مفید که آنلاین هست، آگاه رو نمیدونم احتمالا اونم آنلاین شده، جدیدا اکثر کارگزاری ها آنلاین شدناحراز هویت مفید و آگاه به صورت آنلاین انجام میشه الان یا باید بریم دفاتر پیشخوان؟
کسی وبانک نداره؟
با این که افزایش سرمایه داده ولی بدجور زخمیم کرده
فکر کنم شما سهام های جایزه وبانک رو حساب نکردید که میگید 70 درصد در ضرر هستید، خیلی وقته سهام جایزه داده ولی هنوز به سهام اصلی اضافه نشده متاسفانهافزایش سرمایه خیلی وقته داده
لعنتی اصلا مثبت نمیشه. 70% ضررم روی این نماد هست
فدات عزیز دل
ببین من واقعا اینکه دولت بخواد طرف حساب من باشه حالمو بد میکنه
من اون موقع که شرکت دکوراسیون داخلی داشتم مشتری های وابسته به دولت و ... رو رد میکردم . یعنی اونا خودشون جلو میومدن و من رد میکردم
قشنگ یادمه یکیشون گفت این قرارداد حداقل برات n تومن داره ، چرا ردش میکنی ، بیا جلو کاریت نباشه ، مگه از پول بدت میاد ؟ و من جواب دادم " از پول بدم نمیاد از شما بدم میاد " ، یارو قطع کرد
قراردادها رقم های جذابی هم بودنا ولی ماهیت طرف قرارداد بودن با همچین بخش های مثل باتلاقی هستش که همیشه اسیرت میکنه ...
حالا شاید شما بگی مگه همین پالایشگاها واس دولت نیست ؟ بله هست ولی دولت تو دولت نشده
یعنی پالایش اومده شرکت خودش رو فروخته ، پولشم گرفته بعد مالکشم خودشه ! خوب که چی ؟
الان من نصف پالایش رو داشته باشم میتونم رسما اعلام بکنم مالک بخشی از پالایشگاهاش هستم ؟ خیر ! پس سمتش نمیرم
حالا همون 5% و 10% سود هم خوب بودا . 3 ماه پول بلوکه بود اندازه سود 3 ماه بانک و بالاتر سود دادن
چون پولشون هم درگیر نبود ریزش رو هم پشت سر گذاشتن ، شاید اگه خود سهم ها رو میخریدن متضرر هم میشدن ولی اینجا یه 5 الی 10 درصدی دادن ...
اول سود نزولیشو دادن
بعد سود بانکیشو
بعد هم سر به سر رو ( تدبیر )
و در نهایت میگن " خوب دیگه اینهمه فرصت و لطف ، دیگه جای بهانه ای نیست .... ، بروبریم ..... "
سلامما شپنا گرفتیم
افزایش سرمایش اومد منفی میخوریم از دید بنیادی![]()
اتفاقا الان احساس میکنم تکنیکال بهتر میتونه کاره راه انداز باشه
و اینکه تکنیکال هایی ک ما بصورت معمولی بلدیم رو منظرم نیست
تکنیکالی ک بدونی استراتژیت چیه
سهم میخری شد منفی۵ و میدونی پایینتر میره بفروشی نگهداری نکنی که بگی دارمش
رو منفی ۵بفروش بهتره تا منفی ۵۰ بشی
البته این حالت نمیدونی ولی تکنیکال همینه
اقا یه نفر ارایشگر هست میاد یه سهم میخره یکسال دیگه به سهمش سر میزنه ۲۰۰درصد میگیره
کسی ک ترید میکنه هم باید به همین شیوه پول دربیاره؟!!خب چرا نمیره ارایشگاه باز نمیکنه ک درکنارش یه سود دیگه بگیره
بنظرم ۱ی ۲سال تحربه کنید با اموزش صحیح
مهارت کسب کنید بعد این کار میشه شغلتون ،میتونید ازش پول دربیارید به همین سادگی
خیلی بازار سخت میگیریم و سخت میبینیم
چشم هامون رو رو به تکنیکال بستیم و از واقعیتها فرار میکنیم
به این صورته که ما ۴تا اندیکاتور چک میکنیم میگه بفروش اما ۲تا اندیکاتور میگه نگهداری کن و ما نگهداری میکنیم (برعکس)
ولی چرا؟! چون خودمون قانع کنیم ،اخبار خوبی راجب سهم اومده بیرون ...
اصلا ما نمیدونیم با چه اندیکاتوری سود میکنیم و با کدومش ضرر
درک درستی از استراتژی نداریم
استراتژی ۱۰۰درصد سود دهی نداریم
۶۰درصد سود داد استراتژیت حلالت
خیلی ضعف داریم رو استراتژی و پیاده سازی استراتژی
ما ضعیف داریم رو مدیریت ریسک
ما ضعف داریم اقا
کسی تکنیکال حرفه ای بلده کار نداره شرکت زیان ده باشه یا سوده
ما یه استراتژی پیاده میکنیم واسه کسب سود
تعارف که نداریم
همه میان پول دربیارن واسه رضای خدا که نیومدن تو این بازار گرگ
وگرنه تکنیکال برخلاف عقیده خیلیها خیلی غوله و خیلی خوبه (حالا بلند مدتی نظرتون فاند سهم چک میکنیم )
چه بورس ایران باشه چه بین الملل