• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#شستا

نمایی از زیر مجموعه‌های بورسی و غیربورسی #شستا

[emoji736]شستا: #صبا، #تیپیکو، #تاصیکو، #تاپیکو، #حکشتی، #سیتا، #صنایع_عمومی

[emoji736]صبا: #البرز، #دانا، #میهن، #ملت، #دفرا، #تیپیکو، #تاصیکو، #تاپیکو،

[emoji736]تیپیکو: #دقاضی، #دزهراوی، #کاسپین، #دپارس، #وپخش، #دتماد، #درهآورد، #دلر، #هجرت، #دفارا، #دتوزیع، #دارو، #درازک، #دفرا، #دشیری، #کلر، #دشیمی

[emoji736]تاصیکو: #شلعاب، #کپشیر، #کسعدی، #کآرا، #وتوکا، #کفرا، #کلوند، #شاملا، #کخاک، #فباهنر، #ومعادن، #فولاد، #فملی

[emoji736]تاپیکو: #فارس، #تاصیکو، #شپترو، #جم، #نوری، #مارون، #پکرمان، #وپترو، #شپاس، #شخارک، #شرانل، #شاراک، #خراسان، #شغدیر، #شفن، #پیزد، #شکلر، #حفاری، #پاسا، #اوصتا، #مخازن_پتروشیمی

[emoji736]حکشتی: #قشم، #حخزر، #حفجر

[emoji736] سیتا: #سفارس، #سصوفی، #سرود، #ساروم، #ساوه، #سقاین، #ثاباد، #سپاها، #سخوز

[emoji736] سفارس: #سخوز، #سفانو، #سفاسی، #سخزر، #سغرب، #سدور، #سفار، #ساوه، #سبجنو، #سمازن، #سپاها، #سبهان، #سشرق، #سنیر، #سخاش، #ساروم

[emoji736] صنایع عمومی تامین: #زفکا، #زگلدشت، #زملارد، #لپارس، #لخانه
۱۳۹۹/۱۰/۲۳

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان من اگه مقداری سرمایه گذاری روی یک سهم بکنم درصورت نیاز میتونم پولش رو در روز نقد بکنم یا باید منتظر بشم تا فروش بره؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان من اگه مقداری سرمایه گذاری روی یک سهم بکنم درصورت نیاز میتونم پولش رو در روز نقد بکنم یا باید منتظر بشم تا فروش بره؟

بستگی به شرایط بازار داره و همین طور سهمی که میخرید الان بعضی سهم ها صف فروش میلیونی دارن که تو این شرایط فروش غیر ممکنه
الان بازار نزولی ـــه و وضعیت مشخصی نداره به نظر من فعلا سرمایه گذاری نکنید بهتره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دارم تو ذهنم روز های اول سال مرور می کنم
چقدر سود آوری بالا همه سبز دیگه از سبزی داشت می رفت به سوی سبز یشمی هر چی می خواستی بخری تو سود بود
رادیو و تلویزیونم که نگو.. م سئولین جان بر کف هم با دست پس و با پیش می کشیدن.. سود سرشار
ولی افسوس که سراب بود سراب
جای رسید یادتون باشه یهو گفتن آقا سجام نمی خواد با کارت ملی بیاید...بدو بیا
الان میرن جلو ساختمون سازمان بورس شروع می کنن داد و فریاد بیا پایین بی.... خوب بیاد پایین چی بگه؟ بگه ببخشید که طمع برداشت شما رو داروندار زندگی ریختید حالا من بیام پایین چی بگم..!!!
و از همه مهمتر.. چرخش 360 درجه این کانال و پیج های بورسی هست که حالا رفتن به سمت تحلیل بیتکوین.. تا دیروز داشت نماد پیشنهاد می کرد و... یهو شد بیتکوین...
به کجا داریم میریم خدا هم نمی دونه بخدا

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اول با آگاهی کامل از سهم خرید بزن
بعد موقعیت مناسب که ضرر نکنی

پیشنهادم صندوق های درآمد ثابت بگیر که زیاد بالا پایین ندارن.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تنها امید شاخص الگوی کف دوقلو و شکست 1500 به بالاست مگر نه میریم برای شاخص 1050.
:eek:
هرچند که شاخص معیار خوبی برای تحلیل نیست ولی اگه با وضعیت و جو موجود شاخص هم بدون دستکاری بودش و دقیقا بازتابی شفاف از سهم ها بدون دخالت و بر اساس عرضه و تقاضا ، در صورتی که کف دو قلو هم بزنه ، بالا تر که بره به احتمال زیاد شکست میخوره و الگو شکل نمیگیره
فاز کلی نزولیه
الان خیلیا فقط منتظر اینن فقط یکبار دیگه به قیمت های شاخص 1.5 در چند هفته قبل برسن و در برن :rolleyes:
وقتی اونا این حس رو دارن
و منم این موضوع رو برداشت کردم
و قطعا بزرگان هم این برداشت رو میکنن
در نتیجه نزدیک به محدوده مد نظر از یک طرف گرون شدن سهم و از یک طرف جو کلی بازار و از طرفی هم سوء استفاده یکسریا که میخوان سهم بخرن باعث میشه فشار فروش زیاد بشه و دوباره به پایین حرکت بکنیم

