• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تو پورتفو خودش میشینه ، از پورتفوی سپرده گذاری و ستون ارزش پایانی استفاده بکن:p
تو پورتفوی لحظه ای اگه خودت ثبت بکنی موقتی خوبه که بعدا نشست پاکش بکنی . ببین من تو یکی از کارگزاری هام چی ثبت کردم :
crazy.gif

مشاهده پیوست 1198199
twister3.gif

دوست عزیز حالا که اینجا در مورد زبان پرسیدید ، جواب میدم ولی همیشه تاپیک مجزا بزنید ، عزیزانی که تخصص داشته باشن و فرصت بکنن حتما جواب میدن
ببین زبان رو خودت میدونی 4 تا مهارت داره S/W/R/L و این چهارتا مهارت باید باهم دیگه رشد بکنه ولی بعضی از مهارت ها یه جاهایی اهمیت بیشتری پیدا میکنه
برای یادگرفتن زبان بنده موسسه سفیر رو پیشنهاد میکنم که خودمم چندسالی اونجا بودم . موسسه سفیر 2 تا بخش داره . یسری از شعباتش صرفا روی مهارت گفتاری و شنیداری تمرکز میکنن و بعضی از شعباتش روی هر 4 مهارت و آمادگی برای آزمون آیلتس تمرکز میکنن

اگه هدفت صرفا آزمون نیست و میخوای خودت بخونی کلی کانال های آموزشی رایگان یوتیوب وجود داره . اینستا هم هست . کتاب هم فراوونه ، برو موسسه سفیر کتاباشون رو سطح به سطح بخر و جلو برو
برای مهارت شنیداری و یادگرفتن یه سری اصطلاحات هم فیلم و سریال های زبون اصلی که دیالوگ های روان دارن استفاده بکن . سریال هایی مثل Animal kingdom یا friends یا Seinfeld ، walking dead رو ببین . بعد کم کم توی بخش های به خصوص سریال ببین که بتونی با موارد خاص تر آشنا بشی ، مثلا علمی تخیلی ، جنایی ، زندگینامه و ...

پیشنهاد من این بود

وپارس که بانکیه اصلا سمت بانکی ها نمیرم . نه بانکی نه خودرویی . با سیستم من نمیخونه
ثفارس انبوه سازیه ، چون تقریبا دو سوم سرمایم تو ملکه ، با انبوه سازی ها تا حالا کار نکردم
فسپا امروز فشار فروشش بالا بود

در مورد فسپا باید بگم ، با سیستم من جور در نمیاد چون:
1 - با رشد قیمت دلار یعنی با داشتن تورم ، درآمد شرکت افزایش مناسبی نداشته
2 - افزایش سرمایه های گذشته شرکت از محل آورده نقدی نبوده و همشون از محل سود انباشته بوده . اینطوری میشه تفسیر کرد که شرکت برنامه جدی از برای ارتقاء و گسترش کسب و کارش نداره و در نتیجه صرفا از محل سود خودش کسب و کارش رو خییلی آروم گسترش میده
3 - حاشیه سود ناخالصش کمه و نوسانات شدیدی داره که نشون میده مشکلات جدی تو ساختار شرکت وجود داره
4 - سود ناخالصش سال 98 نسبت به 97 تقریبا 15 درصد رشد داشته درصورتی که بهای تمام شدش 45 رشد داشته و مشکل داره
5 - هزینه های مالی شرکت امسال مجدد افزایش پیدا کرده
6 - توی صورت های 3 ماهه شرکت واسه 99 میتونیم ببینیم سود خالصش منهای سایر درآمدهاش به علاوه هزینه های سایر درآمدهاش معادل 460000 میلیون ریال شده که یعنی تا آخر 99 ، 1840000 تا میشه که نسبت به سال 99 میتونه رشد 70% ای توی سود داشته باشه ولی از اونجایی که این شرکت توی تورم های قبلی نتونسته عملکرد خوبی داشته باشه احتمالا پایدار نباشه ، پس جذابیتی نداره

