط شستا بود که مثل یک سهم درست و درمون میشد هم خرید کرد و هم فروخت.
در کل وپویا داشتن یا نداشتنش با این تعداد چیز خاصی نیست مگه اینکه به قول دوستمون پول یه سندویچ بعد از شش ماه ازش دربیاد!
جدای از این مورد لازمه گفت ما که 200 تا برامون خریده چه گلی به سرمون زده که شما یا شخص دیگه که نداره سرش بی کلاه مونده باشه؟!
چند نفر تو سهام یاب چنان مینالیدن انگار چی از دست دادن. امروز هم نشون داد حقوقی هاش مثل پیزد و آریاست.
از این عرضه ها فقط شستا بود که مثل یک سهم درست و درمون میشد هم خرید کرد و هم فروخت.
در کل وپویا داشتن یا نداشتنش با این تعداد چیز خاصی نیست مگه اینکه به قول دوستمون پول یه سندویچ بعد از شش ماه ازش دربیاد!