• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این عرضه اولیه بپیوند دو روزه متوقف شده ولی چرا هیچ پیام ناظری نیومده !
البته تا الان 58% سود داده و شاید بخاطر افزایش 50% بسته شده باشه ,

چرا اومده
توقف نماد (بپيوند1) به دليل نوسان قيمت بيش از 50 درصد نماد اصلي 99/6/30 08:51

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان همین الان داشتم شاخص کل رو تو زمان های قدیم و جدید نگاه می کردم. این چندمین بار بود که نگاهش می کردم.
یک نکته ای که هست اینه : شما هم برید شاخص کل رو نگاه کنید. تایم فریم رو هفته ای کنید که راحت تر با نمودار کار کنید. ببینید سال ۹۲ ریزش دو ساااااال ادامه داشته و یکی دو ماهه وپنج شش ماهه جمع نشده. دو سال ریزش. قبل از اون رو هم ببینید می تونید متوجه بشید که هر موقع شاخص شارپی رفته بالا دو سه سالی تمیز یا ریخته یا ریخته و بعدش کف کف رنج زده. یه جایی از نمودار رو دیدم که پنج سال طول کشیده بود تا تازه به جای قبلیش برسه!!!
حالا دیگه نمودار رو بستم که دارم اینا رو می نویسم وگرنه براتون اسکرین هم می گرفتم میگذاشتم. منتها خودتون هم برید ببینید بد نیست.
حالا من موندم چه انتظاری دارید که بازار دو سه سال تمیز بره بالا و هی مثبت بخوره. بعد وقتی ریزش می کنه دو سه ماهه ریزش تموم بشه؟ این تنها در یک صورت می تونه اتفاق بیفته اون هم درشرایطی که دلار بره بالای سی تومن و تازه بعد از اون هم دوباره طول می کشه تا سهم ها برن بالا. یعنی حداقل یک سال اصلاح سهم ها و یا رنج زدنشون رو در نظر داشته باشید. حالا کمی بالا پایین میشن اما دیگه موند برای چند سال بعد تا ببینیم یکهو دوباره سهم ها بالا می رن و هر روز بهتر از دیروز میشن.
حالا خودتون بشینید با خودتون صادقانه فکر کنید و حرف بزنید. ببینید می تونید تو این بازار صبر و حوصله داشته باشید که چه بهتر بمونید و سود بردارید. اما اگر واقعا موهاتون دارن سفید میشن و اعصابتون زده به معدتون و هر روز شکم درد دارید ول کنید بازار رو برید دنبال جایی که علاقه بیشتری دارید و سرمایه رو اونجا بگذارید. کمی هم زندگی کنید. تو این مدت کم نبودن از اطرافیان همه ما که کرونا گرفتن و مردن. امیدوارم همیشه خودتون و خانواده تون سلامت و شاد باشن. اما قدر زندگی رو بیشتر بدونید. اگه تو بورس یا سایر بازارهای مالی اذیت می شید بیخیال این بازارها بشید. اعصابتون بیشتر ارزش داره.
حرف‌هاتون رو در قالب تجربه‌ام سر خرید طلا گفتم،
بارها هم تکرار کردم که دولت برای کسری بودجه به بورس نیازی نداره... بازی چیز دیگه‌ای بود و انجام شد

هر حرفی هم اینا بزنن فقط دروغ درمانی که خود طرف خسته بشه... کاری که مدام میکنن از یک اداره درپیتی تا ساختارهای بالاتر

از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا چیزی برنداشتن، بیان بدنش به بورس که طرف با سود پولش از بورس خارج بشه و خودش عامل نقدینگی بیشتر بشه... باشیم تا بشه

کسی نوسان‌گیری بلد هست، بسم الله بازار مال خودش و هر ماه ۱۰ درصد نوسان بگیره سر سال ۱۲۰ درصد سود کرده
باقی ول معطل هستن

پالایش یکم هم به چوخ رفت

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
از سود نقدی تبرک برای من 2400 تومان رسیده است . گفته باید فرم را پر و فکس کنید . تقریبا 2 برابر سود نقدی باید هزینه کنم فکس کنم :D نوروز 1400 هم واریز می شود . :cool: عیدی از این بهتر ؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
تازه امشب 20شرکت تحریم میشه خدا بخیر کنه
تحریم ها هدفمند هستند، بیشتر بخش نظامی و ساختار مالی نظامی رو مورد هدف قرار میدن
یبار بخش خوراک دام و طیور رو تحریم کردن، کشور هزینه زیادی برای استقلال این بخش انجام داد، درجا تحریمش رو لغو کردن

درکل تحریم‌های آمریکا به پشم هم نیستن چون نه ژئوپلتیک منطقه ما مثل کره شمالی یا ونزوئلا هست، نه ما خام فروش هستیم (طی این یکی دو سال چندتا پالایشگاه جدید افتتاح میشن)
فقط پالایشگاه ستاره خلیج فارس رو برید بررسی کنید و ببینید چی هست

اینکه میبینید دلار گرون میشه برای اینه که دولت باهاش بودجه رو میبنده و مقطعی یک جو روانی ایجاد میکنه و دلار میکنه تو پاچه مردم

جنگ جهانی هم این نیست که بُعد نظامی داشته باشه... می‌تونه شکل اقتصادی داشته باشه. چین خیلی از مواد خامش مثل سنگ اهن رو از استرالیا وارد میکرد ولی با توجه به سیاست غرب در قبال چین، ایران رو جایگزین کرده... تبادل تجاریشون هم لازم نیست ثبت بشه، واحد مالی نیاز نیست دلار باشه، میتونه طلا باشه...