این چیزایی هستش که در مورد این شرکت از صورت های مالیش طی 10 سال گذشته میشه فهمید و برایند اینا ، که بر اساس نظر شخصی بنده هستش ، اینه که با این شرکت برای بلند مدت کاری ندارم ولی بر اساس نمودار ( تحلیل تکنیکال ) یا اخبار و حواشی شرکت شاید بشه با دید نوسان گیری یا معامله کوتاه مدت بررسی کرد و واردش شد

در هر صورت واقعا اینکه بشه سهمی رو کلی بررسی کرد و در موردش تصمیم قطعی گرفت ، بی معنیه و تا زمانی که شرکت کامل بررسی نشه نمیشه نظر قطعی ای داد . بررسی کامل هم ، جدای از تخصص و تجربه ، نیاز به صرف زمان داره

اول این نقاشی که کشیدم رو میزارم :
مشاهده پیوست 1198208
حالا توضیح :
اون خط مشکی ارزش واقعی شرکته
خط آبی دورانی هستش که قبل از ارزش واقعیه و شروع به رشد شارپی میکنه و بعد از یکم اصلاح دوتا اتفاق میتونه بیوفته . یکی قرمز یکی سبز
قرمز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو با نوسانگیری توی یه رنج خنثی حفظ میکنن تا ارزش واقعی شرکت به ارزش تابلو برسه که دوباره رشد منطقی بکنه
سبز یعنی بازیگرای سهم ، قیمت سهام شرکت رو کلا ول میکنن یا یه جاهایی هم میکوبنش که به ارزش واقعی برسه . بعضی وقتا هم به دلایلی ممکنه پایین تر بیارنش که بستگی به وجدان بازیگر و یسری مسائل پشت پرده داره

بعد از مدتی که سهام نوسان خنثی میکنه ، سرمایه گذارای شارپی نگر که اهداف نجومی تو ذهنشون هستش خسته و خارج میشن . سرمایه گذارای نوسانگیر با موج ها همراه میشن و روی نوساناتی که سهم میده سود و زیان هایی میکنن که موفقیت تو اینه برایند سود ها از ضررها بیشتر باشه

با نوسان گیری و بازی کردن با سهام توسط سهامداران عمده و خرد ولی تحت نظر سهامدار عمده ، پایانی ها و روند کلی روی مسیر مدنظر بازیگر و منطق بر آینده و ارزش واقعی شرکت تعیین میشه و این مدلی هم منفعت نوسانگیرا حفظ میشه هم بازیگر نقدینگی جمع میکنه هم اینکه در نهایت یکم سهام بیشتر جمع میکنه که برای شروع روند صعودی بعدی زمانی که خبر خوبی منتشر میشه و فروشنده وجود نداره ، یا حجم مبنا رو پر بکنه یا با یه شوک فروش شدید وسط روند صعودی ، یکم شک و تردید تو ذهن سهامدارای دیگه به وجود بیاره که با تعادلی شدن معاملات و بر اساس عرضه و تقاضا مجدد حجم مبنا ها پر بشه و دوباره خودشم سهم جمع بکنه که برای ادامه روند صعودی سهم داشته باشه که حجم مبنا رو پر بکنه

برای نوسانگیری نکته هایی هم مهمه :
سهمی که ارزندگی بالایی داره یا از ارزش واقعیش پایین تره یا نزدیک به ارزش واقعیشه ولی یکم بالا تره برای نوسانگیری یکم خطرناکه چون ممکنه با یه شوک خبری اقتصادی و سیاسی یا شوک اطلاعیه های کدال شرکت یا شایعات شرکت ، شروع به حرکت صعودی بکنه و سود یک سالی رو که میخواست بده یهو توی چند هفته بده که دوباره اون بالا نوسان بکنه . واسه همین افق دید برای نوسانگیری توی این سهام ها یا نباید باشه یا باید یکم بازه زمانی بلند مدت تر باشه

سهمی که فاصله خیلی زیادی هم از ارزش واقعیش نداره ، مناسب نوسانگیری نیست چون با یه شوک تو صف فروش قفل میشه

