آها , من فکر کردم فقط همون روز 13 تا 17 هست , پس همچنان تایم معامله این نماد 13 تا 17 هستدر جواب این سوالتون بود:
تو قسمت پیام های فوری توضیح دادن تو پنل هم اومده. ( بخش سفارشات )
آها , من فکر کردم فقط همون روز 13 تا 17 هست , پس همچنان تایم معامله این نماد 13 تا 17 هستدر جواب این سوالتون بود:
تو قسمت پیام های فوری توضیح دادن تو پنل هم اومده. ( بخش سفارشات )
آها , من فکر کردم فقط همون روز 13 تا 17 هست , پس همچنان تایم معامله این نماد 13 تا 17 هست
اين بازار بورس فقط مصرف سيگار من رو ٢ برابر كرده ولاغير
اخه مگه ميشه اينقدر كشك باشه يه چيزي صبح همه بخريم ظهر همه بفروشيم
بابا يارو يه تيشرت ميخره سايزش نميشه ٢ روز زمان ميبره مرجوع كنه !
بورس نمیتونه شغل اصلی باشه که کار و زندگیت رو ول کنی بری سراغش.
اونا گَدایَنحالا اینا کی هستن D:
امروز من فقط فروختم و نقد كردم اول وقت چون پول لازم بودم اما اخر وقت باز تونستم بركت رو شكار كنم كه اينطوري كه معلومه من شكار شدم نه بركت ؛)عجله کردی برای خرید..باید صبر میکردی روند بازار مشخص بشه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اینو به من نگو به تازه کارها بگوبورس نمیتونه شغل اصلی باشه که کار و زندگیت رو ول کنی بری سراغش.
باید شغل و روال عادی زندگیت رو داشته باشی در کنارش سرمایه گذاریت هم انجام بدی و پیگیر باشی.
عکسو الان دیدمقیافه گرگ های حافظ استریت بعد از گشایش های عمیق اخیر و وضعیت بازار در هفته گذشته![]()
![]()
پ ن : آرامش خودتونو حفظ کنید و از آخر هفته لذت ببرید ،خیلی به اتفاقاتی که گذشتن و اونایی که هنوز ممکنه اتفاق بیفتن فکر نکنیم و این دو روز درگیر بورس نباشیم تا شنبه ببینیم چطور پیش میره توکل بر خدامشاهده پیوست 1192880
محمدباقر بزرگیانحالا اینا کی هستن D:
فقط میدونم این چند روز بدجوری منفی خورد و منی که 1800 خریدم به فنا رفتم
نظرتون در مورد فسپا چیه
عجله ای هم نکرده . اگر به دید بلندمدت باشه تازه دیر هم شده... کسی که دیدش بلند باشه از فرصت های امروز به نحو احسنت استفاده می کرد.عجله کردی برای خرید..باید صبر میکردی روند بازار مشخص بشه
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
فکر کنم فتوشاپ چهره موش و گرگ باشه ،مظلومیت ،خستگی ،خریت و بلاتکلیفی خاصی توی چشماش هستعکسو الان دیدم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جلو خندمو نمیتونم بگیرم ! این چیه
وااای![]()
محمدباقر بزرگیان
علیرضا سلگی
******* هم سهامدار عمده ثفارس
اینها می چرخوننش . میگن بزرگیان خالی کرده . الله اعلم
مثل اینکه حسن بالاخره امروز یه حرف درست زده گفته سهام عدالتا رو بفرستن رو پرتفوی مردم واقعا این اتفاق باید هر چه سریع تر بیفته تا حداقل مشکلات فروش این مدلی سهام عدالتا حل شه و مردم خودش تصمیم بگیرن چیکار کنن نه اینکه کارگزاری ها گند بزنن به سهامای مردم و بازار.منم به عنوان یک تازه کار نظرمو میگم![]()
تنها دلیل اینکه فولاد الان داره منفی میخوره سهام عدالته. ملت هجوم آوردن واسه فروش سهامشون. تو سبد سهامم فولاد یکی ازون نماداییه که بیشترین تعداد سهمو تو سبد داره.
آره خود خودشهبزرگیاناین شارلاتان همونیه که میگفت اگه خرداد زیر 5 تومن باشه ثفارس از بورس میکشم بیرون. قبلش هم خودشو به آب و آتیش میزد از سهامدارای کرمان وکالت بگیره و گند کشید به سهم تا فقط جمع کنه. رو فراکاب هم میخواست حرکت هایی بزنه ولی لقمه بزرگ تر از دهنش بود.