• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یه جمله امروز دیدم حیف بود برا شما ننویسم
ugly29.gif

یکی از پیجا امروز نوشته: درخت بامبو 5 سال زیر خاک میمونه و رشدش دیده نمیشه ولی در سال پنجم 25 متر رشد میکنه...کمی صبور باش،موفقیت یه شبه به دست نمیاد...!

741.gif

سوس ماست
614.gif

------------
دارا دوم و شستا کی بازگشایی میشن؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
یه جمله امروز دیدم حیف بود برا شما ننویسم
ugly29.gif

یکی از پیجا امروز نوشته: درخت بامبو 5 سال زیر خاک میمونه و رشدش دیده نمیشه ولی در سال پنجم 25 متر رشد میکنه...کمی صبور باش،موفقیت یه شبه به دست نمیاد...!

741.gif

سوس ماست
614.gif

------------
دارا دوم و شستا کی بازگشایی میشن؟
وقتي ٥ سال رشدشون زير خاك تموم بشه :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ظاهرا با ازاد شدن نوسان گيري از روز شنبه بازار رو ميخوان به روال طبيعي برگردونن
انشالا كه از شنبه درست ميشه
اتفاقات این مدت هم اثباتی بود به مخالفین نوسانگیری که فکر میکردن سود کردن روزانه بقیه با منفعت سهامداران بلند مدتی تناقض داره :rolleyes:
پيام هاي ره اورد رو كه ميخونم از خودم فراموش ميكنم اينقدر كه ملت ناله مي كنن از پولاي وام و خونه و ماشيني كه اوردن و الان همشون تو ضرر بالاي ٥٠٪؜ هستن
واقعا اين ملت حقشون اين نيست …
ملت همیشه جوگیرن
چه توی روند نزولی چه صعودی :(
این موج مثبت هم به معنی برگشت بازار نیست دوباره از یکی دو روز کاری بعد غر میزنن بازار دستوریه و دولت حمایت نمیکنه و تجمع جلوی مجلس و الی آخر ...

سهم های خوب هم حتی توی این موج ریزشی تاثیر نپذیرفتن و درجا زدن . محکم موقعیت خودشون رو حفظ کردن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سپید ماکیان بیادش ، اونو یه لقمه چپش میکنم . هرجایی پای مایحتاج مردم وسطه ، منم اونجام
127fs1502911.gif

حتی بازدهیشم کم باشه بازم آرامش دارم
اگرم مُردم وصیت میکنم بعد از مرگم راهمو ادامه بدن از اونور نگاه بکنم و حالشو ببرم
bav3_154fs759111.gif

اینم محصولات سپید ماکیان :
ماکیان.JPG
و درکنار اسمایلی
twister3.gif
و
mini-vache-danse.gif
از اسمایلی
chickwalk.gif
و
chkn.gif
هم استفاده میکنم
1.gif

یه اعلان جنگ هم بکنیم به بازیگرای بدجنس
s244.gif
ریال به ریال پولایی که توی این فرایند نوش جون کردن رو از حلقومشون بیرون میکشیم
s244.gif

با معامله شد شد ، نشد میریم محلشون
s244.gif
دفتر کارشون
s244.gif
خونشون
s244.gif

شاخص رو بیارن تا 10 هزار تا ، میمیریم ولی باخت نمیدیم
tiredugly.gif

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSZuaWcBeg-7ej8TIO0S8uzZ891myR5J2-32Q&usqp=CAU

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شرکت پلوله اعلام ورشکستگی کرد
به ازای هر سهم ۱۰۰ تومان به سهامدارش میده
14f07161e56ed7d92a85f1e73940dcc1.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان ظاهرا در قوانین جدید اگر تو پیش گشایش سفارش فروش بزارید و بعد حذف کنید تخلف محسوب میشه و کد مسدود میشه.
مراقب این موضوع باشید

البته فقط این رو شنیدم از صحتش دقیق اطلاع ندارم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دوستان ظاهرا در قوانین جدید اگر تو پیش گشایش سفارش فروش بزارید و بعد حذف کنید تخلف محسوب میشه و کد مسدود میشه.
مراقب این موضوع باشید

البته فقط این رو شنیدم از صحتش دقیق اطلاع ندارم

اگر چیزی خلاف باشهِ خود سیستم محدودش میکنه
مثل خرید بالای ۵۰۰ هزار تومن
عدم فروش سهام خریداری شده در روز
فروش بالای ۵۰۰ هزار تومن
و...
همه داخل سیستم تعریف شده‌اند و به صورت خودکار جلوگیری میکنه