سهمی که از ارزش واقعیش بالاتره ولی نه خیلی زیاد خوبه

سهمی که به رفتار بازیگراش آشنایی داشته باشید خوبه
داخل قسمت سپرده گذاری درسته ولی داخل پرتفوی لحظه ای مشکل داره و مقدار قبل از تقسیم شدنش هست اون قسمت ارزش پایانی سپرده گذاری هم نماد هایی که بسته هستن مثل صبا و شستا رو حساب نمیکنه اونجا هم وضع اینه :eek: :eek: :eek: و آخرش مجبور شدم با همون ثبت دستی مقداری که کم شده بود را با قیمت 1 ریال اضافه کنم تا تعداد و سودو زیانش درست بشه، امروز زفکا از ضرر رفتم داخل سود، اگر بازار یه روز دیگه مثبت بخوره پرتفوی لحظه ایم هم مثبت میشه البته هنوز هم نمادهایی دارم که بالای 30 درصد در ضرر هستن، امروز هم میخواستم پترول بگیرم که با سرخطی زدن هم بهم چیزی نرسید دنبال روشی برای سرخطی هستم o_O،یک سوال در مورد گاوداری:p میگم زفکا اگر صف خرید سنگین بشه مدتی حجم مبنا سخت پر نمیکنه؟ فروشنده همیشه داره(حقوقی عرضه میکنه) ؟

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
در شروع هر روند رشدی نوسان وجود داره ،در محدوده هر مقاومتی نوسان وجود داره (که حالا یا عبور میکنه ازش یا برمیگرده)الان این دوتا با هم هستند اما چون بازار خیلی بزرگ شده و تاثیرش در جامعه خیلی انفجاری رشد کرده ،خیلی ها نمیتونن اینو بپذیرن و مدام گردن حقوقی و دولت و...
حقوقی همون صندوقیه که باید به من وشما سود بده ،همون بانکیه که باید سود بده و...اگر ما بپذیریم که حقوقی بنگاه خیریه نیست که مطابق منفعت ما عمل کنه و طبق سیاست خودش کار میکنه باید به موقع خرید و فروش کنه تا منافعش حفظ بشه و لزوما خرید و فروشش معنای خاصی نداره ،راحت تر میتونیم با کلیت روند بازار کنار بیایم
اینم که دولت میگه حقوقی باید حمایت کنه ،چون مبنای درست اقتصادی نداره مزخرفه و انجام نمیشه هیچوقت ،چون موقعی که اون صندوق یا شرکت یا هر چی ،میخاد به سهامدارانش صورت سود و زیان ارائه بده ،دولت نمیاد بگه من بهش گفتم کار اشتباه بکن

راه حمایت واقعی ،فقط اوراق اختیار معامله ،سهام خزانه و شاید همین صندوق توسعه ملی باشه ،بقیه فقط حرفه
باهاتون موافقم. اگه دقت کنید اشاره منم به نقش مثبت حقوقی بود

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داخل قسمت سپرده گذاری درسته ولی داخل پرتفوی لحظه ای مشکل داره و مقدار قبل از تقسیم شدنش هست اون قسمت ارزش پایانی سپرده گذاری هم نماد هایی که بسته هستن مثل صبا و شستا رو حساب نمیکنه اونجا هم وضع اینه :eek: :eek: :eek: و آخرش مجبور شدم با همون ثبت دستی مقداری که کم شده بود را با قیمت 1 ریال اضافه کنم تا تعداد و سودو زیانش درست بشه، امروز زفکا از ضرر رفتم داخل سود، اگر بازار یه روز دیگه مثبت بخوره پرتفوی لحظه ایم هم مثبت میشه البته هنوز هم نمادهایی دارم که بالای 30 درصد در ضرر هستن، امروز هم میخواستم پترول بگیرم که با سرخطی زدن هم بهم چیزی نرسید دنبال روشی برای سرخطی هستم o_O،یک سوال در مورد گاوداری:p میگم زفکا اگر صف خرید سنگین بشه مدتی حجم مبنا سخت پر نمیکنه؟ فروشنده همیشه داره(حقوقی عرضه میکنه) ؟
منم پورتفوی لحظه ایم همینه . هم آگاس ایراد داره هم سهمای دیگم واس خودشون هرچی میخوان نشون میدن

