mohammad200
Registered User
- نوشتهها
- 1,894
- لایکها
- 1,342
با سلام..
دوستان عزیز لطفا از این به بعد هیچگونه مطلبی بجز موضوع تایپیک،اینجا قرار داده نشه.
بیان مطالب سیاسی و اجتماعی و شوخی و طنز و حاشیه ای و... در این تایپیک کاملا ممنوع می باشد.
از این به بعد در صورتی که کاربری رعایت نکنه قطعا باهاش برخورد میشه و بدون تذکر دادن از فعالیت محروم میشه.
فقط و فقط در مورد موضوع تایپیک مطلب نوشته بشه.
به هیچ وجه هم در این تایپیک سیگنال دهی نداریم.اگر دوستی در مورد سهمی نظری میده فقط نظر شخصی خودش هست و قابل استناد نمی باشد.
با تشکر از همه دوستان
گفته شما درست هست ولی خوب همین قوانین دستوپاگیر از طرف جاهایی دیگه وضع میشهبه هر حال همه کسانی که در جایی فعالیت میکنن باید به قوانین پایبند باشند و اصلا بحثی وجود نداره
اما همه باید بدونیم که قوانین وسیله هستند و نه هدف ،وسایلی که کمک میکنن به ایجاد نظم ،جلوگیری از اضرار و احقاق حق و...
اینکه بحث سیاسی نباشه ،درسته ،اینکه بحث و چت الکی نباشه درست ،اما واقعا اینکه یک نفر وسط حرفهاش یه مطلب فان بگه یا مثلا راجع به کانال های مجازی روشنگری کنه،چه ضرری داره (اگر منفعت نداشته باشه) که بابتش لازم باشه اینجوری بولد و رنگی رنگی اعلام ممنوعیت کنید؟
قوانین باید مقبولیت عمومی داشته باشند ،یه روزی بازارچه پرشین تولز ،سرآمد وب فارسی بود ،اما انقدر قوانین سخت و آزار دهنده گذاشتند که کلا از مدار خارج شد و بعد هم با ظهور دیوار کلا از بین رفته حساب میشه ،الان هم این تاپیک جزو بهترین های انجمنه ،باید نظارت کرد درست ،اما جماعت بچه صغیر یا ربات نیستند که مدام محدودشون کرد و بگید چی بگو ، چی نگو
همین برادر عزیز ما که عاشق زفکاستبیشتر مطالبش چاشنی طنز هم داره ،اما بدرد بخوره ،شاید اگر مجلسی حرف بزنه نه خودش بتونه مطلبو منتقلکنه نه برای بقیه جذاب باشه ،
همینطور سایر دوستانی که فعالیت دارن همه گاها ممکنه تحت فشار بازار یا برای تغییر فضا مطلبی بنویسن که در این چارچوب شما جا نشه ،به نظرم زیاد سخت نگیرید و مزیت های اینجا رو کم رنگ نکنید
پ ن : قصد مجادله و بحث ندارم ،نکته ای به ذهنم رسید از سر احساسی که نسبت به پرشین تولز دارم عرض کردم و ممکنه درست یا غلط باشه ،همچنین شناختی نسبت به مدیر محترمی که این پست متعلق به ایشان هست ندارم و مخاطبم شخص ایشان نیست ،مجموع کسانی که در رسیدن به این قوانین تصمیم ساز بودند ،مخاطب هستند
الان اکثر کانال ها و گروه های تلگرامی بورسی در حال رصد هستن. و در جریانید خیلی ها هم مسدود شدنبه هر حال همه کسانی که در جایی فعالیت میکنن باید به قوانین پایبند باشند و اصلا بحثی وجود نداره
اما همه باید بدونیم که قوانین وسیله هستند و نه هدف ،وسایلی که کمک میکنن به ایجاد نظم ،جلوگیری از اضرار و احقاق حق و...
