• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
با اینکه خوشم نمیاد اما دارم به این نتیجه میرسم 70 درصد نقد کنم بزنم تو کار نوسانگیری تا اوضاع بهتر بشه
به نظرم اینوری حداقل از این به بعد جلوی ضرر روزانه گرفته میشه

نظرتون چیه دوستان ؟
اصلش اینه که نوسان بگیری
ولی خوب اخه از کدوم سهم نوسان گرفت، هر هفته سهم‌های نوسانی رو عوض میکنن
یکبار میبینی تو موندی و حوضت

حفاری افزایش سرمایه 100% داشت، سهم مرده، یکروز 3 میلیارد صف فروشش رو یک حقیقی خرید، گفتم وقتش بپرم روش و یه اندک سودی هم بده خوبه...
از اون روز 50% ضرر زده بی‌وجود :)) به قیمت عرضه اولیه اش داره میرسه دیگه، هر روز هم یه کد حقیقی میاد حجم مبانش رو پر میکنه که صاف بره ته دره

من که بیسوادم ولی با این اوضاع کلا جمع کنی بزنی تو کار سیب زمینی پیاز فروشی بیشتر از بورس گیرت میاد! :D

بستگی به خودت داره , بعضی اوقات رکب میزنن مثل ثبهساز , وقتی به 80% سود رسید , دو روز -5 شد و ملت هجوم بردن برای فروش , بعد دوباره مثبت شد
حقیقتش اینه که کالا افزایش قیمتش به دلار و کاهشش به سرعت لاکپشت
کسی که میخواد کوتاه مدت سرمایه گذاری کنه، روی کالا اینکار رو انجام بده بیشتر از هر بازار مالی دیگه ای برده

فکر کنم باید بریم یه تاریخ بینی از بازارهای مالی ونزوئلا و زیمباو کنیم تا دستمون بیاد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با اینکه خوشم نمیاد اما دارم به این نتیجه میرسم 70 درصد نقد کنم بزنم تو کار نوسانگیری تا اوضاع بهتر بشه
به نظرم اینوری حداقل از این به بعد جلوی ضرر روزانه گرفته میشه

نظرتون چیه دوستان ؟
کار درستی نیست تو این شرایط

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اصلش اینه که نوسان بگیری
ولی خوب اخه از کدوم سهم نوسان گرفت، هر هفته سهم‌های نوسانی رو عوض میکنن
یکبار میبینی تو موندی و حوضت

حفاری افزایش سرمایه 100% داشت، سهم مرده، یکروز 3 میلیارد صف فروشش رو یک حقیقی خرید، گفتم وقتش بپرم روش و یه اندک سودی هم بده خوبه...
از اون روز 50% ضرر زده بی‌وجود :)) به قیمت عرضه اولیه اش داره میرسه دیگه، هر روز هم یه کد حقیقی میاد حجم مبانش رو پر میکنه که صاف بره ته دره

حقیقتش اینه که کالا افزایش قیمتش به دلار و کاهشش به سرعت لاکپشت
کسی که میخواد کوتاه مدت سرمایه گذاری کنه، روی کالا اینکار رو انجام بده بیشتر از هر بازار مالی دیگه ای برده

فکر کنم باید بریم یه تاریخ بینی از بازارهای مالی ونزوئلا و زیمباو کنیم تا دستمون بیاد
کار درستی نیست تو این شرایط
خب الآن فرض رو بر این بگیریم تا زمان ریاست جمهوری us-a که حدود چهل روز مونده بازار همینطور باشه و شاخص رو نذارن بره بالا
نمیشه هر روز ضرر کرد یعنی من نمیتونم همین امروز 10 تومن ضرر اضافه شد
تنها نمادم هم امروز سربه سر شد که از فردا اگر بازار منفی بشه اونم میره تو ضرر
تازه دوتا نمادم که اونا هم تو ضرر هستن بسته ان وگرنه اوضاع وخیم تر میشد
این سهمی که سربه سر بشم رو اگر فردا نقد کنم حتی اگر نوسان هم نگیرم میزارم باسه میانگین کم کردن بقیه تا جلوی ضررای بیشتر رو بگیرم
واقعا موندم چکار کنم الآن بیشتر از یکماهه خرید و فروش آنچنانی نکردم رو نمادهای اصلیم و فقط دارم ضرر رو تماشا میکنم

