• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
این بازار دیگه از اصلاح گذشته به معنای واقعی کلمه سقوط کرده و معلوم هم نیست چی میخواد بشه
به بایدن و ترامپ هم ربطی نداره و جالب تر اینکه اصلا کسی پیگیر سرمایه های مردم نیست والا همون لاس وگاس که قمار میزنن سر هر میزی یه قانونی هست اینجا که ....

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
این بازار دیگه از اصلاح گذشته به معنای واقعی کلمه سقوط کرده و معلوم هم نیست چی میخواد بشه
به بایدن و ترامپ هم ربطی نداره و جالب تر اینکه اصلا کسی پیگیر سرمایه های مردم نیست والا همون لاس وگاس که قمار میزنن سر هر میزی یه قانونی هست اینجا که ....
دقیقا ! خیلی ضایع هم منفی میخورن واقعا ! میری تو سایت میبینی 1.3 بیلیون خودرو هست یه چایی میخوری باز میای میشه 40 میل فروش ! کشور بی صاحب باشه همینه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
معاملات روزانه (نوسانگیری) همچنان ممنوعه یا مجاز شده؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دعا کنیم سلطان گدنا افشای الف کباب کوبیده بده و بسته بشه با صف خرید میلیونی و حجم ــــش کل بورس و فرابورس رو به هم ریخته
همه با هم دعا کنیم :دی

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
بازار تا شاخص 1050 نبینه بر نمیگرده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بچه ها استراتژی ـــــتون واسه امروز چیه ؟ به نظرتون امیدی به سبز بودن بازار هست یا نه ؟
تخمه کدو و تماشا
774.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
تخمه کدو و تماشا
774.gif
دیوید جان شما که تجربه بورسی داری به نظرت تهش کجاست ؟ اصلا ته این چاه دیده میشه ؟
خدا لعنتشون صبح زنگ زدم مواد اولیه خرید کنم همه چی نسبت به 4شنبه گذشته گرون شده میگم دلار که اومده پائین میگه به دلار ربطی نداره تحریمیم !
بالا که میره دلیلش دلاره ولی دلار که میاد پائین دلیلش میشه تحریم !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این مدل میانگین کم کردن درسته؟
این چیزی که گفته میانگین کم کردن برای خروجه
تئوریه . در عمل وقتی سهم توی مسیر نزولی ، ریزش نه اصلاح قرار میگیره ، شما فرصت خروج روی قیمت های 90 تومن رو نداری ...
قفله صف فروشه
از طرفی علت اینکه شما توی فرصت های خروج تاالان روی سهم های گرون ، خارج نشدی چیه ؟
اینکه ، نه بابا برمیگرده 15% اصلاح خورده ، 20% اصلاح خورده ،فلان خبر خوب اومده 25% هم اصلاح خورده ، کارت به کارت صندوق آماده شده 30% اصلاح خورده ، حقوقی های جلسه گذاشتن 35% اصلاح خورده ، چهارتا خط میکشی میگی از اینجا باید برگرده و 40% اصلاح خورده و همینطوری تا وارد 50% ضرر میشی !
بعدش هم دیگه نا امید میشی و میگی 50% ضرر کردم چیه اینو بفروشیم ؟!
باهاش میمونی تا وارد 60% ضرر میشی
بازم معلوم نیست شما روی 60% ضرر بفروشی و سهم پایینتر بره ! شاید همونجایی که میخوای بفروشی محدوده برگشتی قوی باشه و موج صعودیشو بده
بعد چی میشه ؟
مثلا سهم از 1000 ریال تا 60% ضرر یعنی 400 ریال کاهش پیدا کرده ، شما مثلا میخوای این استراتژی رو بزنی 400 میفروشی که روی 250 بخریش ولی از 400 برمیگرده و تا 500 بالا میره ، میگی نمیخرم پایین میره ....
قیمت 600 میشه ، اینجا فکر میکنی قراره تا 1000 بره ! روی 600 طمع میکنی و باز وارد میشی
تا 650 بالا میره و دوباره سقوط میکنه تا 300

حالا محاسبات :