چین ثروت داره و آمریکا بدهی، اگر آمریکا به خودش نیاد و چین رو زمین گیر نکنه یک شبی میرسه که چین به زانو درش میاره (دیگه وقتش هم هست)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان این وسپهر و کلا سهام های اولیه رو تا ه زمانی باید نگهداشت و بهترین فرصت فروشش چه مواقعی هست ؟

این استاد رحمانی کیه که تو ره آورد ازش صحبت میکنن ؟
دو حالت داره
اول اینکه بزارید بمونه و از جوایز و حق تقدم ها سهام استفاده کنید
دوم چند ماه نگهداری کنید هر موقع که مناسب دیدید و فکر می کنید به سود رسید بفروشید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تحلیل تکنیکال شاخص :

photo_2020_09_21_10_16_52.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در مورد همون بخش تو پرانتز توضیح میدی چه کردی تا چه کنیم :p تا چه شود که اینطور نشود:eek: و اونطور شود
این عکس رو ببین . اولی تلیسه هستش که توی اون کادر سبز فروختمش بعد از یه سود عالی و بعدش 55% ریخت و همچنان ادامه دار خواهد بود ! به جاش زفکا خریدم که الان سر به سرم ! این که میگم فروختم و خریدم پشت سر تحلیل بوده و بقیه شرکا هم همین کاری رو که گفته بودم با بنده کردن
تلیسه قبل از فکا.png

توی خود پی تی کاملا مستند اواسط تیر بود فکر کنم گفتم تلیسه رو داشتم و توی این مدت فروخته بودم و به جاش زفکا خریدم
نمونه این مورد زیاد بود . شرکت های فولادی ای که فروختم . تغییراتی که توی سبدم دادم . جابجایی هایی که کرد . غمهرایی که فروختم و ...
همون اوایل تا اواسط تیر بود که میگفتم شرکت ها حباب دارن و باید اصلاح بخورن و یدونه عکس ساده از شاخص دادم گفتم خیلی بالا رفته . یه هویجم انداختم روش گفتم تا دسته هویج پایین میاد . یادته ؟
همونجاها بود گفتم 20% سبدم رو نقد کردم . بقیه سهم هایی هم که فروخته بودم رو همینطوری پشت سر هم تبدیل به صندوق های درآمد ثابت کردم . یادته اینارو میگفتم ؟
بعد عصبانی بودم از دست دولت گفتم چرا دولت چشمشو روی بورس بسته و سهم ها بدون هیچ دلیلی رشد میکنن و تا زمانی که این وضعیت باشه من دیگه نمیخرم ! یادته ؟
بعد گفتم تا اطلاع ثانوی بنده خریدی ندارم و فعالیت معاملاتی نمیکنم تا زمانی که بازار اصلاح بخوره و قیمت ها معقول بشن و فعلا اون نقدینگی رو هم تبدیل به صندوق درآمد ثابت تبدیل میکنم و فعلا نوسان گیری میکنم ! اینم یادته ؟
بعد گذشت و چندتا تحلیل از سهم هایی دادم و گفتم پایین میان ! پایین اومدن ، سپ ، پرداخت ، مبین و .... یادته ؟
یه غول کشیدم یادته ؟ گفتم بدترین سناریو اینه تا تابستون یا پاییز سال بعد وضعیت همینه ، یادته ؟
به روش های مختلف به شوخی و پشت پرده میگفتم ، آقا بازار اصلاح داره . @Captive جان هم میگفت کانال و پیج هایی از نظر من معتبر هستن که قبل از اصلاح بگن بازار میخواد ریزش بکنه !
بعد از همه این اتفاقات من اخیرا صحبت از ارزندگی سهم ها میکنم !
یادتونه چند ماه قبل میگفتم صندوقای درآمد ثابت زیر NAV معامله میشن و خریدای سنگینی صورت میگیره ؟ من پارند رو اینجا معرفی کردم به عنوان یکی از صندوقای درآمد ثابت فکر کنم 6 یا 7 درصد اینطورا بود یادم نیست ، زیر NAV خریدم ! اونم صندوق درآمد ثابت و چند روز بعدش سود بالایی به حسابم واریز شد ! بعد با همین صندوقای درآمد ثابت هم دوباره معامله کردم
خلاصه که وقتی ریزش یهویی شروع شد من ضرر کل سبدم به 10% هم نمیرسید . اون ضررهایی هم که میکردم با آگاهی بود ...
یعنی زفکا رو خریدم گفتم طلاست ولی گفتم این سهم پتانسیل چقدر کاهش رو داره ! گفتم تا زیر 50000 هم میتونه بیاد ! پلکانی قبلش ورود کرده بودم هم زمان با فروش پله پله تلیسه و از این ور زفکا میخریدم . بعد از اونور هم روی روند نزولی روی ناحیه های مطلوبم میخریدم

همه اینا بر اساس تحلیل بنیادی و تکنیکالی هستش . همونی که دوستان همیشه میگن بازار تحلیل پذیر نیست ! از نظر من بازار تحلیل پذیره ...
قبل از اصلاح فولاد یادتون چند نفر فولاد داشتن و گفتم از نظر من و از نظر تحلیل نزولیه ولی شاید بازار بی منطق رشد بکنه ! که طبق تحلیل پیش رفت !

من نمیتونستم خیلی با وضوح توی تیر ماه بگم سهم ها حبابی هستن . قبل هم میگفتم ، محکوم به سم پاشی میشدم !
154fs232528.gif

کــــــــــــــــــــــــــــــــــــل این نظراتی که میدادم و معاملاتی که انجام دادم فـــــــــــــــــــــــــــــــقط بر پایه تحلیل بنیادی و تکنیکال بود . نه رانتی ، نه ارتباط با کارگزاری ، نه ارتباط با بازیگرهای بزرگ بازار
فقط تخصص و تجربه در حد خودم یعنی همون 7 سالی که گفتم !
@s.david.s

بله یادمه آقا دوساعت تایپ کرده بودی دست دردنکنه
21.gif

ولی خوب بعضیا هم مثل من متوجه نمیشن دیگه یا شاید با این حرفای شیک و خوشکل قانع نمیشن
177.gif