در مورد زفکا ، شرکت های متوسط این مدلی به همین علت یه مدت زیادی منفی زیاد میخورن چون بازیگرها باید سهام جمع بکنن که بعدا بتونن تو مثبت ها مبنا بر پکنن
مبنا همیشه تا حقوقی پر میشه چون یسریا نمیدونن چی خریدن و الان تو ضرر هستن منتظرن سر به سر بشن بفروشن
یسریا پول لازم میشن میفروشن
یسریا به خاطر افزایش سرمایش خریدن چند روز دیگه میفروشن
ولی وقتی سهم تو چشم بیوفته از اون ور هم متقاضیان بنیادی یا تکنیکالیش جذب میشن . مثلا وقتی کف کانال میخوره سیگنال میشه همینطور از نظر سطوح فیبو

از طرف دیگه سهم یه کله مثبت نمیخوره یکم دیگه منفی میخوره توی اون منفی ها بازیگر قبلش میفروشه دوباره مثل سنجاب لپاشو پر میکنه که واس صعود بیشتر سهم داشته باشه سودشم میبره و مبنا هم پر میکنه
سهمی که یه کله بالا میره یا باید خیلی شرکت بزرگی باشه که سهامدارای عمدشون یه کله عرضه بکنن که اونجا باید مشخص بشه عرضه میکنن که خارج بشن یا عرضه میکنن مبنا پر بشه !

بعد دیگه در مورد سهم های کوچیک و متوسط این مدلی اینه که وسط روند های صعودی یهو فشار فروش رو بالا میبرن که بقیه سهامدارای خرد تردید بکنن و از حالت چسبیدن محکم به سهمشون خارج بشن یا یکم دست سبکن بکنن یا بفروشش ، یسریا هم بر اساس عرضه و تقاضا و قدرت خرید واقعی فشار خرید اضافه میکنن که دوباره سهم بالا بره یا اینکه بازیگر میاد بعد از فشار فروش ، یکم جمع میکنه و تو مثبت قدرت خرید رو بالا میبره
اگه دقت بکنی زفکا توی مثبت ها یه دفعه هم یه شوک وارد میشه یکم پایین میاد ، سرمایه ترسو خارج میشه ، سرمایه تازه نفس یا بازیگر وارد میشه و هم حجم مثبت میخوره هم بازیگرا پر میشن که تو مثبت مبنا رو پر بکنن
اون آخرا هم نزدیک سقف کانال میشه دوباره میفروشن که اونجا ماهم میفروشیم که دوباره هم حجم پر میشه و مثبت میخوره هم فشار فروش اونجا ها بیشتر میشه و روند نزولی میشه با هدف خط وسط کانال یا انتهای کانال . دوباره از وسط کانال شروع به خرید میکنیم تا انتهای کانال ، باز اونجا روند صعودی میشه

بر اساس همین فلسفه هستش که سهم نوسان میکنه و کانال تشکیل میده
اگه توی این سهم مثلا 5 الی 10 درصدش دست ما بود ، این کار رو باید انجام میدادیم ، اونم حساب شده . همینطوری هم نیست که بفروشن یا بخرن ! باید با حساب کتاب عمل کرد و از طرفی برای اینکه اشتباه نشه روش های پیچیده ای دارن ...
اونایی هم که کمتر دارن با همون کانال و بدون اینکه بخوان شرایط رو سخت بکنن ، روی سهم معامله میکنن و تو بدترین حالتش از برایند این معاملات سود نمیکنن ، تو بهترین حالتش سود هم میبرن