100 تا سهم 1000 ریالی یعنی 100 هزار ریال اول داشتی
30 تا رونگهداری میکنی
70 تا رو روی قیمت 400 میفروشی و 28 هزار ریال دستت رو میگیره . 1.5% کارمزد ، خالص 27580 ریال
با 27580 ریال روی قیمت 600 وارد میشی و بعد از کسر کارمزد ، 45 سهم میخری
بعد سهم تا 650 یا 700 بالا میره ( هنوز تو ضرری ) و دوباره روند نزولی شکل میگیره و تا 300 پایین میاد
45 سهم جدید گرفته بودی + 30 تا از قبل نفروختی وروی قیمت 300 چقدر سرمایه داری ؟
22500 ریال که بعد از کسر کارمزد خروج روی این نقطه 22100 ریال دستت رو میگیره ! اول 100 هزار ریال داشتی یعنی چند درصد ضرر کردی ؟ 78%
اگه با سهم میموندی تا قیمت 300 ریالی سهم بعد از کارمزد 1.5% چقدر داشتی ؟ 29550 ریال یعنی چند درصد ضرر ؟ 70%

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
این تئوری هایی که امثال این آدما تو ذهن مردم کردن نتیجش همین شده ، چون با عمل فرق داره
اگه کسی میتونست اول روند نزولی ، ادامه روند رو تشخیص بده که از اول روی اون قله نمیخرید :D
پس کسی که نتونسته قله رو تشخیص بده ، محدوده برگشتی قوی رو هم نمیتونه تشخیص بده و درگیر این مثالی که زدم میشه و در نهایت هم ضررش بیشتر میشه هم اعصابش بیشتر بهم میریزه تازه اگه توی روند صعودی جدید روی 600 وارد بشه نه 650 یا 700 !

این چیزی هم که ایشون گفته متاسفانه به نظر من محتوا سازیه . یه چیز بدیهی رو اومده بهش شاخ و برگ داده در قالب یه موضوع و پدیده علمی و ترفند اون رو ارائه کرده :D
من بهش کلاهبرداری میگم :p
درصورتی که تمام چیزهایی که ایشون سعی کرده توی 12 دقیقه بگه ، یکی از بدیهیات بازاره و با تشخیص این روند ها ما تعداد سهاممون رو روی یک سهم خوب زیاد میکنیم . کسی که واقعا بتونه روندها رو تشخیص بده از بازار فرار نمیکنه و توش اینقدر این عمل رو تکرار میکنه تا تعداد سهمش زیاد بشه
شرط دونستن روند هم اینه آموزش کامل ببینید و تجربه کسب بکنید کم کم درست میشه
بعد اینکه با دید بلند مدت توی همین بازار باشید و سهم بد رو ازش فرار بکنید و با سهم خوب اینقدر نوسان بگیرید که هم زیانتون جبران بشه و هم تعداد سهمون زیاد بشه و یه سود خوب هم بکنید و توی موج های صعودی و رشد بازار تاثیر بیشتری بگیرید . اوم با آموزش نه همینطوری قمارگونه

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قیمت خرید فخوز رو نگاه کنید 32960 ریال خارج از دامنه نوسان ! این تخلف نیست پس چیه ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیوید جان شما که تجربه بورسی داری به نظرت تهش کجاست ؟ اصلا ته این چاه دیده میشه ؟
خدا لعنتشون صبح زنگ زدم مواد اولیه خرید کنم همه چی نسبت به 4شنبه گذشته گرون شده میگم دلار که اومده پائین میگه به دلار ربطی نداره تحریمیم !
بالا که میره دلیلش دلاره ولی دلار که میاد پائین دلیلش میشه تحریم !
در مورد مواد اولیه که شما میخواستی خرید بکنی اطلاعی ندارم . من دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت کارای قانونی و رسمی و تو چشم نرم :p
خودشون میدونن و این کشوری که ساختن . اجازه کار کردن اصولی رو از سرمایه داراش گرفتن و به جای حمایت کردن از کسب و کار ها فقط زر زر میکنن :D

ولی در مورد بورس :
ببین چیزی که خیلی از سهامدارا خودشون رو گول میزنن بحث میزان ضرره . من نمیدونم 50% ضرر یا 60% ضرر از کجا توی ذهن سهامدار شکل گرفته که به عنوان کف سهم میبینن
یه سهم اگه خیلی گرون شده باشه میتونه 70 ، 80 ، 90 درصد هم ریزش بکنه ، به هیچ وجه محدود به میزان ضرر خاصی نیست:(