دوستان یه چیزی هم بگم با اینکه تجربه کمی دارم تو بورس اما بهترین چیزی که تو این مدت یاد گرفتم این بود که تو بورس اصلا نباید طمع کنی
بنده اگر طمع نمیکردم هم 400 تومن سود کرده بودم و هم 200 میلیون از اصل سرمایم کم نمیشد
یعنی اگر حد سود خودم رو رعایت میکردم الآن به این مشکل نمیخورم و این بهترین تجربه ای بود که نصیبم شد اما به قیمت چند صد میلیون ضرر!
پس حد سود و ضرر رو بهتره که رعایت کنید و به قول یکی از دوستان با سهم نباید ازدواج کرد و بهش تعصب داشت

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
ثبت سفارش وسپهر مگه از ساعت 13 امروز نبود ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب دوستان اول در مورد امین یه تحلیل شخصی بزارم
نظر شخصیه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بنده هستش

اول تصویر :
امین.png
بعد توضیح :
دوستان اوتا خط روند سفید داریم که دوبار به سقف و دوبار به کف برخورد کرده
قبلا گفته بودم شکسته شدن خط روند دلیل بر شکست تحلیل نیست و به دلیل اتفاقات یا عرضه و تقاضا سهم ممکنه روند رو بشکونه بعضی وقتا هم بازیگر برای جمع کردن سهم و فعال کردن اردر فروش سهامدارا این کار رو میکنه ...
پایانی امروز دقیقا کف خط روند سفید پایینی هستش که اولین فلش سبز رو اونجا رسم کردم و دقیقا با تکنیکال میخونه !
298.gif

امروز هم حجم صف فروش رو نه کاری میکرد که جمع بشه نه اجازه اضافه دادن میداد ! بعضی وقتا اردرهای خرید رو جوری میزارن که جلب توجه نکنه و مثل صبا امروز نشه که مثبت شد !!! آروومم و تو سایه سهم هارو جمع میکنن . تامین سرمایه امین هم که خدای سایه و یواشکی کار کردنه ....
hugly.gif
ugly_paranoid.gif

خوب شاید فردا از منفی 5 تا مثبت 5 بره که من میفروشم و یه 10% یا 9% شیرین میگیرم . بعد ممکنه روز بعد خط روند بالایی رو به سمت بالا بشکونه و اگه نتونه شاید یک یا دو روز منفی بشه و بعد با قدرت بیشتر به سمت خطر روند بالاییش حرکت بکنه و بتونه به سمت بالا بشکونه . الگو مشخصه ، هدف های صعودی رو میشه به راحتی رسم کرد !

از قیمت عرضه اولیه تا قیمت امروز کلا 36% رشد داشته و رشد نجومی نبوده که از اون انتظار ادامه روند صعودی رو حالا چه پر قدرت چه کم قدرت نداشته باشم ...
20% هم اصلاح داشته که خوبه . روی محدوده 382 فیبو هستش و درصورت برگشت هم احتمالا قدرت خوبی داشته باشه
در کل برای داشتن یه سود 9 الی 10 درصدی منهای یکی دو درصد کارمزد و این چیزاش ، معقول میاد . البته پتانسیل بیشتر از اینارو احتمالا داشته باشه
شاید بیشتر هم بده ولی 6 یا 7 درصد خالص برای مدت زمان کوتاه ، واسه یه معامله با توجه به سود بانکی 18% خوبه :p

نظر شخصیه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و صرفا نظر شخصی بنده هستش

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
چرا از 13 تا 17 - من 13:10 سفارش زدم و ثبت هم شد
من 2 تا کد بورسی مفید خرید زده یکی رو نزده خودمم نمیتونم ثبت کنم
برای من نماد بسته هست موقع ثبت میزنه وضعیت گروه اجازه .....

