من خیلی وقته وغدیر دارم و با رفتارش آشنا هستم ،با احتمال بسیار بالا هفته آینده راه میده برای خریدوغدیر هم دیگه نمیشه خرید..سرخطی زدم بازم نخرید..الانم 90 میلیون صف خریده
سپاس..الان چک کردم برام خریداری شده و هنوزم 89 میلیون صف خرید دارهمن خیلی وقته وغدیر دارم و با رفتارش آشنا هستم ،با احتمال بسیار بالا هفته آینده راه میده برای خرید
شخصا هر موقع پول بیکار دستم بوده وغدیر خریدم و از این بهتر توی بورس سراغ ندارم که دائم بشه نگهش داشت
همین الان با وجود این رشد اخیر ،همچنان نزدیک ۳۰ درصد زیر قیمت واقعی داره معامله میشه و بسیار ارزشمنده
من از 410 تومن با ختوقا هستم بعد اصلاح فعلی تو محدوده 820تومن بازم اضافه کردم تا ببینیم بعدش چی میشهدوستان ختوقا مناسبه برای ورود ؟
این اریا رو یه نفر داره درو میکنه سرخطی میزاره مثلا میبینم 100 هزارتا همون سفارش اوله ور میداره سفارش دومم همینقدر که مشخصا ادم معمولی نیست چون اصلا معمولی بود شماره 1 نمیشد تو صف
اتفاقا به نظرم ریسک نیست و اینده خوبی داره برکت تنها شرکت دارویی که حتی زمزمه هایی از تولید واکسن کرونا توسط این شرکت هم بوده و مطمنا اگر واکسنی بخواد وارد کشور بشه احتمالا توسط همین شرکت وارد بشه
من که ریسکشو به جون خریدم
سایتی یا جایی هست که این ورود و خروج پول رو نشون بده؟ کانال های تلگرامی هستن که ده بیست تای اول رو نشون میدن. اما جایی می خوام که سهم رو انتخاب کنی وضعیت و سابقه ورود و خروج رو هم ببینی.برکت رو دیروز یه نفر گفت خریدم گفتم خروج پول داشته و تقریبا مشخص بود امروز منفی میشه
اینی که من میگم ورود و خروج پول هوشمنده ، اونی که کانال ها به عنوان ورود پول میزارن چیزی هست که حقوقی فروخته و حقیقی خریدهسایتی یا جایی هست که این ورود و خروج پول رو نشون بده؟ کانال های تلگرامی هستن که ده بیست تای اول رو نشون میدن. اما جایی می خوام که سهم رو انتخاب کنی وضعیت و سابقه ورود و خروج رو هم ببینی.
آیا فیلترنویسی بهترین راه این کار هست ؟
فعلا که مفید در حال جان کندنه ! ظاهرا امروز کسی فروشنده نیست , اکثر صف های فروش خالیه !من فردا میخوام وغدیر باز بخرم..البته فقط جهت اطلاع گفتم..رفتی خریدی اصلاح داشت نیای شاکی بشی[emoji28]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من وغدیر سرخطی زدم برام خریدفعلا که مفید در حال جان کندنه ! ظاهرا امروز کسی فروشنده نیست , اکثر صف های فروش خالیه !
با وضعیت مفید و صف های فروش خالی به نظرم امروز باید بیخیال شد
وساپا -5 و کف قیمت صف فروش هست , الان خرید بزنیم یا بازم میوفته ؟وساپا ۲۳۰۰ تومانی میشه بالای ۵۰۰۰ تومان[emoji7][emoji7]
اسم پترول رو نیار خداییهر کی پترول یا برکت داره لایک کنه همدیگر رو پیدا کنیم :|