صد بار گفتم ، بازم میگم ، سهم بد ، سهامداریش به خدا قسم اشتباهه . سهمی که زیان ده باشه ، سهمی که سیستم فاسد مدیریتش میکنه ، سهمی که به جای رشد سود ، به هر دلیلی احتمال کاهش سود رو بهش بدیم . اینا سهمه بده . من پولمو تو جوب میریزم ، اینارو نمیخرم

یه زمانی من میگفتم دنبال سهم بد نباشید ، چون جو مثبت بود و به ملت مینداختن همه میگفتن نه بابا سهم های خوب که رشد نمیکنن و سهم های این مدلی فقط رشد میکنن و باید با موج حرکت کرد . باید قبل از اتمام موج و با رعایت شرایط کلی بازار و نگاه کردن به دست سهامدار عمده و با رعایت حد سود از اون سهم ها خارج میشدید:(
اینکه چقدر پایین میاد رو هرکسی عدد منطقی بهشون نسبت بده قطعا خنده داره . مثلا من برای همراه 16000 گفتم یعنی 80% سقوط آزاد :rolleyes:
کچاد رو اونور توی اون تاپیکه عدد 12000 دادم گفتم تازه به شرطی که وضعیت بازار روی اون قیمت ها مثبت باشه در غیر اینصورت نمیخرم تا پایینتر بیاد بیشتر بخرم
هر سهمی یه تهی داره تا بهش نرسه هیچ برگشتی نداره . ممکنه این ته توی یک سهم رسیده باشه ، ممکنه توی یک سهم تا چند روز دیگه بهش برسه ممکنه یک سهمی 1 سال ، 2 سال ، 3 یا 4 سال دیگه به اون ته برسه تازه از اونجا برگرده
ناراحت کنندست ولی واقعیته

من خودمم روی سیتایی که میدونستم ارزشش 30% از همینی که هست پایینتره و سیمانی ارزش بلند مدتی هم نداره ، گول خوردم و وارد شدم که یه 20 تا 30 درصد مثبت بگیرم و در برم . که قفل شد الان 15% توی زیانه
656.gif

یا امین ، واسه یه نوسان مثبت خریدمش که بپرم بیرون ولی قفل شد و الان ضررم اندازه یه پرایده
777.gif

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

* کسی که کارش فقط بورسه باید سهم خوب رو به قیمت خوب بخره بعدش اگه به خاطر جو منفی بازار وارد ضرر شدید ، یکم که بازار متعادل شد ، با نوسانگیری و معاملات کوچیک کوچیک جلو برید . با صبر و حوصله و بعد از آموزش . تجربه کسب بکنید و به این بازار بچسبید

* کسی هم که بلند مدت سهم خوب رو خریده و حالا به قیمت یا گرون ، دیگه کار از کار شاید گذشته باشه ، نباید میخرید . ولی شرط اولش بلند مدت بوده . بلند مدت از نظر من یعنی 3 سال و بیشتر . تا الان 3 ماه گذشته ! کوتاه مدت محسوب میشه
پس کاری به بازار و روندش نداشته باشه ، سیستم رو خاموش بکنه بره دنبال کار و زندگیش ، هروقت باز خواست پول وارد بازار بکنه ، سیستم رو روشن بکنه ، نمودار رو ببینه ، در حد چند ساعت سهم رو یه نیگا بندازه و روز معاملاتی بعدش خرید بکنه و تمام

من در مورد کل سهم های بازار نمیتونم نظر بدم ولی همونایی که توی کارگزاریم میبینم ، من ازشون ترسی ندارم و قیمتشون واقعا از اواسط شهریور تا امروز تغییر چندانی نکرده . پس نمیتونم کلی نظر بدم و بگم بازار برمیگرده چون به بقیه سهم ها آشنایی ندارم

ولی این رو همچنان میگم ، چون احساسم به کلیت بازار اینه
اونور گفتم ، اینورم بگم به قول افتک " لال از دنیا نرم "
bav2.gif

دلار بین 20 تا 23 ، پایین تر اومد میتونیم شاهد ریزش بیشتر باشیم ( که من واقعا بعییید میدونم این اتفاق بیوفته و ته تهش یه رکود 2 ساله داریم ) . بدون وجود شستا و پالایش همون 1.1
اینا باز بشن دلار بین 20 تا 23 ، باید ببینیم توی چه روندی و روی چه عدد شاخصی بازش میکنن

