• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
۵۰ درصد پرتفو فروختم.
بقیشم کسی نمیخره :دی
البته هرمز هم جز اون ۵۰ درصد هست.یه نگاه بهش بندازید یه چیزایی دستگیرتون میشه.

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
وقتی تو کاری که انجام میدی ملت ریختن تو اون کار باید فرار کرد
همه گیر شدن بورس باعث این ریزش هاس
بشخصه ۷۰ درصد نقد شدم امروز دلیلم هم منفی باز شدن پالایشی ها بود
سعی میکنم بعد انتخابات آمریکا ورود پله ای داشته باشم
**الان ملت اکثریت دارن میرن سراغ ساخت و ساز مسکونی و خرید خودرو
آینده نزدیک این ۲ مورد سرمایه گذاری رو هم خواهید دید دوستان که چه بلایی سرشون میاد
من از امروز تصمیم گرفتم به آرزوهام نرسم چون بعد رسیدن به آرزو هام دیگه لذتی نمیمونه
ببخشید سر درد دادم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من پست های قبلیو نخوندم فقط اومدم صفحه آخر دیدم مجلس عزا برپاست ;) باید بگم دلیل اینهمه ناامیدی برام مکشوف نیست واقعا، نمیدونم چه اتفاق بدی افتاده که من نفهمیدم ،ولی طبق فهم من فردا روز خوبی باید باشه احتمالا ،امروز هم در مجموع منفی امیدوارکننده ای بود ،شاید بعد از ظهر توضیح مفصل تری بدم اگر فرصت بشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان ثابت شد خرید دارا دوم اشتباه محض بود
البته من خودم نخریدم ولی با توجه به سیاست اینا که صرفا نابود کردن نقدینگی مردم هست، خریدنش بازی کردن توی زمین اینا بود
چند هفته هست نماد رو بسته ولی یهویی با -11 باز میکنن!
دارا دوم سود که نخواهد داد هیچ احتمالا اخرش هم به -20 درصد برسه
داراها خرید یا نگهداریشون از نظر من هیچ توجیهی نداشته و نداره
دارا دوم رو هم مثل اول ننوشتم و هنوزم سر دیدگاهم هستم که خرید دارا دوم خیلی شانسیه . با منفی های امروز هم ....
دیوید جان :cool:
الان بین شرکتهای سرمایه گذاری، کدوماش بنیاد بهتری دارند؟ میدونی اگه فکر کنی دنبال سیگنالم :D:p
وبوعلی ، وصنعت ، وآوا این سه تارو من توی سبدم دارم:p
کلا اعتقادم اینه یه بخشی از سبد باید به صندوق ها و یه بخشی هم به شرکت های سرمایه گذاری برسه که سرمایه گذاری های معقول دارن
توصیه به خرید یا فروش یا نگهداری نیست
صبا چی شد؟باطل شد؟

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
صبا موقعیت خوبی داره . از نظر تکنیکالی منظورمه . در مورد NAV چیزی نمیدونم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ظاهرا صبا فقط کشف قیمت شده و معاملاتش فرداس
داراها خرید یا نگهداریشون از نظر من هیچ توجیهی نداشته و نداره
دارا دوم رو هم مثل اول ننوشتم و هنوزم سر دیدگاهم هستم که خرید دارا دوم خیلی شانسیه . با منفی های امروز هم ....

وبوعلی ، وصنعت ، وآوا این سه تارو من توی سبدم دارم:p
کلا اعتقادم اینه یه بخشی از سبد باید به صندوق ها و یه بخشی هم به شرکت های سرمایه گذاری برسه که سرمایه گذاری های معقول دارن

صبا موقعیت خوبی داره . از نظر تکنیکالی منظورمه . در مورد NAV چیزی نمیدونم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وقتی تو کاری که انجام میدی ملت ریختن تو اون کار باید فرار کرد
همه گیر شدن بورس باعث این ریزش هاس
بشخصه ۷۰ درصد نقد شدم امروز دلیلم هم منفی باز شدن پالایشی ها بود
سعی میکنم بعد انتخابات آمریکا ورود پله ای داشته باشم
**الان ملت اکثریت دارن میرن سراغ ساخت و ساز مسکونی و خرید خودرو
آینده نزدیک این ۲ مورد سرمایه گذاری رو هم خواهید دید دوستان که چه بلایی سرشون میاد
من از امروز تصمیم گرفتم به آرزوهام نرسم چون بعد رسیدن به آرزو هام دیگه لذتی نمیمونه
ببخشید سر درد دادم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
داداش من اون چیزی که در مورد شما احساس میکنم اینه که به شدت احساسی عمل میکنی !
چند روز امیدواری و سهم هایی رو میگی خوبه
چند روز بعدش نا امیدی و بازار رو منفی توصیف میکنی
دوباره یکم مثبت میشه بازار رو خوب معرفی میکنی ...