این رو هم توی پرانتز بگم " به وضوح میبینم فروشنده ها به شدت ضعیف هستن :D "

حداقل توی سهم های خودم که میدونید چیا هستن ، دقیقا این وضعیت رو دارن ...
امروز برای رسیدن به قیمت مد نظرم برای خرید خیلی سخت پایین میومدن
یا مثلا یکی از شرکت ها کلا 700 میلیون تومن صف فروششه ! برای یک شرکت 2 هزار میلیاردی خیلی ناچیزه ...
فروشنده های فعلی ، فروشنده های ترسو و خرد هستن ! از اردرها مشخصه . رقم ها همه زیر 50 میلیون تومن و بعضا زیر 10 میلیون !
این حالت رو خیلی دوست دارم و احساس میکنم معاملات منطقی شده و مثل گذشته چه مثبت و چه منفی ها هیجانی نیستن

بنده به شخصه صرفا در حال خرید ( روی سهم های خودم ) هستم و به هیچ وجه هیچ سهمی رو در موقعیت جذاب برای فروش نمیبینم

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
رئیس‌جمهور:
مردم باید همه‌چیز را به بورس بسپارند.

رئیس‌جمهور گفت: با شرایطی که بورس نشان می‌دهد اوضاع بهتر خواهد شد؛ مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند.

رئیس‌جمهور این حرفها رو 16 مرداد امسال زده و دو روز کاری بعد یعنی در 20 مرداد این اتفاق افتاد :

Untitled16.jpg

شاخص کل عدد 2103310 رو لمس کرد و سقوط آغاز شد .
حالا امروز هم ایشون گفته سال آینده دلار میتونه بیاد روی 15 و 16 هزار تومن . شخصا بعید میدونم بشه با اوضاع موجود دلار رو به 15 رسوند . قبلا همینجا نوشتم که بنظرم اگر دلار بیاد روی 20 هم ثابت بشه شاخص راحت میتونه بره زیر یک میلیون واحد . اما با واقعیات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی موجود حتی دلار 20 تومنی هم دور از دسترس هست چه برسه به 15 تومنی . البته امکان داره برای دوسه روز ( قبل از انتخابات 1400 ) بیان فقط روی تابلوی های نیما مثلا قیمت رو بزنن 15800 اما عملا ارزی فروخته نشه و چند حواله محدود زده بشه که یعنی مثلا معامله شده . اما بنظر من میانگین قیمت دلار در سال 1400 کمتر از 25 نخواهد بود و با این قیمت دلار ، سرمایه گذاری در بورس همچنان جذاب هست .
نظر شخصی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
نه

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
همش قرمز...اصلا این بازار بالایی هم داره!!!!!مروز شتران وفملی تو منفی کامل میانگین کم کردم..شگویا و پترول هم روی قیمت های 1050 میانگین کم کردم.بازم افت قیمت داشتن!!!!!
صندوق پالایش هم ول کردم به امون خدا!!!!امیدوارم شنبه بازار برگرده و گرنه سقوط تا 1 مییلون...

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان اینکه صحبت روحانی برای دلار 15 تومنی عملی هست یا خیر، بله عملی هست
اما اگر عاقل باشن همچین کاری نمیکنن، یک بار روحانی در سال 96 اینکار رو کرد، مردم چوبش رو با دو بار افزایش تورم در سه سال گذشته خوردن
امیدوارم اینبار همچین اشتباهی نکنه، اقتصاد کشور شده بازیچه بازی های سیاسی اینها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نقل قول :

فاجعه‌ عجیب و غریب در بانک سرمایه

این بانک در مدت ۹ ماهه امسال به ازای هر سهم ۱۴۷۰ تومان زیان شناسایی کرده است
در حالی که قیمت سهم تنها ۷۴۱ تومان است

مقدار سرمایه ثبت شده بانک ۴۰۰ میلیارد و زیان انباشته بانک ۳۲ هزار میلیارد است

طبق قانون اگر زیان انباشته نصف سرمایه باشد بانک ورشکسته محسوب میشود
الان مقدار زیان شرکت ۸۰ برابر سرمایه شرکت است یعنی ۱۶۰ برابر مقدار مجاز

فاجعه اصلی اینجا نیست
فاجعه جاییست که سازمان بورس همچنان این سهم را پذیرفته است
فاجعه جاییست که قوه قضاییه اعلام انحلال بانک و فروش سرمایه های بانک نمیکند تا تکلیف سهامداران و مردمی که در این بانک سرمایه گذاری کرده اند مشخص شود

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دولت چشمش را دوخته به پس انداز یک کارمند یا یک جوان که اندوخته اش را آورده گذاشته به بورس .
بازارسرمایه شده لج ولجبازی آقایون
خدا لعنتشون کنه
مملکت بی صاحب همینه

بالا