اینم در نظر بگیرید نمودار شاخص تابلوی عملکرد کشوره ! کشور برای نشون دادن اقتدارش احتمالا اجازه نمیده میزان ریزش شاخص از 60% بیشتر بشه یعنی از عدد 2.1 حساب بکنیم به عدد 850 هزار واحدی شاخص میرسیم . این موضوع تو سطح دنیا میتونه آبرو بر باشه :D
پس از این بابت خیالتون راحت باشه یهو شستا و پالایش رو توی منفی ها باز نمیکنن که شاخص ول بشه و راحت زیر 1.1 بیاد

همه اینا با فرض دلار 20 تا 23 هستش . حتی سهم های دلاری اگه به قیمت باشن با دلار 20 الی 23 عملا درآمدشون فرقی نمیکنه

اون دوره رکود 2 ساله که هم که گفتم یک روند نزولی بلند مدت برای سهم های حبابیه و آروم آروم با یک حرکت نزولی خسته کننده سهامدارا رو خارج میکنه . گفته بودم بازم میگم مراقب باشید سهامدار سهم گرون نباشید . سهمی که گرونه جایی نوشته نشده اگه 60% اصلاح بکنه ، به قیمت میرسه ! میتونه 70% یا حتی 80% اصلاح بکنه :rolleyes:
اون کف توی هر سهمی باید به دست بیاد چقدره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من خودمم روی سیتایی که میدونستم ارزشش 30% از همینی که هست پایینتره و سیمانی ارزش بلند مدتی هم نداره ، گول خوردم و وارد شدم که یه 20 تا 30 درصد مثبت بگیرم و در برم . که قفل شد الان 15% توی زیانه
656.gif

یا امین ، واسه یه نوسان مثبت خریدمش که بپرم بیرون ولی قفل شد و الان ضررم اندازه یه پرایده
777.gif

تو که وضعیت ـــت از من هم بدتره :دی درسته منم تا به الان زیادی ضرر دادم ( مخصوصا رو برکت و اخابر و ذوب و فاراک و دیگران :دی ) ولی حداقل با چند تا نوسان حدود 1/6 الی 1/5 ضررهام رو جبران کردم
777.gif

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو چند دقیقه پایانی حقوقی های .... تو کف قیمت ، خرید و حجم مبنا رو پر میکنن !

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
معده خراب ها نوسان روزانه رو باز کنن... میشه ضرر ها رو جبران کرد...
نوسان 24 ساعته خیلی پر ریسکه لعنتی...

ولی تو همه این سهم ها بدبدن تر از لکما ندیدم... تو تمام این منفی ها فقط 9% منفی شد...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو که وضعیت ـــت از من هم بدتره :دی درسته منم تا به الان زیادی ضرر دادم ( مخصوصا رو برکت و اخابر و ذوب و فاراک و دیگران :دی ) ولی حداقل با چند تا نوسان حدود 1/6 الی 1/5 ضررهام رو جبران کردم
777.gif
این دوتا سهم رو مخمه چون بر خلاف استراتژیم عمل کردم
725.gif

کل سبدم رو الان بروز کردم اینقدر تو ضررم ( ارزش کل سرمایم توی بورس امروز ، نسبت به بیشترین رقمی که به خودش دیده و اون مقداری که خیلی زیاد شده بود ) : 10.36%
bav3_154fs759111.gif

ولی راضی ام ، شاخص از 2.1 میلیون تا 1.25 میلیون تقریبا 43% اصلاح داشته
یعنی حتی اونی هم که تا حدودی بتونه روندهارو تشخیص بده و تجربه هم داشته باشه بازم ضرر رو میکنه . قطعا کسی که حرفه ای تر بوده میزان کاهش ارزش سبدش از من هم کمتر بوده
بیشترین ضرری که من تا این لحظه به سبدم وارد شده از صندوق ها بوده ولی از اون طرف هم بیشترین سود توی رشد رو از همونا گرفته بودم
399.gif

بازار متعادل بشه دوباره میریم سراغ معاملات کوچولو کوچولو که کم کم بالا بیایم
bav3_154fs759111.gif

1.1
145.gif

بالا