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من 2 تا کد بورسی مفید خرید زده یکی رو نزده خودمم نمیتونم ثبت کنم
برای من نماد بسته هست موقع ثبت میزنه وضعیت گروه اجازه .....
منم مفیدم برای 4 تا کد خودم دستی ثبت کردم مشکلی نبود ، نمیدونم چرا برای شما اینجوریه

• Like
Reactions: D^D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
منم مفیدم برای 4 تا کد خودم دستی ثبت کردم مشکلی نبود ، نمیدونم چرا برای شما اینجوریه
عجیبه ها تو ره اورد هم همه میتونن دستی ثبت کنن اما برا من نماد کلا بسته شده و خطا میده !

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
عجیبه ها تو ره اورد هم همه میتونن دستی ثبت کنن اما برا من نماد کلا بسته شده و خطا میده !
من دستی الان زدم اکی شد. چیزی که فهمیدم مفید اگه به اندازه تمام سهم ارایه شده پول تو حسابت باشه خودش میخره ولی اگه یه مقدار پولت کم باشه درخواست نمیده و باید دستی بخری

• Like

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وضعیت وسپهر تو مفید
Untitled.jpg

وضعیت وسپهر تو تدبیرگران فردا
Untitled.jpg

• Like

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من خودم چند روز آریا سرخطی میزدم گیرم نمیومد.امروز یک لحظه منفی شد سریع خرید زدم بعدم که مثبت ۵ شد و صف خرید.به نظر منم امروز بازار خیلی بد نبود.احتمالم میدم پالایشیها فردا مثبت بشن

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
آریا امروز هم خوب بود با دید بلند مدت . نظر شخصیمه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ! قدرت خریدارها هم به شدت بالا بود
ugly_reversed.gif

مشاهده پیوست 1198642

دوستان نظرتون درمورد اردر های 1000 تایی و 1500 تایی توی قسمت خرید چی هست؟ حتی اون اردر 100 هزارتایی قسمت فروش
چه معنی دارن؟
این سهم سه ماهی رنج زد و یه جورایی خشک خشک شده بود دیگه.
اردرهای کم حجم و اگه مقدارشون یک اندازه و مشکوک و رند باشه برای جهت دادن به سهم استفاده میشه . تا اونجایی که میدونم ...
امیدوارم همین لحظه تمام نمادام متوقف ممنوع بشن:mad:
واقعا این بازار چرا به شکل 0 یا 1 هست؟

الان دقیقا چه اتفاق مهمی افتاده که 400 نماد صف فروش شدن دوباره!
دیروز گفتم ، فردا و پس فردا بازار منفیه !
ugly_paranoid.gif

سهم با ارزشتون رو اگه با دید بلند مدت خریده بودید نفروشید ایناها :
183812312-031293.JPG

بیشتر فکر میکنم اینا یکسری عدد هستن که به راحتی بالا - پایین ش میکنن و هربار یک دلیل توجیه ای بهش میدن
روند بلند مدتی سهام ، کاملا منطبق بر ارزش واقعی شرکت هستش یعنی همون تحلیل بنیادی
روند کوتاه مدت هم منطبق بر احساسات سرمایه گذارها و همینطور سیکل همیشگی اخبار خوب و بد ، اطلاعیه های خوب و بد و ... که پایه و اساس تحلیل تکنیکال هستش . در کنار تحلیل تکنیکال باید اخبار و حواشی بازار و سهم ها هم دنبال کردن که اثرات کوتاه مدتی رو باهاش ارتباط بهتری برقرار بکنی

