• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
غیر از افرا که +5 هست . 27 نماد دیگرم همه - هستند . 7 میلیون رفتم تو ضرر :rolleyes: ولی من دیدم بلند مدت هست شده باشه 20 سال دیگر اینها را نگه دارم حاضر نیستم با 1000 تومان ضرر بفروشم . سرمایه اصلی را اوراق بانکی خریده ام و دست هم نمیزنم . 50 میلیونی در بورس دارم یعنی داشتم که شده 43 میلیون .:D

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
یک سهم وتوصا دارم که اون هم تا الان چهارده میلیون صف فروش هست و ۱۱۳هزار معامله شده. پایانی رو اصلا پر نکرده و امیدوار هستم که پر هم نکنه. تا الان پایانی منفی ۰.۲۴ هست خخخخ
یه دونه هم شستا دارم که اون هم هی الف میده تو این بازار نابود و امیدوارم فردا منفی ده درصد باز نشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یکی از ارزنده ترین سهامی که مدتیه تو واچ لیستم دارم #کسعدی هست. تو این بازار خونی این لامصب هنوزم مثبته.
بنیاد و نقدشونگیش هم بالاست. من همیشه سهام رو قبل از بررسی تکنیکالشون، از نظر بنیاد و نقدشوندگیشون بررسی میکنم.
امیدوارم به سقف کانالش و یا خوشبینانه به مقاومتی که زیر سقف کانالشه یه پولبک بزنه تا بتونم اضافه کنم :(

از این منفی ها نترسید دوستان. تو این بازار افراد عجول و کم طاقت زود اخراج میشن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این هفته سیمانی و داروئی گوشه چشم داشته باشید
از دارویی ها برکت رو می خواستم بخرم که نشد. اگر می شد بخرم دقیقا قله خری می کردم و تا الان نابود شده بودم. خدایی هم برکت هم وتوصا عجب اصلاحی دارن می خورن. سهامدارهاش هر چی خورده بودن دارن بالامیارن.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
قیافه ام الان شبیه قیافه کیکه ستین بعد از گل ۸ ام بایرن میمونه :) :( ،مستاصل، ناتوان و بهت زده ،پرتفو همچون تکه یخی در میانه مرداد در حال آب شدن است و من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود :oops:

دوستانی که مردد هستند برای فروش ،به نظر نفروشید بازار برمیگرده به زودی (کاملا شخصی :rolleyes:)

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
نطرين هم اصلاح خوبي داشته و ظاهرا داره استارت صعودش رو ميزنه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
این وضعیت فعلی بورس منو یاد یک چیزی می اندازد . موقعی که تو ورزشگاه آزادی 100000 تا تماشاگر اول بازی همه یه تیم رو تشویق می کنند و وقتی یک گل میخوره همه میگن بازیکن بیغیرت نمی خوایم نمی خوایم . فلانی حیا کن فلان تیمو رها کن . واقعا چرا ما اینجوری هستیم ؟ بعد دوباره یک گل تیمشون میزنه همه دوباره میگن فلانی با غیرت !
شگفتا !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
این همش بخاطر این دارا دوم هست.
ملت هیجانی
یاد پیشفروش خودرو قرعه کشی افتادم.
مثل بختک افتاده بودن رو سهام ها داشتن می فروختن.
هر چند به نفع ما شدش اون سیستم هیجانی و کاذب ولی با این حال ناراحت کننده هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عجب بازاری..چهارشنبه سرخطی هم‌ وپارس گیرم‌ نیومد..امروز صف فروش سنگین

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ملت هیجانی

باید به این بازار با دید مثبت نگاه کرد . سهامدارهای عجول از سهم های مهم سریع تر خارج بشن برای همه بهتره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
من نصف تنم بي حس شده و دهنم خشكه خشكه اينا نشانه هاي چيه :)
ولي اميدوارم هر چي زودتر ورق برگرده چون اينطوري بخواد پيش بره خروج پول زياد ميشه و ديگه مثل ماه هاي قبل از سود هاي شيرين خبري نخواهد بود

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
فول صف فروش.
یک سهم (شپلی) صف خرید :D

آخرین سنگر رو هم از دست دادیم. شپلی هم صف رو داد :D

دقیقا همینه. خدایی پنجشنبه تو شهرمون راه میرفتم می شنیدم دو نفر دارن راه میرن یکی به اون یکی می گه شنبه هر چی دارم می فروشم میزنم بیرون. این منفی ها مدتی طول می کشه. مخصوصا پولهایی که این مدت بدون حساب و کتاب وارد شدن و جزو صفویان بودن حتما مدتی بازار رو منفی می کنن

