• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این کارگزاری مهرآفرین با اینکه کارگزاری جمع و جوریه ولی خیلی روون تر از مفید و آگاه کار میکنه و تمامی مراحل ثبت نام و احراز هویتشم آنلاینه . این چند روز کار کردیم و راضی بودیم . اگه مفید و آگاهم هستین به نظرم اینجا ثبت نام کنید که گیر نیفتین .
مهرآفرین خلوته ولی من هروقت رفتم یه پیام بود داخلش " اطلاعات به ما نمیدن پرتفوی به روز نیست" :rolleyes:

اینم اسکرین شات واسه کسایی که مهرآفرینو میخوان
1.PNG

پ.ن: واسه عرضه اولیه خوبه

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
شاید بخاطر ض ر ض ر این خبر بازار بهم ریخته که به نظر من اصلا ربطی نداره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
از شگفتانه دولت تا طرح مجلس

پس از گمانه‌زنی‌های بسیار مشخص شد طرح گشایش اقتصادی چیزی جز پیش فروش کردن نفت سال آتی نیست. این طرح دارای مشکلات متعددی است
این مشکلات باعث شد تا مجلس طرحی جایگزین ارایه دهد. طرحی که در آن منافع مردمی از درآمدهای نفتی پیش‌بینی شده است.
در نهایت دولت مجبور شد اصلاحات مجلس را بپذیرد و اوراق قرضه را تبدیل به فروش نقدی کند.
@Econ_Fouri

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
به دور از هیجان های کاذب
از سرمایه گذاری در سهام یک شرکت ارزشمند و بنیادی ، لذت ببرید
راه طولانی در پیش است!

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
علی‌رغم دقایق نخست که بازار با افزایش تقاضا در مدار مثبت افتاده بود در این لحظات مجددا شاهد برتری عرضه به تقاضا و تشکیل صف‌های فروش هستیم.

⬅️در فرآورده‌های نفتی همه نمادها از جمله#شپنا صف فروش شده‌اند.

⬅️ در فلزات اساسی #فملی نزدیک به کف روزانه معامله می‌شود.

⬅️محصولات شیمیایی صف‌های فروش زیادی از جمله در نمادهای #فارس #شگویا #پارسان #تاپیکو تشکیل داده است.

⬅️در گروه خودرو #خگستر که نزدیک به سقف رسیده بود مجددا با افزایش عرضه در کف روزانه قرار گرفته است.

⬅️در کوچک‌ترها نیز صف‌های فروش افزایش چشم‌گیری داشته‌اند.

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
۴ پیش‌بینی از روند معاملات چهارشنبه / بورس به کدام سو می‌رود؟
1597212751711.png

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سهم حدود ساعت نه و ده دقیقه رو مثبت چهار بسته شده و ساعت ده و ربع توی منفی پنج باز شد خب معلومه بازار میریزه

قبلا هم گفتم بدون رانت دولتی تحلیل پشمه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مهرآفرین خلوته ولی من هروقت رفتم یه پیام بود داخلش " اطلاعات به ما نمیدن پرتفوی به روز نیست" :rolleyes:

اینم اسکرین شات واسه کسایی که مهرآفرینو میخوان
مشاهده پیوست 1192809

پ.ن: واسه عرضه اولیه خوبه

آیکون حیقیقی و حقوقیش قابل تامله ! گاو ! خرس !

الان یعنی مردم گاو هستن( بلا نسبت خودمون ) ؟ حقوقی خرس ؟
یا
مردم خرس هستن حقوقی گاو !

1.PNG

به درد نمیخوره کارگزاری های بهتری هستن

معرفی میکنید ؟

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
مثلا سال 92 که یادش بخیر . خرسی بود . وای از اون روزی که بورس مثل سال 92 بشه .

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
تا این لحظه خبری از اطلاعیه تمدید ثبت سفارش عرضه اولیه ثبهساز نیست. در صورت تمدید اطلاع رسانی می گردد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
ده دقیقه مثبت شد شاخص رفت بالای 2 , الان دوباره همه منفی شد!
قشنگ معلوم میخوان شاخص رو زیر 2 میلیون نگه دارن ,
عزیزم دارن نوسانگیری میکنند-میکشن بالا رو مثبت 5 قالب ملت میکنند و دوباره منفی 5ذ میکنند خودشون میخرن و دوباره میکشند رو مثبت 5 و باز غالب ملت میکنند-شما حساب کن اگه دو بار این کار رو در روز انجام بدند روزانه 20 درصد سود می کنند. یه عده روستایی و کشاورز و کارمند و کارگر بیچاره از همه جا بیخبر هم این وسط سرمایشون به باد میره-بازی نخورید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حقیقتا درصد کمی از تقصیر روند بد بازار امروز را می توان به گردن حقیقی ها انداخت , چون آنقدر اعمال حقوقی وناظر در دست کاری و منفی سازی شاخص کل واضح و کودکانه بود که بر کسی مقصر اصلی این مصیبت پوشیده نیست...

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
درس اول : هیچ گاه برای گرفتن سود در معامله عجول نباشید، گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی (در بورس همواره صبر پول ساز تر است!).

تازه وارد ها و عجول ها و کم تحمل ها بخونن درس اول رو و تکرار کنند با خودشون

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
از فروشنده غمگین بخرید و به فروشنده شاد بفروشید و یادتان نرود سهام را به فرزندی بپذیرید
اکثر فعالان بازار بورس معمولا دید کوتاه مدت و میان مدت نسبت به سودآوری در سهم ها دارند. این نگاه باعث می شود که افراد عجول شوند و بخواهند در مدت کوتاهی یه سود مدنظرشان برسند. به همین دلیل دچار استرس و نگرانی می شوند و این استرس باعث می شود نتوانند تصمیمات درستی در سرمایه گذاری و انتخاب سهم بگیرند. اما باید بدانید که بزرگان بورس اصلا دید کوتاه مدت روی سهم خود ندارند و به سودآوری در یک، دو یا سه ماه آینده فکر نمی کنند. آن ها یک بازه زمانی بلندتر را می بینند و تصمیماتشان را بر اساس آن بازه می گیرند.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
نظر شخصی من ؛
روزای عرضه اولیه بهتره با در دست گرفتم گیلاس هامون نظاره گر بازار باشیم و خرید فروش نکنیم
s154.gif

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
مرغ همسایه غازه؟ یا ما صبر کردن رو بلد نیستیم؟
به قول وارن بافت #بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور هست.

بعد از این همه سالی که توی #بازار‌سرمایه فعالیت داشتم به نظرم بهترین استراتژی انتخاب #سهام مناسب، خرید با #قیمت مناسب و صبر کردن است.

چه اشکالی داره فقط سالی دو سه تا معامله انجام بدیم؟
چه اشکالی داره اگر یک سهمی رو که درباره اش مطمئن هستیم رو دو سال یا سه سال نگه داری کنیم؟
راحت تر نیست تا به جای از این پله به اون پله شدن و خرید سهم های مختلف، دو یا سه #سهم مطمئن بخریم و صبر کنیم؟

خوشحالم از این که در گذشته تونسته بودم سهم های خوب رو تشخیص بدم و افسوس از این که تب #معامله کردن من رو از نفس #سرمایه‌گذاری دور کرده بود.

بالا