اونی که سفارش زیر ۵۰۰ هزار تومن، سفارش با قیمت خارج از نوسان و... میزاره، از ما بهترون محسوب میشه و این قوانین روش تاثیری نداره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر چیزی خلاف باشهِ خود سیستم محدودش میکنه
مثل خرید بالای ۵۰۰ هزار تومن
عدم فروش سهام خریداری شده در روز
فروش بالای ۵۰۰ هزار تومن
و...
همه داخل سیستم تعریف شده‌اند و به صورت خودکار جلوگیری میکنه

اونی که سفارش زیر ۵۰۰ هزار تومن، سفارش با قیمت خارج از نوسان و... میزاره، از ما بهترون محسوب میشه و این قوانین روش تاثیری نداره
یه حسی بهم میگه دنبال بهونن ، پولمونو بلوکه بکنن :D
به شیوه های مختلف میترسونن یهو یه جا سوتی بدیم ، دو نفر از اون پشت میپرن بیرون:cool:
مثل پلیسای راهنمایی رانندگی که پشت پیچ قایم میشن :rolleyes:
اعمال قانونمون میکنن :p
همزمان این شعر رو هم میخونن :
گول خوردی آی گول خوردی
127fs2361263.gif

لالای لای
127fs2361263.gif

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
دوستان ممکنه صندوق پالایش رو ابطال کنن؟؟با این اوضاع بازار فکرنکنم اصلا سودی یده..اصل پولمون رو بدن سود نخواستیم.مگر اینکه نامردی کنن با سود حداقلی بازش کنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
واقعیت را باید قبول کنیم . من و شما بدترین موقع ممکن وارد بورس شدیم این دلیل نمی شود که اصل این بازار بد باشد .اگر این بورس به من و شما ضرر زد برای بعضی هم سود 3600% درصدی داده است . پس اصل بازار بد نیست موقع ورود و خروج و تجربه مهم است که من و شما بی مهابا و بدون دانش و تجربه وارد شدیم ولی خوب این خودش یک کلاس آموزشی معرکه بود . ولی در اینکه برمیگردد و جبران می کند شک نکنید .
مثلا افق سهم خودش را با اوراق اختیار فروش به تاریخ شهریور 1400 . 22.5 درصد بیمه کرده یعنی در اصل این سهم اگر حداقل سود را هم تا یکسال آینده بدهد 22% سود می دهد نسبت به شهریور 99. خوب اگر اطمینانی به بازگشت سوددهی نبود شرکت ها آیا اینکار را می کردند ؟
کدام بانک را پیدا کنیم که هم معتبر باشد هم سود 22.5 درصدی (حداقل) برای یکسال بدهد ؟
کل ماهیت بورس ایران مشکل داره , پس دیگه جایی برای بحث کردن در مورد جزییات نمی مونه
watermelonsmileyf.gif

مثال ساده , وقتی من سهم معتبری رو میخرم ولی هر لحظه که دلم خواست نمیتونم نقد کنم و چون با چیزی به اسم صف فروش مواجه میشم یعنی اشکال در سیستم
wagh.gif

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز کل سهم هام رو فروختم. البته اونایی که باقی مونده بود. تا یکشنبه وارد کاری میکنم که این سه سال برام پی بر ای یک داشته. الان هم نهایتا ۱.۵ یا دو داره.
اما به آموزشهام و دنبال کردن بازار ادامه میدم.
زمانی که دیگه نتونستم پول تو اون کار وارد کنم اضافه اش رو وارد بورس میکنم انشالا. منتها شاید دو یا سه سال بعد.

7star

Registered User
لایک‌ها
281
دوستانی که تجربه خرید سکه از بورس کالا رو دارید، ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید:
- وقتی که نمادهای سکه بعد از رسیدن به سررسید بسته و حذف میشه و نمادهای جدید ایجاد میشه، اگر ما قصدمون تحویل گرفتن سکه نباشه، آیا دارایی ما بطور خودکار از نماد قدیم به نماد جدید منتقل میشه یا اینکه باید کاری انجام دهیم؟
- کارمزد انبارداری سکه چقدره؟ و چجوری محاسبه میشه؟ از روزی که نماد رو بخریم محاسبه میشه یا از روز سررسید؟ (برای افرادی که قصد تحویل سکه رو ندارند و دارایی شون از نماد قدیمی سکه به نماد جدید منتقل میشه، چجوری کارمزد محاسبه میشه؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینم قوانین جدید
17085c0ad31a12ddb6b0ae679f30e84d.jpg