عزیز دل بورس یک روزه و دو روزه به چند میلیارد دلار ارزش نرسیده که اینقدر سریع چرخه های امید و نا امیدی پدید بیاد . اگه واقعا هدفت موفقیت تو این بازاره باید بتونی احساسات خودت رو کنترل بکنی
در این حد کنترل بکنی که اگه پولت یک دهم شد ، برات مهم نباشه ، ده برابر هم شد برات مهم نباشه

بی احساس باشید مثل آقای ریچارد کوکلینسکی ، با بیشتر از 200 قتل به عنوان بزرگترین Hitman تاریخ که برای خانواده گامبینو که مستقیما تحت مدیریت روی دیمئو بوده کار میکرده :D
https://secure.i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02527/kuk1_2527822b.jpg
https://www.unilad.co.uk/wp-content/uploads/2017/06/GettyImages-515411212.jpg

Last edited:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
خدا رو شکر امروز بد نبود. ممکن بود بیافتم رو ۴۵ درصد ضرر اما فعلا ۳۶/۹۳ درصد از اصل سرمایه رو ضررم. فردا هم روز بهتری هست به امید خدا چون آخر وقت نشانه های امیدوار کننده ای دیده شد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
داخل ذینفعان حق تقدمش اومده ولی داخل پرتفوی هنوز نیومده تعداد حق تقدم 2 برابر تعداد سهام اصلی هست.
برای من اومده و قیمت زده 100 تومن
خوب یک سوال

15 بهمن که باید رفت برای گرفتن سود سهام
این حق تقدم هم باید واریز کرد براشون؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اتفاقا امروز خيلي روز خوبي بود درسته شاخص منفي شد اما معاملات عالي بود و سهامي كه بايد تو روزاي اينده سرخطي ميزديم رو راحت خريديم و حتي رو بعضي سهام مثل ثبهساز با خريد و فروش ١٠ هزار سهم يه سود شيرين ٥٠٠ تومني هم كرديم
اين ثبهساز رو گرفتم دلم نميومد بفروشم ياد حرف يكي از دوستان همين انجمن امير افتادم كه گفت در نوسان گيري طمع مثبت فردا سم هست ، رو مثبت ٥ فروختم ١ ساعت بعد ثبهساز باز منفي ٥ شد ؛)
خدا خيرت بده امير جان كه اين جمله رو گفتي
دي كه همچنان صعودي و اصلا راهش از شاخص جداست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من خودم چند روز آریا سرخطی میزدم گیرم نمیومد.امروز یک لحظه منفی شد سریع خرید زدم بعدم که مثبت ۵ شد و صف خرید.به نظر منم امروز بازار خیلی بد نبود.احتمالم میدم پالایشیها فردا مثبت بشن
اتفاقا امروز خيلي روز خوبي بود درسته شاخص منفي شد اما معاملات عالي بود و سهامي كه بايد تو روزاي اينده سرخطي ميزديم رو راحت خريديم و حتي رو بعضي سهام مثل ثبهساز با خريد و فروش ١٠ هزار سهم يه سود شيرين ٥٠٠ تومني هم كرديم
اين ثبهساز رو گرفتم دلم نميومد بفروشم ياد حرف يكي از دوستان همين انجمن امير افتادم كه گفت در نوسان گيري طمع مثبت فردا سم هست ، رو مثبت ٥ فروختم ١ ساعت بعد ثبهساز باز منفي ٥ شد ؛)
خدا خيرت بده امير جان كه اين جمله رو گفتي
دي كه همچنان صعودي و اصلا راهش از شاخص جداست

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گند زدن به بورس :
با این عرضه اولیه ـــشون
با این برنامه ریزی دارا دوم ـــشون (پالایشی)
با این بازگشایی پالایشی ها

