• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خرید سرخط رو ما نفهمیدیم کی میگیره
هر ثانیه ای نزدیک به زمان شروع معاملات بزنی دو ثانیه زودتر دو ثانیه دیرتر هیچ
سیستم یه هنگ مسخره میکنه یک دقیقه بعد سفارش میگیره و تو نفر 34000 میشی.

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خرید سرخط رو ما نفهمیدیم کی میگیره
هر ثانیه ای نزدیک به زمان شروع معاملات بزنی دو ثانیه زودتر دو ثانیه دیرتر هیچ
سیستم یه هنگ مسخره میکنی یک دقیقه بعد سفارش میگیره و تو نفر 34000 میشی.
کدوم کارگزاری هستی؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
کسی ختوقا داره ؟ این ختوقا یه هفته ست اجازه ورود میده تقریبا یه سره هم مثبته حتی تو این بازار هر سری صف فروش میشه اضافه میکنم.
ختوقا رشدی نکرده منم قبل مجمع دارم موقع باز شدن هم با درصد خوب باز نشد
امسال خودرویی/پالایشگاهی/بانکی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
پالایشی ها به نسبت راه میدن شپنا /شتران/شاوان کسی تحلیلی داره ازشون؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
زمان احتمالی عرضه دومین صندوق دولت

معاون بانک، بیمه و شرکت‌های وزارت اقتصاد خبر داد:
واحدهای دومین صندوق دولتی هم اواخر تیر یا اوایل مرداد پذیره نویسی می شود که بسته به طی مراحل شامل سهام شرکت های پالایشی یا فلزی و خودرویی خواهد بود.

باقی مانده سهم دولت در «دارا یکم» تا پایان تیر ماه عرضه می شود/ سهم هر نفر؛ ۵ میلیون تومان

معاون امور بیمه و بانک وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: باقیمانده واحدهای صندوق‌های واسطه‌گری مالی تا پایان ماه جاری و تا سقف ۵ میلیون تومان به مردم ارائه می‌شود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان نقدینگی آماده داشته باشید جهت باقیمانده دارایکم و خرید دارا دوم..صندوقهای خیلی خوبی هستن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا این باقیمانده دارایکم رو به نظرت به قیمت اولیه میدن یا قیمت روز؟
درستشم همینه
من از 92 تو بورسم ، تقریبا نصف سبدم صندوقه [emoji14]
ترکیبی از صندوق های درآمد ثابت ، مختلط و سهامی
اون نصف دیگه رو خودم باهاش معامله میکنم ( اونم بخش عمده بلند مدته و بخش خیلی کمی کوتاه مدته ) ، اگه یه زمانی هم حتی نصف شد ، سه چهارم سبدم هنوز هست

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان نقدینگی آماده داشته باشید جهت باقیمانده دارایکم و خرید دارا دوم..صندوقهای خیلی خوبی هستن

این دارا دوم یعنی دقیقا ۵میلیون میدن یا اینم مثه عرضه های اولی یک سومش میرسه به مردم؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شنیدم دارا دوم فعلا ۲ تومن میخواد.ولی دارا یکم تا ۵ تومن میتونی بخری
این دارا دوم یعنی دقیقا ۵میلیون میدن یا اینم مثه عرضه های اولی یک سومش میرسه به مردم؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مانده جدید.JPG

از اونجایی که شاخص تحت تاثیر سهم های بزرگه ، و تازه وارد هایی که بدون تحلیل و فقط با صحبت کانالا و اینور و اونور خرید میکنن ، جذب شرکت های بزرگ میشن در نتیجه شاخص شدیدا تحت تاثیر افراد هیجانیه

اونطرف داستان هم میدونیم ، روند کلی شاخص حتی میان مدت هم با توجه به قیمت دلار صعودیه حتی اگه دلار بالا نره ، یه مدت درجا میزنه ولی ماهیت بورس همیشه صعودیه !

شاخص رشد منطقی داشته و تو محدوده اصلاح جزئی هستیم . تکنیکالی خبر از اصلاح میده

من خودم همونطور که گفتم حدود 20% کل سبد رو نقد کردم . اسکرین شات هم گذاشتم که ببینید خودمم نقد دارم ! نمیگم کامل نقد بشید یا قراره سهم ها با کله زمین بخورن !! نه نه ! اصلاح و ریزش های مقطعی بخشی از ذات بازاره . کاری هم نداریم اگه فلان اتفاق بیوفته ، یا ال بشه یا بل بشه ، قیمت دلار پایین بیاد یا ثابت بشه ، قیمت بعضی سهم ها ریزش بیشتری دارن . من فرض میکنم همین وند ادامه داشته باشه و حتی ورود سهامدار جدید هم متوقف بشه ...