از نظر من که بدون فکرکردن وارد بازار بورس شدم و حتی چند دقیقه با خودم فکر نکردم که دارم چی میخرم و چون همه خریدن منم خریدم بازار بورس این شکلیه:
وقتی قیمت همه اجناس و حتی تخم مرغ شدیدا رو به بالا هست و قیمت امروز با هفته قبل تفاوت زیادی داره ، وقتی سهم من دوماهه هر روز داره ارزون و ارزون تر میشه (ومعلوم نیست تا کی هم ارزون تر بشه) معنیش اینه سهام یه چیز بی ارزشی هست که هرروز داره ارزون میشه و ملت دارن میفروشن از شرش راحت بشن.(حالا ممکنه بگید این ارزون شدنا تاوان اون بالارفتنای شارپه.مگه قیمت خودرو که شارپ بالا رفت توی این بالارفتن اصلاح داشت ؟ سکه توی بازار ایران مگه اصلاح 50 درصدی داشت؟) سهام چه پشتوانه ای داره؟ اگر همین الان برق برای یه هفته قطع بشه باید چیکار کنیم؟
شرکت درمورد سهام داراش چه مسئولیتی داره؟
اگر جوری بود که سهم پشتوانه داشت و میشد بریم بجای سهاممون در همین فکا یدونه گاو ازش بیاریم اینجوری قیمتشون نمیریخت پایین.یا مثلا میشد بریم در قهکمت بجای سهممون دوتا کله قند بگیریم بیایم.
30.gif

فکر میکنم همون سنتی عمل کردن خیلی بهتره بیام طلا بگیرم بزارم تو خونه تا اینکه صندوق طلا توی بورس بگیرم یا سهم بخرم.همچنین به این نتیجه رسیدم توی سود کردنا خود شرکتا هم سود میکنن و براشون منفعت داره.اما توی ضررا هیچ ضرری نمیکن و چیزی ازشون کم نمیشه.تازه ما هم هیچ ادعایی نمیتونیم بکنیم.
یعنی بقیه پرتفو بتونم بفروشم غلط کنم دیگه به حرفای وارن بافتی توی اینستا و پیجای شسته رفته و اخبار و ... گوش کنم.
g1 (3).gif
اگه مشکل گاو کله قنده ، که بیا با بچه ها شبونه میزنیم به دل جاده ، اونجا یدونه گاو میندازیم پشت یه نیسان دز*دی ، . نگهبان شرکت ته تهش یدونه اس*پ*ری یا بات*وم داشته باشه . بعد میریم یه جای خوب گاوو میزنیم زمین ، کبابش میکنیم
wagh.gif

در مورد اپل یادم رفت بگم . پرسیده بودید اپل چه مشکلی داره ؟ ببینید دوست عزیز ، اپل هم مثل هر شرکتی میتونه حباب داشته باشه . من تیر ماه وقتی از حباب صحبت میکردم بهم فحش میدادن ! الان اون حبابا تخلیه شده باز فحش میدن !
bav3_154fs759111.gif

پس بهترین شرکت دنیا میتونه اصلاح داشته باشه و از ارزش های شرکت کم نمیکنه . شرکت خوب مسیر خودش رو میره سهامدارا هم با توجه به مسیر شرکت ارزش واقعی شرکت رو کشف میکنن
goodsigh.gif

خوب شما نظرتون اینه سرمایه گذاری سنتی رو قبول دارید . یکی مثل من یا بعضی از دوستان همین سبک سرمایه گذاری رو قبول دارن و تا الان هم بنده به شخصه فوق العاده از بازار راضی بودم . نطقه ورود غلط میتونه تا دو یا سه سال متوالی به یه نفر ضرر برسونه و زمان نیاز داشته باشه تا سر به سر بشن ! اگه نفروشن !
شناسایی کف و سقف ها رو هیچ انسانی روی کره زمین نمیتونه دقیق بگه ، اگه بگه دروغ گو هستش ! ما فقط میتونیم ارزندگی یه سهام رو حساب بکنیم و بر اساس اون با توجه به تکنیکالی و شرایط کلی بازار وارد یا خارج بشیم
حرفای وارن بافتی توی اینستا یا پیج ها و سایت ها پیدا نمیشه خیالت راحت باشه . اونا همین یه ساله بزرگ شدن !
crazy.gif
به غیر از چندتاشون مثل آقای خانپایه که چند ساله فعالن
در مورد مسئولیت شرکت ! ببینید شرکت مسئولیتی در غبال سرمایه گذاری نداره ... همونطوری که شما شراکت سنتی میکنی و هیچ تضمینی برای سود و ضرر شما نیست ، سهامداری تو بورس هم همینه و هیچ تضمینی برای اون وجود نداره . با قطع شدن برق هم شرک فعالیت خودش رو ادامه میده . اصلا شرکت میتونه نمادش بسته بشه و یک سال دیگه باز بکنه ! وقتی باز بشه اگه شرکت ارزنده باشه آنچنان سود های شارپی ای میده که 6 تا شاخ رو سر آدما سبز میشه .

بعد همون سنتی هم یه سری داستانا داره . الان من توی کارای دیگه هم با شرکا تامین سرمایه کردیم . از کافه بگیر تا دلالی میوه و خرید و فروش خودرو و ... ولی اونا صرفا بر اساس ترسشون از ما ، مراقب تعهداتشون هستن و میدونن اگه خدای نکرده اشتباهی بکنن ، یه بلایی سرشون میارم که مرگ آرزوشون باشه
قطعا یه آدم عادی نمیتونه مثل ما مراقب سرمایه گذاری به روش سنتیش باشه ولی با این وجود سرمایه گذاری تو بورس برام به شدت
بهانه امروز چیه؟:rolleyes:
این بهونه ها برای مردم عادیه که دولت به تعداد زیادی به بازار واردشون کرده
bav3_154fs759111.gif
نمیتونن بگن تو نقطه بدی وارد شدید . واسه همین با چرخه های امید و نا امیدی میخوان آرومشون بکنن

سال 92 که بازار اصلاح خورد خیییییلی کم در موردش صحبت میکردن . قبلش هم همینطوری بوده . سال 88 سال 84 هم همین مدلی بوده . کسی اهمیت نمیداد ولی بازار همیشه مسیر خودش رو میره . اصلاح قیمتی یا زمانی و رسیدن به قیمت های واقعی و بعد رشد منطقی
کسی که به پولسازی اهمیت بده اصلا علاقه ای به معروفیت و رسانه ای شدن نداره . رسانه ای شدن کار رو خراب میکنه . مثل این یک ساله که کاسبی ما تبدیل به تیتر اخبار شده ....
boghZ.gif

اینقدر رسانه ایش کردن که هر آدمی از بچه های دبیرستانی بگیر تا پیرمرد 70 ساله در مورد بورس صحبت میکنن . تیکه میندازن . مسخره میکنن و ... ! کسایی که اصلا نمیدونن سهام چیه !
اونم از یک ساله گذشته که همه شکارچی شده بودن
crazy.gif
الانم همه منتقد و کوبنده بورس شدن
bav3_154fs759111.gif

