دوستان اگه احساس میکنید امروز وضعیت سبدتون خوب بوده و به فردا امید دارید ، مراقب باشید فردا بی دلیل فروشنده نشید !
شاخص میتونه مجدد فردا و پس فردا هم منفی باشه
اگه به سهمتون اطمینان دارید ، خیالتون راحت باشه و فردا صرفا به خاطر نزولی شدن شاخص سهم خوب نفروشید
بازم میگم سهم خوب رو نگهدارید ! یه وقت یه ماه دیگه نگید دیوید گفت نفروشید ، من سر به سر شده بودم نفروختم

من سهم خوب رو میگم صرفا به خاطر مثبت یا منفی شدن نفروشید
اوج ناامیدی مردم رو هم از بازار یا سهم یه نکته مثبت بگیرید ، سهم همیشه تو اوج ناامیدی برگشت میکنه
______________-----------------------------______________________---------------------------__________________------------------------------_________________________--------------------------------
در مورد صندوق های درآمد ثابت یه چیزایی بگم :
صندوقای درآمد ثابت اواسط تیر بود اگه یادتون باشه میگفتم زیر NAV در حال معامله شدن هستن و از اون مهمتر حجم های بالایی خریداری میشد !
این چند روزه هم شاید براتون جالب باشه که بالاتر از NAV فروخته میشدن ...
من کلا زیر 6 ماهه که با صندوقای درآمد ثابت کار میکنم قبلا از بانک استفاده میکردم ولی توی این چند ماه ، تا اونجایی که دستگیرم شده ، بازیگرها عمدتا اوایل اصلاح درآمد ثابت هارو پایین میکشن که خرید بکنن و پایان اصلاح سهم هاشون بالا میکشن که بالای NAV بفروشن و سهم هاشون رو بخرن !
اون موقع اواسط تیر عمده صندوق ها برای چند روز زیرNAV بودن با وجود خرید های نجووومییی !!!! این مدت هم با وجود فروش های بالا بالای NAV بودن . این مورد بر اساس نظر شخصیم میتونه دلیل ارزنده شدن عمده سهم ها باشه که صندوقا رو اینشکلی کرده
______________-----------------------------______________________---------------------------__________________------------------------------_________________________--------------------------------
در مورد ماشه ! دوستان عزیز
یادتون باشه برجام هم چند ماه اولش بیشتر کشورهای اروپایی میگفتن به برجام پایبند هستن و تمام تلاششون رو برای برگشت امریکا به برجام میکنن ولی نتیجه بعد از یکم مقاومت اونا بر عکس شد ....
پس این موضوع که تحریم ها قراره برداشته بشه و به این دلیل قیمت دلار ممکنه پایین بیاد از نظر بنده منتفیه ! ( متاسفانه )
شاید به خاطر انتخابات امریکا اتفاقی بیوفته ولی به خاطر این موضوع چیزی اتفاق نمیوفته
اما تحریم تسلیحاتی چی ؟
تولیدکننده های سلاح و تجهیزات نظامی دوست دارن مستقیما فروش داشته باشن که سهم دلال های سلاح و ماشین آلات جنگی ، کمتر بشه و سود اونا هم تو جیب خودشون بره ، برای معامله مستقیم مشکل تحریم وجود داره
حالا سوال : چرا الان باید به فکر برداشتن تحریم های تسلیحاتی باشن ؟
نظر شخصی من : به خاطر اینکه ممکنه حجم بالایی از سلاح قرار باشه به فروش برسه !
سوال مجدد : برای چی باید یه دفعه حجم بالایی از سلاح فروش بره ؟
نظر شخصی من : تحرکات کشور ها تو منطقه ! فشارهای حداکثری ، بالا رفتن شدید قیمت نفت !
سوال مجدد : آیا انتشار کرونا میتونه مقاصد اقتصادی و نظامی داشته باشه ؟
نظر شخصی من : هر اتفاقی تو دنیا یه دلیلی داره ! کرونا اومد ، اقتصاد هدف گرفته شد ! یکی از موارد جانبیش افت شدید قیمت نفت بود ! خریدای بالایی اتفاق افتاد ! که حتی با وجود اون شوک عجیییب ، قیمت نفت رو به شدت بالا برده !
سوال مهم : نفت چه کاربردی داره ؟
نظر شخصی من : به غیر از مصارف شیمیایی یکی از مقاصد پر اهمیت نفت در حال حاضر اینه
اضافه بر مصارف همیشگی نفت برای مقاصد غیر نظامی به نظر من میتونه یه دلیل دیگه ، یعنی سوخت مورد نیاز برای حمل و نقل و جابجایی تجهیزات و نیروهای نظامی و همینطور تدارکات و پشتیبانی اونا داشته باشه