نظر شخصی هستش و تصمیم نهایی با خودتونه ، بنابراین اگه نگرفتید و اصلاح نخورد ، یادآوری میکنم که تصمیم با خودتونه :
دوستانی که قصد ورود جدید دارن ، به نظرم تا پایان اصلاح و رسیدن به قیمت های فعلی برای سهم هایی که نیاز به اصلاح دارن ، مدتی طول میکشه و بهتره صبر کنن شاخص و سهم ها نفس بگیرن و ورود بکنن . مگه اینکه سهمی که زیر نظر دارن ، تا الان به قیمت رسیده باشه و اصلاح هم خورده باشه ...

دوستانی هم که از قبل داشتن به نظرم یا سیو سود بکنن یا یکم دست سبک بکنن ، اگه هم دیدشون بلند مدتیه ، فقط نگاه بکنن ( آسمون به زمین نمیاد ) ...

زمان احتمالی عرضه دومین صندوق دولت

معاون بانک، بیمه و شرکت‌های وزارت اقتصاد خبر داد:
واحدهای دومین صندوق دولتی هم اواخر تیر یا اوایل مرداد پذیره نویسی می شود که بسته به طی مراحل شامل سهام شرکت های پالایشی یا فلزی و خودرویی خواهد بود.

باقی مانده سهم دولت در «دارا یکم» تا پایان تیر ماه عرضه می شود/ سهم هر نفر؛ ۵ میلیون تومان

معاون امور بیمه و بانک وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: باقیمانده واحدهای صندوق‌های واسطه‌گری مالی تا پایان ماه جاری و تا سقف ۵ میلیون تومان به مردم ارائه می‌شود.

با توجه به این خبر و اینکه دولت دوست داره به بالاترین و در زمان اوج گیری عرضه بکنه ، در نتیجه احتمال اصلاحی بودن بازار از همین زمان ها تا اواخر تیر بالاست ( احتمال رو بالاتر میبره )

************ تمام صحبت ها روی احتمالات و بالا رفتن احتمال و کم شدن احتماله ، هیچ کسی هیچ جای دنیا نمیتونه با قاطعیت چیزی رو بگه

****** و مجدد هم اینجا میگم ، توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری سهم ندارم چه توی تاپیک ( عمومی ) و چه خصوصی ! اگه کسی سوالی بپرسه جواب میدم ، در مورد بازار ، مسائل آموزشی نظر میدم و اگه چیزی بدونم راهنمایی میکنم . اگه هم شرکتی رو کامل بشناسم و شخصی کاملا شانسی درمورد اون چیزی رو بنویسه ، میتونم نظر شخصی خودم رو بدم .

پس اگه خصوصی کسی درخواست معرفی سهام داشت ، شرمنده ایشون میشم . عدم معرفی هم به نفع خودتونه هم به نفع بنده . نه بخاطر خساست ! به خاطر قوانین و همینطور چیزایی که من میبینم و شاید شخصی که درخواست معرفی داره الان نبینه و اگه متضرر بشه داستان درمیاد ...

*** منم یکی از چند میلیون سهامدارهایی هستم که فعالیت میکنن و ممکنه نظراتم کاملا شر و ور و پرت و پلا باشه . نظر من رو در کنار صدها نظرات دیگه و در کنار اطلاعات ، حس و دانش خودتون قراربدید ، بعد تصمیم بگیرید

آقا این باقیمانده دارایکم رو به نظرت به قیمت اولیه میدن یا قیمت روز؟

به نظرم زمان عرضه جدید به همون قیمت روز میدن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان سهم #گشان (پدیده شاندیز) مگه همونی نیست که آره و اینا خیلی بودیم؟ :D

بعضی از کانال ها تارگت های عجیب غریبی واسش میدن.. به نظرم بدجوری باد کرده میخوان تا دسته.... اصلا ضرر این 6-7 سال سهامداراش مشخص شد؟

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان من 3 تا سهم رو زیرنظر گرفتم که اتفاقا امروز منفی بودن و فردا فرصت خوبی واسه وروده.
طبق تجربه ای که دارین میشه بگین فردا هر سه تا رو سرخطی بخرم یا صبر کنم حدود ساعت 10؟
و اگر لازمه سرخطی بخرم ایا با حداکثر قیمت سهام رو خرید بزنم یا حداقل؟؟ چون برا خرید #ونوین سرخطی حداکثر قیمت زدم ضرر کردم