شما یادت باشه سهم ها مسیر خودشون رو میرن ، اگه سهم خوب داری ، باهاش بمون نگران نباش . سهم حبابی فروشش منطقیه
نوسانگیری و روزانه یا با دید کوتاه مدت هم منطقیه
آقا ما گفتیم الان یاز میای امید میدی بهمون. همون یه ذره امیدمونم نا امید کردی که.:cool::(
بعضیا فقط کارشون ناامید کردنه !! اون مدل آدما هیچوقت موفق نمیشن . اونایی که جـــــــــــــــــنم پول درووردن رو دارن موفق میشن
تصمیم درست ، تخصص و تجربه باید کنارش یه چیزی باشه به اسم جنم ! جیییییگگگگگگگرررر
شاید 0.001% جمعیت از راه رانت و فساد پولدار شده باشن ولی 2% منهای این رقم به خاطر جیگر و جنمشونه !
هر کسی جنم و جیگر رو نداره . اونایی که دارن یکی دوروزه هم به ثروت نرسیدن . یه مسیر چند ده ساله داره ....
به شخصه کارایی که کردم ، آدم عادی که عقل تو سرش باشه نمیکنه
rain_remix.gif

دیوونگی همیشه نتیجه میده
xugly.gif

دوستان همین الان داشتم شاخص کل رو تو زمان های قدیم و جدید نگاه می کردم. این چندمین بار بود که نگاهش می کردم.
یک نکته ای که هست اینه : شما هم برید شاخص کل رو نگاه کنید. تایم فریم رو هفته ای کنید که راحت تر با نمودار کار کنید. ببینید سال ۹۲ ریزش دو ساااااال ادامه داشته و یکی دو ماهه وپنج شش ماهه جمع نشده. دو سال ریزش. قبل از اون رو هم ببینید می تونید متوجه بشید که هر موقع شاخص شارپی رفته بالا دو سه سالی تمیز یا ریخته یا ریخته و بعدش کف کف رنج زده. یه جایی از نمودار رو دیدم که پنج سال طول کشیده بود تا تازه به جای قبلیش برسه!!!
حالا دیگه نمودار رو بستم که دارم اینا رو می نویسم وگرنه براتون اسکرین هم می گرفتم میگذاشتم. منتها خودتون هم برید ببینید بد نیست.
حالا من موندم چه انتظاری دارید که بازار دو سه سال تمیز بره بالا و هی مثبت بخوره. بعد وقتی ریزش می کنه دو سه ماهه ریزش تموم بشه؟ این تنها در یک صورت می تونه اتفاق بیفته اون هم درشرایطی که دلار بره بالای سی تومن و تازه بعد از اون هم دوباره طول می کشه تا سهم ها برن بالا. یعنی حداقل یک سال اصلاح سهم ها و یا رنج زدنشون رو در نظر داشته باشید. حالا کمی بالا پایین میشن اما دیگه موند برای چند سال بعد تا ببینیم یکهو دوباره سهم ها بالا می رن و هر روز بهتر از دیروز میشن.
حالا خودتون بشینید با خودتون صادقانه فکر کنید و حرف بزنید. ببینید می تونید تو این بازار صبر و حوصله داشته باشید که چه بهتر بمونید و سود بردارید. اما اگر واقعا موهاتون دارن سفید میشن و اعصابتون زده به معدتون و هر روز شکم درد دارید ول کنید بازار رو برید دنبال جایی که علاقه بیشتری دارید و سرمایه رو اونجا بگذارید. کمی هم زندگی کنید. تو این مدت کم نبودن از اطرافیان همه ما که کرونا گرفتن و مردن. امیدوارم همیشه خودتون و خانواده تون سلامت و شاد باشن. اما قدر زندگی رو بیشتر بدونید. اگه تو بورس یا سایر بازارهای مالی اذیت می شید بیخیال این بازارها بشید. اعصابتون بیشتر ارزش داره.
آ قربونت برم من ...
bav3_154fs759111.gif

این صحبت ها هم جنم میخواااداااا
من هرجایی اردیبهشت و تیر میگفتم قیمتای بازار منطقی نیست ، فحش میدادن ! اون موقع به خاطر دید به شدت مثبت به بازار بود
crazy.gif

الان میشه گفت شرکت های زیادی به ارزش واقعیشون رسیدن و قیمت هاشون منطقیه . الانم اونایی که به شدت دیدشون منفیه قطعا تو دلشون فحش میدن !
crazy.gif

یه سری شرکتا هم همچنان به شدت حبابی هستن ! الان من بگم اصلاحشون یکی دو سال ادامه داره باور نمیکنن ! اون عکس غول ، عکس تحلیل هویجی شاخص ، من یه جوری نظر میدم که هم خنده دار باشه هم نترسونه !
boghZ.gif

لوگوی شرکت سابقم یا شرکت فعلی هر جفتش طراحی خودمه . توی اون لوگو هر قسمتش یه معنی داره . از تعداد پَر های دور خورشید بگیر تا فرم کلی لوگو و تعداد کلمات
h01126.gif

مثلا عکس یه هویج روی شاخص نمیترسونه یا یه غولی که بای بای میکنه ....
cerevat.gif

واسه همین میگم هر سهمی مسیر خودش رو میره . طی 2 سال آینده هر سهمی مسیر خودش رو میره و همه چیز بر اساس منطق و تحلیل جلو میره . یک سال گذشته دقیقا بازار بدون دلیل رشد کرد