اصلا خطوط حمایتی و مقاومتی از کجا میاد ؟ اونا فقط یه خط هستن ! یه خط از همه معتبر تره که بر اساس رشد ارزش واقعی شرکت و منطبق بر تحلیل بنیادیه ولی بقیه خط ها صرفا حس و حال و خواست عموم مردمه !
مثلا همون امین ! چرا خریدم ؟ چون یه الگو رو در حال تکمیل کردنشه ! خوب الگو وحی شده ؟ نه ! چون بقیه هم میدونن الگو چیه و منم میدونم که اونا میدونن ، پس به وقتش بقیه هم شناسایی میکنن !
یا چرا قهکمت رو اضافه کردم ؟ کف کانالش بود ، بقیه هم شناسایی میکنن و حجم بالا میره و تمام ! دلایل دیگه هم داشت من صرفا یکیشو گفتم

این تحلیل تکنیکال بر اساس حس و حال ماست
فیبو از کجا میاد ؟
1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-610-987-...
هر کدوم رو هم به هم تقسیم بکن = 1.618181818 ، این عدد جلوتر به ۱٫۶۱۸۰۳۳۹۸۸۷۴۹۸۹۵ میل میکنه یعنی 1.618
به این " فی " میگیم . عدد قشنگه ! چرا قشنگه ؟ چون این نیست تو ساخت جهان استفاده شده و چون با ذاتمون پیوند خورده بهش حس خوبی داریم و ناخوداگاه از اون خوشمون میاد

بالا پایین شدن های بازار هم همیشه بر اساس حس و حال هستش یه جاهایی حوادث و اخبار و اتفاقات به اون چیره میشه و روند رو تغییر میده بعضی وقت ها هم حوادث و اتفاقات بر اساس نمودارها به وجود میان !
1676.gif

مثلا دلایل واسه منفی شدن امروز اینا بود :
1 - بعضیا به سر به سری رسیدن روی یک سری سهم ها و میفروشن
2 - بعضیا به خاطر ماشه خارج میشن
3 - بعضیا به خاطر پالایش و وسپهر میفروشن
4 - بعضیا هم خود به خود ذهنشون به سود کم قانع شده و بعد از سود میفروشن

این حس و حال جمعی بازاره و قطعا اگه کسی به این چیزا هم اعتقاد نداشته باشه ولی بخواد کوتاه مدتی معامله بکنه یا نقطه ورود شناسایی بکنه ، خود به خود این اتفاق میوفته

از طرف دیگه توی سهم های متوسط و کوچیک بازار ، بازیگرها سهم ها رو به مسیر اصلیشون هدایت میکنن و این هدایت روی شاخص هم اثرات خودش رو میزاره
دوستان تا حالا کسی از صندوق های شاخصی رو خریده؟ نظرتون راجع به خرید این صندوق ها چیه؟
فیروزه رو دارم . یه بخش کوچیکی از سرمایم رو بهش اختصاص دادم . یه معجون از شرکت های بزرگه که به وقتش تغییر میکنن ، هزینه های مدیریتی صندوق هم پایینه
سهام مگه نباید در حد تورم پیش بره مثلا سهمی مثل وپارس سال 84 قیمتش 220 تومن بوده الان 560 تومنه دلیلش چیه که هیچ رشدی نداشته؟
نمودار تعدیل شده رو بیارید که توش افزایش سرمایه ها و سود های نقدی پرداختی رو هم اعمال کرده باشن . نمودارش اینه :
اون 4 تا خط رو انداختم که ببینی به چه خطوطی واکنش داده از شهریور 1386 تا شهریور 1399 بعد از 13 سال رشد میانگین سالیانه 51% داشته که 20% بیشتر از تورمه قیمت دلار سال 86 رو 750 تومن بگیر . امسال رو هم 26 تومن یعنی دلار میانگین سالی 31% رشد داشته
حالا اگه بگیم تا 1900 پایین بیاد چی میشه ؟ میانگین سالی 41% رشد داشته بازم از 31% بیشته !
حالا فرض کن تا 700 بیاد چی میشه ؟ میانگین 31% رشد داشته تااااااازه بعد از ریزش و نابودی سهم ، با دلار برابری میکنه :D
برای اینکه از 6000 تا 700 ریال ریزش بکنه باید 88% ریزش بکنه ! یعنی 100 میلیون تومنت 12 میلیون تومن بشه ....;)