بدی حجم همینه که بازیگرای اصلی واقعا اذیت میشن . یه جاهایی هم اگه بازیگر بی تفاوت باشه سهم رو به کما میبره و نقد شوندگی سهم پایین میاد !
غمهرا ، غگلپا رو ببینی متوجه میشی . عملا معامله ای انجام نمیشه . بعضی روزا کل معاملاتش 600 یا 700 هزار تومنه ! اینجا بهتره بازیگرای سهم بیان هم با سهم بازی بکنن که نقد شوندگی سهم معقول تر باشه هم پایانی رو هدایت بکنن و هم خودشون اون وسط یه سودی ببرن . که متاسفانه نمیکنن ! این مدل سهما رو هم یادت باشه فقط با دید بالای 1 سال وارد بشی به هیچ وجه پولی رو با قصد میان مدت یا کوتاه مدت توی این سهم ها وارد نکنی . غمهرا تا چند ماه دیگه همینه . مثلا غمهرا همیشه قبل از اینکه ارزش شرکت بالا بره بعد قیمت سهم ، اول قیمت سهم رو بالا میبره بعد سهم اصلاح میکنه و در نهایت با قفل کردن سهم این مدلی قیمت حفظ میشه ....

در مورد زفکا و سهم های این مدلی بگم که وقتی سهمی صف خرید سنگینه ، بازیگر باید منطقی عرضه بکنه که هم صف پایدار باشه برای روزهای بعد تا قیمت به اون چیزی که میخواد برسه . ولی سهمی که اصولا زیاد منفی میخوره و زمان زیادی رو هم درگیر میکنه معمولا مبناش راحت تر پر میشه . شما اینو در نظر بگیر یسریا یک ساله با این سهم بودن ، بالا رفته ، پایین اومده ، الان همون قیمته ! اینا اگه ندونن چی خریدن ، احتمال خیلی زیاد میفروشن و خود به خود سهمشون به کسایی منتقل میشه که میدونن چی خریدن !
فلسفه فیبو هم زمانی که توی اصلاح به سطوح پایین تر میرسه و میگن هرچی پایینتر بره قدرت رشد شارپی سهم کمتره هم همینه ، چون بعضیا که نمیدونن چی دارن از سهم نا امید میشن و شروع به فروش میکنن واسه همین سهم تا یه مدتی اون پایین ها بازی میکنه تا اونایی که مدت زمان زیادی رو از دست دادن و از سهم خیری ندیدن ، خارج بشن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا سهم هایی رو که خودم در جریانشون هستم رو اطلاع میدم

وضعیت وصنعت ، وبوعلی ، وآوا رو بررسی بکنید . وبوعلی امروز ظهر صورت 6 ماهه گذاشت حتما نگاه کنید !
سپ رو بررسی بکنید و زیر نظر داشته باشید و تحلیل های قبلی من رو هم ببینید
رانفور تو محدوده سبز تحلیل قبلی بنده هستش ، بررسی بکنید . بر اساس نظر شخصیم اگه اینجا برنگرده پتانسیل 30% افت رو داره . اگه اینجا برگشت نکنه ، مرحله اول تا حوالی 15% افت هستش که شاید برگرده اگه هم برنگرده همون 30% معتبره . تحلیل و نمودار هاشم توی سابقه بنده هستش بر اون اساس میگم
تحلیل پرداخت رو هم داشتم ، اونم زیر نظر داشته باشید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
همین الان که برخی از دلالان دلار و متاسفانه فعالان بورس از گرانی دلار خوشحالن و بشکن زنان منتظر دلار ۳۰ هزار تومنی هستند تا به خیال خودشون سود کنن،خانواده ای که مریض خاص دارن ،قیمت داروهاش لحظه به لحظه داره گرون تر میشه ،نه میتونن بخرن ،نه میتونن بی خیال باشن که عزیزشون زجر بکشه ،مردی که باید مهریه بده هر ماه، مبهوت مونده که چکار کنه و...

