• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو بدترین زمان ممکن خریخت و خگستر دارن باز میشن چون امروز روز این سهم ها نیست
خریخت که مجمع برگزار نشد با همون محدودیت دامنه نوسان باز میشه
خگستر اما بدون محدودیت امیدوارم این دو تا منفی نشن

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب خریخت دارن به سمت صف فروش تو کف دامنه نوسان میکشن احتمالا با منفی 5 باز بشه کلا سهم های خودرویی و پالایشی منفی هستن
تنها امید روی خگستر هستش

• Like
Reactions: hsn

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
34234234.JPG

من اشتراک اینجا رو ندارم
ولی کسایی که هزینه پرداخت کردن حقشون این نیست که ره آورد بخاطر اینکه جلوی ریزش بازار رو بگیره ، سایتش رو عمدا از دسترس خارج بکنه !
همیشه توی اصلاح باید خطای پیش بینی نشده اتفاق بیوفته ؟
زمانی که بازار بازه و سهامداران ممکنه نیاز به مشورت و یا اطلاعات داشته باشن ؟!
اونم از کارگزاری ها ...
اونم دولت
g1 (3).gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فسدید

اینو نظر داشتم روش الان دیدم چقدر رفته بالا
دااادااااش
تابلوشو نیگا میکنم ، کرک و پرم میریزه
wha[1].gif

از در و دیوارش بدبختی و فلاکت و نابودی و ترس میریزه
dribble2.gif

باید قبل از اینکه بهش نزدیک بشیم با چوب بهش بزنیم ببینیم زندست یا مرده

pokey.gif

ارزش کل شرکت کلا 800 میلیارد تومنه !!!!
خوراکه نوسان گیری و بدبخت کردن مردمه !
100 میلیارد بزارن
همه جا خبر و شایعه پراکنی بکنن
بادش بکنن
راحت چند صد درصد بگیرن و بپرن بیرون
shark.GIF

تازه شرکت زیان ده و ورشکسته هم هست
از این مدل شرکت های خیلی ارزون باد کرده اینقدر زیادن
هیچ وقت سمتشون نرید
bav3_154fs759111.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اتفاقا الان در حال بررسی بودم و چون آساس و آگاس بیشترین حجم قیمتی صندوق های من هستند ،احساس میکنم میریم به سمت مثبت شدن خفیف طی روزهای آینده ،البته به همراه نوسان نه یک دست مثبت ،شاید فرصت خوبی برای خرید باشه ،اما مطمئن نیستم
صندوق آگاس رو به عنوان نمونه مثال میزنم
آگاس امروز تا 10% زیر NAV رسید
چند روز قبل اگه یادتون باشه دوستی گفت الان 7% زیر NAV اومده ، بخرم ؟
گفتم صبر کن و الان مقدار NAV تقریبا به مقدار خرید زیرNAV اون موقع رسیده !

رفت بالاتر از NAV !
این یعنی روی صندوق ها به خاطر اینکه مالک هاشون تازه کار هستن و واسه کاهش ریسک اوراق خریدن ، نوسان گیری میکنن ....
از طرفی به خاطر بالا بودن احتمال اصلاح خرید اون موقع حتی 10% زیر NAV توصیه نمیشد !
آگاس تا الان بیشتر از 25% ریزش نداشته ...
یعنی در حال حاضر کسی آگاس رو 10% زیر NAV بخره ، هنوزم 15% دیگه جای اصلاح داره

حتی اگه بازار نابود هم بشه و همه چی یک سوم بشه ، این صندوق ها ته تهش 40% ریزش میکنن ! الان 25% رو پایین بیاد با ریسک معقولی و با در نظر گرفتن افت موقتی 15% بیشتر میشه واردش شد ...
این صحبت ها همشون برای آگاس بود
اوضاع بقیه صندوق ها قطعا تفاوت داره
و اینکه این موضوع دلیل بر پیشنهاد به فروش توی این قیمت یا خرید 15% پایین تر نیست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
زمان انجام معاملات در نماد های:

#دارا_یکم از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۳:۴۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۲:۴۵ می باشد.

#شستا از ساعت ۱۲:۴۰ الی ۱۳:۴۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۴۰ الی ۱۲:۴۵ می باشد.

#خودرو از ساعت ۱۳:۴۵ الی ۱۴:۵۰ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت۱۳:۴۵الی ۱۳:۵۰ می باشد.

#خساپا از ساعت ۱۳:۵۰ الی ۱۴:۵۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت۱۳:۵۰ الی ۱۳:۵۵ می باشد.

#ولپارس از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۵:۰۰ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۴:۰۵ می باشد.

#سیتا از ساعت ۱۴:۰۵ الی ۱۵:۰۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۴:۰۵ الی ۱۴:۱۰ می باشد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اتفاقا الان در حال بررسی بودم و چون آساس و آگاس بیشترین حجم قیمتی صندوق های من هستند ،احساس میکنم میریم به سمت مثبت شدن خفیف طی روزهای آینده ،البته به همراه نوسان نه یک دست مثبت ،شاید فرصت خوبی برای خرید باشه ،اما مطمئن نیستم
آگاس از 95% سهام :
20% محصولات شیمیایی داره یعنی 19% از کل NAV
18% فلزات اساسی یعنی 17% از کل NAV
13% کانه فلزی یعنی 12% از کل NAV
13% بانک یعنی 12% از کل NAV
بقیه رو اگه فرض بکنیم قراره ثابت بمونه و رشد نکنه ( حالت کم ریسک )
در نتیجه باید شاخص این 4 تا گروه رو بررسی بکنیم