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60

بعضی از کانال ها تارگت های عجیب غریبی واسش میدن.. به نظرم بدجوری باد کرده میخوان تا دسته.... اصلا ضرر این 6-7 سال سهامداراش مشخص شد؟
چه تارگتی میدن؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان من 3 تا سهم رو زیرنظر گرفتم که اتفاقا امروز منفی بودن و فردا فرصت خوبی واسه وروده.
طبق تجربه ای که دارین میشه بگین فردا هر سه تا رو سرخطی بخرم یا صبر کنم حدود ساعت 10؟
و اگر لازمه سرخطی بخرم ایا با حداکثر قیمت سهام رو خرید بزنم یا حداقل؟؟ چون برا خرید #ونوین سرخطی حداکثر قیمت زدم ضرر کردم
الزاما چون منفی خورده ، ارزش خرید نداره !
من خودم خیلی کم پیش میاد تو صف خرید برم . همیشه وقتی روند خنثی یا منفی هستش سهم جمع میکنم . اونم پلکانی مگه اینکه اینقدر ارزش داشته باشه کهیجا بگیرم
اگه تکنیکالی یا بنیادی یا هر دو نقطه ورود منطقی داره ، در اینصورت باید بخرید
یه سهم ممکنه 15% اصلاح بخوره و روند مثبت ادامه پیدا بکنه ، یه سهم ممکنه 35% اصلاح بخوره ، یک سهم هم ممکنه قیمتش نصف بشه ( 50% اصلاح یا همون ریزش ) و بازم منفی بخوره ...

اما اگه نقطه ورود خوب ( مثلا قیمت 1000 ریال تا 1070 ریال ) رو شناسایی کردید و قصد ورود دارید :
با موج همراه بشید ، جو بازار همون روز رو بدونید چیه ، بازه زمانی رو روی 1 دقیقه تنظیم بکنید ، روند معاملات رو رصد بکنید یعنی حجم ها و قیمت های تقاضا و حجم ها و قیمت های عرضه رو رصد بکنید .
با یک تخفیف منطقی خرید بکنید . چند ریال پایین تر هم توی خرید سهم ارزشمنده
پلکانی هم بخرید
اگه هم یهو صف خرید شد ، یکم بررسی بکنید . شاید صف خرید صرفا به خاطر هیجان باشه و همون روز یا فردا صف فروش بشه . اگه واقعا ارزش داره تو صف برید
وسط روز معمولا ریسک کمتری داره و معاملات حجم منطقی تری میخوره و میتونید جهت اون روز رو حدس بزنید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

من یکی از همون سهام دارهایی ــم که تا دسته یه کارهایی باهامون کردن
tooth.gif
:دی
من اواسط سال 92 به اندازه پول دو تا ماشین ( حدود 40 تومن ) تو پدیده سرمایه گذاری کردم الان بخوام سهام ــم (گشان + ابنیه = تو سامانه سناپ معامله میشه) رو بفروشم به اندازه پول 4 تا ماشین در میاد
البته اگه بخواییم ارزش پول سال 92 تو معاملات زمین رو با الان مقایسه کنیم به راحتی میتونم بگم ارزش پول فعلی 1/10 سال 92 شده ! یا اگه با سکه مقایسه کنیم ( اون موقع سکه پیش فروش رو فکر کنم 550 با تحویل 6 ماهه خریده بودم ) پول الان 1/18 شده !
البته به احتمال زیاد تیر ماه و یا به احتمال خیلی زیاد مرداد ماه سهام ابنیه از سهامی خاص به عام تغییر کنه و بیاد بورس و شرکت پدیده شاندیز تو همین ماه یا ماه بعد مجمع داره و همراه با افزایش سرمایه .
تو بلند مدت شاید به پول ــمون همراه با سود ــش برسیم ولی عمر رفته رو دیگه نمیشه برگشت داد ! 7 سال از عمر ـــمون به فنا رفت
gap[1].gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چه تارگتی میدن؟

#گشان پدیده شاندیز با پتانسیل و دارایی های بسیار و سود انباشته بالا بهمراه افزایش سرمایه ۳۹۰۰ درصدی ارزنده ترین سهام بورس می باشد، افزایش 2300 میلیارد تومانی شرکت #ابنیه پدیده شاندیز

پ.ن : البته اینو بگم خدمت ـــتون حقوقی پدیده (صادرات) تو این مدت سهامدارها رو خیلی اذیت کرده ممکنه در ادامه هم بخواد قیمت سهام رو بیاره پایین تا مفت از چنگ سهامدار خارج کنه

Captive

لایک‌ها
16,665
چه تارگتی میدن؟

بیش از 90% کانال های امروزی کپی پیست کار هستند و فقط میگن بخرید که جا نمونید :دی موقع ریزش هیچکدام سر و کلشون پیدا نمیشه...