این نوسانات روزانه جزء کوچیکی از یه نمودار بزرگه

وپارس.png

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
حالا در مورد احتمال وقوع جنگ گفتم ! اثراتش رو الان میگم - نظر شخصیه :

زمانی که جنگ در مقیاس وسیع ولی هدفمند اتفاق بیوفته ، همچین انتظاراتی رو میشه داشت :
1 - بالا رفتن قیمت نفت و به دنبال اون محصولات پتروشیمی ( صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی میتونن رشد داشته باشن به شرطی که موقعیت خوبی داشته باشه و جلو دست دشمن نباشه ! )
2 - بالارفتن صنایع فولادی و معدنی ! از ساخت و سازهای نظامی بگیر تا بدنه تجهیزات نظامی
3 - بالارفتن هزینه انرژی
4 - بالا رفتن قیمت مواد غذایی
5 - رشد قیمت دلار و کلا تورم بیشتر . همین به تنهایی روی کل اقتصاد اثر میزاره
6 - حمل و نقل ریلی رشد مثبت داشته باشه ولی حمل و نقل دریایی منفی باشه به خاطر کاهش امنیت و همینطور افزایش بیمه ها کاهش پیدا بکنه

حالا چرا جنگ تورم زاست ؟
یه جفت فشنگ AK بالای 50 تومن قیمت داره یعنی یه خشاب 30 تایی 750 هزار تومن !
یدونه کالیبر 9 حدودا 80 تومن قیمتشه ! یعنی یه خشاب 13 تایی حدودا 1 میلیون تومن !
حالا شما اینو بگیر برو تا بقیه اقلام مصرفی جنگی مثل مهمات توپ ها ، خمپاره و راکت و موشک !
یه تانک 10 تنی همینکه روشن بشه مثل ما که آبه هویج رو با نی سر میکشیم ، اون بنزین رو سر میکشه

هزینه جنگ متاسفانه به شدت بالاست و تورم وحشتناکی تولید میکنه

کنار تحلیل های بازار باید اتفاقات احتمالی رو هم زیر نظر داشته باشید نه اینکه اقدام بکنید ، بلکه گوشه ذهنتون همچین تحلیلایی رو هم داشته باشید بد نیست که تو شرایط بحرانی بتونید تصمیم درست بگیرید :rolleyes:
در کتاب جادوگران بازار نوین در مورد یک تریدری می خونیم که برای یه شرکت سرمایه گذاری بزرگ کار می کرد. یکی از شیرین ترین خاطراتش به ما مربوط می شد. می گفت حدود پنج شش سالی بود که وارد کار ترید شده بودم و تو شرکتی که کار می کردم یه بخش رو بهم داده بودن. سال ۱۹۷۸ شاه از ایران رفت و انقلاب شد. من دقیقا اون موقع پیشنهاد دادم که از کل پرتفویی که دست من بود ۷۰درصد سهام های نفتی خرید بشه و ۳۰ درصد باقیمانده هم سهام های مربوط به بخش های نظامی خرید زدیم. نتیجه این شده بود که طی یک تا دو سال آنچنان سود سرشاری از این بخش به دست شرکت رسید که باعث شد برای خودم اسم و رسمی پیدا کنم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اتفاقا چند تومن تو حسابم بود امروز تو منفی ۵ باز آریا اضاف کردم
آریا امروز هم خوب بود با دید بلند مدت . نظر شخصیمه و توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ! قدرت خریدارها هم به شدت بالا بود
ugly_reversed.gif

اردرهای کم حجم و اگه مقدارشون یک اندازه و مشکوک و رند باشه برای جهت دادن به سهم استفاده میشه . تا اونجایی که میدونم ...