تنها چیزی که میتونه برای سهم ها رشد شارپی به وجود بیاره افزایش شدید قیمت دلاره ! اگه بالای 30 بره و مجدد مردم احساس بکنن قیمت های 40 ، 50 هم دور از دسترس نباشه . در غیر اینصورت اگه دلار بخواد توی این رنج بازی بکنه حالا 20% بیشتر 20% کمتر ، وضعیت توی بدترین سناریو که گفته بودم تا تابستون یا پاییز سال بعد میتونه طول بکشه و اصلا چیز عجیبی نیست
ما اصلا نیاز به حمایت دولت نداریم ! دولت کارش با بورس تموم شد و مثل طبیعت گردایی که وقتی تفریحشون رو میکنن آشغالشون رو تو طبیعت میریزن ، دولت هم سهماشو باد کرد ، فروخت و الان احتمالا دیگه نیازی نداشته باشه !
اما از الان به بعدش هم بدون اینکه به دولت نیازی داشته باشیم بازار خودش به تعادل میرسه . هرجایی منفعت باشه خود به خود حمایت صورت میگیره ...
این پروسه هم طولانیه . توی این پروسه طولانی واس سرگرم بودم هم ، معاملات کوچولویی میکنیم که هم سود ببریم هم سرگرم بشیم . اونایی هم که کارشون رو دارن باید بیخیال بشن و برن تا 2 سال دیگه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوستان با این وضعیت افتضاح بورس امکان ضرر ده بودن وسپهر هست ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان شاخص فردا میتونه مثبت باشه . نظر شخصیه . صرفا ارتباطی به شاخص نداره . فکر کنم فردا بشه نوسان خوبی گرفت
gholii.JPG
اون یدونه کندل شاخص امروز تک بین دوتا خط روند افتاده . یسری سهم ها هم امروز یا پایانیشون پر نشدن بر اساس خریدهای سنگین 2 روز قبل و یه سری ها هم آخر بازار یهو مثبت شدن مثل صبا و آریا که در جریانشونم . شاخص هم تقریبا روی 1.6 میلیونه . الان تقریبا با اوج ناامیدی های قبل از یه حمایت دولت یعنی بعد از دو هفته ریزش شدید ، هستیم .
اگه مثبت شد خریداری هیجانی نکنید . مثل شنبه که گفتم فردا پس فردا یعنی دیروز و امروز ، منفیه فروشای هیجانی نکنید
crazy.gif

نوسانگیری با قبول ریسک و همینطور منفی 5 خریدن و مثبت 5 فروختن مناسب حال این روزای بازاره . روی سهم هایی که زیر ارزش واقعیشون یا نزدیک به ارزش واقعیشون هستن همچین کارایی نکنید که ممکنه نگهداشتنش بهتر از بازی های روزانه باشه
با سهم های به شدت حبابی و پر ریسک هم کاری نداشته باشید که توی صف فروش قفل نشید
برای دوستانی که میخوان با ریسک کم نوسان گیری بکنن ، صندوقای سهامی یا مختلط با داشتن کارمزد کم میتونه خوب باشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این عکس رو ببین . اولی تلیسه هستش که توی اون کادر سبز فروختمش بعد از یه سود عالی و بعدش 55% ریخت و همچنان ادامه دار خواهد بود ! به جاش زفکا خریدم که الان سر به سرم ! این که میگم فروختم و خریدم پشت سر تحلیل بوده و بقیه شرکا هم همین کاری رو که گفته بودم با بنده کردن
مشاهده پیوست 1198914

توی خود پی تی کاملا مستند اواسط تیر بود فکر کنم گفتم تلیسه رو داشتم و توی این مدت فروخته بودم و به جاش زفکا خریدم
نمونه این مورد زیاد بود . شرکت های فولادی ای که فروختم . تغییراتی که توی سبدم دادم . جابجایی هایی که کرد . غمهرایی که فروختم و ...
همون اوایل تا اواسط تیر بود که میگفتم شرکت ها حباب دارن و باید اصلاح بخورن و یدونه عکس ساده از شاخص دادم گفتم خیلی بالا رفته . یه هویجم انداختم روش گفتم تا دسته هویج پایین میاد . یادته ؟
همونجاها بود گفتم 20% سبدم رو نقد کردم . بقیه سهم هایی هم که فروخته بودم رو همینطوری پشت سر هم تبدیل به صندوق های درآمد ثابت کردم . یادته اینارو میگفتم ؟
بعد عصبانی بودم از دست دولت گفتم چرا دولت چشمشو روی بورس بسته و سهم ها بدون هیچ دلیلی رشد میکنن و تا زمانی که این وضعیت باشه من دیگه نمیخرم ! یادته ؟
بعد گفتم تا اطلاع ثانوی بنده خریدی ندارم و فعالیت معاملاتی نمیکنم تا زمانی که بازار اصلاح بخوره و قیمت ها معقول بشن و فعلا اون نقدینگی رو هم تبدیل به صندوق درآمد ثابت تبدیل میکنم و فعلا نوسان گیری میکنم ! اینم یادته ؟
بعد گذشت و چندتا تحلیل از سهم هایی دادم و گفتم پایین میان ! پایین اومدن ، سپ ، پرداخت ، مبین و .... یادته ؟
یه غول کشیدم یادته ؟ گفتم بدترین سناریو اینه تا تابستون یا پاییز سال بعد وضعیت همینه ، یادته ؟
به روش های مختلف به شوخی و پشت پرده میگفتم ، آقا بازار اصلاح داره . @Captive جان هم میگفت کانال و پیج هایی از نظر من معتبر هستن که قبل از اصلاح بگن بازار میخواد ریزش بکنه !
بعد از همه این اتفاقات من اخیرا صحبت از ارزندگی سهم ها میکنم !
یادتونه چند ماه قبل میگفتم صندوقای درآمد ثابت زیر NAV معامله میشن و خریدای سنگینی صورت میگیره ؟ من پارند رو اینجا معرفی کردم به عنوان یکی از صندوقای درآمد ثابت فکر کنم 6 یا 7 درصد اینطورا بود یادم نیست ، زیر NAV خریدم ! اونم صندوق درآمد ثابت و چند روز بعدش سود بالایی به حسابم واریز شد ! بعد با همین صندوقای درآمد ثابت هم دوباره معامله کردم
خلاصه که وقتی ریزش یهویی شروع شد من ضرر کل سبدم به 10% هم نمیرسید . اون ضررهایی هم که میکردم با آگاهی بود ...
یعنی زفکا رو خریدم گفتم طلاست ولی گفتم این سهم پتانسیل چقدر کاهش رو داره ! گفتم تا زیر 50000 هم میتونه بیاد ! پلکانی قبلش ورود کرده بودم هم زمان با فروش پله پله تلیسه و از این ور زفکا میخریدم . بعد از اونور هم روی روند نزولی روی ناحیه های مطلوبم میخریدم

همه اینا بر اساس تحلیل بنیادی و تکنیکالی هستش . همونی که دوستان همیشه میگن بازار تحلیل پذیر نیست ! از نظر من بازار تحلیل پذیره ...
قبل از اصلاح فولاد یادتون چند نفر فولاد داشتن و گفتم از نظر من و از نظر تحلیل نزولیه ولی شاید بازار بی منطق رشد بکنه ! که طبق تحلیل پیش رفت !

