• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان فعلا که روند دقیقا مثه اردیبهشت داره پیش میره و طبق روند قبلی امروز اصلاح شروع میشه. به جز چندتا سهم خاص به نظرم یه ده روزی صیر کنید تا اصلاح تموم بشه بعد ورود کنید. اگه اصلاح شروع شده باشه بدترین موقع برای وروده.

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
ببینید خروجی ارزش منصفانه یا همون ذاتی خودمون ، برای قپیرا و قهکمت ، دوتا شرکت قندی خوب ، اینه :
قهکمت
مشاهده پیوست 1186751

قپیرا
مشاهده پیوست 1186758

حالا نمودارها رو ببینید :
قهکمت
مشاهده پیوست 1186753

قپیرا
مشاهده پیوست 1186754

اینجا مشخصه که قیمت امروز قهکمت به ارزش ذاتی رسیده و قیمت قپیرا با وجود اصلاح هنوز هم بالاست و ارزش خرید نداره .
حالا اگه بازار اصلاح بخوره ، این دوتا سهم هم تحت تاثیر قرار میگیرن و فشار فروش برای این دوتا هم بالا میره و یکم دیگه میریزه . قصدم این بود این هفته قهکمت رو بخرم ولی یکم دیگه دست نگه میدارم و بعد قهکمت رو میخرم واسه . هرچی ارزون تر بهتر
cerevat.gif

توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست . فقط میخواستم تاکید بکنم که ارزش منصفانه و ذاتی چه شکلی بهمون مسیر رو نشون میده . حالا نرخ تنزیل من چقدره ؟ 55% یعنی اگه این دو سهم رو توی این قیمت های EXEL بخرید ، طی 10 سال آینده میانگین سالی 55% دریافت میکنید !
https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/764/965/47a.jpg

حالا روی همین روند با توجه به ذاتی های 1 ساله و 6 ماهه ( اعتبار کمتر ) در کنار تکنیکال ( اونم نه خیلی پیچیده ) ، خیلی قشنگ میشه بازی کرد و تعداد سهم ها رو زیاد کرد .
من خودم اینشکلی نوسانگیری میکنم
قهکمت خیلی خوشدسته
watermelonsmileyf.gif

* اون گوشه هم یه موزیک نیناش ناشی پخش میشه
dance.gif
ارزش ذاتی رو چجوری بدست آوردی؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
سیمان سشرق تازه افشا الف زده همه سیمانی ها افشا زدن اون 20 درصد رشد گرفتن جز سشمال بی خاصیت ببینم این سشرق فردا سرافرازمون میکنه یا نه .....تا فردا
دست سشرق درد نکنه با این افشا سهم با منفی باز شد

اما ختوقا اول صبح سهامدار بازی دادن با یک منفی 5 و البته جو چند روزه در مورد اصلاح سنگین بازار هم تاثیر داشت همه رفتن صف فروش وقتی صف جمع شد سهم برگشت خورد خوب اون منفی شاخص تو اول صبح هم تاثیر زیادی داشت ...

• Like
Reactions: hsn

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
یعنی باید گند زد تو سیستم معاملاتی کارگزاریها و هسته بورس که یه سفارش خرید از تو صف فروش 5 دقیقه طول میکشه آخرش هم خرید نزد و شد صف خرید
واقعا با این تعداد نفراتی که دارن هر روز اضاف میشن تو سیستم بورس به نظرتون تا یکماه دیگه اصلا میشه معامله انجام داد یا نه
تازه خیلی از نمادها بستش و خودرو و خساپا و دارایکم هم گذاشتن باسه بعدازظهر خیلی اوضاع خرابه متاسفانه

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
از گروه دارویی بعد بررسی # دامین مناسب دیدم البته تو نقطه کف سازی سهم اشتباه کردم و تو یک اشتباه دیگه خرید پله ای انجام ندادم یک جا خرید زدم برای همین تا منفی 13 رفتم ولی خوب بعد 4 روز الان سهم برگشته رفتم مثبت ببینم یک صعود قشنگ نصیبم میکنه یا نه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یعنی باید گند زد تو سیستم معاملاتی کارگزاریها و هسته بورس که یه سفارش خرید از تو صف فروش 5 دقیقه طول میکشه آخرش هم خرید نزد و شد صف فروش
واقعا با این تعداد نفراتی که دارن هر روز اضاف میشن تو سیستم بورس به نظرتون تا یکماه دیگه اصلا میشه معامله انجام داد یا نه
تازه خیلی از نمادها بستش و خودرو و خساپا و دارایکم هم گذاشتن باسه بعدازظهر خیلی اوضاع خرابه متاسفانه
دقیقا افتضاح شدن ، جدیدا هم اینجوری شدن ، منم امروز میخواستم از صف فروش یه سهم بخرم ، خرید نزد تا سهم مثبت شد !
------------------------------------------------------------
بازار تا میخواد بره تو اصلاح سریع برمیگرده نمیدونم چرا همچین شده ! :oops:

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
به قول گزارشگرهای فوتبال منتظر کامبک غسالم هستیم ببینم رو سفیدمون میکنه بعد 3 ماه درجا زدن یا نه
امیدوارم تا فردا از سقف 1200 عبور کنه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
اتفاقا امروز میخاستم بخرم
برو خداروشکر کن من نخریدم ازش وگرنه مجبور میشدی همه سهامایی که خریدو زیر قیمت رد کنی بره :p

