• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
از اون چرا هایی هست که کسی جوابی براش نداره

به اطلاع می رساند، بخشی از معاملات انجام شده در نماد معاملاتی شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)،فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)،ملی صنایع مس ایران (فملی)،ارتباطات سیار ایران (همراه)و فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه)در روز جاری یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۵تایید نگردید.مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادا

ظاهرا حقوقی های گرامی متضرر شده بودند ///

امروز سهمها خیلی حجم خوردند یه امیدی در دل ما حکم فرما شد شاید به غلط
ولی یکی از راههای برگشت بازار حجم خوردن بالای 500م شپنا / حجم بالای شستا /
حجم های میلیاردی خودرو و خساپا / حجمهای زیاد فملی و فولاد /حجم میلیاردی وتجارت وبصادر و وبملت

ذهن مریض من میگه که برای شکست سقف قبلی نیاز به همچین حجمی داشتیم /این حجم زدن که اونجا کم نیارن /حالا یا یک صعود خوب داریم یا یک نزول خوب ...

تصمیم باتوست هموطن
88.gif

انشالله که خیره

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
Untitled01.jpg
به نظرم بازار داره کم کم به روال عادی بر میگرده . یعنی همه سهام با هم مثبت یا منفی نمیشن . ضمن اینکه در یک بازار عادی وقتی سهمی مثبت یا منفی میشه حتما منفی 5 یا مثبت 5 نمیشه . ممکن هست نیم درصد منفی یا مثبت بشه . بنظرم از فروردین آینده بازار دیگه از این حالت هیجانی خارج بشه و مثل سالهای گذشته بشه .

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
صندوق های سرمایه گذاری که صندوق گردان دارن اگر قیمت سهم خیلی بالا بره و نزدیکای ریزش باشه،،چطوری سهم میخرن؟؟یعنی از خرید سهم تو سقف ضرر نمیکنن؟؟تا جاییم که اینجا دوستان گفتن صندوق های سرمایه گذاری نقد شوندگی خیلی بالایی داره،،پس همیشه صندوق گردان ها مجبورن تو هر قیمتی که باشه برای مدیریت سهام خرید داشته باشن!نحوه کار این صندوق ها رو اگه میدونین بی زحمت یه توضیحی بدین،،خیلی ذهنم درگیر کرده!!

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
صندوق های سرمایه گذاری که صندوق گردان دارن اگر قیمت سهم خیلی بالا بره و نزدیکای ریزش باشه،،چطوری سهم میخرن؟؟یعنی از خرید سهم تو سقف ضرر نمیکنن؟؟تا جاییم که اینجا دوستان گفتن صندوق های سرمایه گذاری نقد شوندگی خیلی بالایی داره،،پس همیشه صندوق گردان ها مجبورن تو هر قیمتی که باشه برای مدیریت سهام خرید داشته باشن!نحوه کار این صندوق ها رو اگه میدونین بی زحمت یه توضیحی بدین،،خیلی ذهنم درگیر کرده!!

هیچ اجباری برای خرید در اون محدوده ندارن و در نتیجه به شکل اتوماتیک عرضه و تقاضا قیمت رو می‌آره پایین. وظیفۀ قانونی‌شون خرید به قیمت NAV روز هست و نه قیمتی که فروشنده دلش می‌خواد بفروشه! البته تو 2 صندوق دولتی این قضیه «به کل» رعایت نمی‌شه ولی در سایر صندوق‌ها کم و بیش (با اندک اختلافی) چرا. تجربۀ قبلی نشون داده همۀ صندوق‌ها – به غیر از مواردی که قراره «پروژه» بشن مثل وضعیت فعلی پالایش – نهایتاً دو الی چهار روز می‌تونن بالای NAV معامله بشن. صندوق مورد علاقه‌ام که باهاش بازی می‌کنم #سرو هست و طی این چند روز که مردم هیجانی خرید می‌کردن تا 10~15 درصد بالای NAV هم معامله شد و منم مطمئن بودم باز می‌ریزه برای همین امروز فروختمش 7300 و پشت سرش تا 6400 اومد پایین (زیر NAV) و مجدد در روزهای آتی در محدودۀ NAV (یا اگر بازار ریخت پایینتر) – با تعداد سهم بیشتر – می‌ذارم سرجاش.

