• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
چه بر سر غپینو آمد؟!
بیشتر سهم ها بسته شدن یا منفی پیوسته.
زیر دست و پای سهم های دولتی له شدن.
یکی تو سهام یاب میگفت امسال، سال سهم های دولتیه، پس اگه نابود شدید، ناراحت نشید!
غپینو مشکل مدیریتی دارند داخل شرکت ول کردن به امان خدا
سه هفته پیش منم توی کانال ها دیدم دولتی ها را تبلیغ میکنند من خیلی چیز ها را تبدیل کردم به شتران شپنا شبریز تجارت صادرات حکشتی فولاد فولاژ و خیلی خیلی راضیم
امسال فقط خودرویی/پالایشگاهی/ بانکی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بله حداقل خریدی که میتونی انجام بدی 500 تومنه البته شما 510 تومن یا بالاتر در نظر بگیر و انجام بده
حداقل خرید 500 هزار تومن یا حداقل موجودی در پنلی که کارگزاری میده 500 تومن ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
متاثر از عملکرد نه چندان خوب صندوق ها ،افتضاحی به نام وغدیر و والبر،مشکلات هسته و تاخیر در سفارشات که عملا کار را خراب کرده و البته اشتباه خودم در دو مورد، سود دوره یک ماهه از ۲۴ خرداد تا امروز شد کمتر از ۲۷ درصد
اگر سهام خودرویی بود حدودا بیش از ۲ برابر سود میداد
اگر در دوره بعدی هم این دو سهم بسیار خوب و قوی و بنیادی ،همین طور باشند برای همیشه باهاشون خداحافظی میکنم
پ ن : البته ناشکر نیستم و به خاطر همین هم خدا رو شکر ،دوره های بعد بعد بیشتر دقت میکنم و تلاش بیشتری به خرج میدم
قبلا تجربه حدود ۸۰ درصد هم داشتم و مطمئنم میشه بهش رسید باز

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آگاه قطع شده؟

تو این لحظه برای من مشکلی نداره .
بعضی اوقات آی پی رو برای مدتی مسدود میکنه شاید به خاطر فایروال شـــه . برای منم این مشکل خیلی پیش اومده نیم ساعت با یه آی پی نمیتونم وارد بشم و صفحه سفید میاد ولی آی پی رو عوض میکنم درست میشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تو این لحظه برای من مشکلی نداره .
بعضی اوقات آی پی رو برای مدتی مسدود میکنه شاید به خاطر فایروال شـــه . برای منم این مشکل خیلی پیش اومده نیم ساعت با یه آی پی نمیتونم وارد بشم و صفحه سفید میاد ولی آی پی رو عوض میکنم درست میشه
یکی رو قبلا ثبت نام کردم الان کد بورسیش اومده
1594730222773.png
با نسخه وب اینجوریه دیده بان رو نمیاره، یه لودینگ همش داره مچرخه
1594729957488.png
میخاستم براش عرضه اولیه بگیرم نشد
فقط تونستم حسابشو ۲تومن شارژ کنم
نسخه موبایلشم هم وقتی رافزا رو ۲۰ تا یا کمتر براش میگرفتم مینوشت کاربر اجازه دسترسی به معامله را ندارد
الانم مینویسه بازه بین ۱۳ تا ۱۷
خلاصه نشد
توافق نامه معامله در بورسشم فعال کردم باز نشد، آی پی هم عوض کردم نشد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان جایی هست هر روز ورود و خروج پول حقیقی به بازار رو اعلام کنه و بشه دید؟

به نظرم به دردتون بخوره...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
توی اگاه قسمتی هست که تنظیم کرد مواقع عرضه اولیه خودش پیش خرید کنه؟
مفید داره اما تو آگاه میون قرارداد ها و تنظیمات ندیدم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
توی صف نمادهای شاخص ساز نرید.فعلا دارن بالا میرن ولی وای به حال روزی که حمایت دولتی ازش برداشته بشه
سهام کوچیک به زودی مورد توجه بازار قرار خواهد گرفت
شاخص سازها حمایت نشه شاخص منفی میشه .تو بازار ترس می افتد و سهام کوچیک هم ریزش می کنه .با سهام کوچیک هم چیزی تو جیب دولت نمیره پس کلا حمایتش را از بورس برمی داره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
توی اگاه قسمتی هست که تنظیم کرد مواقع عرضه اولیه خودش پیش خرید کنه؟
مفید داره اما تو آگاه میون قرارداد ها و تنظیمات ندیدم

بالا کنار شاخص میاره

عرضه.JPG

توافق نامه ها رو هم از قسمت تنظیمات ( بالا سمت چپ سه تا چرخ دنده :دی ) تیک بزن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بالا کنار شاخص میاره

مشاهده پیوست 1188477

توافق نامه ها رو هم از قسمت تنظیمات ( بالا سمت چپ سه تا چرخ دنده :دی ) تیک بزن
ممنون
اینارو دیدم
میخام بدون اینکه بهش سر بزنم خودش عرضه اولیه ها بخره هر هفته
تو توافق نامه ها هم چیزی در مورد خرید خودکار ندیدم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ممنون
اینارو دیدم
میخام بدون اینکه بهش سر بزنم خودش عرضه اولیه ها بخره هر هفته
تو توافق نامه ها هم چیزی در مورد خرید خودکار ندیدم

نه اون جوری اتوماتیک نمیشه .

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ماجرای ETF ها هم جالب است.