دوستان هزینه معامله همون کارمزد کارگزاریه؟
من حساب کردم در مورد ۲ سهم ( سهام بورس)
خرید
کارمزد اولی 0.454٪ و اون یکی دیگه 0.464٪
فروش
هر ۲ سهام هر کدوم 0.975٪
به عبارتی اگر سهامی بخریم و بفروشیم، حدودا 1.5٪ باید کارمزد و مالیات بدیم
این اعدادی که من درآوردم درسته؟
لازم نیست حساب کنی نگاه کن وقتی یه سهم جدید میخری و هنوز هیچ سودی نداده و پایانی و خریدت هم مساوی هستن تو سبد سهام مینویسه منفی 1.43

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
دیروز ثانیه آخر 115 تومن فولاد خرید خیلی دو به شک بودم ولی دیدم نزدیک نیم میلیارد حجم خوردره اون روز منم دلو زدم به دریا و خریدم :p

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یه سهامیو داشتم چک میکردم
در حدود ۷و خورده ای قیمت داشت و مردم توی سقف صف بسته بودن
یهو یکی اومد سهمشو گذاشته کف برا فروش :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
#وبملت علتش اینه که خیلی ها میگن بانکی ها مخصوصا ملت بازیش رو کرده
علت افزایش قیمت شدید پالایشی ها و فملی و فولاد و خودرویی زیان ده فقط اینه که اینا تو ای تی اف بعدی هستن و همه میگن دولت سهم خودش مفت نمیده
میگن دولت بانکی هارو به مردم فروخت رفت و دیگه کاری باهاش نداره
البته تا حدی بی راه هم نمیگن
شما ببین eps ملت چند بود حدود 270 تومن یهو کردن 50 تومن
چرا قبل ای تی اف نکردن؟
چون میخواستن بکشه بالا
حالا هم که فروختن و سرخوش

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
میدونی چیه
مشکل اینه که ما خیلی وقتا به حرفا و کامنتا و تحلیلای بقیه بیشتر از خودمون اعتماد داریم و بهشون عمل میکنیم
خیلی از کامنت ها و تحلیل هایی که توی سایت ها و انجمن های بورس هست، به نظرم توسط یه سری از افراد حقوقی برنامه ریزی شده
اکثر مردمی که توی بورسن علمی ندارن و تحلیلا و سیگنالاشونو از اینو اون و سایتا و کامنتا میگیرن
یارو که نمیاد تحلیلای قبلی کامنت دهنده رو نگاه کنه، یوزر ساختنم که عین آب خوردنه، طرف ۴ تا کامنت نویس استخدام میکنه میریزه تو وب با یوزرهای مختلف که مردم باور کنن که الان وقت خوبی برای خرید یا فروش اون سهمه
سعی کنید خودتو برید دنبالش و علم بورسو بدست بیارید

البته این نظر شخصیمه

۳تا سهام رو تحلیل و علامت گذاری کرده بودم برا خرید اما دستو دلم با خوندن کامنتای منفی لرزید اما امروز و دیروز نزدیک +10 خوردن و البته یه سری سهام هم با خوندن نظرات مثبت خریدم و از بدشانسی نزدیک به -10خوردن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تو کدوم سایت خرید و فروش میکنید؟
مفید اومدم ثبت نام کنم کد تایید رو 10 دقیقه بعد فرستاد. بعد تایمر سایت 90 ثانیست
:|

نظرات متفاوته اما آگاه مثل اینکه جدیدا اذیت میکنه.

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
الان که ساعت 12:43ه واسه چی دارایکم بسته س هنوز:rolleyes:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اینکه میگن خودرویی ها ضرر ده هستن حرف مفته همه فقط عوام فریبی هستش شما فقط نگاه کن یک دهه دارن این حرف میزنن ولی چرا ورشکست نشدن تازه سایت جدید تولید راه انداختن تو یا املاک خریدن یا زدن تو کار سرمایه گذاری تو بورس سهامشون که دولتی هستش دولتم داره سود میبره فقط کافیه بخشی از سهامشون بفروشن تا بدهی بانکیشون تسویه بشه...
اما خوب اینطوری دیگه نمیتونن مردم بازی بدن .بعدشم هزینه قطعه را بالا میدونن در حالی که اکثر قطعه سازها مال خودشونه یا سهام دارشن یعنی از اینجا هم سود میبرن. جدا از اینکه برعکس استانداردهای جهانی هیچ هزینه ای برای طراحی و تکنولوژی نمیده محصول 3 دهه قبل مونتاژ میکنن تمام هزینه ها که میبینید سند سازی الکی برای پر کردن جیبشون هست

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مفید هم زیاد جالب به نظر نمیاد. تو سایتا همه میگن قطعیش زیاده
بین اینایی که رتبه الکساشون پایینه کدوم بهتره؟ اینا چون شلوغ نیستن نباید زیاد از دسترس خارج بشن
با سامان و ملت میشه هر سهامی رو خرید و فروش کرد؟
مشاهده پیوست 1186801
مفید قطعی و لگ زیاد داره اما یه سیستم دیگه داره که خیلی از لحاظ گرافیکی و امکانات ضعیفه ولی دقیقه و قطعیش کمه
آنلاین پلاس

بالا