فولاد چراغ اول روشن کردداره بر میگرده به قرمز
چون یادشون اومد فردا اربعینه!!!
فولاد چراغ اول روشن کردداره بر میگرده به قرمز
چون یادشون اومد فردا اربعینه!!!
شما فرض رو بزار هر دو بازار رو شامل میشه ، خیالت راحت تره ، کدتم بسته نمیشه که به دردسر بیوفتیسلام دوستان بالاخره این نوسان گیری رو که ممنوع کردن فقط مخصوص بورسه یا فرابورس هم شامل میشه خیلیا دیدم دارن از فرابورس نوسان روزانه میگیرن و همون روزی که میخرن میفروشن الان من امروز سهم خریدم تو فرابورس نمیدونم میتونم ردش کنم یا نه یسریا میگن فرابورس نوسان گیری ممنوع نیس الان تکلیف چیه
سطلان گدنا که خشک خشکه یه فروشنده هم ندارهتا وسپهر رو بستن، بقیه عرضه اولی ها منفی شدن![]()
من چند روز پیش گدنا را با سود شیرین 110 درصدی رد کردم رفت الان پشیمونمسطلان گدنا که خشک خشکه یه فروشنده هم نداره![]()
نوسانگیری روزانه یکم سخته ، من خودم میزان اشتباهاتم توی نوسانات روزانه بیشتره . ولی با دید چند روزه وقتی معامله خرید رو انجام میدی ، خیالت راحت تره ، سودتم بیشتره
نوسانگیری روزانه بیشتر واس من حکم ق*مار و شرط بندی داره و سرحالم میاره![]()
آخ نگو که الان اضافی ترین سهمم همین پیزد هستشدوباره بازار برگشت
این پیزد هم بشه رد کرد، نور علی نور میشه
#خبر
ورود دارا سوم با سهام سه بانک دولتی به بورس
وزیر اقتصاد از ورود دارا سوم به بازار سرمایه خبر داد و گفت:
باقیمانده سهام دولت در سه بانک ملت، تجارت و صادرات عرضه خواهد شد و امیدواریم این موضوعات تداوم داشته باشد تا به ثبات بازار سرمایه کمک کند.
ای باباامروز مفید بازیش شروع شده از صبح ..
امروز فشار فروش روی چندتا سهم بزرگ بالا بود ( تقریبا )ومعادن رو حداکثر برای 2 روز کاری بستن![]()
چرا دست از سرمون بر نمیدارن ....مگه قرار نبود فلزی اینا داخلش باشه؟
ولی در کل : بمیرم برات... ماشین بفرستم....
اینکه باقی مونده دارا یکم هست، باز بازار رو میخوان بریزن به هممگه قرار نبود فلزی اینا داخلش باشه؟
ولی در کل : بمیرم برات... ماشین بفرستم....
با سه تا نت مختلف و با ف شکن امتحان کردم اما امروز خیلی اذیت کرد بازم خبری بوده که ما نمیدونیم چی بوده ..ای بابا
من فکر کردم مشکل از نت من هست.
سرویس می کنه یک روزای این مفید
دقیقا , معلوم نیست فازش چیه ! رفتم تو 44% ضررکسی تحلیلی از ثشاهد نداره ؟ پیرمون کرد ..![]()
فک کنم با هم تو قله و بد موقعی خریدیم منم تو 46 درصد ضررم لامصب حدود دوماهه از منفی تکون نمیخورهدقیقا , معلوم نیست فازش چیه ! رفتم تو 44% ضرر
فکر کنم قراره 7 ماه یه کله منفی بخوره مثل مثبت خوردنش![]()