• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار گفتگو در مورد کتابهای که با هم می خوانیم(در غرب خبری نیست)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب داستان رو تموم کردم ...
فوق العاده و دوست داشتنی ... بی سوادانه ترین و در عین حال عالمانه ترین چیزی که میشه در مورد این داستان گفت ... شرح عشق و سرگردانی انسانی که جهان رو تموم شده میبینه و با وجود اصرارش بر اینکه زندگی رو در جریان ببینه نمی تونه از فکر مرگی که نزدیکه خلاص بشه ...

من اولش سال انتشار داستان رو نمی دونستم و این به خاطر اون بود که مقدمه ی کتاب رو نخوندم ( کاری که در مورد همه ی کتاب ها می کنم ) ولی از نوع نگاه پیرمرد میشه فهمید که در زمان پیری ماکز نوشته شده ... مارکز بیمار ... تا جایی که من می دونم با سرطان درگیره و خیلی ساده میشه فهمید که مرگ حالا براش بیش از هر چیز دیگه پررنگه ( منظورم خود مارکزه نه پیرمرد داستان ) ...

خیلی راحت میتونیم خودمونو به جای نویسنده بذاریم .. من اگه 80 سال سنم باشه ... منی که در تمام زندگیم از نعماتش برخوردار بودم ... منی که مشهور بودم و منی که جهان به احترام نوشته هام به قول کامو " کلاه از سر بر میداره " وقتی به این سن میرسم و مرگ رو در یه قدمی میبینم چی باید بنویسم ؟ باید از چی سخن بگم ؟ حتی اگه خیلی متعهد باشم باز هم نمی تونم به خودم فکر نکنم ... نمی دونم شاید نوشتن داستان هایی که به سوژه های اجتماعی می پردازه مال وقتیه که تو شب هات رو توی خیابون و در سنینی که پاهات سالمه می گذرونی ... سال هایی که پوستت نفس میکشه و غرایزت بیدارن ... سنینی که متوجه افتادن آرام برگ از روی درخت نمیشی و شاید همه ی اینا فقط افکار من باشن ... نمی دونم و حتی نمونه هایی رو سراغ دارم که حرف های منو بی اعتبار میکنه ( مثل ساراماگو که در پیری کوری رو نوشته ) اما در مورد این نویسنده یه جورایی مطمئنم ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کسی نیست؟ حیف یه همچین تاپیکی خاک بخوره ها .

خب داستان رو تموم کردم ...
فوق العاده و دوست داشتنی ... بی سوادانه ترین و در عین حال عالمانه ترین چیزی که میشه در مورد این داستان گفت

///
نمی دونم و حتی نمونه هایی رو سراغ دارم که حرف های منو بی اعتبار میکنه ( مثل ساراماگو که در پیری کوری رو نوشته ) اما در مورد این نویسنده یه جورایی مطمئنم ...

من چقدر خشنگ حرف می زدم :دی

Ahang_khor!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، تاپیک بسیار جالبیه اینجا:rolleyes:

من هم جسارتا این کتاب رو خوندم، تمام صحبتای دوستان جالب بود؛ اما به نظر من داستان این نکته رو هم می گفت که عشق در اصل یک ارتباط روحیه نه جسمی چون تا آخر داستان پیرمرد رابطه ای با دخترک نداره چون قبل از خودش به فکر دخترک بوده و واسه همین هیچ وقت دلش نیومد اونو که از فرط خستگی همیشه خواب بود بیدار کنه. یه جورایی که دیگه کم کمک همین خواب بودن دختر و کنار اون بودن توی خوابش هم براش کافیه. یه موقعی می رسه که پیرمرد از بیدار دیدن دخترک دیگه وحشت داشته، شاید می ترسیده اون تصویری که ازش ساخته با واقعیات خراب بشه، چیزی که توی دنیا کم اتفاق نمی افته.:(متاسفانه

ببخشید اگه حرفای من خیلی به درد بخور نیست :blush:آخه من حدود یک سال پیش خوندم این کتابو و برام خیلی جالب بود.
همیشه میخواستم نظر دیگران رو هم راجع بهش بدونم. چه خوب شد این تاپیکو پیدا کردم.:p

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
آره تاپیک خیلی جالبی بود،الان دیگه فکر کنم از خاطر همه رفته باشه.

-با این حال من یک کتاب بسیار زیبا سراغ دارم،البته اگه بخواهیم جدای از محتوای سیاسی این کتاب ، قضاوت کنیم،قدرت نویسندگی ایشون واقعا بی نظیره و خواننده رو جذب گفتار زیباش میکنه...
داستان فریدون سه پسر داشت از عباس معروفی (تا اونجایی که اطلاع دارم ،آخرین اثر این نویسنده هم هست)
اگه موافقید بگید لینکش رو بذارم واسه دانلود.

ممنون:)

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
آره تاپیک خیلی جالبی بود،الان دیگه فکر کنم از خاطر همه رفته باشه.