سلام
سعید خان کدوم کارگزاری هستی ؟
تو مفید که خبری نیست
در هر صورت این قوانین اگر واقعیت داشته باشه و درست اجرا کنن میتونه اردر ترسی که حقوقی تو پیش گشایش میزاره رو از بین ببره و سهامدار حقیقی رو نترسونه
داره یه اتفاقایی همزمان با انتخابات می افته به نظر هفته بعد یکی از مهمترین هفته های این هشت ماه گذشته هست در عین حال میتونه جذاب هم باشه

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام
سعید خان کدوم کارگزاری هستی ؟
تو مفید که خبری نیست
در هر صورت این قوانین اگر واقعیت داشته باشه و درست اجرا کنن میتونه اردر ترسی که حقوقی تو پیش گشایش میزاره رو از بین ببره و سهامدار حقیقی رو نترسونه
داره یه اتفاقایی همزمان با انتخابات می افته به نظر هفته بعد یکی از مهمترین هفته های این هشت ماه گذشته هست در عین حال میتونه جذاب هم باشه
سلام..
من آگاه هستم..
این عکس رو از یکی از دوستان گرفتم و اینجا گذاشتم که دوستان در جریان باشن.
هفته ی بعدم اگر باز بازارو دستکاری نکنن احتمال مثبت بودنش بیشتر از منفی بودنش هست

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
موارد زیر از جمله مصادیق تخلف در بازار بورس محسوب می شود:

1.ثبت سفارش با قیمت بالاتر یا پایین تر از نرخ جاری بازار و تغییر روند
2.تغییر قیمت بازگشایی نماد (Top) و حذف سفارش در زمان پیش گشایش
3.حذف سفارش در پیش گشایش و اقدام به سفارش گذاری در سمت مقابل در زمان معاملات پیوسته
4.پوشاندن مظنه های بازار با ارسال بیش از ۲ سفارش خرید یا فروش با قیمت های متفاوت
5.ارسال سفارش با حجم های نامتناسب نسبت به سایر مظنه ها
6.سفارش چینی یا مظنه چینی گسترده
7. ثبت سفارش در صف های خرید و فروش با هدف افزایش حجم صف
8. انجام معامله بدون تغییر مالکیت نهایی
9. انجام معاملات هماهنگ در راستای تغییر قیمت ها

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
حالا این قوانین گذاشتن فرجی حاصل میشه؟البت چیزی که مشخصه قوانین برای مردم وگرنه حقوقی عمرا این قوانین اجرا نمیکنه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
موارد زیر از جمله مصادیق تخلف در بازار بورس محسوب می شود:

4.پوشاندن مظنه های بازار با ارسال بیش از ۲ سفارش خرید یا فروش با قیمت های متفاوت
یعنی چی ؟ یعنی من نمیتونم یه سهم رو روی دوتا قیمت درخواست خرید بدم ؟ چرا ؟
خب من دوست دارم یه قیمت خرید کف بزنم یه قیمت خرید سقف ! این کجاش میشه پوشاندن مظنه بازار !!
تازه بازه مثبت 5 تا منفی 5 دیگه چیه که بخواد با دو قیمت مظنه بازار پوشیده بشه !!

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
یعنی چی ؟ یعنی من نمیتونم یه سهم رو روی دوتا قیمت درخواست خرید بدم ؟ چرا ؟
خب من دوست دارم یه قیمت خرید کف بزنم یه قیمت خرید سقف ! این کجاش میشه پوشاندن مظنه بازار !!
تازه بازه مثبت 5 تا منفی 5 دیگه چیه که بخواد با دو قیمت مظنه بازار پوشیده بشه !!
اونی که بخواد بازار رو منفی مطلق کنه داخل همون پیش‌گشایش با منفی 5 و حجم بالا کرکره رو میده بالا
این حرف و حدیث‌ا همه‌اش سیاه نمایی بیش نیست از نظرم

انتظار داشتم شاخص بیاد روی 1100 ولی نه داخل 2ماه بلکه 6 ماه آروم آروم و این وسط نوسان گرفت
انگار پول ملت رو گروگان گرفتن داخل این بازار و هربار به شکلی سرگرمشون میکنن

بالا