اینکه بحث سیاسی نباشه ،درسته ،اینکه بحث و چت الکی نباشه درست ،اما واقعا اینکه یک نفر وسط حرفهاش یه مطلب فان بگه یا مثلا راجع به کانال های مجازی روشنگری کنه،چه ضرری داره (اگر منفعت نداشته باشه) که بابتش لازم باشه اینجوری بولد و رنگی رنگی اعلام ممنوعیت کنید؟
قوانین باید مقبولیت عمومی داشته باشند ،یه روزی بازارچه پرشین تولز ،سرآمد وب فارسی بود ،اما انقدر قوانین سخت و آزار دهنده گذاشتند که کلا از مدار خارج شد و بعد هم با ظهور دیوار کلا از بین رفته حساب میشه ،الان هم این تاپیک جزو بهترین های انجمنه ،باید نظارت کرد درست ،اما جماعت بچه صغیر یا ربات نیستند که مدام محدودشون کرد و بگید چی بگو ، چی نگو
همین برادر عزیز ما که عاشق زفکاستبیشتر مطالبش چاشنی طنز هم داره ،اما بدرد بخوره ،شاید اگر مجلسی حرف بزنه نه خودش بتونه مطلبو منتقلکنه نه برای بقیه جذاب باشه ،
همینطور سایر دوستانی که فعالیت دارن همه گاها ممکنه تحت فشار بازار یا برای تغییر فضا مطلبی بنویسن که در این چارچوب شما جا نشه ،به نظرم زیاد سخت نگیرید و مزیت های اینجا رو کم رنگ نکنید
پ ن : قصد مجادله و بحث ندارم ،نکته ای به ذهنم رسید از سر احساسی که نسبت به پرشین تولز دارم عرض کردم و ممکنه درست یا غلط باشه ،همچنین شناختی نسبت به مدیر محترمی که این پست متعلق به ایشان هست ندارم و مخاطبم شخص ایشان نیست ،مجموع کسانی که در رسیدن به این قوانین تصمیم ساز بودند ،مخاطب هستند
آقا حمید کامل توضیح دادن..نیاز هست که تایپیک فقط در مسیر خودش حرکت کنه و به حاشیه نره تا انشالا همیشه برقرار باشهبه هر حال همه کسانی که در جایی فعالیت میکنن باید به قوانین پایبند باشند و اصلا بحثی وجود نداره
والا مثل اینکه قیمت بالایی براش در نظر گرفته شدهارزشمند هست این عرضه به نظر دوستان
سوای اینکه اولیه هست؟ سوال کردم
این ملت چیزی برای از دست ندادن دیگه ندارندوقت بهتری برای عرضه اولیه وسپهر نبود ؟! شنبه و یکشنبه ملت هجوم میبرن برای فروش
روی دیده بان هم کلیک میکنم هیچ تاثیری نداره فرق این ایزیتریدر با آنلاین پلاس مفید چیه؟برای من همیشه به همین شکل هست , وقتی ورود کردی باید بالا سمت راست روی گزینه دیده بان کلیک کنی
مشاهده پیوست 1198349
کدوم کارگزاری رو توضیح دادین مفید یا فارابی؟برای خرید عرضه اولیه؛
1- منوی درخواستها -> 2- عرضه اولیه -> 3- انتخاب نماد برای بوک لت کردن
یکشنبه هم یک عرضه اولیه عرضه میشه
العان ببیند من درست درخواست زدم البته هیچ پولی فعلا توی حسابم نیست بعدش باید تعداد سهم اینا رو هم بزنم یا خودش اتومات میزنه؟من فارابی کار کردم. برای عرضه اولیه ها یک روز قبلش وقتی وارد اکانتم می شدم وسط صفحه بالاش خودش اسم عرضه اولیه فردا رو می نوشت. روش که کلیک می کردی قیمت و تعداد و اینا می اومد و سفارشت رو ثبت می کردی. بعد از اون دیگه خیالت راحت بود که فرداش برات سفارش رو می خره. البته مثل همه کارگزاری ها همون چهارشنبه خریدت وارد پورتفوت نمی شد و شنبه همه چی منظم تو پورتفوت دیده می شد.
من خودم از فارابی موردی ندیدم که سفارش عرضه اولیه رو روز قبل زده باشم و برام خرید نزنه. اما برای دوستانم چند بار این اتفاق افتاده بود و اونا هی آه و ناله می کردن از این کارشون. منتها فکر می کنم اونا روز قبلش خرید رو وارد نمی کردن یا شاید هم توحسابشون پول به اندازه کافی نبوده. چون برای من اصلا موردی پیش نیومد که سفارش رو وارد کرده باشم و برام خریدی نزنه.
فارابی رو میخواستین دیگهکدوم کارگزاری رو توضیح دادین مفید یا فارابی؟
ممنون از راهنماییتونفارابی رو میخواستین دیگه
مبلغ اندازه سفارشتون، پول داخل پنل کارگزاریتون باشه
بازم تشکر
و یه سوال دیگه داشتم در مورد ایزی تریدر مفید چرا من با کامپیوتر واردش میشم فقط صفحه سیاه میاد؟
من تا حالا عرضه اولیه نخریدم چجوری باید خرید کنم ؟