نمونۀ جالب‌ترش صندوق #آوا هست (من ندارم) که چون فرابورسیه، دامنه نوسان نداره و اگر کسی امروز روی سقف قیمتی‌اش خریده باشه، ظرف 1 ساعت تا محدودۀ 20% رفته تو ضرر! این صندوق برای کسی که طی 4 روز کاری اخیر در کف خریده و در سقف فروخته باشه حدود 70% بازدهی داشته و در نهایت امروز که حجم عرضه‌ها زیاد شد، بازارگردان دلیل و توجیهی برای حمایت روی سقف قیمتی (950 تومان) نداشت و عرضه و تقاضا سهم رو روی محدودۀ NAV که 774 تومان بود متعادل کرد. برای همین هم اکثر صندوق‌ها این چند روز خودشون فروشنده بودن چون می‌دیدن تقاضای هیجانی برای قیمت‌های بالاتر وجود داره و اون‌ها هم استفاده کردن!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
درخصوص عدم تایید بخشی از معاملات (شستا)،(فولاد)،(فملی)،(همراه)،(کاوه)؛شپنا
13:36:40 1399/11/05
به اطلاع می رساند، بخشی از معاملات انجام شده در نماد معاملاتی شرکت های سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)،فولاد مبارکه اصفهان(فولاد)،ملی صنایع مس ایران(فملی)،ارتباطات سیار ایران(همراه)و فولاد کاوه جنوب کیش(کاوه)در روز جاری یکشنبه مورخ 1399/11/05تایید نگردید.مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بخشی از معاملاتش باطل شده و قیمت پایانی تغییر کرده.شستا و چند تا نماد دیگه هم همینجور
فملی چرا اخرین قیمتش مثبت 4 شد!!!!!خبریه

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
بخشی از معاملاتش باطل شده و قیمت پایانی تغییر کرده.شستا و چند تا نماد دیگه هم همینجور

اخرین معامله 12:44 بوذه!!!اخارج ار تایم یازار!!!چه حوری ممکنه!!

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
هیچ اجباری برای خرید در اون محدوده ندارن و در نتیجه به شکل اتوماتیک عرضه و تقاضا قیمت رو می‌آره پایین. وظیفۀ قانونی‌شون خرید به قیمت NAV روز هست و نه قیمتی که فروشنده دلش می‌خواد بفروشه! البته تو 2 صندوق دولتی این قضیه «به کل» رعایت نمی‌شه ولی در سایر صندوق‌ها کم و بیش (با اندک اختلافی) چرا. تجربۀ قبلی نشون داده همۀ صندوق‌ها – به غیر از مواردی که قراره «پروژه» بشن مثل وضعیت فعلی پالایش – نهایتاً دو الی چهار روز می‌تونن بالای NAV معامله بشن. صندوق مورد علاقه‌ام که باهاش بازی می‌کنم #سرو هست و طی این چند روز که مردم هیجانی خرید می‌کردن تا 10~15 درصد بالای NAV هم معامله شد و منم مطمئن بودم باز می‌ریزه برای همین امروز فروختمش 7300 و پشت سرش تا 6400 اومد پایین (زیر NAV) و مجدد در روزهای آتی در محدودۀ NAV (یا اگر بازار ریخت پایینتر) – با تعداد سهم بیشتر – می‌ذارم سرجاش.

