• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
مگه قیمتش بسته نشده روی قیمت پایانی 4 شهریور ؟ خب بازرا اینجوری پیش بره چه فرقی میکنه خودمون پالایشی بخریم یا دارا دوم ؟ عملا تخفیف داره از بین میره
اگه اشتباه میگم بگید من روکی هستم :دی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شبندر هم آوردن منفی ۲
یادش بخیر یه بنده خدایی گفته بود غینو بگیرید با ۱۹۰۰
الان شده ۷۰۰ تومن چقدر ایشون بورس بلد بودن

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
مگه قیمتش بسته نشده روی قیمت پایانی 4 شهریور ؟ خب بازرا اینجوری پیش بره چه فرقی میکنه خودمون پالایشی بخریم یا دارا دوم ؟ عملا تخفیف داره از بین میره
اگه اشتباه میگم بگید من روکی هستم :دی

ما خودمونم روکی هستیم. آره، ولی تا روز آخر اسم نویسی هنوز خیلی مونده. یه وقت دیدی بازار شگفت زده مون کرد. من شبندر هم سنگین خریدم دیروز.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فخوز رو با صف خرید به دلیل افزایش 20 درصدی قیمت بستن ! بعد از بازگشایی به احتمال زیاد با صف فروش تحویل ـــمون میدن ! فولاد هم به احتمال زیاد کم بیاره
ارابه های مرگ هم که بی بخار ــــن !

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
ما خودمونم روکی هستیم. آره، ولی تا روز آخر اسم نویسی هنوز خیلی مونده. یه وقت دیدی بازار شگفت زده مون کرد. من شبندر هم سنگین خریدم دیروز.
اگه همینجور پیش بره (چشم حسن کور) کسی که بخواد روز آخر بخره به نظرت ارزش داره دیگه ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اگه همینجور پیش بره (چشم حسن کور) کسی که بخواد روز آخر بخره به نظرت ارزش داره دیگه ؟

اگر همینجور (یعنی روزی منفی 30 هزارتا) بره که طبیعتا نه! باید تا 2-3 روز آخر صبر کرد و دید.
فکر کنم امروز آخر وقت دستوری حمایت میشه و فردا وضعیت باز یکم بهتر میشه. ولی دستوریه همه اش به هر حال.
الان مشکل اینه که مسئولین نظرشون اینه که بورس میانگین باید ماهی 3 الی 4 درصد سود بده و حساب میکنن این یعنی 2 برابر بانک و عالیه! مشکل اینه که «باید» و «دستور»، فقط باعث نابودی هر بازار اقتصادی میشه.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
صف های فروش رو نگاه کن تروقرآن =)))
یعنی همونجوری که تند تند کد بورسی گرفتن و وارد شدن همونجوریم دارن خارج میشن
بله کاملا درک میکنم چی میفرمایید اما چرا بعد از اصلاح تقریبا سنگین باز امروز بازار منفی شد ؟
شاید بگید ملت دارن میفروشن تا پالایش رو بخرن که از نظر من منطقی نیست چون 70 درصد نمادها منفی بودن
اما دارم به این فکر میکنم شش ماه پیش همین پولی که آوردم تو بورس و الآن 20 درصد از اصل کسر شده به همین اندازه یک زمین خریدم و شده دو برابر
من دارم با شش ماه پیش مقایسه میکنم که مثلا رانا حدود 100 تومن بوده الآن شده حدود 170 تومن
یه هارد اکسترنال پریروز سفارش دادم باسه یکی از آشناها تازه پس فردا میخواد برسه دستش امروز 120 هزار گرون شده

من میگم با منطق خودشون که قیمت سهام و شاخص شارپی رفته بالا و باید کنترل بشه داره انجام میشه اما قیمت دلار که 16 تومن بود الآن رو 23 تومن هست نباید کنترل بشه ؟
چرا خونه ای که شش ماه پیش متری 5.5 التماس میکردی ازت نمیخریدن همونو الان 12 تومن التماس میکنن و شما نمیفروشی
و چرا های دیگر ...

منظور من اینه شما اگر بخواین هلو رو پوست بکنید هم له میشه و دیگه لذت خوردن نداره این بورس رو تا زمانیکه بخوان عین هلو باهاش ور برن و با دستور به حقوقی بالا و پایین کنن ثبات پیدا نمیکنه
شما قدیمی بورس هستید و بنده هم سنی ازم گذشته اگر تاپیکهای سالهای پیش بنده رو ببینید متوجه خواهید شد که تو همین بازارچه پی تی دوستان چه خرید و فروش هایی میکردن و چه سودهایی میبردن
الآن بورس رو نامتعادل کردن و انگار قرار نیست این منفی ها تمام بشه خب سرمایه خیلی ها داره این وسط آب میشه و هر چی جلوتر میریم صبر بی معنی تر میشه
اصلا در نظر بگیرید چند روز یا چند هفته باید پشت هم بازار مثبت بشه تا تازه سهامدار سربه سر بشه
حالا منظورم سهمای حباب دار به قول بعضی ها نیست
آیا سهمایی مثل حکشتی, کاما, شستا, اخابر, فولاد, خبهمن و امثالهم بد هستند یا شارپی رفتن بالا که بعد از اصلاح سنگین دارن منفی میخورن ؟
قبول کنیم یا دارن سمت و سوی بازار رو تغییر میدن یا هدف دیگه ای دارن که بعد ها مشخص میشه