دیروز گفتم ، فردا و پس فردا بازار منفیه !
ugly_paranoid.gif

سهم با ارزشتون رو اگه با دید بلند مدت خریده بودید نفروشید ایناها :

روند بلند مدتی سهام ، کاملا منطبق بر ارزش واقعی شرکت هستش یعنی همون تحلیل بنیادی
روند کوتاه مدت هم منطبق بر احساسات سرمایه گذارها و همینطور سیکل همیشگی اخبار خوب و بد ، اطلاعیه های خوب و بد و ... که پایه و اساس تحلیل تکنیکال هستش . در کنار تحلیل تکنیکال باید اخبار و حواشی بازار و سهم ها هم دنبال کردن که اثرات کوتاه مدتی رو باهاش ارتباط بهتری برقرار بکنی

اصلا خطوط حمایتی و مقاومتی از کجا میاد ؟ اونا فقط یه خط هستن ! یه خط از همه معتبر تره که بر اساس رشد ارزش واقعی شرکت و منطبق بر تحلیل بنیادیه ولی بقیه خط ها صرفا حس و حال و خواست عموم مردمه !
مثلا همون امین ! چرا خریدم ؟ چون یه الگو رو در حال تکمیل کردنشه ! خوب الگو وحی شده ؟ نه ! چون بقیه هم میدونن الگو چیه و منم میدونم که اونا میدونن ، پس به وقتش بقیه هم شناسایی میکنن !
یا چرا قهکمت رو اضافه کردم ؟ کف کانالش بود ، بقیه هم شناسایی میکنن و حجم بالا میره و تمام ! دلایل دیگه هم داشت من صرفا یکیشو گفتم

این تحلیل تکنیکال بر اساس حس و حال ماست
فیبو از کجا میاد ؟
1-1-2-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-610-987-...
هر کدوم رو هم به هم تقسیم بکن = 1.618181818 ، این عدد جلوتر به ۱٫۶۱۸۰۳۳۹۸۸۷۴۹۸۹۵ میل میکنه یعنی 1.618
به این " فی " میگیم . عدد قشنگه ! چرا قشنگه ؟ چون این نیست تو ساخت جهان استفاده شده و چون با ذاتمون پیوند خورده بهش حس خوبی داریم و ناخوداگاه از اون خوشمون میاد

بالا پایین شدن های بازار هم همیشه بر اساس حس و حال هستش یه جاهایی حوادث و اخبار و اتفاقات به اون چیره میشه و روند رو تغییر میده بعضی وقت ها هم حوادث و اتفاقات بر اساس نمودارها به وجود میان !
1676.gif

مثلا دلایل واسه منفی شدن امروز اینا بود :
1 - بعضیا به سر به سری رسیدن روی یک سری سهم ها و میفروشن
2 - بعضیا به خاطر ماشه خارج میشن
3 - بعضیا به خاطر پالایش و وسپهر میفروشن
4 - بعضیا هم خود به خود ذهنشون به سود کم قانع شده و بعد از سود میفروشن

این حس و حال جمعی بازاره و قطعا اگه کسی به این چیزا هم اعتقاد نداشته باشه ولی بخواد کوتاه مدتی معامله بکنه یا نقطه ورود شناسایی بکنه ، خود به خود این اتفاق میوفته

از طرف دیگه توی سهم های متوسط و کوچیک بازار ، بازیگرها سهم ها رو به مسیر اصلیشون هدایت میکنن و این هدایت روی شاخص هم اثرات خودش رو میزاره

فیروزه رو دارم . یه بخش کوچیکی از سرمایم رو بهش اختصاص دادم . یه معجون از شرکت های بزرگه که به وقتش تغییر میکنن ، هزینه های مدیریتی صندوق هم پایینه