من نمیگم بنگاه خیریه باز کنیم و قبول هم دارم که مسئولین معنای جدیدی از بی کفایتی ارائه دادن ،اما واقعا این وضعیت خوشحالی نداره ،این سود نیست ،این آب گوارا نیست ،این گندابه که همه رو داره میبلعه ،شاید نتونیم کاری بکنیم ،اما میتونیم خوشحال نباشیم ،حتی اون ته دل یه شادی ریز هم نشانه خوبی برای انسانیت ما نیست

پ ن : از صبح به وفور اظهار نظراتی در مورد قیمت دلار در صرافی ملی دیدم که پشتش یه سرخوشی شیطنت آمیزی وجود داره که آره با این وضعیت رشد بورس تضمین شده است و... ،والله قسم که این فرمول رشد نیست ،این فرمول پستی و له کردن بدبخت تر هاست

امیدوارم اوضاع برای همه بهتر بشه ،حس سنگینی توی دلم دارم که چاره ای هم براش پیدا نمیکنم :(
تو نیکی کن و در دجله انداز و ......
دوستان بورسی هستند که کارهای خیر انجام میدن میتوانید به صورت ماهیانه بخشی از درامدتون از بورس به این خیریه ها اختصاص بدهید
مثل اقای رضائی ، زارع ، صفایی و . . . دوستان دیگه
فکر کنم اقای صفایی عضو خیریه خشت های مهربانی باشن که مسکن میسازن

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من شنیدم کسانی که کد بورسی ‌دارن نمیتونن از طریق دیگه ای بجز کارگزاری بخرن و باطل میشه ،البته مطمئن نیستم ،اما بررسی کنید متضرر نشید یه موقع
طوری نمیشه
وقتی با آپ خریداری می‌کنی بطور اتوماتیک یه کارگذاری بانکی رو بعنوان کارگذار خرید برات تعیین می‌کنه مثلا مال من شده کارگذاری بانک کشاورزی مال مادرم شد کارگذاری بانک کار آفرین.
حالا این هروقت تخصیص داده شد میتونی تو هرکار گذاری دیگه ای که هستی مثل مفید یا آگاه تغییر کارگذار ناظر بزنی و ببریش اونجا.
اولش اومدم از حساب مفیدم بخرم که هنگ بود ارسال نمیشد.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
تو نیکی کن و در دجله انداز و ......
دوستان بورسی هستند که کارهای خیر انجام میدن میتوانید به صورت ماهیانه بخشی از درامدتون از بورس به این خیریه ها اختصاص بدهید
مثل اقای رضائی ، زارع ، صفایی و . . . دوستان دیگه
فکر کنم اقای صفایی عضو خیریه خشت های مهربانی باشن که مسکن میسازن

متاسفانه هیچکدام از این حضرات که ذکر کردید من نمیشناسم ،ضمن اینکه از نظر وسعت هم شاید در اون سطح که کمک منظم بکنم نباشم ،اما به نظرم نفس این کار فکر خیلی خوبیه و حتما همه باید در حد خودمون به مستضعف تر ها کمک کنیم ،از قبل هم البته اقداماتی با چند تا از دوستان انجام میدادیم

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان نظرتون در مورد سهم شلرد چیه ؟ پتروشیمی تازه افتتاح شده ،امروز با مثبت 10 باز شد

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این یک سود رویاییه که با هیچ کار دیگه ای قابل مقایسه نیست ،اصلا فکر کردن بهش آدمو هیجان زده میکنه :cool:
یه مورد دیگه هست که هیجانش بیشتره ! دقیقه 85 شرط ببندی که تیم گل بزنه با ضریب 8-9-10 و حتی بالاتر و خرشانس باشی گل بیاد !! :D ;)
10 برابر سود در چند دقیقه!!

البته اگه گل نیاد به گاج رستم میری:D:D:D:D

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه مورد دیگه هست که هیجانش بیشتره ! دقیقه 85 شرط ببندی که تیم گل بزنه با ضریب 8-9-10 و حتی بالاتر و خرشانس باشی گل بیاد !! :D ;)
10 برابر سود در چند دقیقه!!

