خوبه منم با همون سه روز موافقم
پس سه روز دیگه میشه چهارشنبه یا پنج شنبه
پس سه روز دیگه میشه چهارشنبه یا پنج شنبه
آره تا آخر هفته باشه خوبه...
آره فقط اگه ممكنه جمعه هم جزء روزهاي مظالعه باشه و بحث هم از جمعه شب تا دوشنبه شب كه از سه شنبه هم اگر البته بحث تموم شد و ملت موافق بودن كتاب بعدي.
كتاب بعد رو كي بايد پيشنهاد داد؟؟
فاصله بين دو مطالعه چقدر باشه؟؟ پشت سر هم يا 1 هفته مثلا؟؟؟
سلام
وایسید ببینم
چی دارید می خونید؟به من بگید خو:blush:
فقط کتاب مجازی نباشه که من اصلا نمی تونم..بگید زود برم بخرم:blush:
این یه زمان تقریبیه ،نمیشه خیلی دقیق گفت فاصله ش چقدر باشه.بستگی به حجم و محتوای کتاب داره،الان این کتاب نسبتا کم حجمه ،میشه چند روزه خوندش...
قراره کتاب" آهستگی" میلان کوندرا خونده بشه. نه کتابش چاپ هم شده،اما فکر کنم اکثرا همین نسخه ی الکترونیکیش رو بخونن
دوستانی که میخوان بحث رو شروع کنین میخواین بخش به بخش بگین یا با توجه به برداشت کلی از کتاب؟؟
من که اینبار که دارم از رو نسخه الکترونیک میخونم قسمتهایی که بنظرم مهم اومدن رو کپی پیست کردم.
چی شد فهیمه جان ( اسمتون رو که درست گفتم ) خوندید
بقیه هم نیستند مثل اینکه بیان شروع کنیم دیگه
سلام
چه جوری میشه منم توبحثتون شرکت کنم ؟
درباره چه کتابی دارین حرف میزنین و چه جوری کتابی رو برای بحث انتخاب میکنین ؟
اول بطور کلی در مورد کتاب اگه بخوام بگم اگر چه کتاب به نظر من خوبی بود ولی یکم شلوغ بود یعنی هر قسمتش ارتباط زیادی به هم نداشت و در کل سیر داستانی اش برای من منفک بود
ممنون از سراب عزیز که بحث رو شروع کردن
شاید بشه گفت دلیل این پراکندگی این هست که ،چیزی که پیش روی خواننده هست،یک "داستان" نیست! رشته ای از افکار یک نویسنده هست که قراره روزی به شکل داستان در بیاد!
کوندرا توی این اثرش میخواسته ذهن شلوغ و بهم ریخته ی یک نویسنده رو به تصویر بکشه...
-البته برای من هم چند سال پیش رابطه ی کرکتر ها و اتفاقات داستان کمی مبهم بود، اما اینبار که برای بار دوم و پس از گذشت مدت زیادی خوندمش،خیلی راحت تر تونستم ارتباط برقرار کنم...