تو پورتفو خودش میشینه ، از پورتفوی سپرده گذاری و ستون ارزش پایانی استفاده بکن

تو پورتفوی لحظه ای اگه خودت ثبت بکنی موقتی خوبه که بعدا نشست پاکش بکنی . ببین من تو یکی از کارگزاری هام چی ثبت کردم :
مشاهده پیوست 1198199
دوست عزیز حالا که اینجا در مورد زبان پرسیدید ، جواب میدم ولی همیشه تاپیک مجزا بزنید ، عزیزانی که تخصص داشته باشن و فرصت بکنن حتما جواب میدن
ببین زبان رو خودت میدونی 4 تا مهارت داره S/W/R/L و این چهارتا مهارت باید باهم دیگه رشد بکنه ولی بعضی از مهارت ها یه جاهایی اهمیت بیشتری پیدا میکنه
برای یادگرفتن زبان بنده موسسه سفیر رو پیشنهاد میکنم که خودمم چندسالی اونجا بودم . موسسه سفیر 2 تا بخش داره . یسری از شعباتش صرفا روی مهارت گفتاری و شنیداری تمرکز میکنن و بعضی از شعباتش روی هر 4 مهارت و آمادگی برای آزمون آیلتس تمرکز میکنن
اگه هدفت صرفا آزمون نیست و میخوای خودت بخونی کلی کانال های آموزشی رایگان یوتیوب وجود داره . اینستا هم هست . کتاب هم فراوونه ، برو موسسه سفیر کتاباشون رو سطح به سطح بخر و جلو برو
برای مهارت شنیداری و یادگرفتن یه سری اصطلاحات هم فیلم و سریال های زبون اصلی که دیالوگ های روان دارن استفاده بکن . سریال هایی مثل Animal kingdom یا friends یا Seinfeld ، walking dead رو ببین . بعد کم کم توی بخش های به خصوص سریال ببین که بتونی با موارد خاص تر آشنا بشی ، مثلا علمی تخیلی ، جنایی ، زندگینامه و ...
پیشنهاد من این بود
وپارس که بانکیه اصلا سمت بانکی ها نمیرم . نه بانکی نه خودرویی . با سیستم من نمیخونه
ثفارس انبوه سازیه ، چون تقریبا دو سوم سرمایم تو ملکه ، با انبوه سازی ها تا حالا کار نکردم
فسپا امروز فشار فروشش بالا بود
در مورد فسپا باید بگم ، با سیستم من جور در نمیاد چون:
1 - با رشد قیمت دلار یعنی با داشتن تورم ، درآمد شرکت افزایش مناسبی نداشته
2 - افزایش سرمایه های گذشته شرکت از محل آورده نقدی نبوده و همشون از محل سود انباشته بوده . اینطوری میشه تفسیر کرد که شرکت برنامه جدی از برای ارتقاء و گسترش کسب و کارش نداره و در نتیجه صرفا از محل سود خودش کسب و کارش رو خییلی آروم گسترش میده
3 - حاشیه سود ناخالصش کمه و نوسانات شدیدی داره که نشون میده مشکلات جدی تو ساختار شرکت وجود داره
4 - سود ناخالصش سال 98 نسبت به 97 تقریبا 15 درصد رشد داشته درصورتی که بهای تمام شدش 45 رشد داشته و مشکل داره
5 - هزینه های مالی شرکت امسال مجدد افزایش پیدا کرده
6 - توی صورت های 3 ماهه شرکت واسه 99 میتونیم ببینیم سود خالصش منهای سایر درآمدهاش به علاوه هزینه های سایر درآمدهاش معادل 460000 میلیون ریال شده که یعنی تا آخر 99 ، 1840000 تا میشه که نسبت به سال 99 میتونه رشد 70% ای توی سود داشته باشه ولی از اونجایی که این شرکت توی تورم های قبلی نتونسته عملکرد خوبی داشته باشه احتمالا پایدار نباشه ، پس جذابیتی نداره
این چیزایی هستش که در مورد این شرکت از صورت های مالیش طی 10 سال گذشته میشه فهمید و برایند اینا ، که