من نمیتونستم خیلی با وضوح توی تیر ماه بگم سهم ها حبابی هستن . قبل هم میگفتم ، محکوم به سم پاشی میشدم !
154fs232528.gif

کــــــــــــــــــــــــــــــــــــل این نظراتی که میدادم و معاملاتی که انجام دادم فـــــــــــــــــــــــــــــــقط بر پایه تحلیل بنیادی و تکنیکال بود . نه رانتی ، نه ارتباط با کارگزاری ، نه ارتباط با بازیگرهای بزرگ بازار
فقط تخصص و تجربه در حد خودم یعنی همون 7 سالی که گفتم !

اگه مشکل گاو کله قنده ، که بیا با بچه ها شبونه میزنیم به دل جاده ، اونجا یدونه گاو میندازیم پشت یه نیسان دز*دی ، . نگهبان شرکت ته تهش یدونه اس*پ*ری یا بات*وم داشته باشه . بعد میریم یه جای خوب گاوو میزنیم زمین ، کبابش میکنیم
wagh.gif

در مورد اپل یادم رفت بگم . پرسیده بودید اپل چه مشکلی داره ؟ ببینید دوست عزیز ، اپل هم مثل هر شرکتی میتونه حباب داشته باشه . من تیر ماه وقتی از حباب صحبت میکردم بهم فحش میدادن ! الان اون حبابا تخلیه شده باز فحش میدن !
bav3_154fs759111.gif

پس بهترین شرکت دنیا میتونه اصلاح داشته باشه و از ارزش های شرکت کم نمیکنه . شرکت خوب مسیر خودش رو میره سهامدارا هم با توجه به مسیر شرکت ارزش واقعی شرکت رو کشف میکنن
goodsigh.gif

خوب شما نظرتون اینه سرمایه گذاری سنتی رو قبول دارید . یکی مثل من یا بعضی از دوستان همین سبک سرمایه گذاری رو قبول دارن و تا الان هم بنده به شخصه فوق العاده از بازار راضی بودم . نطقه ورود غلط میتونه تا دو یا سه سال متوالی به یه نفر ضرر برسونه و زمان نیاز داشته باشه تا سر به سر بشن ! اگه نفروشن !
شناسایی کف و سقف ها رو هیچ انسانی روی کره زمین نمیتونه دقیق بگه ، اگه بگه دروغ گو هستش ! ما فقط میتونیم ارزندگی یه سهام رو حساب بکنیم و بر اساس اون با توجه به تکنیکالی و شرایط کلی بازار وارد یا خارج بشیم
حرفای وارن بافتی توی اینستا یا پیج ها و سایت ها پیدا نمیشه خیالت راحت باشه . اونا همین یه ساله بزرگ شدن !
crazy.gif
به غیر از چندتاشون مثل آقای خانپایه که چند ساله فعالن
در مورد مسئولیت شرکت ! ببینید شرکت مسئولیتی در غبال سرمایه گذاری نداره ... همونطوری که شما شراکت سنتی میکنی و هیچ تضمینی برای سود و ضرر شما نیست ، سهامداری تو بورس هم همینه و هیچ تضمینی برای اون وجود نداره . با قطع شدن برق هم شرک فعالیت خودش رو ادامه میده . اصلا شرکت میتونه نمادش بسته بشه و یک سال دیگه باز بکنه ! وقتی باز بشه اگه شرکت ارزنده باشه آنچنان سود های شارپی ای میده که 6 تا شاخ رو سر آدما سبز میشه .

بعد همون سنتی هم یه سری داستانا داره . الان من توی کارای دیگه هم با شرکا تامین سرمایه کردیم . از کافه بگیر تا دلالی میوه و خرید و فروش خودرو و ... ولی اونا صرفا بر اساس ترسشون از ما ، مراقب تعهداتشون هستن و میدونن اگه خدای نکرده اشتباهی بکنن ، یه بلایی سرشون میارم که مرگ آرزوشون باشه
قطعا یه آدم عادی نمیتونه مثل ما مراقب سرمایه گذاری به روش سنتیش باشه ولی با این وجود سرمایه گذاری تو بورس برام به شدت

این بهونه ها برای مردم عادیه که دولت به تعداد زیادی به بازار واردشون کرده
bav3_154fs759111.gif
نمیتونن بگن تو نقطه بدی وارد شدید . واسه همین با چرخه های امید و نا امیدی میخوان آرومشون بکنن

سال 92 که بازار اصلاح خورد خیییییلی کم در موردش صحبت میکردن . قبلش هم همینطوری بوده . سال 88 سال 84 هم همین مدلی بوده . کسی اهمیت نمیداد ولی بازار همیشه مسیر خودش رو میره . اصلاح قیمتی یا زمانی و رسیدن به قیمت های واقعی و بعد رشد منطقی
کسی که به پولسازی اهمیت بده اصلا علاقه ای به معروفیت و رسانه ای شدن نداره . رسانه ای شدن کار رو خراب میکنه . مثل این یک ساله که کاسبی ما تبدیل به تیتر اخبار شده ....
boghZ.gif

اینقدر رسانه ایش کردن که هر آدمی از بچه های دبیرستانی بگیر تا پیرمرد 70 ساله در مورد بورس صحبت میکنن . تیکه میندازن . مسخره میکنن و ... ! کسایی که اصلا نمیدونن سهام چیه !
اونم از یک ساله گذشته که همه شکارچی شده بودن
crazy.gif
الانم همه منتقد و کوبنده بورس شدن
bav3_154fs759111.gif

شما یادت باشه سهم ها مسیر خودشون رو میرن ، اگه سهم خوب داری ، باهاش بمون نگران نباش . سهم حبابی فروشش منطقیه
نوسانگیری و روزانه یا با دید کوتاه مدت هم منطقیه

