• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خریداران دارا اول برای خرید ETF دولتی دوم از تخفیف برخوردار می شوند؟
خریداران دارا اول برای خرید ETF دولتی دوم از تخفیف برخوردار می شوند؟

کسانی که صندوق دارا اول را قبلا با تخفیف ۲۰ درصد خریداری کردند میتوانند تفاوتش را تا ۵ میلیون تومان با همین تخفیف خریداری کنند.
به گزارش صدای بورس، علیرضا صالح، رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: کسانی که صندوق دارا اول را قبلا با تخفیف ۲۰ درصد خریداری کردند میتوانند تفاوتش را تا ۵ میلیون تومان با همین تخفیف خریداری کنند.
علیرضا صالح در خصوص عرضه صندوق ETF، دارا دوم بیان کرد: طبق اعلام دولت قرار است، روز چهارشنبه (پنجم شهریور) عرضه صندوق پالایشی یکم با نماد پالایش که شامل سهام پالایشگاه‌های تهران، بندر عباس، تبریز و اصفهان می‌شود، عرضه شود.
وی افزود: مردم می‌توانند از فردا صبح تا چهارشنبه دو هفته آینده از طریق درگاه‌های بانک‌ها یا کارگزاری‌ها اقدام به پذیره نویسی این صندوق کنند. برای خرید سهام صندوق پالایشی دارا دوم محدودیت سنی وجود ندارد و افراد با حداقل اطلاعات هویتی می‌توانند پذیره نویسی را انجام دهند.
رئیس سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: هدف دولت این است که سرمایه‌های خرد مردم وارد بازار شود و به سمت تولید حرکت کند.
صالح تصریح کرد: این صندوق‌ها قرار است با ۲۰ درصد تخفیف و بر اساس قیمت پایانی امروز نماد چهار شرکت پالایشی پذیره نویسی شود.
وی اظهار کرد: افرادی که کد بورسی دارند، می‌توانند از طریق کارگزاری‌ها اقدام به پذیره نویسی کنند و افرادی هم که کد بورسی ندارند می‌توانند با استفاده کارت ملی به بانک‌ها مراجعه کنند.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: افرادی که صندوق دارا یکم را به ارزش دومیلیون تومان خریداری کردند این فرصت را دارند که صندوق دارا دوم را تا سقف پنج میلیون تومان پذیره‌نویسی کنند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مشاهده پیوست 1194732
البته از یک کانال بورسی قید کردم
بله این عکس درسته
منظورم این بود سقف دارا یکم 2 میلیون بود کلا ، چون تو مثالی که زده بودین 3 میلیون و 4 میلیون رو هم گفته بودین

چطور باید بخریم
من قبلا یکی برام دارا یکم ۱میلیون خریده بود و بعد وارد پرتفویم کرد
از طریق همین ایزی تریدر هم میشه خرید؟

اره مثل همون سهم خریدنه ، فقط پولتو یه مدت تو حالت بلوکه میزاره

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
در راستای ایجاد شبکه دلالی و سودجویی در انجمن من سه کد بورسی دارم که دارایکم خرید نکردن تا سقف 15 میلیون میشه خرید کنید
با کمترین مبلغ اماده واگذاری امتیاز هستم :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . من به تازگی در کارگزاری مفید ثبت نام کردم با آدرس های مختلف برای ورود به سایت مواجه شدم آیا اینها همه مربوط به همین کارگزاری هستند ؟
easytrader.ir

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان کسی از کارگذاری امین سهم اطلاع داره ؟ چون از قدیم یه اکانت داشتم باهاش البته هیچ خرید و فروش نداشتم باهاش خواستم بدونم امین سهم خوبه یا کارگذاری دیگه استفاده کنم ؟ ممنون

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام به دوستان عزیز
حقیقتش کسی از آشنایان به من سپرده صندوق دارا دوم را برایش بخرم و خودش هم مثل من با بورس آشنایی چندانی ندارد و گفته بپرسم که آیا این دارا دوم به صورت تضمینی برایش سود خواهد داد یا نه ؟ ایشون وضعیت مالی خوبی ندارد و خانم هست . لطفا بفرمایید اگر امکان دارد خدایی نکرده با زیان همراه شود تا من به او اطلاع دهم فعلا از خیر این صندوق بگذرد .

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
آقا داوود @s.david.s
یه توضیحی در رابطه با افشا الفی که در رابطه با افزایش سرمایه س میدی
گیج شدم
من قبلا اون اوایل یه سهمی داشتم (تاصیکو) هر عدد ۲۶۰۰ خریدم
افشا خورد و وقتی باز شد دیدم شده ۱۶۰۰ اینا
بهم یه مقدار حق تقدم هم داد به قیمت ۱۳۰۰ و یه مقدار هم تعداد سهامم اضاف شد
همه اینارو با هم جمع بستم دیدم باز بالای ۱۰ درصد نسبت به قبل مجمع ضرر کردم
جریان چیه؟
هرکسیو میشناسم منتظر افشا الفه و خوشحال میشه اگه این اتفاق بیوفته ولی در اصل من ضرر هم کرده بودم

