• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تالار گفتگو در مورد کتابهای که با هم می خوانیم(در غرب خبری نیست)

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
پس بقیه هم نظرشون رو بگن که مایلند کدوم کتاب خونده بشه ،بین بوف کور و پیکر فرهاد،تا یکی رو انتخاب کنیم ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بوف کور ... خیلی مطالب هست که خیلی ها واسشون مطرح بود . صرف گفتن اون مطالب خودش خیلی خوبه . منم با بوف کور موافقم . البته من فعلا دارم یه کتاب رو می خونم که خب اگه کتاب جدیدی برای خوندن تعیین کنید من نمی تونم بهتون ملحق بشم

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
بچه ها تکلیف تاپیک رو مشخص کنین
بوف کور قبول ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منم موافقم:blush:

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
پس بوف کور رو تا هفته ی دیگه میخونیم ...

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
اوپس !
جدا مرسي بابت اين تاپيك و باز مرسي بابت اين پيشنهاد آخري ...
فكر كنم 3 يا 4 سال قبل بوف رو خوندم
عمري بود ميام در موردش وراجي مي كنم :)

Sara18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای!!! خوش به حالتون....من که امسال نهایی دارم و ....:(

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
چشم خانوم مدیرhttp://************/files/ph2hy9ql22iakn53jtfu.gif

تاييد ميشه:blush:

:rolleyes:

اوپس !
جدا مرسي بابت اين تاپيك و باز مرسي بابت اين پيشنهاد آخري ...
فكر كنم 3 يا 4 سال قبل بوف رو خوندم
عمري بود ميام در موردش وراجي مي كنم :)
خوشحال میشیم که بیاین:happy:

وای!!! خوش به حالتون....من که امسال نهایی دارم و ....:(

پس ایشالا سال دیگه :دی

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
دوستان کسی کتاب بوف کور رو شروع کرده؟ من امروز میخوام شروع کنم.

Sara18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شروع کردم.البته 10 صفحه بیشتر فرصت نکردم بخونم.کی قراره راجع بهش صحبت بشه؟

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
من شروع کردم.البته 10 صفحه بیشتر فرصت نکردم بخونم.کی قراره راجع بهش صحبت بشه؟

قرار بود آخر همین هفته در موردش صحبت بشه،اما چون کسی نیومده چیزی بگه ،احتمالا هنوز کسی شروع نکرده باشه...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
قرار بود آخر همین هفته در موردش صحبت بشه،اما چون کسی نیومده چیزی بگه ،احتمالا هنوز کسی شروع نکرده باشه...

من چند هفته پیش خوندمش..منتظرم دوستان بخونن و بحث رو شروع کنن...نمی خوام آغزگر حرف من باشم:blush:چون بیشتر دوست دارم نظرهای دوستان رو بدونم:blush:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ظاهرا کسی شروع نکرده / بوف کور برای من همون چیزی ه که دمیان ه هرمان هسه بود . یه اثر با زبان گرم و گیرا و فوق العاده جذب کننده که نهایتا چیزی ازش عایدم نشد . نفهمیدمش . به همین سادگی . بوف کور رو دوبار خوندم و از کتاب های مرتبط هم اختصاصا زندگی , عشق و مرگ از دیدگاه هدایت (نوشته ی شاپور جورکش / موسسه ی انتشارات آگاه) که یه بخش مجزا به اسم مضمون بوف کور داره ولی باز هم ...

شاید به خاطر این باشه که اصولا با آثار سوررئالیستی / سمبولیک ارتباط برقرار نمی کنم . نمادهای موجود در متن بوف کور اونجور که گفته میشه نمادهای شخصی , که از غامض ترین نمادها محسوب میشن , هست . یعنی هیچ منطقی در روساخت و زیر ساخت کلام نمیشه پیدا کرد (که ما رو به "واقعیت" ه اثر راهنمایی کنه که خب این البته صد در صد در جهت اهداف فراواقع گرایی و سمبولیسم هست) مگر یه سری نظر شخصی. اما بحث زبان جداست . اینقدر زبان هدایت توی این اثر گرمه که بدون اغراق میشه از "در زندگی زخم هایی هست ..." تا "و وزن مرده ای روی سینه ام فشار می داد " رو بدون وقفه و استراحت خوند . دقیقا همون چیزی که من توی هرمان هسه دیدم . شاید زبان ه هیچ نویسنده ای به اندازه زبان هرمان هسه روی من تاثیر نذاشته . بارها شده که رفتم دمیان یا گرگ بیابان ش رو از قفسه بیرون کشیدم و هیمنطوری به صورت تصادفی بخش هاییش رو خوندم . تنها اتفاق خجسته ای که در مورد بوف کور برای من افتاد همین بود وگرنه از نظر محتوا هیچ چیزی دستگیرم نشد که صد در صد این به دلیل تعلق مستقیم یا غیر مستقیم این داستان به مکاتب سوررئالیسم و سمبولیسم هست .

یه اثر ه کاملا منطبق بر استانداردهای سوررئالیسم . حتما می دونید کهآندره برتون از بنیان گذاران سوررئالیسم پس از خوندن ترجمه ی فرانسوی بوف کور گفته : "کتاب هدایت جزو بیست کتاب شاهکار قرن بیستم هست" که این خودش بخشی از حرفهای من رو تایید میکنه .

در هر حال از معدود کتابهای شناخته شده ی ادبیات داستانی این مملکت در سطح جهان هست که ارزش خوندن داره ...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
حتما می دونید که آندره برتون از بنیان گذاران سوررئالیسم پس از خوندن ترجمه ی فرانسوی بوف کور گفته : "کتاب هدایت جزو بیست کتاب شاهکار قرن بیستم هست"

البر کامو هم گفته بود که بوف کور هدایت سوررئال ترین کتابی که تا به حال خونده.

حتما یه پست اماده می کنم در موردش می ذارم

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
ممنون از مانرک و آزاده ی عزیز که نظرشون رو گفتند،امیدوارم دوستان دیگه هم کم کم بیان و شرکت کنند در بحث...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کتابی که فضاهایی ترسیم کرده که توی یه غبار و ماتی هستن..یه جورایی انگار توی خواب هستیم...
شاید اخر کتاب بگیم خوب چی شد...ولی همین که لحظاتی رو ترسیم می کنه که جدا قابل فکر و لمس هست..(حداقل برای من)فکر می کنم کافی و لذت بخش باشه....
شخصیت های داستانش ادم های معمولی ولی عجیب...فضاها کاملا دچار یه غبار هستن که یه جورایی شاید ترسناک هم باشه...
پیرمرد خنزر پنزری:)

در کل دوست داشتم کتاب رو و ذهنم رو درگیر کرد..این کتاب نماد روحیات کلی صادق هدایت بود از دید من...و جذاب..در نوع اینکه اصلا توی طول داستان منتظر حادثه ای نبودم و همین غرق شدن توی فضا و واژه ها برام لذت بخش بود

بالا