تنها امید شاخص الگوی کف دوقلو و شکست 1500 به بالاست مگر نه میریم برای شاخص 1050.
هرچند که شاخص معیار خوبی برای تحلیل نیست ولی اگه با وضعیت و جو موجود شاخص هم بدون دستکاری بودش و دقیقا بازتابی شفاف از سهم ها بدون دخالت و بر اساس عرضه و تقاضا ، در صورتی که کف دو قلو هم بزنه ، بالا تر که بره به احتمال زیاد شکست میخوره و الگو شکل نمیگیره
فاز کلی نزولیه
الان خیلیا فقط منتظر اینن فقط یکبار دیگه به قیمت های شاخص 1.5 در چند هفته قبل برسن و در برن

وقتی اونا این حس رو دارن
و منم این موضوع رو برداشت کردم
و قطعا بزرگان هم این برداشت رو میکنن
در نتیجه نزدیک به محدوده مد نظر از یک طرف گرون شدن سهم و از یک طرف جو کلی بازار و از طرفی هم سوء استفاده یکسریا که میخوان سهم بخرن باعث میشه فشار فروش زیاد بشه و دوباره به پایین حرکت بکنیم
این رو هم توی پرانتز بگم "
به وضوح میبینم فروشنده ها به شدت ضعیف هستن 
"
حداقل توی سهم های خودم که میدونید چیا هستن ، دقیقا این وضعیت رو دارن ...
امروز برای رسیدن به قیمت مد نظرم برای خرید خیلی سخت پایین میومدن
یا مثلا یکی از شرکت ها کلا 700 میلیون تومن صف فروششه ! برای یک شرکت 2 هزار میلیاردی خیلی ناچیزه ...
فروشنده های فعلی ، فروشنده های ترسو و خرد هستن ! از اردرها مشخصه . رقم ها همه زیر 50 میلیون تومن و بعضا زیر 10 میلیون !
این حالت رو خیلی دوست دارم و احساس میکنم معاملات منطقی شده و مثل گذشته چه مثبت و چه منفی ها هیجانی نیستن
بنده به شخصه صرفا در حال خرید ( روی سهم های خودم ) هستم و به هیچ وجه هیچ سهمی رو در موقعیت جذاب برای فروش نمیبینم