• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان
در مورد
#امین یکم
صندوق در آمد ثابت

کسی اطلاعاتی داره ؟

امین یکم زیاد صندوق جالبی نیست صندوق ارمغان ایرانیان رو چک کن پرداخت سود ماهانه داره و میانگین سود سالانه هم حدود ۳۳ درصد بوده .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
سلام دوستان در مورد این گروه دارو مخصوصا برکت نظری دارید ؟ میگن فصل دارویی هاست به نظر شما رشد چشمگیری رو میبینیم ؟
والا از اول سال گفتن ارز دارویی آزاد میشه کلا رونق میگیره ولی زیاد چشمگیر نبود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
والا از اول سال گفتن ارز دارویی آزاد میشه کلا رونق میگیره ولی زیاد چشمگیر نبود
اسفند بود یا فروردین
تو اخباز شبانگاهی یه نفری اومد اسم دوتا از سهمهای شرکت نام برده بود
که سهام شرکت بره بالا
خب دروغ اونم به چه قیمتی ؟!!!
اول ببینیم شنبه اوضاع چطوریه

+++++++++++++++++++++++++
دوستان یکم اموزش ببینید
حمایت و مقاومت
یه دوتا کندل
چارت تکنیکالی
(حالا میگیم فاندامنتال سخته )
ولی کار نداریم خیلی هها بعد این ریزش بازم دنبال اموزش نیستن
اقا من میگم برین کانال وی ایپی خوب ولی در کنارش خودتون اموزش هم ببینید
دلیل خرید و فروشتون بفهمید
وگرنه تا کی؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان نظرتون راجب شاخص چیه ؟

نظر بنده اینه که شاخص یکم رنج میشه و یه اصلاحی هم داریم
یه افت یه رشد معمولی
بهمن ماه دوباره صعود داریم
ولی فکر اینکه شاخص 2100واحد بزنه خیلی سخته o_O
بحث اعتمادیه که از دست رفت و 2روزه برنمیگرده :rolleyes:
بحث خروج پولهای کلانیه که رفت و تا الان 10 درصدش بزور وارد بازار شده
خیلییییی پول باید وارد بازار بشه
از خیلیییی هم خیلیییی تر:D

این یک #نظر_شخصی :cool:

@s.david.s
@GamesWorld
@gheysar.
@AbolTheRocker
@091209130914
@D34tH
@peyman5534
و بزرگوارن دیگه . . .

بنظرم یه تاپیک جدا هم میشه برای شاخص کل و شاخص گروهها ایجاد کرد نظرتون !>؟!
@Hamid2day /
@FX.HOSSEINY /
@saeed_taj

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413

یه افت یه رشد معمولی

@s.david.s
@GamesWorld
@gheysar.
@AbolTheRocker
@091209130914
@D34tH
و بزرگوارن دیگه . . .

@Hamid2day /
@FX.HOSSEINY /
@saeed_taj
چرا منو تگ نکردی :(
نظر شخصیم جدا از هر گونه تحلیل و اینا
به نظرم نزدیک ریاست جمهوری ی تکون خوبی به بورس بدن حداقل دو نفر دلشون خوش شه برن رای بدن،ی خبریک دست به دست داره میچرخه معلوم نیست در چ حد صحت داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

یه افت یه رشد معمولی

@s.david.s
@GamesWorld
@gheysar.
@AbolTheRocker
@091209130914
@D34tH
و بزرگوارن دیگه . . .
نظر من ( میتونه غلط باشه ) اینه بازار باید مجدد اصلاح بکنه . به نقطه برگشتی بنده رسیده
تمامی شواهد مبنی بر اصلاح مجدده
حالا یا شارپی پایین میره و عددی پایین تر از 1.2 رو میبینیم یا نرم و آروم پایین میاد و عدد پایین تر از 1.2 نمیبینیم

