• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
وغدیر هم دیگه نمیشه خرید..سرخطی زدم بازم نخرید..الانم 90 میلیون صف خریده
من خیلی وقته وغدیر دارم و با رفتارش آشنا هستم ،با احتمال بسیار بالا هفته آینده راه میده برای خرید
شخصا هر موقع پول بیکار دستم بوده وغدیر خریدم و از این بهتر توی بورس سراغ ندارم که دائم بشه نگهش داشت
همین الان با وجود این رشد اخیر ،همچنان نزدیک ۳۰ درصد زیر قیمت واقعی داره معامله میشه و بسیار ارزشمنده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من خیلی وقته وغدیر دارم و با رفتارش آشنا هستم ،با احتمال بسیار بالا هفته آینده راه میده برای خرید
شخصا هر موقع پول بیکار دستم بوده وغدیر خریدم و از این بهتر توی بورس سراغ ندارم که دائم بشه نگهش داشت
همین الان با وجود این رشد اخیر ،همچنان نزدیک ۳۰ درصد زیر قیمت واقعی داره معامله میشه و بسیار ارزشمنده
سپاس..الان چک کردم برام خریداری شده و هنوزم 89 میلیون صف خرید داره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان ختوقا مناسبه برای ورود ؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوستان پیشنهاد من برای خرید برای کسی نیست .
ولی تا خشتَک سرمد بخرید .باشد رستگار شوید

• Like
Reactions: D^D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
این چه هسته داغونیه
بوعلی رو 2 درصد خرید زدم رسیده به 4 درصد هنوز سفارش من در دست بررسیه
خریخت رو 2 درصد فروش زدم الان منفی 2 شده هنوز داره بررسی میکنه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji840]شستا غول اول بازار سرمایه شد

ارزش بازار، ۴۷۷ هزار میلیارد تومان

در پایان معاملات دیروز بورس تهران شستا توانست با دستیابی به ارزش بازار ۴۷۷ هزار میلیارد تومان به غول سرمایه‌ای بازار بورس تبدیل شود.

این در حالی است که تا پیش از این در یک سال گذشته فارس و فولاد به ترتیب با ارزش بازار ۴۳۹ و ۴۳۷ هزار میلیارد تومان رقابت تنگاتنگی برای در اختیار گرفتن بیشترین سهم ارزش بازار را آغاز کرده بودند.

پس از این سه شرکت فملی با ۳۰۸ هزار میلیارد تومان و شپنا با ۲۴۰ هزار میلیارد تومان از بزرگترین شرکت‌های بازار سرمایه محسوب می‌شوند.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
  • Like

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
حق تقدم بازها این صفحه رو داشته باشن:

خودش قشنگ با درصد به روز در قسمت حاشیه سود میگه چی به چیه.

------------

در مورد نمادهای دارویی و قضیه کرونا، ادعا شده سبحان آنکولوژی با نماد دسانکو مجوز بومی سازی رمدسیویر رو گرفته و برنامه هایی داره. برای همین سهمی که 2 ماه درجا میزد الان حجم مبنا نمیده. ولی یه وقت دیدین اینم فردا روز مثل برکت شل کرد.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ذوب خریداری شد به هدف 2 هزار تومان در 4 ماه آینده. بیشتر اگه داد خدا بده برکت، نداد هم کافیه.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
این اریا رو یه نفر داره درو میکنه سرخطی میزاره مثلا میبینم 100 هزارتا همون سفارش اوله ور میداره سفارش دومم همینقدر که مشخصا ادم معمولی نیست چون اصلا معمولی بود شماره 1 نمیشد تو صف

من فکر میکنم کسایی که سفارش های سنگین تر میزارن همیشه میان اول صف ! اگه دقت کنی تو عرضه اولیه ها همیشه تعداد انگشت شمار هستن که دارن سنگین میخرن

اتفاقا به نظرم ریسک نیست و اینده خوبی داره برکت تنها شرکت دارویی که حتی زمزمه هایی از تولید واکسن کرونا توسط این شرکت هم بوده و مطمنا اگر واکسنی بخواد وارد کشور بشه احتمالا توسط همین شرکت وارد بشه
من که ریسکشو به جون خریدم

برکت رو دیروز یه نفر گفت خریدم گفتم خروج پول داشته و تقریبا مشخص بود امروز منفی میشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
برکت رو دیروز یه نفر گفت خریدم گفتم خروج پول داشته و تقریبا مشخص بود امروز منفی میشه
سایتی یا جایی هست که این ورود و خروج پول رو نشون بده؟ کانال های تلگرامی هستن که ده بیست تای اول رو نشون میدن. اما جایی می خوام که سهم رو انتخاب کنی وضعیت و سابقه ورود و خروج رو هم ببینی.
آیا فیلترنویسی بهترین راه این کار هست ؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سایتی یا جایی هست که این ورود و خروج پول رو نشون بده؟ کانال های تلگرامی هستن که ده بیست تای اول رو نشون میدن. اما جایی می خوام که سهم رو انتخاب کنی وضعیت و سابقه ورود و خروج رو هم ببینی.
آیا فیلترنویسی بهترین راه این کار هست ؟
اینی که من میگم ورود و خروج پول هوشمنده ، اونی که کانال ها به عنوان ورود پول میزارن چیزی هست که حقوقی فروخته و حقیقی خریده
در مورد این بحث ورود پول هوشمند هم شما اموزش های تابلو خوانی که تو نت زیاد هم هست رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید ، فیلتر ها رو هم بر اساس همون تابلو مینویسن
به نظر من که همه باید مبحث تابلو خوانی رو یاد بگیرن چون واقعا کاربردیه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یه نمادی هست به اسم کیمیا
به خاطر حرص دادنای فراوان، واسه لاغری بسیار مناسبه.

• Haha

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من فردا میخوام وغدیر باز بخرم..البته فقط جهت اطلاع گفتم..رفتی خریدی اصلاح داشت نیای شاکی بشی[emoji28]

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
فعلا که مفید در حال جان کندنه ! ظاهرا امروز کسی فروشنده نیست , اکثر صف های فروش خالیه !
با وضعیت مفید و صف های فروش خالی به نظرم امروز باید بیخیال شد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فعلا که مفید در حال جان کندنه ! ظاهرا امروز کسی فروشنده نیست , اکثر صف های فروش خالیه !
با وضعیت مفید و صف های فروش خالی به نظرم امروز باید بیخیال شد
من وغدیر سرخطی زدم برام خرید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خگستر هم باز شد با محدودیت نوسان

بالا