• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دیروز سنگین با قصد ۲۰ درصد نوسان وارد شدم. بنظر آخرین روز بزخری سهام بود.
نگهداری یا فروش من بستگی به نحوه بازگشایی سهم های نورچشمی دولتی داره. دست به ماشه برای فروش هستم.
شستا، فارس، شپنا، وتجارت...
اگر این سهما رو منفی سنگین باز کنن میشه به تغییر روند بازار امیدوار بود. اگر منفی سبک یا مثبت باز کنن، باید فروخت و از این بازار فرار کرد.
همه منتظر بودن شاخص برسه به 1600 نقد کنن ولی معمولا بازار زودتر رکب میزنه.
فردا بنظرم تابلوی وبصادر، شستا و خساپا تعیین کننده روند بازار هستند.
من خودم امروز نقد کردم.
brukli.gif
یکماه پیش چهارشنبه اولین روزی که شاخص روی 1220 برگشت زد سنگین وارد شدم و دوشنبه هفته پیش روی شاخص 1530 خارج شدم و اینجا هم اعلام کردم.
طی یک هفته گذشته روی تمام گروه ها چرخشی صف خرید زدند و برای اهل ایمان که می اندیشند فرصت های مناسب خوبی برای خروج فراهم کردند.
از اینجا ملاکم برای برگشت به بازار، تابلوی شستاست. هر موقع شستا برگشت زد منم برمیگردم، حالا میخواد فردا باشه یا یکسال دیگه.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قرمزی این 2 روز هم به دلیل عرضه اولیه نیست !
مگه کلا چقدر ارزش اعرضه اولیست :p
قدرت فروشنده های حقیقی رو میبینی کرک و پرت میریزه !
imoksmiley.gif

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کرک و پرت میریزه

با دیدن معاملات پالایش کرک پری واسمون نمونده :دی
ملت واسه فروش دارن نزدیک 10 درصد تخفیف میدن !
تا 9230 تومن هم معامله شده ! الان حدود 9250 تومن معامله میشه !

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
با دیدن معاملات پالایش کرک پری واسمون نمونده :دی
ملت واسه فروش دارن نزدیک 10 درصد تخفیف میدن !
تا 9230 تومن هم معامله شده ! الان حدود 9250 تومن معامله میشه !
NAV صندوق 9500 .... کجاش عجیبه ؟
صندوق های سهامی بیش از 10 درصد زیر ناو معامله میشن
آشغال یکم دولت 30 درصد زیر ناو

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
از زمانی که با بازار سرمایه آشنا شدم (که کاش دستم میشکست اصلا کد بورسی نمیگرفتم :) ) اینطوری یه دست بازار رو قرمز ندیده بودم !
خیلی عجیبه .......

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
حقوقی خودرو امروز داره خودزنی میکنه ؟ 490 میلیون از کف سهم برداشت
صف 900 میلیونی رو خورد تو چند دقیقه

پ.ن : 565 میلیون شد خرید حقوقی

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
از این جهت عجیبه که سهامدار این سهم رو بالای 10 هزار خریده الان داره با 10 درصد ضرر میفروشه
این عرضه اولیه نیست ولی عرضه اولیه هم ضرر بده جای تعجب نداره
بعد از پذیره نویسی قیمت سهام داخل صندوق بدون محاسبه تخفیف نصف شد . یعنی قیمت گذاری شخمی

برای اینم هزار تومن پول دادن
1608020670319.png

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حقوقی خودرو امروز داره خودزنی میکنه ؟ 490 میلیون از کف سهم برداشت
صف 900 میلیونی رو خورد تو چند دقیقه

پ.ن : 565 میلیون شد خرید حقوقی

مطمئن باش حقوقی جایی نمیخوابه که آب زیرش بره
بدون شک با سود قالب همین فروشنده ها میکنه

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
خرید بی سابقه = سود بی سابقه :دی
جالبه که فروشنده ها تمومی ندارن
صف فملی هم دوباره شکل گرفت
من فکر میکنم دیدن پالایش داره پوچ میشه یه کم خجالت کشیدن :)
........................
چقدر بلانسب دوستان ادم احمق داریم
700 میلیون خرید کرده هنوز هم داره میخره اما فروشنده ها تمومی ندارن ! آخه اینا چطوری اومدن تو بورس که اینطوری میخوان برن ؟! الله اعلم ......

