هارد درایوش بالا نمیاد قبلا میومد راهی داره یکبار بالا بیاد اطلاعات را کپی کنم ؟مشخص نیست . باید بفرستید تا مشخص بشه
هارد درایوش بالا نمیاد قبلا میومد راهی داره یکبار بالا بیاد اطلاعات را کپی کنم ؟مشخص نیست . باید بفرستید تا مشخص بشه
هارد را به عنوان هارد دوم به یک سیستم وصل کن . باید با برنامه زیر یکبار به طور کامل low level format بشه . کابل ساتا مورد استفاده هم مشکل دارهبا سلام
یه هارد 2 ترا سیگست دارم ظاهرا مشکل پیدا کرده موقع نصب ویندوز اصلا تا برسه مرحله فرمت کردن درایو ممکمه نیم ساعت طول بکشه!
به سیستم خودم وصلش کردم ویندوز همش تو حالت لود بود بالا نیومد درش اوردم موقعی که سیستم روشن بود وصلش کردم به زور بعد یه ربع دراویهاش نمایان شد اطلاعاتی روش داشتم با سرعت کم انتقال دادم
اسکریت شاتها پیوست شد
در ضمن HD Sentinel اصلا نتونست امارشو نشون بده چند بار اجراش کردم باعث شد خود HD Sentinel هم بعد یه ربع بالا بیاد
بعنوان هارد دوم وصل کردم نخوندهارد را به عنوان هارد دوم به یک سیستم وصل کن . باید با برنامه زیر یکبار به طور کامل low level format بشه . کابل ساتا مورد استفاده هم مشکل داره
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
کار خاصی نمیشه کرد . هاردت مشکل داره . باید ببری پیش تعمیرکار هاردبعنوان هارد دوم وصل کردم نخوند
سیستمم الانم 2 هارد داره هارد دوم رو قطع کردم اینو جاش زدم که برنامه نتونست تشخیصش بده
کابلمم مشکل نداره چون هارد دوم خودم وصله هیچ اروز و وارنینگی نشون نمیده hd tone
دوستان یکی از هاردهای 3 ترابایتی بنده در حالت افلاین قرار گرفته و و با دستورات disk part و disk online هم بصورت انلاین برنمیگرده و در ویندوز هم کلا پارتیشنهای این هارد نشان داده نمیشود
این اتفاق وقتی افتاد که با یکی از برنامه های هارد بصورت بوت کارمیکردم !
چه راه حلی به کار بردین؟مشکل بنده کاملا حل شده. تشکر
سلام هارد در disk management شناسایی میشه؟سلام
من دوتا هارد اینترنال یکی پانصد گیگی و یکی دیگر هم سه ترابایت که هارد اصلی که ویندوز روی آن نصب پانصد گیگی است این هارد سه ترابایتکه یک پارتیشن داره دچار خطای زیر شده است لطفا راهنمایی کنید که چطور این مشکل را حل کنم من اطلاعات زیادی روی این هارد دارم
با تشکر http://up.upinja.com/5l1g4.jpg
سلام هارد در disk management شناسایی میشه؟
بله در آنجا شناساییش می کنهسلام هارد در disk management شناسایی میشه؟
یه عکس از تب health نرم افزار hd tune قرار بدینب
بله در آنجا شناساییش می کنه
دوست عزیز در نرم افزار hd tune مشکلی گزارش نشده فرمت هاردتون چیه؟
منظورم فرمت پارتیشن بندی بود که MBR و GPT هستفرمت هارد من NTFS
دوستان کسی نظری نداره! بدجور ب اطلاعاتم نیاز دارمسلام
امروز داشتم با لب تاب کار میکردم ک یهو سیستم هنگ کرد و صفحه ابی اومد و ریست شد.. بعد اینکه بالا اومد حدود2ساعت کار باز هنگ کرد و وقتی ریست شد دیگه بالا نیومد و عدم شناسایی هارد میزد
هاردو باز کردم و رو سیستم خونگی ب کابل ساتا ب عنوان هارد دوم بستم ولی تو محیط ویندوز شناسایی نمیشه..
هارد سیستم رو باز کردم و هارد لب تاب رو ب عنوان هارد اصلی وصل کردم سیستم ک روشن میکنم هارد توسط ست اپ شناخته میشه تو بایوس سیستم هم شناخته میشه ولی وقتی بخوام ویندوز نصب کنم ب مرحله شناخت هارد و انتخاب داریو ک میرسه اصلا هاردی شناسایی نشده!
هنگام روشن کردن هم وقتی دست رو هارد میزارم لرزش و صدای چرخش حس میشه درش..ولی صدای خاصی نداره.
ناگفته نمونه قبل این اتفاق اصلا ن کندی تو کارکرد داشتم نه هنگ ن مشکل دیرکرد کپی اطلاعات..
حالا سوالم اینه ک مشکل از pcb هارد وکیت اونه یا مشکل از هدر اصلی..امکان تعمیرش هست؟ اطلاعات شخصی زیادی دارم ک بشون نیاز دارم..
ممنون