من ـــه کم تجربه میدونم اوایل هفته نباید اینقدر گند کاری کنی اینا نمیدونن ؟ یا میدونن و میخوان نوسان بگیرن ؟!
صبح داشتم اردرها رو نگاه میکردم طرف اردر گذاشته با حجم صفر ! کدوم حقیقی میتونه چنین کاری رو انجام بده ؟ فقط و فقط میخوان ملت رو بترسونن سهم ها رو مفت از چنگ ـــشون در بیارن و تو فرصت مناسب بکنن تو پاچ ـــشون !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان اگه احساس میکنید امروز وضعیت سبدتون خوب بوده و به فردا امید دارید ، مراقب باشید فردا بی دلیل فروشنده نشید !
شاخص میتونه مجدد فردا و پس فردا هم منفی باشه
اگه به سهمتون اطمینان دارید ، خیالتون راحت باشه و فردا صرفا به خاطر نزولی شدن شاخص سهم خوب نفروشید

بازم میگم سهم خوب رو نگهدارید ! یه وقت یه ماه دیگه نگید دیوید گفت نفروشید ، من سر به سر شده بودم نفروختم :p من سهم خوب رو میگم صرفا به خاطر مثبت یا منفی شدن نفروشید

اوج ناامیدی مردم رو هم از بازار یا سهم یه نکته مثبت بگیرید ، سهم همیشه تو اوج ناامیدی برگشت میکنه

______________-----------------------------______________________---------------------------__________________------------------------------_________________________--------------------------------

در مورد صندوق های درآمد ثابت یه چیزایی بگم :
صندوقای درآمد ثابت اواسط تیر بود اگه یادتون باشه میگفتم زیر NAV در حال معامله شدن هستن و از اون مهمتر حجم های بالایی خریداری میشد !
این چند روزه هم شاید براتون جالب باشه که بالاتر از NAV فروخته میشدن ...

من کلا زیر 6 ماهه که با صندوقای درآمد ثابت کار میکنم قبلا از بانک استفاده میکردم ولی توی این چند ماه ، تا اونجایی که دستگیرم شده ، بازیگرها عمدتا اوایل اصلاح درآمد ثابت هارو پایین میکشن که خرید بکنن و پایان اصلاح سهم هاشون بالا میکشن که بالای NAV بفروشن و سهم هاشون رو بخرن !

اون موقع اواسط تیر عمده صندوق ها برای چند روز زیرNAV بودن با وجود خرید های نجووومییی !!!! این مدت هم با وجود فروش های بالا بالای NAV بودن . این مورد بر اساس نظر شخصیم میتونه دلیل ارزنده شدن عمده سهم ها باشه که صندوقا رو اینشکلی کرده

______________-----------------------------______________________---------------------------__________________------------------------------_________________________--------------------------------

در مورد ماشه ! دوستان عزیز
یادتون باشه برجام هم چند ماه اولش بیشتر کشورهای اروپایی میگفتن به برجام پایبند هستن و تمام تلاششون رو برای برگشت امریکا به برجام میکنن ولی نتیجه بعد از یکم مقاومت اونا بر عکس شد ....
پس این موضوع که تحریم ها قراره برداشته بشه و به این دلیل قیمت دلار ممکنه پایین بیاد از نظر بنده منتفیه ! ( متاسفانه )
شاید به خاطر انتخابات امریکا اتفاقی بیوفته ولی به خاطر این موضوع چیزی اتفاق نمیوفته

اما تحریم تسلیحاتی چی ؟
تولیدکننده های سلاح و تجهیزات نظامی دوست دارن مستقیما فروش داشته باشن که سهم دلال های سلاح و ماشین آلات جنگی ، کمتر بشه و سود اونا هم تو جیب خودشون بره ، برای معامله مستقیم مشکل تحریم وجود داره
حالا سوال : چرا الان باید به فکر برداشتن تحریم های تسلیحاتی باشن ؟
نظر شخصی من : به خاطر اینکه ممکنه حجم بالایی از سلاح قرار باشه به فروش برسه !
سوال مجدد : برای چی باید یه دفعه حجم بالایی از سلاح فروش بره ؟
نظر شخصی من : تحرکات کشور ها تو منطقه ! فشارهای حداکثری ، بالا رفتن شدید قیمت نفت !
سوال مجدد : آیا انتشار کرونا میتونه مقاصد اقتصادی و نظامی داشته باشه ؟
نظر شخصی من : هر اتفاقی تو دنیا یه دلیلی داره ! کرونا اومد ، اقتصاد هدف گرفته شد ! یکی از موارد جانبیش افت شدید قیمت نفت بود ! خریدای بالایی اتفاق افتاد ! که حتی با وجود اون شوک عجیییب ، قیمت نفت رو به شدت بالا برده !