در عرضه ETF اول به نام #دارایکم با توجه به آن که دولت می دانست میزان مشارکت بسیار پایین است و تعداد زیاد از واحد های این صندوق فروش نخواهد رفت اما حاضر نشد برای آن تعداد مشارکت کننده سقف خرید هر کد را افزایش بدهد تا تمامی واحد های صندوق به فروش برسد. بعد از واگذاری و‌ حمایت از سهام این صندوق باعث افزایش ‌NAV آن شد و بازگشایی و‌ سود مناسبی را نصیب سهامداران کرد و همزمان با نیروهای رسانه ای خود در بازار سرمایه اقدام به ایجاد جو رسانه ای سنگین کرد تا این بازدهی زیاد به گوش همه برسد و سهامداران خرد با سرمایه بسیار پایین که عضو جدید بازار سرمایه هستند را دچار حسرت و پشیمانی برای عدم خرید این ETF کرد.

بعد از ایجاد این جو شدید رسانه ای توسط رسانه های وابسته به دولت در فضای مجازی بازار سرمایه، بعد عرضه ETF های بعدی داغ شد و‌ همه به سودای سود همانند دارایکم منتظر عرضه این صندوق هستند اما دولت در عین ناباوری عرضه آن را همچنان به تعویق می اندازد و نکته جالب و تلخ ماجرای صف خرید و بالارفتن هر روزه سهام این شرکت های موجود در ETF بر خلاف بازار است، با افزایش قیمت این سهم های خاص دولت می تواند آن را با قیمت بالاتری به مردم بفروشد و منابع مالی بیشتری را تامین کند و البته دولت خوب می داند با جو رسانه ای که در بازار ایجاد کرده است میزان مشارکت در ETF ها بالا خواهد بود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ماجرای ETF ها هم جالب است.

در عرضه ETF اول به نام #دارایکم با توجه به آن که دولت می دانست میزان مشارکت بسیار پایین است و تعداد زیاد از واحد های این صندوق فروش نخواهد رفت اما حاضر نشد برای آن تعداد مشارکت کننده سقف خرید هر کد را افزایش بدهد تا تمامی واحد های صندوق به فروش برسد. بعد از واگذاری و‌ حمایت از سهام این صندوق باعث افزایش ‌NAV آن شد و بازگشایی و‌ سود مناسبی را نصیب سهامداران کرد و همزمان با نیروهای رسانه ای خود در بازار سرمایه اقدام به ایجاد جو رسانه ای سنگین کرد تا این بازدهی زیاد به گوش همه برسد و سهامداران خرد با سرمایه بسیار پایین که عضو جدید بازار سرمایه هستند را دچار حسرت و پشیمانی برای عدم خرید این ETF کرد.

بعد از ایجاد این جو شدید رسانه ای توسط رسانه های وابسته به دولت در فضای مجازی بازار سرمایه، بعد عرضه ETF های بعدی داغ شد و‌ همه به سودای سود همانند دارایکم منتظر عرضه این صندوق هستند اما دولت در عین ناباوری عرضه آن را همچنان به تعویق می اندازد و نکته جالب و تلخ ماجرای صف خرید و بالارفتن هر روزه سهام این شرکت های موجود در ETF بر خلاف بازار است، با افزایش قیمت این سهم های خاص دولت می تواند آن را با قیمت بالاتری به مردم بفروشد و منابع مالی بیشتری را تامین کند و البته دولت خوب می داند با جو رسانه ای که در بازار ایجاد کرده است میزان مشارکت در ETF ها بالا خواهد بود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
لیاقت مردم طمع کار و فرصت طلب همینه که سرمایشون به باد بره !
هرچقدر هم دولت بهشون ضرر بزنه ، حقشونه . خودشون دوست دارن یکی بهشون ضربه بزنه
کاری که تو بورس انجام میدن ، توهین به شخصیت کسایی هستش که میدونن داستان از چه قراره ولی دولت اونا رو احمق فرض کرده ...
مردم ساده هم که از کلاه رفتن سرشون لذت میبرن
همینا ، وقتی بازار بریزه ، جلوی در سازمان و ادارات دولتی اعتراض میکنن که چرا پولمون یک سوم شد !
همین افراد کسایی بودن که به خاطر چند درصد سود بیشتر توی موسسات مالی و اعتباری بی در و پیکر ، سپرده باز میکردن و به کسی هم نمیگفتن که مبادا دور و بریاشون ، سود ببرن ...
ولی همون موسسات که ورشکست شدن ، اون موقع کاملا حق به جانب از اینکه کل بانک های کشور بی اعتبار هستن ، صحبت میکردن

داستان پدیده شاندیز هم همین مدلی بود ...
بهشون میگفتی ، آقا این کار اشتباهه ، مگه گوش میکردن ! سرمایه گذاریشون رو یا مخفی میکردن یا یجوری در موردش صحبت میکردن انگار باهوش ترین سرمایه گذار ایرانن و بقیه سرمایه گذار ها هم احمقن که این کار رو انجام نمیدن :)
داستان پدیده شاندیز خنده دار بود ! بعضیا به چشم فرصت میدیدن

نمیدونم مردم چرا این موضوعات براشون درست عبرت نمیشه . طمع = زیان
دلار 12 تومن بود ، اصلا تا آخر سال 30 تومن بشه ، 150% تورم ! کسی 200% سود کرد ، با خیال راحت بکشه بیرون چون تا آخر سال از تورم جلوتره ، دیگه قرار نیست کل زندگیش رو تو یک سال و دو سال بسازه
جمع کردن ثروتی که پایدار بمونه ، پروسه طولانی داره . باد آورده رو همیشه باد میبره

بالا