هر بالارفتن شارپی ای هشدار جدی از یک حباب دیگه و ریزش شدیدتره که نتیجه دخالت مستقیم دولت برای جبران کسری بودجه هستش ....
برای بازار به شدت بده ! اعتماد منم از بین میره ! تا اینجاش همه چیز اصولی بود اگه برعکس بشه مثل همون موقع که سهم ها پرواز میکردن و منطق ما دلیلی براش پیدا نمیکرد جز دخالت دولت ، واقعا باید به حال دولت تاسف خورد !
امیدوارم این اتفاق نیوفته و اجازه بدن بازار دوره های فراز و نشیب های طبیعی خودش رو بدون دستکاری و دخالت طی بکنه

بازی برد - برد برای سرمایه گذاران و دولته . دولت میتونه درآمد پایداری از مالیات و کارمزدها داشته باشه و در کنارش از ورود سرمایه ها به بازار برای کنترل تورم و بهبود اقتصاد استفاده بکنه
یا
با دخالتش به درآمدهای مقطعی حاصل از فروش دارایی هاش به قیمت های حبابی و فوقِ گرون قانع باشه !

اگه من جای دولت بودم ، گزینه اول رو انتخاب میکردم که به نفع همست

Last edited:

damino

Registered User
لایک‌ها
74

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من شخصا تو این پذیره نویسی دوشنبه با مبلغ کم شرکت میکنم..ولی کلا بیخیالش میشم..چون زمانبر هست
منم شرکت میکنم
بنظرم ارزشمنده
و دید بلند مدتی باید باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

یه افت یه رشد معمولی

@s.david.s
@GamesWorld
@gheysar.
@AbolTheRocker
@091209130914
@D34tH
@peyman5534
و بزرگوارن دیگه . . .

@Hamid2day /
@FX.HOSSEINY /
@saeed_taj
ریشو قیچی در شماست.
تالار بانکداری مسئولیتش با شما عزیزان هست.

@kyle /
@FX.HOSSEINY /
@saeed_taj

est_jop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام و وقت بخیر

دوستان برای فردی که اخیرا شاغل شده‌ است (چهار پنج ماه گذشته) و درآمد ثابت ماهیانه دارد (شغل کارمند دولتی) و قبل از آن هیچ سرمایه‌ای نداشته است. چه نوع سرمایه گذاری را پیشنهاد میکنید؟ البته منظور محدود به بورس نیست، اما بورس هم گزینه خوبی میتواند باشد. به نظر شما بهترین روش سرمایه گذاری برای پولهایی که فعلا لازم ندارد چی میتونه باشد. با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری هم خیلی کم و در حد مثلا نصف یا یک سوم حقوق ماهیانه است. در صورت امکان در مورد جزئیات هم صحبت فرمایید.

قبلا از همه عزیزان تشکر میکنم.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

یه افت یه رشد معمولی

@s.david.s
@GamesWorld
@gheysar.
@AbolTheRocker
@091209130914
@D34tH
@peyman5534
و بزرگوارن دیگه . . .

@Hamid2day /
@FX.HOSSEINY /
@saeed_taj

در مورد شاخص ، از نظر تکنیکال میشه نظر داد که من زیاد وارد نیستم و امیدوارم دوستان تکنیکال در این فروم فعال تر عمل کنند .
اما از نظر بنیادی ( عوامل اقتصادی و ... ) ؛ اول بگم که از واژه شاخص استفاده نمیکنم در این مطلب . چون خیلی از کارشناسان اعتقاد دارند شاخص کل در کشور ما نشاندهنده وضعیت کلی بازار نیست . پس من در مورد وضعیت کلی بازار صحبت میکنم .
وقتی در مورد کلیت بازار حرف میزنیم باید عواملی رو بررسی کنیم که همه بازار رو به میزان قابل توجهی تحت تاثیر قرار میدن . پس عواملی که روی بخشی از بازار تاثیر دارن و عواملی که روی همه بازار اثر دارن ولی اثر خیلی کوچکی دارن رو میزاریم کنار .
چه عواملی باعث افزایش یا کاهش قیمت سهام ( کلیت بازار ) میشن :

یکی میزان بازدهی در بازار های موازی هست ( سود بانکی ، مسکن ، خودرو ، طلا و ... ) : با شناختی که از آقای همتی دارم و عملکردی که ازش دیدم اجازه نمیده که سود بانکی یکشبه افزایش یا کاهش شدید داشته باشه . توی بازار های دیگه هم بعید میدونم تا یکسال آینده خبری باشه و نهایتا یه رشد یا افت 20% خواهند داشت . این موضوع میتونست به نفع بورس باشه اما موضوع اینه که کلیت بورس هم پی بر ای بالایی داره و معلوم نیست تا سال دیگه بتونه بیش از 30% رشد کنه و با توجه به ریسک های بورس احتمالا بازار های موازی اثر خیلی زیادی روی بورس نخواهند داشت .