افشا الف و این جریانات برا قبل از خرابی بازار بوده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام به دوستان عزیز
حقیقتش کسی از آشنایان به من سپرده صندوق دارا دوم را برایش بخرم و خودش هم مثل من با بورس آشنایی چندانی ندارد و گفته بپرسم که آیا این دارا دوم به صورت تضمینی برایش سود خواهد داد یا نه ؟ ایشون وضعیت مالی خوبی ندارد و خانم هست . لطفا بفرمایید اگر امکان دارد خدایی نکرده با زیان همراه شود تا من به او اطلاع دهم فعلا از خیر این صندوق بگذرد .
سلام
90درصد سود میده اما همیشه سرمایه گذاری ریسکم داره .کافیه زمانی که صندوق قابل معامله میشه بورس ریزش کرده باشه و سهام پالایشی تو اصلاح باشند navصندوق میاد پایین و شما ضرر می کنید .البته اگر دولت قصد فروش دارا سوم داشته باشه قطعا دارا دوم ضرر نمیده اما تو این مملکت هر چیزی ممکنه .می تونید سهم پالایشگاهی بخرید (به جای دارا)اگرم دیدید دارند ریزش می کنند سریع بفروشید

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19

یکی زحمت میکشه صرف سهام رو توضیح بده من نمیفهم یعنی چی بعد افزایش سرمایه از این مدل چجوریه ؟ مر30

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356

یکی زحمت میکشه صرف سهام رو توضیح بده من نمیفهم یعنی چی بعد افزایش سرمایه از این مدل چجوریه ؟ مر30
صرف سهام یعنی شرکت یا می‌تونه سهامشو برابر همون قیمت اسمی بفروشه یا یه چیزی ام بعنوان ارزش افزوده از خریدار بگیره‌.
حالا اون مبلغی که بعنوان ارزش افزوده گرفته رو یا می‌تونه به دارایی های شرکت اضافه کنه یا بین سهامدارای قبلی پخش کنه.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان من دوتا عرضه اولیه دارم که میخوام از مفید انتقال بدم کارگزاری تدبیرگران فردا
به قسمت تغییر کارگزار ناظر که میرم تصویر زیر نشون میده , یه قسمت داره تصویر برگه سهم ! این اجباریه ؟

بعد قسمت توضیحات چیه ؟ چی باید بنویسم ؟

دوستانی که تغییر کارگزاری ناظر دادن راهنمایی کنند

Untitled.jpg

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
اطلاع دارید صندوق سهامی غیر etf بهتره یا etf ؟
راستش من صندوق سهامی ارزش کاوان سهم خریده بودم ولی وقتی میخواستم ابطال بزنم به خاطر این که زیر سه ماه بود ۳ درصد جریمه داشت . صندوقهای etf هم به همین صورته ؟

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سلام به دوستان عزیز
در بورس چیزی به نام صد درصد سود میکنیم و میکنم و میکنی نیست

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
دوستان من دوتا عرضه اولیه دارم که میخوام از مفید انتقال بدم کارگزاری تدبیرگران فردا
به قسمت تغییر کارگزار ناظر که میرم تصویر زیر نشون میده , یه قسمت داره تصویر برگه سهم ! این اجباریه ؟

مشاهده پیوست 1194805
تصویر باید از درگاه یک پارچه ذینفعان دانلود کنید و اونجا ارائه بدید ،توضیحات نمیخاد

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلام
اطلاع دارید صندوق سهامی غیر etf بهتره یا etf ؟
راستش من صندوق سهامی ارزش کاوان سهم خریده بودم ولی وقتی میخواستم ابطال بزنم به خاطر این که زیر سه ماه بود ۳ درصد جریمه داشت . صندوقهای etf هم به همین صورته ؟

etf ها جریمه ندارن و از لحظه بعد از خرید قابل فروش هستند ،فقط کارمزد و مالیات دارن مثل بقیه سهم ها ،

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489

مشاهده پیوست 1194805
تغییر کارگزاری میزنی
توضیحات هم چیزی خواستی توضیح بده
اینجوری است که شما باید از اون سهم در کارگزاری تدبیرگران داشته باشی
اگر نداشته باشی فکر نکنم انتقال بدن
البته میشه ولی نمیکنند میگن باید سهم بخری در مفید که من یک بار بدون خرید سهم انتقال دادم شد ولی قانونش اینه در کارگزاری مقصد باید از اون سهم داشته باشی

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
etf ها جریمه ندارن و از لحظه بعد از خرید قابل فروش هستند ،فقط کارمزد و مالیات دارن مثل بقیه سهم ها ،
ممنون . بعد از نظر کم ریسک بودن نمیدونید کدوم بهتره ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
ممنون . بعد از نظر کم ریسک بودن نمیدونید کدوم بهتره ؟

سه نوع متداول هستند
سرمایه گذاری در سهام ،ریسک و سود بیشتر
مختلط ،سود و ریسک متوسط
درآمد ثابت ،سود و ریسک خیلی کم

بسته به نوع نگاه خودتون به بازار و قدرت ریسک میتونید انتخاب کنید

بالا