تارگت تا 100 هزار ت هم دیدم.

من یکی از همون سهام دارهایی ــم که تا دسته یه کارهایی باهامون کردن
tooth.gif
:دی
من اواسط سال 92 به اندازه پول دو تا ماشین ( حدود 40 تومن ) تو پدیده سرمایه گذاری کردم الان بخوام سهام ــم (گشان + ابنیه = تو سامانه سناپ معامله میشه) رو بفروشم به اندازه پول 4 تا ماشین در میاد
البته اگه بخواییم ارزش پول سال 92 تو معاملات زمین رو با الان مقایسه کنیم به راحتی میتونم بگم ارزش پول فعلی 1/10 سال 92 شده ! یا اگه با سکه مقایسه کنیم ( اون موقع سکه پیش فروش رو فکر کنم 550 با تحویل 6 ماهه خریده بودم ) پول الان 1/18 شده !
البته به احتمال زیاد تیر ماه و یا به احتمال خیلی زیاد مرداد ماه سهام ابنیه از سهامی خاص به عام تغییر کنه و بیاد بورس و شرکت پدیده شاندیز تو همین ماه یا ماه بعد مجمع داره و همراه با افزایش سرمایه .
تو بلند مدت شاید به پول ــمون همراه با سود ــش برسیم ولی عمر رفته رو دیگه نمیشه برگشت داد ! 7 سال از عمر ـــمون به فنا رفت
gap[1].gif

بازم خدا رو شکر از لحاظ ماشینی جلو هستی و میتونی 4 تا ماشین بگیری... ولی یادمه اون سالها خیلی سر و صدا کرده بود ملت همه چیزشون رو میفروختن برا پدیده شاندیز...

امیدوارم سود خوبی نصیبتون بشه.

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
بیش از 90% کانال های امروزی کپی پیست کار هستند و فقط میگن بخرید که جا نمونید :دی موقع ریزش هیچکدام سر و کلشون پیدا نمیشه...

تارگت تا 100 هزار ت هم دیدم.

بازم خدا رو شکر از لحاظ ماشینی جلو هستی و میتونی 4 تا ماشین بگیری... ولی یادمه اون سالها خیلی سر و صدا کرده بود ملت همه چیزشون رو میفروختن برا پدیده شاندیز...

امیدوارم سود خوبی نصیبتون بشه.
#گشان پدیده شاندیز با پتانسیل و دارایی های بسیار و سود انباشته بالا بهمراه افزایش سرمایه ۳۹۰۰ درصدی ارزنده ترین سهام بورس می باشد، افزایش 2300 میلیارد تومانی شرکت #ابنیه پدیده شاندیز

پ.ن : البته اینو بگم خدمت ـــتون حقوقی پدیده (صادرات) تو این مدت سهامدارها رو خیلی اذیت کرده ممکنه در ادامه هم بخواد قیمت سهام رو بیاره پایین تا مفت از چنگ سهامدار خارج کنه
این سهام پدیده هم که مارو نم**
14 باز شد رسید 17700 باز تا 14 رفت الانم باز رسید به همون 17700،آدم مونده بفروشه بره یا میره بالا،ما که حداقل تا مجمع صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
پول ما رو 6-7 ساله نگه داشتن آخر سر هم تقریبا با همون قیمت باز شد،بعد میگن سهامدارا به پولاشون رسیدن،نمیگه این چند سال چه تورم وحشتناکی ایجاد شد و از ارزش پول کاسته شد.
با یک میلیارد میشد 7 سال پیش کاری مرد الان که هیچی پول یه ماشین 100 تومانی اون زمانه
اون تارگت 100 هزار هم میدن قطعا برای عوام فریبیه

Captive

لایک‌ها
16,665
این سهام پدیده هم که مارو نم**
14 باز شد رسید 17700 باز تا 14 رفت الانم باز رسید به همون 17700،آدم مونده بفروشه بره یا میره بالا،ما که حداقل تا مجمع صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
اون تارگت 100 هزار هم میدن قطعا برای عوام فریبیه

موج سواری میکنن، باید بتونی دست بازیگراش رو بخونی.

بالا