بر اساس نظر شخصی بنده هستش ، اینه که با این شرکت برای بلند مدت کاری ندارم ولی بر اساس نمودار ( تحلیل تکنیکال ) یا اخبار و حواشی شرکت شاید بشه با دید نوسان گیری یا معامله کوتاه مدت بررسی کرد و واردش شد
در هر صورت واقعا اینکه بشه سهمی رو کلی بررسی کرد و در موردش تصمیم قطعی گرفت ، بی معنیه و تا زمانی که شرکت کامل بررسی نشه نمیشه نظر قطعی ای داد . بررسی کامل هم ، جدای از تخصص و تجربه ، نیاز به صرف زمان داره
اول این نقاشی که کشیدم رو میزارم :
مشاهده پیوست 1198208
حالا توضیح :
اون خط مشکی ارزش واقعی شرکته
خط آبی دورانی هستش که قبل از ارزش واقعیه و شروع به رشد شارپی میکنه و بعد از یکم اصلاح دوتا اتفاق میتونه بیوفته . یکی قرمز یکی سبز
قرمز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو با نوسانگیری توی یه رنج خنثی حفظ میکنن تا ارزش واقعی شرکت به ارزش تابلو برسه که دوباره رشد منطقی بکنه
سبز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو کلا ول میکنن یا یه جاهایی هم میکوبنش که به ارزش واقعی برسه . بعضی وقتا هم به دلایلی ممکنه پایین تر بیارنش که بستگی به وجدان بازیگر و یسری مسائل پشت پرده داره
بعد از مدتی که سهام نوسان خنثی میکنه ، سرمایه گذارای شارپی نگر که اهداف نجومی تو ذهنشون هستش خسته و خارج میشن . سرمایه گذارای نوسانگیر با موج ها همراه میشن و روی نوساناتی که سهم میده سود و زیان هایی میکنن که موفقیت تو اینه برایند سود ها از ضررها بیشتر باشه
با نوسان گیری و بازی کردن با سهام توسط سهامداران عمده و خرد ولی تحت نظر سهامدار عمده ، پایانی ها و روند کلی روی مسیر مدنظر بازیگر و منطق بر آینده و ارزش واقعی شرکت تعیین میشه و این مدلی هم منفعت نوسانگیرا حفظ میشه هم بازیگر نقدینگی جمع میکنه هم اینکه در نهایت یکم سهام بیشتر جمع میکنه که برای شروع روند صعودی بعدی زمانی که خبر خوبی منتشر میشه و فروشنده وجود نداره ، یا حجم مبنا رو پر بکنه یا با یه شوک فروش شدید وسط روند صعودی ، یکم شک و تردید تو ذهن سهامدارای دیگه به وجود بیاره که با تعادلی شدن معاملات و بر اساس عرضه و تقاضا مجدد حجم مبنا ها پر بشه و دوباره خودشم سهم جمع بکنه که برای ادامه روند صعودی سهم داشته باشه که حجم مبنا رو پر بکنه
برای نوسانگیری نکته هایی هم مهمه :
سهمی که ارزندگی بالایی داره یا از ارزش واقعیش پایین تره یا نزدیک به ارزش واقعیشه ولی یکم بالا تره برای نوسانگیری یکم خطرناکه چون ممکنه با یه شوک خبری اقتصادی و سیاسی یا شوک اطلاعیه های کدال شرکت یا شایعات شرکت ، شروع به حرکت صعودی بکنه و سود یک سالی رو که میخواست بده یهو توی چند هفته بده که دوباره اون بالا نوسان بکنه . واسه همین افق دید برای نوسانگیری توی این سهام ها یا نباید باشه یا باید یکم بازه زمانی بلند مدت تر باشه
سهمی که فاصله خیلی زیادی هم از ارزش واقعیش نداره ، مناسب نوسانگیری نیست چون با یه شوک تو صف فروش قفل میشه
سهمی که از ارزش واقعیش بالاتره ولی نه خیلی زیاد خوبه
سهمی که به رفتار بازیگراش آشنایی داشته باشید خوبه