dsaipdsadsaewqk
Registered User
- نوشتهها
- 729
- لایکها
- 1,379
دوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
فول صف فروش.
یک سهم (شپلی) صف خرید
دوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
یک سهم وتوصا دارم که اون هم تا الان چهارده میلیون صف فروش هست و ۱۱۳هزار معامله شده. پایانی رو اصلا پر نکرده و امیدوار هستم که پر هم نکنه. تا الان پایانی منفی ۰.۲۴ هست خخخخدوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
از دارویی ها برکت رو می خواستم بخرم که نشد. اگر می شد بخرم دقیقا قله خری می کردم و تا الان نابود شده بودم. خدایی هم برکت هم وتوصا عجب اصلاحی دارن می خورن. سهامدارهاش هر چی خورده بودن دارن بالامیارن.این هفته سیمانی و داروئی گوشه چشم داشته باشید
سیتا و ولپارس مثبت بقیه یا متوقف یا در حال ریزشاین هفته سیمانی و داروئی گوشه چشم داشته باشید
پرتفوی ـــم پرسپولیسی شدهدوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
7 میلیون رفتم تو ضرر
خون میچکه ازش!دوستان سهامدار چه خبر از پرتفوی هاتون
این همش بخاطر این دارا دوم هست.
ملت هیجانی
یاد پیشفروش خودرو قرعه کشی افتادم.
مثل بختک افتاده بودن رو سهام ها داشتن می فروختن.
هر چند به نفع ما شدش اون سیستم هیجانی و کاذب ولی با این حال ناراحت کننده هست
فول صف فروش.
یک سهم (شپلی) صف خرید![]()
دقیقا همینه. خدایی پنجشنبه تو شهرمون راه میرفتم می شنیدم دو نفر دارن راه میرن یکی به اون یکی می گه شنبه هر چی دارم می فروشم میزنم بیرون. این منفی ها مدتی طول می کشه. مخصوصا پولهایی که این مدت بدون حساب و کتاب وارد شدن و جزو صفویان بودن حتما مدتی بازار رو منفی می کنن
فقط هم دارادوم و دولت نیست ملتی که تو این چند ماه وارد بورس شده بودن فقط به امید سود های نجومی پول اوردن بازار وقتی اینا تازه میفهمن بازار اصلاح و عقب گرد هم داره و در نهایت همه حجوم میبرن پولو خارج کنن از بازاراین همش بخاطر این دارا دوم هست.
ملت هیجانی
یاد پیشفروش خودرو قرعه کشی افتادم.
مثل بختک افتاده بودن رو سهام ها داشتن می فروختن.
هر چند به نفع ما شدش اون سیستم هیجانی و کاذب ولی با این حال ناراحت کننده هست
اتفاقا وپارس رو دیدم یاد شما افتادمعجب بازاری..چهارشنبه سرخطی هم وپارس گیرم نیومد..امروز صف فروش سنگین
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
بزار ببرن بابافقط هم دارادوم و دولت نیست ملتی که تو این چند ماه وارد بورس شده بودن فقط به امید سود های نجومی پول اوردن بازار وقتی اینا تازه میفهمن بازار اصلاح و عقب گرد هم داره و در نهایت همه حجوم میبرن پولو خارج کنن از بازار