سوال مهم : نفت چه کاربردی داره ؟
نظر شخصی من : به غیر از مصارف شیمیایی یکی از مقاصد پر اهمیت نفت در حال حاضر اینه

اضافه بر مصارف همیشگی نفت برای مقاصد غیر نظامی به نظر من میتونه یه دلیل دیگه ، یعنی سوخت مورد نیاز برای حمل و نقل و جابجایی تجهیزات و نیروهای نظامی و همینطور تدارکات و پشتیبانی اونا داشته باشه​
Pin by Giga Moseshvili on War | Tanks military, Military, Army tanks
https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/22/555716_881.jpg

https://static.seattletimes.com/wp-content/uploads/2017/06/6e30cd7a-5085-11e7-9ddc-918a7c11f12b-780x470.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/X-tZaC1sBL8MM6T7VNEuoJY9MNo5Uluskv6ISSAEO9NYCUakWiD73N7kz2MZ57g--RxfDBTiYw

https://cdn.britannica.com/49/106949-131-0783F166/US-Air-Force-cruise-missiles-attack-B-52G.jpg
F-35 completes comprehensive flight tests without a single loss or fatality

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا در مورد احتمال وقوع جنگ گفتم ! اثراتش رو الان میگم - نظر شخصیه :

زمانی که جنگ در مقیاس وسیع ولی هدفمند اتفاق بیوفته ، همچین انتظاراتی رو میشه داشت :
1 - بالا رفتن قیمت نفت و به دنبال اون محصولات پتروشیمی ( صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی میتونن رشد داشته باشن به شرطی که موقعیت خوبی داشته باشه و جلو دست دشمن نباشه ! )
2 - بالارفتن صنایع فولادی و معدنی ! از ساخت و سازهای نظامی بگیر تا بدنه تجهیزات نظامی
3 - بالارفتن هزینه انرژی
4 - بالا رفتن قیمت مواد غذایی
5 - رشد قیمت دلار و کلا تورم بیشتر . همین به تنهایی روی کل اقتصاد اثر میزاره
6 - حمل و نقل ریلی رشد مثبت داشته باشه ولی حمل و نقل دریایی منفی باشه به خاطر کاهش امنیت و همینطور افزایش بیمه ها کاهش پیدا بکنه

حالا چرا جنگ تورم زاست ؟
یه جفت فشنگ AK بالای 50 تومن قیمت داره یعنی یه خشاب 30 تایی 750 هزار تومن !
یدونه کالیبر 9 حدودا 80 تومن قیمتشه ! یعنی یه خشاب 13 تایی حدودا 1 میلیون تومن !
حالا شما اینو بگیر برو تا بقیه اقلام مصرفی جنگی مثل مهمات توپ ها ، خمپاره و راکت و موشک !
یه تانک 10 تنی همینکه روشن بشه مثل ما که آبه هویج رو با نی سر میکشیم ، اون بنزین رو سر میکشه

هزینه جنگ متاسفانه به شدت بالاست و تورم وحشتناکی تولید میکنه

کنار تحلیل های بازار باید اتفاقات احتمالی رو هم زیر نظر داشته باشید نه اینکه اقدام بکنید ، بلکه گوشه ذهنتون همچین تحلیلایی رو هم داشته باشید بد نیست که تو شرایط بحرانی بتونید تصمیم درست بگیرید :rolleyes:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من خودم چند روز آریا سرخطی میزدم گیرم نمیومد.امروز یک لحظه منفی شد سریع خرید زدم بعدم که مثبت ۵ شد و صف خرید.به نظر منم امروز بازار خیلی بد نبود.احتمالم میدم پالایشیها فردا مثبت بشن

18 قیمت زدی؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
....
یه تانک 10 تنی همینکه روشن بشه مثل ما که آبه هویج رو با نی سر میکشیم ، اون بنزین رو سر میکشه
این خیلی باحال بود
83.gif

میگم داود خان اگر نویسندگی رو پیش میگرفتی بسیار مشهور میشدی کلا بزنم به تخته مغز پویا و فعالی داری
evil_grin.gif

آقا شما تحلیلت تا قبل انتخابات یو اس ای چیه ؟
نکنه بازار همینطوری باشه شاخص هم هی تا 1.8 بره بیارن رو 1.7 اینطور بیچاره میشیم که
اگه تحلیلات یه وقت گفتن نقد کنیم خبر بده حداقل نصف سرمایه بیشتر دود نشه
flower[2].gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
....