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا کاری ندارم که تحلیل شاخص منطقی نیست
ولی چرا اینقدر ملت ما در برابر نظر بقیه جبهه میگیرن ! مثلا چی میشه اگه گفته این دوستمون درست در بیاد و تا 1360 پایین بره و دوباره بالا بره ؟:D
طرف 10000 سهم X داره ، پایین میره دوباره بالا میره ! مثلا 2 هفته پایین بره دوباره بالا بره چی میشه ؟:p
اصلا کاری ندارم که شاخص تا کجا پایین میره و تا کجا بالا میره ...
حالا یه جوری هم گفته شاخص 1360 انگار چنده ! 2 روز منفی کامل بخوره این عدد رو هم رد میکنه:rolleyes:
طرف نظر داده ، 5 تا دیس لایک گرفته ، با یدونه کامنت منفی !
واقعا اگه کسی تحمل این بالا پایین شدن ها رو نداره ، بهتر دنبال محل دیگه ای برای سرمایه گذاری باشه . ذات بازار همین بالا پایین شدن هاست و هر کدوم رو تونستی تشخیص بدی و احتمال بالایی داشت میتونی دست سبک بکنی و پایینتر بیشتر بخری
نظر بزرگان.JPG

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
لغو عرضه اولیه "اپال"

به اطلاع كليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند؛

پيرو اطلاعيه شماره 181/83419 مورخ 1399/09/23 عرضه سهام شركت فرآوري معدني اپال كاني پارس(اپال) در تاريخ 1399/09/26 انجام نخواهد شد. بديهي است اطلاع رساني در خصوص تاريخ عرضه متعاقبا اعلام خواهد شد.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
ریزش های این یکی دو روز به احتمال قوی پس لرزه های تعویق مذاکرات اولیه با اتحادیه اروپا بر سر مکانیسم های مالی بود که میتونست گشایش های خوبی ایجاد کنه.اما به لطف عده ای کاسبان تحریم که ظاهرا کم هم نیستند دقیقا دو روز قبلش باز دست گل به آب دادن (کاملا هم اتفاقی
:confused:
:() و باعث اعتراض شدید اتحادیه و کشور های اون شد.(متاسفانه حتی در این اوضاع افتضاح اونایی که نفسشون از جای گرم در میاد باز هم دست از بازی های سیاسی در راستای موهومات شون بر نداشتند:rolleyes:.)

در مورد بازار هم طبق گفته یکی از قدیمی های بازار (پشوتن) تا عید منتظر اتفاق خاصی نباشید و احتمالا این نوسان شاخص ادامه پیدا میکنه.در این مدت سهم های کوچک تر رو باید بیشتر مد نظر قرار داد.

نکته دیگر : در هرجای بازار اصل اساسی و ساده ای به نام خط روند رو بسیار جدی بگیرید .​

من هم به مانند بسیاری این موضوع رو از راه سختش یاد گرفتم و جالبتر اینکه در بسیاری از موارد باز هم فراموش میکنم :D
:D

اگر تو همون ریزش اولیه به جای اراجیف گربه ها توپ خونه استریت به خط روند اعتماد میکردیم الان 70 درصد ضرر نداده بودیم.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز روز رویایی برای من بود ;)( فردا و شنبه کاملا معلوم میشه رویا بود واقعا یا کابوس که لباس رویا پوشیده بود:cool:)

هر چی سهم توی این دو هفته فروخته بودم و نقد بودم امروز صندوق با قیمت های خیلی خوب خریدم حدود 50 درصد نقدینگی آساس و افق ملت خریدم ، از منفی 5 شروع کردم هر چی خریدم بازم دیدم داره میاد پایین بازم خریدم ، همین الان ناو افق ملت. بالای 14 هست و من حدود 13100 آخرین خریدم بود :)
اون 50 درصد هم اگر احیانا فردا منفی بودن مقداری باز میخرم حدود 20 درصد، هر چند تجربه ثابت کرده احتمالا در بدترین حالت هم فردا صندوق ها مثل امروز منفی شدید نخواهند بود

یه مثل قدیمی هست که میگه روز چهارشنبه یکی پول گم کرد و یکی پیدا کرد ، برای اولی بدترین روز و برای دومی بهترین روز میشه

به نظرم اون موقعی که همه میفروشن و فرار میکنن ، برای افراد با حوصله موقع خوبی برای خریده ، خصوصا در این وضعیت که یهو دیدی مثلا فردا بازار خوب شد

این منفی و مثبت ها پولساز هستند هر چند مبنای مشخصی نداشته باشه

پ ن : کلا نظر شخصی من و فاقد هر گونه ارزش تحلیلی بود :rolleyes:

بالا