بلهیعنی ساعت 12.35 به بعد میشه فروخت ؟
بلهیعنی ساعت 12.35 به بعد میشه فروخت ؟
ارزش ذاتی رو چجوری بدست آوردی؟ببینید خروجی ارزش منصفانه یا همون ذاتی خودمون ، برای قپیرا و قهکمت ، دوتا شرکت قندی خوب ، اینه :
قهکمت
مشاهده پیوست 1186751
قپیرا
مشاهده پیوست 1186758
حالا نمودارها رو ببینید :
قهکمت
مشاهده پیوست 1186753
قپیرا
مشاهده پیوست 1186754
اینجا مشخصه که قیمت امروز قهکمت به ارزش ذاتی رسیده و قیمت قپیرا با وجود اصلاح هنوز هم بالاست و ارزش خرید نداره .
حالا اگه بازار اصلاح بخوره ، این دوتا سهم هم تحت تاثیر قرار میگیرن و فشار فروش برای این دوتا هم بالا میره و یکم دیگه میریزه . قصدم این بود این هفته قهکمت رو بخرم ولی یکم دیگه دست نگه میدارم و بعد قهکمت رو میخرم واسه . هرچی ارزون تر بهتر![]()
توصیه به خرید ، نگهداری یا فروش نیست . فقط میخواستم تاکید بکنم که ارزش منصفانه و ذاتی چه شکلی بهمون مسیر رو نشون میده . حالا نرخ تنزیل من چقدره ؟ 55% یعنی اگه این دو سهم رو توی این قیمت های EXEL بخرید ، طی 10 سال آینده میانگین سالی 55% دریافت میکنید !
![]()
حالا روی همین روند با توجه به ذاتی های 1 ساله و 6 ماهه ( اعتبار کمتر ) در کنار تکنیکال ( اونم نه خیلی پیچیده ) ، خیلی قشنگ میشه بازی کرد و تعداد سهم ها رو زیاد کرد .
من خودم اینشکلی نوسانگیری میکنم
قهکمت خیلی خوشدسته![]()
* اون گوشه هم یه موزیک نیناش ناشی پخش میشه
![]()
دست سشرق درد نکنه با این افشا سهم با منفی باز شدسیمان سشرق تازه افشا الف زده همه سیمانی ها افشا زدن اون 20 درصد رشد گرفتن جز سشمال بی خاصیت ببینم این سشرق فردا سرافرازمون میکنه یا نه .....تا فردا
دقیقا افتضاح شدن ، جدیدا هم اینجوری شدن ، منم امروز میخواستم از صف فروش یه سهم بخرم ، خرید نزد تا سهم مثبت شد !یعنی باید گند زد تو سیستم معاملاتی کارگزاریها و هسته بورس که یه سفارش خرید از تو صف فروش 5 دقیقه طول میکشه آخرش هم خرید نزد و شد صف فروش
واقعا با این تعداد نفراتی که دارن هر روز اضاف میشن تو سیستم بورس به نظرتون تا یکماه دیگه اصلا میشه معامله انجام داد یا نه
تازه خیلی از نمادها بستش و خودرو و خساپا و دارایکم هم گذاشتن باسه بعدازظهر خیلی اوضاع خرابه متاسفانه
لازم نیست حساب کنی نگاه کن وقتی یه سهم جدید میخری و هنوز هیچ سودی نداده و پایانی و خریدت هم مساوی هستن تو سبد سهام مینویسه منفی 1.43اتفاقا امروز میخاستم بخرم
برو خداروشکر کن من نخریدم ازش وگرنه مجبور میشدی همه سهامایی که خریدو زیر قیمت رد کنی بره
دوستان هزینه معامله همون کارمزد کارگزاریه؟
من حساب کردم در مورد ۲ سهم ( سهام بورس)
خرید
کارمزد اولی 0.454٪ و اون یکی دیگه 0.464٪
فروش
هر ۲ سهام هر کدوم 0.975٪
به عبارتی اگر سهامی بخریم و بفروشیم، حدودا 1.5٪ باید کارمزد و مالیات بدیم
این اعدادی که من درآوردم درسته؟
تو کدوم سایت خرید و فروش میکنید؟
مفید اومدم ثبت نام کنم کد تایید رو 10 دقیقه بعد فرستاد. بعد تایمر سایت 90 ثانیست
:|
12.14هستش ساعتالان که ساعت 12:43ه واسه چی دارایکم بسته س هنوز![]()
مفید قطعی و لگ زیاد داره اما یه سیستم دیگه داره که خیلی از لحاظ گرافیکی و امکانات ضعیفه ولی دقیقه و قطعیش کمهمفید هم زیاد جالب به نظر نمیاد. تو سایتا همه میگن قطعیش زیاده
بین اینایی که رتبه الکساشون پایینه کدوم بهتره؟ اینا چون شلوغ نیستن نباید زیاد از دسترس خارج بشن
با سامان و ملت میشه هر سهامی رو خرید و فروش کرد؟
مشاهده پیوست 1186801