-با این حال من یک کتاب بسیار زیبا سراغ دارم،البته اگه بخواهیم جدای از محتوای سیاسی این کتاب ، قضاوت کنیم،قدرت نویسندگی ایشون واقعا بی نظیره و خواننده رو جذب گفتار زیباش میکنه...
داستان فریدون سه پسر داشت از عباس معروفی (تا اونجایی که اطلاع دارم ،آخرین اثر این نویسنده هم هست)
اگه موافقید بگید لینکش رو بذارم واسه دانلود.

ممنون:)

فکر کنم این کتاب به دلیل اشارات زیاد سیاسی و اجتماعی زیاد قابلیت مانور برای بحث نداشته باشه .

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
نظرتون راجع به "آهستگی " میلان کوندرا چطوره؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نظرتون راجع به "آهستگی " میلان کوندرا چطوره؟

ببین یه کتابی انتخاب کن / کنیم که حجمش نسبتا کم باشه تا سریع تر به نتیجه برسیم . من این آهستگی رو نخوندم ولی اگه حجمش مناسبه همین خوبه به نظر من /// من برای هر کتابی پایه ام .

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من خیلی وقت پیش خوندمش،الانم فایلش دم دستم نیست بدونم چند صفحه بوده،ولی تا اونجایی که یادمه کتابی که ازش چاپ شده بود حدود 90 صفحه بود،البته احتمالا موارد خذفی هم داشته...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
کتابای کوندرا همیشه سانسور داشته ... معمولا حذفیات هم فصلی یه نه صفحه ای

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
نسخه ی اینترنتیش سانسور نداره.اگه موافقید که فایل رو پیدا کنیم و بذاریم.من یادمه اون زمان وقت زیادی ازم نگرفت...

-البته کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
دوستان خوشبختانه اینجا قبلا نسخه ی کامل این کتاب گذاشته شده بود،اگه پیشنهاد دیگه ای نیست ،همین رو بخونیم...

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اوه من اينو پارسال خوندم واقعا موثر بود براي من. البته باز بايد بعضي جمله هاشو مرور كنم
اما خوشم اومد ازش. خيلي هم ازش مثال ميارم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوبه از کی شروع کنیم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نخوندمش! یا حداقل یادم نیست که خونده باشمش البته فکر کنم کتابش رو دارم؟ قرار شد نسخه چاپیش رو بخونیم یا همون الکترونیکیش رو؟!

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فرقی نداره هر کدوم
من تا فردا میخونمش انشالله
راستی همینطور کوچولو باید باشه کتابها؟؟؟؟
من برای نوبت بعد استادان بسیار زندگیهای بسیار رو پیشنهاد میکنم
مدیر فرهنگ اقای زندگی برای چه....چند تا پیشنهاد دارم
برای هر هفته به پیشنهاد اعضا و توافق مثلا از طریق رای گیری یه کتاب معرفی کن و اون بالا عنوانشو بذار و اگه نسخه الکترونیکی داشت اونم بذار
اگه کتاب مثل این یکی کوچولو بود براش مثلا 2-3 روز وقت بذار ...ممنونم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فرقی نداره هر کدوم
من تا فردا میخونمش انشالله
راستی همینطور کوچولو باید باشه کتابها؟؟؟؟
من برای نوبت بعد استادان بسیار زندگیهای بسیار رو پیشنهاد میکنم
مدیر فرهنگ اقای زندگی برای چه....چند تا پیشنهاد دارم
برای هر هفته به پیشنهاد اعضا و توافق مثلا از طریق رای گیری یه کتاب معرفی کن و اون بالا عنوانشو بذار و اگه نسخه الکترونیکی داشت اونم بذار
اگه کتاب مثل این یکی کوچولو بود براش مثلا 2-3 روز وقت بذار ...ممنونم

چشم عنوانش هم عوض میکنم! الان همین آهستگی رو تصویب شد؟

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موافقم
فقط باب نشه چون اقایون خوششون میاد رمانهای صحنه دار بخونیم

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هم موافقم دوباره ميخونمش.

فقط يه برنامه زمان بندي باشه لطفا كه بدونيم مهلت خوندن تا كي هست و بحث درباره كتاب از كي شروع ميشه.

با پيشنهاد maloose...to(چي صداتون كنم ؟) موافقم .

با چند موافق به حد نصاب اراء ميرسيم؟؟

پ.ن: ممنونم از ساغر عزيز. بحث ديشب جواب داد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم موافق هستم
فقط یک وقتی رو تعیین کنید برای خوندنش تا بعد بیایم در موردش بحث کنیم

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من نخوندمش! یا حداقل یادم نیست که خونده باشمش البته فکر کنم کتابش رو دارم؟ قرار شد نسخه چاپیش رو بخونیم یا همون الکترونیکیش رو؟

من نسخه ی چاپیش رو ندیدم،نمی دونم کامله یا نه،ولی فکر کنم الکترونیکیش بهتر باشه...

پ.ن: ممنونم از ساغر عزيز. بحث ديشب جواب داد.

خواهش میکنم،آره این تاپیک خیلی خوب بود،حیف بود خاک بخوره...

منم موافق هستم
فقط یک وقتی رو تعیین کنید برای خوندنش تا بعد بیایم در موردش بحث کنیم

من فکر می کنم سه یا چهار روز کافی باشه.

بالا