عامل بعدی میزان بازدهی در خود شرکتهای بورسی هست . سود شرکتهای بورسی در ایران از دو راه عمده زیاد میشه . یکی " افزایش مقدار فروش ( از طریق طرحهای توسعه و بازار های جدید و ... ) }" و یکی " از طریق افزایش مبلغ فروش ( بخاطر تورم و قیمت دلار و ... ) "
با این گاردی که غربیها گرفتند و وضعیت آشفته ی داخلی بعید میدونم که بازارهای جهانی به این زودیها و به راحتی به روی شرکتها باز بشه مگر اینکه حکومت یک آس رو کنه . در مورد قیمت دلار هم ایده ای ندارم که افزایش خواهد داشت یا نه . اما نظر شخصی من اینه که کلیت بازار با دلار خیلی بالاتر از قیمتهای فعلی ارزش گذاری شده و رشد دلار پیشخور شده شاید هم بازار انتظار افزایش دلار رو داره . اما بنظرم در صورت رسیدن و تثبیت دلار بین 20 تا 22 شاخص میتونه یه سر به زیر یک میلیون هم بزنه .
بطور خلاصه بنظر من رفع تحریمها و کاهش دلار هم در صورت برگزاری یک انتخابات آزاد و با حضور حداکثری مردم در تیر ماه آینده امکان پذیر هست . و باید هر دو شرط وجود داشته داشته باشه . چون الان شرایط جامعه طوری هست که حتی با وجود یک انتخاباتی که نامزد های شاخص جناح های مختلف در اون تائید صلاحیت بشن شاید باز هم مردم نخوان در انتخابات شرکت کنند .

موضوع بعدی میزان خروج پول از بورس یا میزان ورود پولهای تازه هست . پول تازه ی قابل توجه که بعیده وارد بشه . اما خروج پول متاسفانه امکان پذیر هست . شرکتهای استانی سهام عدالت نصفشون قابل معامله شدن و باقی هم به مرور میشن . و اینها تقریبا صد درصدشون میتونند فروشنده باشند چون سهامدار عمده ندارن و همه سهامشون دست مردم هست . و کم کم مطلع میشن و این عرضه ها بصورت یک چشمه ی کوچک بطور مستمر فعالیت خواهد داشت . از طرفی بخاطر وضعیت هیجانی بورس و صف فروش ها و صف خرید های متوالی ، حجم معاملات بالا رفته و یک درصد کارمزد معاملات ( مالیات و سهم سازمان بورس و کارگزاری ها و ... ) پولی هست که به بازار بر نمیگرده و طبق محاسبه من از الان تا پایان سال رقمی بین 5 تا 10 هزار میلیارد تومن میشه . عرضه اولیه بوعلی حدود 1700 میلیارد تومن پول خارج میکنه . و طبق رسم هر سال آخر سال بعضی حقوقی ها عرضه کننده سهام خواهند بود .

یک عامل مهم دیگه بودجه 1400 هست که هنوز قطعی نیست و احتمالا مجلس کلی تغییرش میده و درباره این عامل الان نظری ندارم .
بنابراین تا یکسال آینده رشد شدید برای کلیت بازار متصور نیستم . مگر اینکه یک اتفاق عجیب بیفته مثلا سود بانکی بیاد روی 10% یا دلار بره بالای 30 و ...
خوشحال میشم همه دوستان نظرات من رو نقد کنند و اگر عامل مهمی از قلم افتاده و یا اگر بنظرشون جائی رو اشتباه گفتم ، حتما بیان کنند تا بتونیم با هم به یک نتیجه ی قابل اتکا در مورد وضعیت بازار برسیم .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پذیره نویسی اتکاسا چقدر تخمین میزنید برسه به هر کد؟
به نظرم بسیار ارزشمند تر از دارا ها باشه....