نمونۀ جالب‌ترش صندوق #آوا هست (من ندارم) که چون فرابورسیه، دامنه نوسان نداره و اگر کسی امروز روی سقف قیمتی‌اش خریده باشه، ظرف 1 ساعت تا محدودۀ 20% رفته تو ضرر! این صندوق برای کسی که طی 4 روز کاری اخیر در کف خریده و در سقف فروخته باشه حدود 70% بازدهی داشته و در نهایت امروز که حجم عرضه‌ها زیاد شد، بازارگردان دلیل و توجیهی برای حمایت روی سقف قیمتی (950 تومان) نداشت و عرضه و تقاضا سهم رو روی محدودۀ NAV که 774 تومان بود متعادل کرد. برای همین هم اکثر صندوق‌ها این چند روز خودشون فروشنده بودن چون می‌دیدن تقاضای هیجانی برای قیمت‌های بالاتر وجود داره و اون‌ها هم استفاده کردن!
ممنون از توضیحات کاملتون،،فقط این سوال رو راجب سهم های cfd فارکس هم دارم،،به عنوان مثال من اگر یک سهم cfd آمازون رو بخرم و در سقف قیمت بخوام بفروشم طبق توضیحاتی که دادن بلافاصله فروش انجام میشه،،وقتی سوال کردم که چطوری اینقدر زود فروش میره یا اگر خریدار برای اون قیمت نباشه چی میشه گفتن بروکر چیزی داره به اسمه تضمین کننده نقد شوندگی و سهم رو در هر قیمتی که باشه از من میخره!الان اینجا برام سوال که وقتی تضمین کننده نقد شوندگی سهم در سقف میخره و دیگ نتونه با قیمت بهتری بفروشه امکان داره در خیلی از معماملات ضرر کنه،،پس این ضامن کننده نقد شوندگی نحوه ی کار و سودش به چه شکله؟؟

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
این پترول خیلی اذیت میکنه!!!!دوستان با توجه به اینکه پترول نو قیمت 1400 تومن سهمو بیمه کرده تا 15 بهمن مهلت داره ممکنه قیمتش بره بالا چون کسایی که اوراق تو این قیمت خریدن پترول باید ضررشون رو پرداخت گنه

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
این پترول خیلی اذیت میکنه!!!!دوستان با توجه به اینکه پترول نو قیمت 1400 تومن سهمو بیمه کرده تا 15 بهمن مهلت داره ممکنه قیمتش بره بالا چون کسایی که اوراق تو این قیمت خریدن پترول باید ضررشون رو پرداخت گنه
قیمت خرید تبعیش چنده |؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
ممنون از توضیحات کاملتون،،فقط این سوال رو راجب سهم های cfd فارکس هم دارم،،به عنوان مثال من اگر یک سهم cfd آمازون رو بخرم و در سقف قیمت بخوام بفروشم طبق توضیحاتی که دادن بلافاصله فروش انجام میشه،،وقتی سوال کردم که چطوری اینقدر زود فروش میره یا اگر خریدار برای اون قیمت نباشه چی میشه گفتن بروکر چیزی داره به اسمه تضمین کننده نقد شوندگی و سهم رو در هر قیمتی که باشه از من میخره!الان اینجا برام سوال که وقتی تضمین کننده نقد شوندگی سهم در سقف میخره و دیگ نتونه با قیمت بهتری بفروشه امکان داره در خیلی از معماملات ضرر کنه،،پس این ضامن کننده نقد شوندگی نحوه ی کار و سودش به چه شکله؟؟

به فارکس آشنا نیستم و جواب این سوال رو نمی‌دونم. اما با این توضیحات به نظر مشابه با «قرارداد آتی» بورس خودمونه!