به روند بلند مدت بورس ایمان دارم و حتی میان مدت، در 7 ماه باقی مونده سال، هم فکر میکنم همچنان بورس نسبت به بازارهای موازی پرمنفعت تر خواهد بود. فقط کوتاه مدتی اگر بخوایم در نظر بگیریم اونهایی برد کردن که یکی دو هفته پیش نقد کردن و الان نظاره گر هستن و مجدد به وقتش در قیمت های جذاب تر سوار قطار میشن. البته وقت مناسب رو هیچوقت نمیشه تشخیص داد ولی با این روند بعید نیست وقت مناسب روز اسم نویسی دارا دوم باشه الی مهر ماه. خودم هفته پیش رمپنا و تاپیکو گرفتم و قبلش هم کمی ذوب. 2 تای اول بلند مدت و سومی میان مدت. طبیعتا همه تو ضرر. ولی بازم میگم همچنان معتقدم یک رالی تا مهر باید داشته باشیم (البته اگر قبلش منفی ها به جایی نرسن که این رالی خیالی صرفا سر به سرمون کنه :D).

نکته جالبی که الان کم کم برام داره روشن میشه دستوری بودن منفی های بازاره. منظورم شروع این روند هست نه امروز به خصوص. کافیه استارت منفی دستوری بخوره و بعد دو سه روز ملت همیشه در صحنه خودشون بازی رو به دست میگیرن و روند نزولی (یا صعودی) رو ادامه میدن. در 1 ماه اخیر، به مرور اکثر سهم هایی که بیشترین صعود شارپی رو داشتن، بیشترین نزول شارپی هم نصیبشون شد. بعد نوبت به بنیادی هایی رسید که رشد کمتری داشتن و اینا هم یکی دو هفته فول مثبت رفتن جلو و سپس ترمزشون کشیده شد تا به توازن برسن. این وسط تک سهم هایی که زیر بار منفی دستوری نرفتن (ثشاهد - غنوش - ثعمرا) و فقط +5 خوردن و پایانی پر کردن به جرم ظن دستکاری معاملات متوقف شدن. اینکه چرا این کار رو کردند نمیدونم. خراب کردن دولت؟ بازی های جناحی؟ تخلیه کردن حباب تخیل تازه واردینی که به خیال سودهای چند صد درصدی در کوتاه مدت وارد بورس شده بودن و پشت سرش میخواستن پولشون رو ببرن در بازارهای موازی؟ منفی کردن تعمدی به منظور جاخالی دادن از ترکش های احتمالی آینده و رد ادعای ضد-بورسی ها که روند بازار رو غیر منطقی میدونستن؟ ایجاد امکان برای کنترل سکه و دلار؟ جمع کردن فنر برای یک جامپ اساسی؟ به هر حال من که به خودم از 2 طریق دلداری میدم! یکی همون بحث «دولت هنوز به بورس نیاز داره و اگر بازار بهم بریزه بازارهای موازی سر به فلک میکشن و صندوق و اوراق آتی هم فروش نمیشه» و دوم بررسی روند سهم ها در سال 98. چون اگر یادتون باشه اون موقع هم همین حوالی چند ماهی سهم ها درجا زدن و بعد رشد غیر طبیعی شون شروع شد. البته امسال شرایط قطعا فرق میکنه و قابل مقایسه نیست. ولی به هر حال اینم یه جور دلگرمیه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ملت هیجانی
فقط هم دارادوم و دولت نیست ملتی که تو این چند ماه وارد بورس شده بودن فقط به امید سود های نجومی پول اوردن بازار وقتی اینا تازه میفهمن بازار اصلاح و عقب گرد هم داره و در نهایت همه حجوم میبرن پولو خارج کنن از بازار

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
فقط هم دارادوم و دولت نیست ملتی که تو این چند ماه وارد بورس شده بودن فقط به امید سود های نجومی پول اوردن بازار وقتی اینا تازه میفهمن بازار اصلاح و عقب گرد هم داره و در نهایت همه حجوم میبرن پولو خارج کنن از بازار
بزار ببرن بابا
اعصاب روان مارو داغون کردن.
نیم ساعت صف خریده 10 دقیقه ای میره صف فروش

بالا