نمودار تعدیل شده رو بیارید که توش افزایش سرمایه ها و سود های نقدی پرداختی رو هم اعمال کرده باشن . نمودارش اینه :
اون 4 تا خط رو انداختم که ببینی به چه خطوطی واکنش داده از شهریور 1386 تا شهریور 1399 بعد از 13 سال رشد میانگین سالیانه 51% داشته که 20% بیشتر از تورمه قیمت دلار سال 86 رو 750 تومن بگیر . امسال رو هم 26 تومن یعنی دلار میانگین سالی 31% رشد داشته
حالا اگه بگیم تا 1900 پایین بیاد چی میشه ؟ میانگین سالی 41% رشد داشته بازم از 31% بیشته !
حالا فرض کن تا 700 بیاد چی میشه ؟ میانگین 31% رشد داشته تااااااازه بعد از ریزش و نابودی سهم ، با دلار برابری میکنه :D
برای اینکه از 6000 تا 700 ریال ریزش بکنه باید 88% ریزش بکنه ! یعنی 100 میلیون تومنت 12 میلیون تومن بشه ....;)

این نوسانات روزانه جزء کوچیکی از یه نمودار بزرگه

مشاهده پیوست 1198727

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بر اساس آمار‌های موجود ۲ هزار و ۲۶۳کد معاملاتی برای سرمایه‌گذاران خارجی از ۴۳کشور صادرشده است. در نیمه نخست سال گذشته ۱۱۰ کد بورس برای اتباع خارجی صادر شده در حالی که از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۱۲ کد جدید برای اتباع خارجی صادر شده است

بورسی شدن اتباع خارجی

یکی از همکاران بنده از اتباع خارجی و چند سالی هست میشناسمش میگفت: برای گرفتن کد بورسی علاوه بر سخت گیری‌هایی اولیه صدور، چون فرایند صدور کد برای اتباع خارجی نیاز به نامه نگاری با سازمان بورس داره بیش از دو ماه زمان میبره ، به همین جهت میشه به این نتیجه رسید تعداد افرادی که از این فیلتر رد میشن خیلی کمتر از چیزی که همچین کاری ازشون ساخته باشه

واقعا جای تامل داره اگه بگیم چند میلیون حقیقی و حقوقی بومی دست به سینه نشستن و کاملا اخلاقی ترید میکنن و بازار به دست این چندتا کد اتباع خارجی میچرخه، الله اعلم:D
برخی حقوقی بزرگ که اخیرا تصمیماتی برای تقویت نقش آنها در حوزه متعادل سازی بازار اتخاذ شده با استفاده از روشهای سفته بازی بدنبال پایین اوردن ارزش شاخص هستند تا در روزهای آینده بتوانند سهام ارزان را مجددا خریداری کنند.
نقش اتباع خارجی در ریزش بورس
روند فروش سنگین سهام شرکت‌ها از اواخر مرداد با فروش چند ده هزار میلیارد تومانی سهام شروع شد که بررسی‌ها نشان از آن دارد که این صف عظیم فروش از سوی سهامداران خارجی بورس تهران و به طور هم‌زمان در یک ساعت انجام شده است.
در تاریخ مذکور، اتباع چند کشور خارجی که در بورس ایران سهام دارند، به طور هم‌زمان اقدام به فروش چند ده هزار میلیارد تومان سهام خود کردند و با ایجاد صف فروش طویل در سهم‌های شاخص‌ساز بازار، این گرا را به سایر فعالان بورس دادند تا آنها هم وارد صف فروش شوند و موج فروش را در بازار کلید بزنند. این سهامداران خارجی عمدتا از افغانستان و ترکیه و کشورهای عربی هستند.
امید است دستگاه قضای و نهادهای امنیتی مانند سازمان اطلاعات **** برای دفاع از حقوق عامه مردم با این عناصر فرصت طلب و مخل اقتصادی برخورد قاطعی بنمایند

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
جا داره یکبار دیگه این پیروزی بزرگ و تاریخی رو خدمت تمام ملت ایران تبریک عرض کنم از حسن هم ممنونیم که قشنگ سیگنال خروج میده علنی:)میخام یه سیگنال هدیه هم بهتون بدم که از این به بعد مبنای معاملاتی تون قرار بدین هر وقت قرار شد گشایش اقتصادی بشه؛قرار روز پیروزی باشه هر چی دارین بفروشید و یه جا مخفی بشین;)موفق و پر سود باشید:)

بالا