• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
شنیدم تو تلگرام و اینستا و اینور اونور چو انداختن بورس قراره نوزدهم شهریور تعطیل شه
برا همین ملت دوباره صف راه انداختن برا فروش.
ماهواره و شبکه هایی مثل ایران اینترنشنال رو که خودم شبا میشینم نگاه میکنم غوغا کردن برا بورس ایران اونام دارن تبلیغ میکنن مردم برا نوزدهم از بورس بیان بیرون ولی اینستا و تلگرام سر نمیزنم زیاد.
کسی که به حرف اینا بیاد بفروشه،همون بفروشه بره بهتره.
چرا تعطیل بشه ؟ دلیلی هم اوردن واسه این حرفشون ؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
فقط یک هفته وقت بذارن اموزش اصول اولیه بورس را ببینن اینطور اسیر ترفندهای حقوقی نمیشن که خیلی راحت همین امروز تو بعضی سهم ها دوبار نوسان از این عزیزان بگیره
وقتی حقوقی شستا رو مجبور به خرید میکنن خب عقلش ناقص نیست بیاد تو 5+ بخره
از همون دیشبش مشخص بود امروز بازار نوسانگیریه

تا صف فروش خودرو جمع نشه همین وضعه حالا هی بگید لیدر بازار شستاس

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
چرا تعطیل بشه ؟ دلیلی هم اوردن واسه این حرفشون ؟
این جماعت کالحمار کی برا حرفشون دلیل درست اوردن که این بار دوم باشه؟
یکیو آورده بودن کت شلوار کروات داده بودن پوشیده بود و کرده بودنش کارشناس
نشسته بود حرف زدن که آره اصلا **** ایران داره دست و پا میزنه برا پول و اینا میخوان سرمایه های ملت رو بالا بکشن و طبق رصد های که ما کردیم هشدار میدیم از نوزدهم شهریور به بعد دولت میخواد فلان کنه و بیسار کنه و همون چرت و پرتای همیشگی.
حالا منی که شب تا صبح از این کانال به اون کانال میشینم اینارو نگاه میکنم محض خنده اس ولی خب یه درصد زیادی از مردم واقعا حرف اینارو قبول دارن و بهش عمل میکنن !

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دالبر افشا الف زده
مجوز افزایش قیمت 10 درصدی تو 19قلم کالا

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
بانک سامان باز شد. اونم با منفی 19 . ملت دارن با قیمت پایین تر از روزی که بسته شد میفروشن. قشنگ سر فروش رقابت شده.:oops::eek:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اون مرتیکه مضخرف خواجه نصیری تو شبکه دو که میگفت حقوقی تا ده روز حمایت میکنه این بود ؟!
فک کنم حمایت تو فروش بوده نه خرید !!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اون مرتیکه مضخرف خواجه نصیری تو شبکه دو که میگفت حقوقی تا ده روز حمایت میکنه این بود ؟!
فک کنم حمایت تو فروش بوده نه خرید !!!!
به نظرم بازار امروز خیلی هم بد نبود..اکثر نمادهای شاخص ساز مثل فملی و فولاد و بانکی ها با صف خرید بسته شدن..

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم بازار امروز خیلی هم بد نبود..اکثر نمادهای شاخص ساز مثل فملی و فولاد و بانکی ها با صف خرید بسته شدن..
بازار متعادل و آرومی بود
هیجاناتش خیلی کمتر شده

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
کد معاملاتی دادن بهم چند روز به نظرتون طول میکشه برای آیدی و پسوورد،بورس منتظر منه که بیام توش ی منفی تاریخی بخوره خخخخ

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار متعادل و آرومی بود
هیجاناتش خیلی کمتر شده
این مجسمه رو از وقتی درب ورودی فکا نصب کردن همش داره بدشانسی و نحسی براشون میاره و سهامش افت میکنه..به نظرم بهتره کلا تخریبش کنن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این مجسمه رو از وقتی درب ورودی فکا نصب کردن همش داره بدشانسی و نحسی براشون میاره و سهامش افت میکنه..به نظرم بهتره کلا تخریبش کنن
نباید خرابش بکنن
bav3_154fs759111.gif

70 تومن حروم میشه
bav3_154fs759111.gif

من تا کرونا نره ، یه سفر تا جلوی گاوداری نداشته باشم ، روی اون گاو نشینم عکس نگیرم ، حلال نمیکنم
sm179.gif

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
صبح نوشتم خودرویی ها خراب کردن پاکش کردم ولی انگار درست بوده همه اشون خراب شدن ر
هنوز فکر کنم فروشنده تو صفهاش هست و متاسفانه باعث خرابی کل بازار میشن. . .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بازار متعادل و آرومی بود
هیجاناتش خیلی کمتر شده
درود،داوود خان این پرتفوی وصنعت دقیقا چی هست داخل اطلاعات tsetmc انگار که هیچی نداره :D :( همه درصد مالکیت ها پایین هست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درود،داوود خان این پرتفوی وصنعت دقیقا چی هست داخل اطلاعات tsetmc انگار که هیچی نداره :D :( همه درصد مالکیت ها پایین هست
وصنعت1.JPGوصنعت 2.JPG
وصنعت 3.JPGوصنعت 4.JPG
وصنعت 5.JPG

رو هر کدوم بزنی گووووندا میشه
crazy.gif

از کدال باید نگاه بکنی . اطلاعیه ای تحت عنوان " گزارش فعالیت 1 ماهه منتهی به ..... " اونجا سبدش موجوده

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مشاهده پیوست 1195626مشاهده پیوست 1195627
مشاهده پیوست 1195628مشاهده پیوست 1195629
مشاهده پیوست 1195630

رو هر کدوم بزنی گووووندا میشه
crazy.gif

از کدال باید نگاه بکنی . اطلاعیه ای تحت عنوان " گزارش فعالیت 1 ماهه منتهی به ..... " اونجا سبدش موجوده
آره همین ها قسمت سرمایه گذاری شرکت های بورسی درصد مالکیت هاش خیلی پایین هست فکر کنم بیشتر در شرکت های غیر بورسی فعالیت داره، درسته؟
ویرایش:الان قسمت صندوق ها رو دیدم بیشتر صندوق داره :p
با گوشی فعالیت کردن هم این درد سرها رو داره ;)o_O

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نیم ساعت آخر بازار برمیگرده احتمالا ،اگر این اتفاق بیفته خبر نسبتا خوبیه برای فردا
خوب این اتفاق افتاد و به نظرم فردا باید منتظر روز بهتری باشیم ،بهتر به معنای مثبت بودن مطلق نیست طبیعتا اما شاخص باید بیش از امروز رشد کنه

نکته مهمی که باید توجه داشت اینه که در این نوسانات نباید ترسید و باید سوار این نوسان شد ،در شرایط عادی که خبری از رشد پیوسته نیست و مدام شاهد اوج و فرود هستیم ،اگر کسی بترسه ،خیلی خوش شانس باشه و البته سهام خوبی هم داشته باشه در کوتاه مدت سربه سر میشه ،اما با همراه شدن با جریان سهم میشه به سود نسبتا خوبی رسید ،اصولا سود اصلی و جاری این بازار در انجام معامله هوشمندانه و به موقع هست که در کنارش باید نگاه بلند مدت هم داشت برای پس انداز آینده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان تغییر کارگزار ناظر چقدر طول میکشه ؟ تقریبا یک هفته میشه که درخواست ثبت کردم همچنان زده " در حال بررسی " !

بالا