این خیلی باحال بود
83.gif

میگم داود خان اگر نویسندگی رو پیش میگرفتی بسیار مشهور میشدی کلا بزنم به تخته مغز پویا و فعالی داری
evil_grin.gif

آقا شما تحلیلت تا قبل انتخابات یو اس ای چیه ؟
نکنه بازار همینطوری باشه شاخص هم هی تا 1.8 بره بیارن رو 1.7 اینطور بیچاره میشیم که
اگه تحلیلات یه وقت گفتن نقد کنیم خبر بده حداقل نصف سرمایه بیشتر دود نشه
flower[2].gif
والا من تحلیلام فقط سهمای حبابی رو میگن نقد بکنید:p
سهم های خوب رو میگن بخرید:cool:
شاخص رو کاری نداشته باشین ، سهم رو نگاه کنین . شاخص شاید تا 1 میلیون هم بیاد :rolleyes: غولمو یادته ؟ الان اینشکلی شده :p شاخص به غولم واکنش نشون میده ، همین مدت که غولمون این مدلی میشه مثلا تا 1 سال دیگه خیلیا میتونن 40 یا 50 درصد با فرض اینکه دلار فقط 20% رشد بکنه ، سود بکنن ! فقط سهمای خوب ...
gholi.JPG

واقعا مسائل سیاسی رو نمیشه پیش بینی کرد چون چند صد هزار نفر از این جلسه به اون جلسه ، از این کشور به اون کشور در حال دوندگی هستن ، همه چیز برای ماها حدس و گمانه

بعد تو همچین بزاری بچه ها هم مثل امیر خان که گفته بود باید نوسان بدون طمع گرفت ، همینه . البته یه سری سهم ها فروششون خطرناکه چون خیلی راحت پتانسیل جا موندگی رو داره
چند روزه بازار نوسانای خیلی خوبی رو میده . مثلا امین رو امروز من صرفا بر اساس حسم و همینطور تابلو خرید کردم . فردا و حداکثر پس فردا ببینیم سود میده یا ضرر معلوم نیست ولی ویژگی های تابلو رو بگم :
13 برابر مبنا حجم خورد یعنی 42 میلیون سهم
تعداد خریدارها 5630 نفر تعداد فروشنده ها 113676 نفر
فقط 5% خرید امروز با حقوقی ها بوده و 95% حقیقی بودن . حقوقی کلا 2 میلیون سهم خریده بود ولی حقیقی 40 میلیون
کلا 1 میلیارد سهم شناور داره و فقط همین امروز بیشتر از 4% کل سهام شناورش جمع شد !
کل صف فروشش 8 میلیون سهمه !!! یعنی فردا میتونن با 8 میلیون صف رو جمع بکنن و 1 میلیون سهم هم بگیم توی مسیر منفی به مثبت بدن . مبناش 3 میلیونه . 3 میلیون هم روی مثبت 5 بدن . روز بعدش م با 1 میلیون مثبت 5 بکنن و 3 میلیون هم روی اون مبنا بدن شاید بتونن حتی روز بعدش هم با مثبت 5 بکشونن شاید حتی 1 روز دیگه هم یه مثبت 5 دیگه بزنن و از صفر تابلو اون روز تا مثبتش کم کم خالی بکنن
40 میلیون سهم بگیم 15 میلیونش اینطوری تو مسیر سوخت بشه و فرض کنیم نه سود بکنن نه ضرر و 25 میلیون رو با سود 30% ای راحت رد میکنن ! تازه روزای قبل هم خرید داشتن احتمالا ، و شیرین 20 یا 30 میلیارد به جیب میزنن :rolleyes:
بعضی روزا هم که سهم ها از منفی 5 مثبت 5 میشن و دوباره منفی 5 میشن ! یعنی روزانه میشه 10% گرفت !
قطعا من در مورد امین امروز احساس میکنم 60 میلیارد تومن الکی نخریدن ! تازه روز قبلش هم احتمالا همین وضعیت رو داشته ! یه چیزایی یادمه تا کارگزاریم دیدم ...
کیه که 100 میلیارد تومن الکی خرید بکنه:p
نمودارش رو اصلا نیگا نکردم . ببینیم چی میشه

بالا