این قضیه رو چند جا خوندم که فلان سهم چون برای فلان تاریخ اوراق تبعی صادر کرده باید قیمت رو به اون نقطه برسونه. ولی واقعا تاثیر و ارتباطی نداره. یعنی اگرم قیمتش رفت بالا ارتباطی به اوراق تبعی نداشته. همین #پترول با این گستردگی و تعداد سهم، سرجمع از ابتدا تا انتها برای 36.5 میلیون سهم اوراق تبعی صادر کرده در حالی که فقط همین امروز 3 برابر این میزان حجم خورده و همین تعداد حق بیمه هم هنوز فروش نرفته! یعنی هیچ فشار و الزامی برای این سهم، و دیگر سهم‌ها، ایجاد نشده. ظاهرا حال بازارگردانش هم خوب نیست (یا من دارم اشتباه می‌بینم؟) چون اگر پایانی رو ملاک بگیریم امروز رو 1021+532 = 1563 تومان لحاظ کرده در حالی که حق بازخرید 1473 تومانه! در مجموع از بین سهم‌هایی که پنجرۀ اوراق تبعی‌شون هنوز بسته نشده و امروز معامله می‌شدن #برکت حاشیه سود 8 درصدی داشته و بقیه نزدیک به 0 هستند.

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
نظرتون در مورد وضعیت فردای بازار چیه؟..به نظر خودم که فشار فروش بالا باشه ولی امیدوارم تا اخر وقت متعادل بشه

پ.ن:قبلا اینجا دوستان بیشتر فعال بودن...حالا دو سه تاشون که رفتن تو سنگر دشمن اسپم می کنن
coffee(1).gif
331.gif

@amir aqa @D^D شما ها چرا غیب شدین
283.gif

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
نظرتون در مورد وضعیت فردای بازار چیه؟..به نظر خودم که فشار فروش بالا باشه ولی امیدوارم تا اخر وقت متعادل بشه

پ.ن:قبلا اینجا دوستان بیشتر فعال بودن...حالا دو سه تاشون که رفتن تو سنگر دشمن اسپم می کنن
coffee(1).gif
331.gif

283.gif
آخه تو این بازار اصلا نمیشه نظری داد یه روز صف خرید 150 میلیونی روز بعد صف فروش 200 میلیونی
اما امروز از دیروز بهتر میشه تا زمانی که شاخص عدد 1215 رو نگه داره و زیر این عدد نیاد ،باید امیدوار بود که شاخص میخواد رشد کنه و این ریزش ها صرفا پولبک هست و کف سازی شاخص برای صعود محکم تر
زمانی که شاخص یه کله رشد کنه و هیچ پولبکی نزنه باید ترسید از بازار
...............................................................
دلیل ابطال برخی از معاملات دیروز این هناهنگی بین حقوقی ها بوده !
photo_۲۰۲۱-۰۱-۲۴_۱۲-۰۳-۰۲.jpgphoto_۲۰۲۱-۰۱-۲۴_۱۲-۰۳-۰۳.jpgphoto_۲۰۲۱-۰۱-۲۴_۱۲-۰۳-۰۴.jpgphoto_۲۰۲۱-۰۱-۲۴_۱۲-۰۳-۰۵.jpg

Last edited:

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845

coffee(1).gif
331.gif

283.gif

سلام و ارادت خدمت همه دوستان
وضع بازار که خرابه، منم دارم بیرون یه کارایی میکنم وقتم خیلی کمتر شده نسبت به قبل، اینجا هم بحث ها به سمت یک دور تسلسل بیهوده رفته بود چند وقت قبل، منم به شدت با غر غر و ناله کردن مشکل دارم، این شد که فعالیتم کم شد :cool: الان توی بازارچه بودم منشن شما رو دیدم گفت یه اعلام زنده بودن بکنم برم ;)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
انتقال 38/5 درصد از سهام بانک سرمايه به بانک تجارت
با توجه به نامه شماره 9001/1581/232 مورخ 1399/11/04 معاون محترم دادستان و سرپرست دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 32 تهران (جرايم اقتصادي) و راي شماره 4544/99/ش15 مورخ 1399/10/23 رياست محترم شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران، مقرر گرديد 38/5 درصد (سي و هشت و نيم درصد) از سهام بانک سرمايه متعلق به شرکت ريخته گران به بانک تجارت انتقال يابد، که آثار مالي آن متعاقبا در صورتهاي مالي پايان سال گزارش مي گردد

در نوع خودش جالبه !

بالا