حالا فردا و پس فردا رو هم بزاریم بعنوان کف سازی و متعادل شدن بازار بعد از اصلاح آیا اگر از شنبه باز بازار به همین شکل باشه بازم میشه استدلالی آورد ؟
جالبه که مسئولین میگن پول اضافی رو بیارید تو بورس باید به کی بگیم برادر عزیز قشر متوسط رو به پایین همینکه بتونه خرج زندگی رو دربیاره هنر کرده پول اضافی کجا بود
مگه همه خونه و ماشین دارن که بفروشن بیارن تو بورس کسی که یه دونه خونه با بدبختی و وام و قرض تونسته بخره مگه میتونه بفروشه بیاره تو بورس

خداروشکر خودم شخصا نا امید نیستم و ایشالله بازار برمیگرده اما تو آشنایان و اطرافیان خودمون تو هفته قبل چند تاشون نقد کردن و پول رو کشیدن بیرون
خیلی از صندوقهای سهامی فقط دارن ابطال میزنن چون مردم ترسیدن
متاسفانه میشنوم که کانالهای اونور آب هم دارن به وضع فعلی دامن میزنن که خود این خیلی تاثیر منفی میزاره
اما اگر متولیان امر سیاست داشته باشن میتونن کاری کنن که این اوضاع آشفته بهبود پیدا کنه
امیدوارم که مثل قبل بزارن بازار راه خودش رو بره به وقتش سود بده به وقتش هم اصلاح کنه

ببخشید طولانی شد ضمن اینکه این حرفا یه جورایی درد دل بود و منظورم جنابعالی نبودید
ارادت
خب منم دارم همینو میگم.
میگم اگه اومدیم تو این بازار فعالیت کنیم،باید این مسایل و مشکلات رو هم بپذیریم و قبول کنیم.
که فرضا بازار سرمایه ی ایران این مدلیه.این مشکلات درش هست،اگه میتونیم رو دست بازار و حقوقی ها سوار شیم که سوده اگر نه راه برا پول دراوردن زیاده.
من خودمم تو ضررم الان،ولی خب تقصیر خودمم هست من همیشه تو اصلاح ها نقد بودم یعنی جوری تنظیم میکردم که پلکانی نقد کنم تا هم سودم سر جاش باشه هم نخورم به اصلاح و ریزش بازار ولی خب این سری یه سلسله مشکلاتی دست به دست هم دادن که باعث شدن نباشم و قافل بشم و اینجوری بشه.
الانم نشستم نگاه میکنم ببینم چی میشه نگرانی و استرس هم ندارم.
سرمو با کتاب خوندن و کد نویسی و برنامه نویسی و اسکریپت نویسی برا متاتریدر و اکسل و... گرم کردم چون بخاطر کرونا سرکار که نمیرم هیچ بیرون از خونه هم زیاد نمیرم.
بالاخره درست میشه چون اگر بازار اینطور بمونه منافع خیلی ها در خطره هم منافع دولت هم شرکت بورس هم اینهمه کاربر حقوقی هم اقتصاد به هم میریزه.
شما سرچ کن ببین از همین نیم درصد کارمزدی که بابت معاملات از هر کاربر کسر میشه و مبلغ بسیار بسیار ناچیزیه،در ماه چند صد میلیارد تومن عاید کارگذاری ها و شرکت بورس و دولت میشه.هرچی حجم معاملات بالاتر باشه منافع اونا هم بیشتره پس نمیذارن این درآمد قطع بشه حالا این فقط همون نیم درصد کارمزده بود از بقیه جهات بماند

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
همزمان با ۷ برابر شدن ظرفیت هسته معاملات از ابزار جدید تحلیل و پیش بینی بازار هم رونمایی شد :cool: اسطرلاب-2.jpg
خیلی بده که نمیشه روند بازار را حدس زد ،اما ...

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
اگر همینجور (یعنی روزی منفی 30 هزارتا) بره که طبیعتا نه! باید تا 2-3 روز آخر صبر کرد و دید.
فکر کنم امروز آخر وقت دستوری حمایت میشه و فردا وضعیت باز یکم بهتر میشه. ولی دستوریه همه اش به هر حال.
الان مشکل اینه که مسئولین نظرشون اینه که بورس میانگین باید ماهی 3 الی 4 درصد سود بده و حساب میکنن این یعنی 2 برابر بانک و عالیه! مشکل اینه که «باید» و «دستور»، فقط باعث نابودی هر بازار اقتصادی میشه.
من که به همون 3% و 4% هم راضی ام همونم نداده از روزی که من اومدن 35% از پولمم کم کرده کاشکی 1% سود میداد من خدا رو هم شکر می کردم :) من یه چیزهایی تازگیا دستم اومده چند کلاس آموزشی هم رفتم اگر چیزهایی که الان میدونم رو اولش میدونستم هرگز بیگدار به آب نمی زدم و مثلا سهم ذوب رو تو قله نمی خریدم ولی خوب دیگه بلاخره عجله کردیم اینم تاوانش.ولی همونطور که قبلا گفتم امکان نداره با ضرر اینها رو بفروشم شده باشه 3 سال صبر می کنم .

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
شایعه شده قراره دامنه نوسان نماد های شاخص ساز بشه ۱۰ درصد ،شمشیر دولبه بسیار خطرناک

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
فعلا که اختیار هیچی دستمون نیست و اینا دارن میتازونن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
همین جوریش هم ذوب 5 درصد 5 درصد داره به صفر میل میکنه دامنه نوسان 10 درصد بشه که فاتح ـــمون خوندس :دی اونوقت یه چیزی هم باید از جیب بزاریم دست از سرمون برداره :دی

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
شستا کل بازار رو داده به فنا
هرکی پول لازم میشه میره عرضه اولیه شستاش رو میفروشه

فملی هم داره چپ میکنه

بالا