بعضیا فقط کارشون ناامید کردنه !! اون مدل آدما هیچوقت موفق نمیشن . اونایی که جـــــــــــــــــنم پول درووردن رو دارن موفق میشن
تصمیم درست ، تخصص و تجربه باید کنارش یه چیزی باشه به اسم جنم ! جیییییگگگگگگگرررر
شاید 0.001% جمعیت از راه رانت و فساد پولدار شده باشن ولی 2% منهای این رقم به خاطر جیگر و جنمشونه !
هر کسی جنم و جیگر رو نداره . اونایی که دارن یکی دوروزه هم به ثروت نرسیدن . یه مسیر چند ده ساله داره ....
به شخصه کارایی که کردم ، آدم عادی که عقل تو سرش باشه نمیکنه
rain_remix.gif

دیوونگی همیشه نتیجه میده
xugly.gif

آ قربونت برم من ...
bav3_154fs759111.gif

این صحبت ها هم جنم میخواااداااا
من هرجایی اردیبهشت و تیر میگفتم قیمتای بازار منطقی نیست ، فحش میدادن ! اون موقع به خاطر دید به شدت مثبت به بازار بود
crazy.gif

الان میشه گفت شرکت های زیادی به ارزش واقعیشون رسیدن و قیمت هاشون منطقیه . الانم اونایی که به شدت دیدشون منفیه قطعا تو دلشون فحش میدن !
crazy.gif

یه سری شرکتا هم همچنان به شدت حبابی هستن ! الان من بگم اصلاحشون یکی دو سال ادامه داره باور نمیکنن ! اون عکس غول ، عکس تحلیل هویجی شاخص ، من یه جوری نظر میدم که هم خنده دار باشه هم نترسونه !
boghZ.gif

لوگوی شرکت سابقم یا شرکت فعلی هر جفتش طراحی خودمه . توی اون لوگو هر قسمتش یه معنی داره . از تعداد پَر های دور خورشید بگیر تا فرم کلی لوگو و تعداد کلمات
h01126.gif

مثلا عکس یه هویج روی شاخص نمیترسونه یا یه غولی که بای بای میکنه ....
cerevat.gif

واسه همین میگم هر سهمی مسیر خودش رو میره . طی 2 سال آینده هر سهمی مسیر خودش رو میره و همه چیز بر اساس منطق و تحلیل جلو میره . یک سال گذشته دقیقا بازار بدون دلیل رشد کرد

تنها چیزی که میتونه برای سهم ها رشد شارپی به وجود بیاره افزایش شدید قیمت دلاره ! اگه بالای 30 بره و مجدد مردم احساس بکنن قیمت های 40 ، 50 هم دور از دسترس نباشه . در غیر اینصورت اگه دلار بخواد توی این رنج بازی بکنه حالا 20% بیشتر 20% کمتر ، وضعیت توی بدترین سناریو که گفته بودم تا تابستون یا پاییز سال بعد میتونه طول بکشه و اصلا چیز عجیبی نیست
ما اصلا نیاز به حمایت دولت نداریم ! دولت کارش با بورس تموم شد و مثل طبیعت گردایی که وقتی تفریحشون رو میکنن آشغالشون رو تو طبیعت میریزن ، دولت هم سهماشو باد کرد ، فروخت و الان احتمالا دیگه نیازی نداشته باشه !
اما از الان به بعدش هم بدون اینکه به دولت نیازی داشته باشیم بازار خودش به تعادل میرسه . هرجایی منفعت باشه خود به خود حمایت صورت میگیره ...
این پروسه هم طولانیه . توی این پروسه طولانی واس سرگرم بودم هم ، معاملات کوچولویی میکنیم که هم سود ببریم هم سرگرم بشیم . اونایی هم که کارشون رو دارن باید بیخیال بشن و برن تا 2 سال دیگه
یادمه، محاله یادم بره :p
از شروع ریزش بگو چه کردی که ضرر کمتر بشه و جبران بشه مثلا به درصد بگو چند درصد صندوق ثابت و سهامی داشتی و چند درصد سهام های دیگه اینا و چه کار کردیشون که منفی کمتر بخورن و جبران بشه ضرر روشون نوسان گیری کردی یا... چون وصنعت، زفکا، قهکمت، کوروش، بوعلی، وآوا و... خوب منفی خوردن این مدت و صندوق ها هم همین طور

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در شرایطی نیستم که بخام طولانی تایپ‌ کنم ،اما انقدر به این بازار طعنه نزنید ،فحش ندید ،اگر سهمی گران و بد موقع خریده شده ،ناشی از اشتباه خود ماست ،نه بورس ،پتانسیل پولسازی این بازار کم نظیره ،ضمن اینکه کاذب و اقتصاد خراب کن هم نیست
چند روزه میخام یه طومار خوشگل بنویسم ،زمان فراغت مناسب پیش نمیاد :rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مفید دقیقا نیمساعت آخر بازار کلا نیومد بالا !
مواقع نوسان مفید و آگاه مشکوک میشن
crazy.gif

یادمه، محاله یادم بره :p
از شروع ریزش بگو چه کردی که ضرر کمتر بشه و جبران بشه مثلا به درصد بگو چند درصد صندوق ثابت و سهامی داشتی و چند درصد سهام های دیگه اینا و چه کار کردیشون که منفی کمتر بخورن و جبران بشه ضرر روشون نوسان گیری کردی یا... چون وصنعت، زفکا، قهکمت، کوروش، بوعلی، وآوا و... خوب منفی خوردن این مدت و صندوق ها هم همین طور
ببین همون اون موقع که از نظر من سهم ها اونقدر حبابی شده بودن که به نظرم سودش ارزش نداشت ، بیشتر سبدم رو تبدیل به درامد ثابت کردم . اون موقع نقد کرده بودم که باز بخرم ولی وقتی میدیدم بازیگرها چیکار میکنن ، بخیال شدم حتی از بقیه سهم هامم فروختم . کارگزاری های دیگمم باهاشون اینکارو کردم . اون 20% که گفته بودم فقط توی 2 تا کارگزاری بود و از سهامهایی بود که اواخر اردیبهشت و اواخر تیر فروخته بودم صحبتی نمیکردم !!