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
اگر مثل حگردش 70 هزار نفر شرکت کنن نهایت نفری 5000 سهم گیرمون بیاد که میشه 250 تومن..ممکمنه کمتر یا بیشتر شرکت کنند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
پذیره نویسی اتکاسا چقدر تخمین میزنید برسه به هر کد؟
به نظرم بسیار ارزشمند تر از دارا ها باشه....

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
5000 من جای دیدم 50 تومن هر سهم.
250 هزار تومن موجودی کافیه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این پذیره نویسی چی هست اصلا؟
شما میای سهام یه شرکتی که در آستانه تاسیس هست رو میخری..فقط باید بلند مدتی باشی..چون چند ماه تا چند سال بعد ممکنه نتیجشو ببینی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
جالب من درخواست واریزی کردم از مفید زده 17 آذر
و هفدهم آذر "" #اتکا "" می یادش

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

سلام دوستان در مورد این گروه دارو مخصوصا برکت نظری دارید ؟ میگن فصل دارویی هاست به نظر شما رشد چشمگیری رو میبینیم ؟
بحث و گفته های زیادی در مورد صنعت دارو به گوش میرسه
خیلی از صورت های مالی شرکت ها نشان میده که محصولات با نرخ جدید یا نزدیک به اون در حال فروش هستند
شاید برخی از صحبت های شنیده شده توسط بازار اصطلاحا پیش خور شده

مزخرف ترین چیزی که توجه همه رو به خودش جلب کرده اما واقعا از ساختارش هیچ گونه اطلاعی ندارند
یه سوال
شاخص چگونه ساخته میشه و چه مشکلاتی در ارائه شاخص وجود داره ؟

استقبال میکنیم

با سلام و وقت بخیر

دوستان برای فردی که اخیرا شاغل شده‌ است (چهار پنج ماه گذشته) و درآمد ثابت ماهیانه دارد (شغل کارمند دولتی) و قبل از آن هیچ سرمایه‌ای نداشته است. چه نوع سرمایه گذاری را پیشنهاد میکنید؟ البته منظور محدود به بورس نیست، اما بورس هم گزینه خوبی میتواند باشد. به نظر شما بهترین روش سرمایه گذاری برای پولهایی که فعلا لازم ندارد چی میتونه باشد. با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری هم خیلی کم و در حد مثلا نصف یا یک سوم حقوق ماهیانه است. در صورت امکان در مورد جزئیات هم صحبت فرمایید.

قبلا از همه عزیزان تشکر میکنم.
سلام دوست عزیز
سرمایه گذاری به این معناست : پولی را جهت خرید کالا و ابزار و صنعت و . . . استفاده کنید که تا چند سال به اون هیچ احتیاجی نداشته باشید

به سرمایه های کوچک بنده راهی بجز بورس اطلاع ندارم ولی شرطی که گفتم در بورس بشدت باید رعایت بشه
برات مثال میزنم
بنده در سال ۹۲ مقداری پول مازاد داشتم و اصلا حساب نمیکردم این پول وجود داره
سال ۹۹ همان سهم با حدود ۷۰۰۰ درصد سود ( فارق از سود نقدی ) فروختم و دوباره سهم دیگه ای خریدم

همیشه این اتفاق رخ نمیده ولی سرمایه گذاری به معنای هر روز چک کردن سهم و . . . نیست
امیدوارم هر کاری انتخاب میکنی موفق باشید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شما میای سهام یه شرکتی که در آستانه تاسیس هست رو میخری..فقط باید بلند مدتی باشی..چون چند ماه تا چند سال بعد ممکنه نتیجشو ببینی
میزان خرید حداکثر 100 هزار سهم هست , فرض که 20 هزار سهم خریدیم ولی بعدش مشخص بشه که به هر کد 5 هزار سهم میرسه

اونوقت تکلیف اون مابه التفاوت مبلغی که پرداخت کردیم همون موقع مشخص میشه یا برگشت مابه التفاوت هم چندین ماه طول میکشه ؟

بالا