البته اگه گل نیاد به گاج رستم میری:D:D:D:D

تا الان شرط بندی نکردم و اطلاعی ندارم :D

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این رو حتما بخونید تا عمق فاجعه رو بفهمید
در بهترین حالت سود بورس به 50%میرسه اون هم برای بازه 18 ماه اینده
هیچ وقت این تحلیل ها رو ملاک قرار نده

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
هیچ وقت این تحلیل ها رو ملاک قرار نده
اینا یک صفحه اینستاگرامی یا کانال شاخص 8 میلیون نیستن،
تحلیل همین حقوقی‌هایی هست که از حمایتشون دم میزنن مردم، صندوق‌ها، هلدینگ‌های سرمایه گذاری و کارگزاری‌هان

اینکه 18 تا شرکت سهامشون به سادگی خرید و فروش بشه و شاخص با رشد اینا بالا بره که نمیشه بازار سرمایه

دولت کاری که با بازار سرمایه میخواست انجام بده و انجام داد
مشکل مالی هم ندارن و مثل ... دروغ میگن، همین پتروشیمی ستاره خلیج فارس روزانه 450 هزار بشکه گاز رو با 95% قیمت بازار جهانی داره از وزارت نفت میخره و تبدیل به فراورده میکنه
دور زدن های تحریمشون هم که بماند

دلار هم وقتش هست که بیارن پایین باز یک عده نقره داغ بشن
دیگه هرچی اتفاق خاصی باشه میره برای بعد از آبان ماه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با سلام..
دوستان عزیز لطفا از این به بعد هیچگونه مطلبی بجز موضوع تایپیک،اینجا قرار داده نشه.
بیان مطالب سیاسی و اجتماعی و شوخی و طنز و حاشیه ای و... در این تایپیک کاملا ممنوع می باشد.
از این به بعد در صورتی که کاربری رعایت نکنه قطعا باهاش برخورد میشه و بدون تذکر دادن از فعالیت محروم میشه.
فقط و فقط در مورد موضوع تایپیک مطلب نوشته بشه.

به هیچ وجه هم در این تایپیک سیگنال دهی نداریم.اگر دوستی در مورد سهمی نظری میده فقط نظر شخصی خودش هست و قابل استناد نمی باشد.
با تشکر از همه دوستان

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
من تا حالا عرضه اولیه نخریدم راهنماییم میکنید چجوری باید بخرم توی چندتا کارگزاری هم کد بورسی دارم

دوستان اگر کسی تابحال با کارگزاری فارابی کار کرده لطفا این دوستمون رو راهنمایی کنه .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان اگر کسی تابحال با کارگزاری فارابی کار کرده لطفا این دوستمون رو راهنمایی کنه .
بازم تشکر
و یه سوال دیگه داشتم در مورد ایزی تریدر مفید چرا من با کامپیوتر واردش میشم فقط صفحه سیاه میاد؟

Last edited:

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بازم تشکر
و یه سوال دیگه داشتم در مورد ایزی تریدر مفید چرا من با کامپیوتر واردش میشم فقط صفحه سیاه میاد؟
من فارابی کار کردم. برای عرضه اولیه ها یک روز قبلش وقتی وارد اکانتم می شدم وسط صفحه بالاش خودش اسم عرضه اولیه فردا رو می نوشت. روش که کلیک می کردی قیمت و تعداد و اینا می اومد و سفارشت رو ثبت می کردی. بعد از اون دیگه خیالت راحت بود که فرداش برات سفارش رو می خره. البته مثل همه کارگزاری ها همون چهارشنبه خریدت وارد پورتفوت نمی شد و شنبه همه چی منظم تو پورتفوت دیده می شد.
من خودم از فارابی موردی ندیدم که سفارش عرضه اولیه رو روز قبل زده باشم و برام خرید نزنه. اما برای دوستانم چند بار این اتفاق افتاده بود و اونا هی آه و ناله می کردن از این کارشون. منتها فکر می کنم اونا روز قبلش خرید رو وارد نمی کردن یا شاید هم توحسابشون پول به اندازه کافی نبوده. چون برای من اصلا موردی پیش نیومد که سفارش رو وارد کرده باشم و برام خریدی نزنه.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
بازم تشکر
برای خرید عرضه اولیه؛
1- منوی درخواست‌ها -> 2- عرضه اولیه -> 3- انتخاب نماد برای بوک لت کردن

یکشنبه هم یک عرضه اولیه عرضه میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بازم تشکر
هر چند وقت اینجوری میشه
باز و بسته کن مرورگر یا از یک مرورگر دیگه استفاده کنید

بالا