اگه مقادیر کاهش رو جمع بکنید به عدد 12 میرسیم . یعنی مقدار NAV در پایان اصلاح 12% پایینتر خواهد بود الان 291،000 ریاله
یعنی به 256،000 ریال میرسه
الان 264،000 معامله میشه یعنی 3% بالاتر از NAV چند روز دیگه ...
میشه توی این قیمت ها پلکانی یکم خرید کرد که منم کردم !
اما 3% اینجا پایین تر میاد و احتمالا 5% هم زیر NAV بخریم در نتیجه 8% ارزون تر هم میشه خرید
برای پله اول با ریسک 8% منطقی هستش !
یعنی حستون درست میگه !!
پله دوم رو وقتی به حدودای 255 رسید میخرم
و پله آخر رو هم هر چقدر که پایین تر از NAV بیاد و احساس بکنم توی اون روز کمتر نمیشه ( بر اساس عرضه و تقاضا و نمودار )

اصلاح ----- چه مییییکنه آگاس :p 262 شد:eek: پله دوم رو به جای 255 فکر کنم بشه روی 252 اینا هم خرید زد . پله آخر هم که احتمالا وضع خراب تر باشه تا 10% زیر NAV هم بشه خرید:cool:

حالا اگه دقیق تر بخواید باید از کدال پورتفوی دقیقش رو دربیارید و تکنیکالی هدف بدید ، اونطوری قطعیت بیشتری داره ولی 5% بالا پایین یا حتی 10% بالا پایین توی صندوق چون بلند مدته ، حسش نمیاد که انجام بدم :p

شاخص شیمیایی احتمالا 20% بریزه . 18% دیگه . یعنی 19 ضرب در 18% حدودا 3.5% دیگه NAV باید کم بشه
شاخص شیمیایی.JPG

شاخص فلزات اساسی احتمالا 26% بریزه . یعنی 17ضرب در 26% حدودا 4.5% دیگه NAV باید کم بشه
شاخص فلزات اساسی.JPG

شاخص کانه های فلزی احتمالا 18% دیگه بریزه . یعنی 12ضرب در 18% حدودا 2% دیگه NAV باید کم بشه
کانه فلزی.JPG

شاخص بانکی احتمالا 17% دیگه بریزه . یعنی 12ضرب در 17% حدودا 2% دیگه NAV باید کم بشه
بانکی.JPG

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
آگاس از 95% سهام :
20% محصولات شیمیایی داره یعنی 19% از کل NAV
18% فلزات اساسی یعنی 17% از کل NAV
13% کانه فلزی یعنی 12% از کل NAV
13% بانک یعنی 12% از کل NAV
بقیه رو اگه فرض بکنیم قراره ثابت بمونه و رشد نکنه ( حالت کم ریسک )
در نتیجه باید شاخص این 4 تا گروه رو بررسی بکنیم

اگه مقادیر کاهش رو جمع بکنید به عدد 12 میرسیم . یعنی مقدار NAV در پایان اصلاح 12% پایینتر خواهد بود الان 291،000 ریاله
یعنی به 256،000 ریال میرسه
الان 264،000 معامله میشه یعنی 3% بالاتر از NAV چند روز دیگه ...
میشه توی این قیمت ها پلکانی یکم خرید کرد که منم کردم !
اما 3% اینجا پایین تر میاد و احتمالا 5% هم زیر NAV بخریم در نتیجه 8% ارزون تر هم میشه خرید
برای پله اول با ریسک 8% منطقی هستش !
یعنی حستون درست میگه !!
پله دوم رو وقتی به حدودای 255 رسید میخرم
و پله آخر رو هم هر چقدر که پایین تر از NAV بیاد و احساس بکنم توی اون روز کمتر نمیشه ( بر اساس عرضه و تقاضا و نمودار )

اصلاح ----- چه مییییکنه آگاس :p 262 شد:eek: پله دوم رو به جای 255 فکر کنم بشه روی 252 اینا هم خرید زد . پله آخر هم که احتمالا وضع خراب تر باشه تا 10% زیر NAV هم بشه خرید:cool:

حالا اگه دقیق تر بخواید باید از کدال پورتفوی دقیقش رو دربیارید و تکنیکالی هدف بدید ، اونطوری قطعیت بیشتری داره ولی 5% بالا پایین یا حتی 10% بالا پایین توی صندوق چون بلند مدته ، حسش نمیاد که انجام بدم :p

شاخص شیمیایی احتمالا 20% بریزه . 18% دیگه . یعنی 19 ضرب در 18% حدودا 3.5% دیگه NAV باید کم بشه
مشاهده پیوست 1188932

شاخص فلزات اساسی احتمالا 26% بریزه . یعنی 17ضرب در 26% حدودا 4.5% دیگه NAV باید کم بشه
مشاهده پیوست 1188933

شاخص کانه های فلزی احتمالا 18% دیگه بریزه . یعنی 12ضرب در 18% حدودا 2% دیگه NAV باید کم بشه
مشاهده پیوست 1188934

شاخص بانکی احتمالا 17% دیگه بریزه . یعنی 12ضرب در 17% حدودا 2% دیگه NAV باید کم بشه
مشاهده پیوست 1188935

اول وظیفه میدونم تشکر کنم بابت توضیحات مفصل شما
حقیقتا لطف میکنید در حق بقیه که اینقدر جامع توضیح میدید
تقریبا با تمام بخش ها موافقم بجز بحث اصلاح قیمت شیمیایی ها که موافق نیستم و فکر میکنم رشد میکنن در کوتاه مدت نه اصلاح
امروز مقدار کمی آگاس خریدم ،هم نقدینگی نداشتم هم فضا شفاف نبود
اما والبر امروز برگشت و صف خرید شد که خبر خوبی بود برام و خرید نسبتا سنگین هفته گذشته به نظرم جواب خوبی میده و افت صندوق ها جبران میشه

بالا