قهکمت که اون بالا ها رفت فروختمش البته نه کلش رو ...
وبوعلی یه نوسان خوب داد کلا فروختم دوباره خریدم
بعضی جاها نوسان میگرفتم و خروجی از نوسانگیری هام رو به بخش های سبدم که بلند مدتی کار میکنم منتقل میکردم . طبق سیستمم اول صندوق میگیرم . بعد روی نقاط حمایتی با توجه به جو بازار و وزن دهی مد نظرم خرید میکردم
من فلزات رو دیگه کامل فروختم . به جاش توی یه بخش از سبدم پتروشیمی خریدم . عایدی از فروش این سهم های ریزه میزه رو باهاش نوسان گیری میکردم
چندتا سهم غذایی داشتم اونا رو رد کرده بودم

فکر کنم توی اوج جابجایی ها تا 70 درصد یا اینطورا هم تبدیل به صندوق های درآمد ثابت شده بودم . شایدم بیشتر
کلا توی این تابستون برنامه اصلی این بود :
سبد اصلاح شد . با آرامش اونم با تبدیل به صندوق درآمد ثابت با مقصد سهم ها . توی همین مسیر هم از صندوقا سود میگرفتم
نوسانگیری میشد
دوباره سرمایه جدید وارد بورس شد ( فصل تمدید قراردادهای اجاره بود )
مطالعه
بروز کردن تحلیلها ، اینکه اشتباهی نداشته باشم و از این مدل کارا که بورسی ها تو بیکاری و فاز اصلاحی بازار میکنن
bav3_154fs759111.gif

توی همین مسیرا یه جاهایی ضرر میشه یه جاهایی سود و نتیجه آخر این شد که توی اصلاح جلوی ضرر رو گرفتم و یکمم سود داده تا اینجای کار شاید فردا یا پس فردا داستان عوض بشه . ولی توی فاز اصلاحی بازار من اگه ضرر نکنم یا ضرر کمی بکنم به هدفم رسیدم . بعد که اون هیجانات منفیو بد تموم بشه دیگه سیکل سود سازی شروع میشه

کلا سبد همیشه در حال تغییراته . سهم های کوچیکو رد میکردم باهاش از سهم های کلیدیم خرید میکردم
منفی مثبت سهم هم برام مهم نیست . ارزش شرکت برام مهمه بعد متناسب با اون یا میخرم یا میفروشم

مثلا من هدفم این نبود یه سری سهم هارو بفروشم ولی وقتی میبینم فرصت های بهتری جاهای دیگه هست و اونا هم قراره ریزش بکنن ، خوب ساختار سبد عوض میشه

صندوق های سهامی هم مثل کاریس و آگاس و آتیمس این مدت توی یه رنج خنثی بازی میکردن و هرجایی میدیدم خیلی پایین اومده میخریدم

ببین وقتی سهم ها ارزندگی خودشون رو از دست میدن و توی اون قیمت ها دیدگاهت اینه که نباید بخری ، یعنی باید بفروشی !
وقتی میبینی همه در مورد بورس صحبت میکنن و خوشبینن باید اینو بدونی که یه جای کار میلنگه ! اگه قرار بود همه مردم سود بکنن که یکی سوار بنز اون یکی سوار پراید نبود !

وقتی جمعیت زیادی خرید میکنن و جمعیت کمی فروشنده هستن یعنی یه جای کار میلنگه ! هیچ وقت هیچ جای دنیا اکثریت کار درست رو انجام نمیدن . این یه قانونه ...

اگه اکثریت درست انجام بدن ، اکثریت باید ثروت مند باشن و اقلیت فقیر که این جور در نمیاد . بعد وقتی تحلیل چه نموداری چه از روی صورت های مالی شرکت به وضوح میگه شرکت نمیارزه که مهر تایید میزنه روی نقل و انتقالات سهام که در جریانه

توی همچین شرایطی بهترین استراتژی جابجایی سهام با سهام میتونه حرکت از سمت سهام های به شدت رشد کرده مثل تلیسه و سهم های چند ماه اصلاح خورده و به شدت بنیادی باشه مثل زفکا !
برای جابجایی سهام با سهام هم خیلی با حوصله فروش که اتفاق میوفته ، اول صندوق میگیرم . بعد زمانای مناسب خرید میکنم .

الان من به شما قول میدم زفکا که اینقدر قبولش دارم اگه شارپی تا 200000 طی 1 سال آینده بالا بره ، شک نکن بدون هیچ ناراحتی ای سهم رو میفروشیم . هممون و سهم رو خالی میکنیم ! صحبت فقط بر اساس ارزندگی سهمه . ولی برای اینکه عذاب وجدان نگیریم مثلا طی 1 ماه یه جوری میفروشیم که حداقل فشار فروش برای برگشت سهم از سمت ما نباشه . دیگه اینکه کسی بره روی اون قله بخره باید مسئولیتش رو قبول بکنه که بدون تخصص و تحلیل اینکار رو کرده ...
ارزش زفکا الان از نظر من حوالی 50 هزار تا 55 هزار هستش نه بیشتر . تازه این همه قبولش دارم و میدونم تا 4 سال دیگه گرد و خاک میکنه ولی الان نمیخوام گرد و خاک بکنه
crazy.gif

مثلا من شستا رو که خرید کردم صرفا واس سرگرمی بود که بعد از تایم بازار تشویقش بکنم . اومد تو تایم بازار ، الان یه گوشه واس خودش افتاده
bav3_154fs759111.gif

___________________________-----------------------------------------------------____________________________________---------------------------------------------------------_____________________
خدمت دوستان بگم من هیـــــــــــــــــــــــــــــچ وقت و تحت هیــــــــــــــــــــــــــــچ شرایطی از بازار خارج نمیشم . حتی اگه وضعیت بازار 5 سال هم همین باشه ! حتی اگه جنگی اتفاق بیوفته ! میدونم دارم چیکار میکنم . اینقدر توی همین بازار فرصت هست که تازه من فقط با سهام و صندوق درآمد ثابت و اوراق مشارکت کار دارم . بعضی از دوستان که تجربه و تخصص بیشتری دارن از بخش های دیگه مثل اختیار و آتی و ... هم استفاده میکنن

بالا