emperor3508
Registered User
در این موارد هارد مشکل پیدا کرده و کنترلر و مبدل سالمه با و برنامه hdtune ازش شات بگیر تا چک کنم
ممنون از پاسخگوییتون
بنظرتون اطلاعاتش بر میگرده ؟
هارد گارانتی داره ولی وقت نکردم ببرم گارانتی
در این موارد هارد مشکل پیدا کرده و کنترلر و مبدل سالمه با و برنامه hdtune ازش شات بگیر تا چک کنم
ببرید گارانتی تا مشکل را حل کنندممنون از پاسخگوییتون
بنظرتون اطلاعاتش بر میگرده ؟
هارد گارانتی داره ولی وقت نکردم ببرم گارانتی
سلام خود هارد باید از این قابلیت پشتیبانی کنه . برنامه ها خیلی خوبی برای این کار وجود ندارد . اگر هم باشه روی ویندوز هست که روی سیستم دیگه بعید میدونم جوابگو باشهبا سلام خدمت اساتید
چند عدد هارد دارم ( وسترن سیگیت مکستور , .. ) که به دلیل این که مدتی (حدود 1 سال) مجبور می شوم آن ها را بسپارم دست یک نفر می خواهم روی آن ها یک قفل امنیتی و یا یک passvord بگذارم .
الآن مشکلم اینه که چنین نرم افزاری نمیشناسم که در عین حالی که به خود هارد و اطلاعات روش آسیبی نزنه passvord قرار بدم .
از دوستان خواهش دارم در این مورد من را راهنمایی کنند .
ممنون
سلام داشتم کار میکردم یکمرتبه صفحه ابی اومد و هارد تاپم دیگه بالا نیومد فقط صدای خرخر زیاد میده چیکارش کنم کجا ببرمش اطلاعاتش برام شدیدا مهمه[/QUOTE
ایران هارد کلینیک
سرچ کردم چندتا سایت میاد
ریکاوری در شرکت های تخصصی قیمتش بالاست .رنگ زدم میگه 200 تومن:general111: زور داره برای 10مگ ! اونم هاردی که نه سوخته نه ضربه خرده:general210:
مشکل مکانیکال دارید . در کل بهتره از اطلاعات بکاپ بگیرید و هارد را بازنشست کنیدسلام و خسته نباشید
من هارد seagate 160GB دارم که مشکل تق تق کردن داره و سیستم رو بالا نمیاره و تق تق کردن باعث هنگ کردن سیستم میشه و شاید بعضی وقتا شانسی بالا بیاد
مشکل این هارد رو به چه طریق میشه حل کرد؟ با برنامه خاصی؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
خیلی ممنون از راهنماییتون. در حال بوت باید بکاپ آپ بگیرم درسته؟ از چه برنامه ای استفاده کنم؟شما چه پیشنهادی برای انتخاب نرم افزار دارید؟؟مشکل مکانیکال دارید . در کل بهتره از اطلاعات بکاپ بگیرید و هارد را بازنشست کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون. در حال بوت باید بکاپ آپ بگیرم درسته؟ از چه برنامه ای استفاده کنم؟شما چه پیشنهادی برای انتخاب نرم افزار دارید؟؟
وضعیت سلامت هارد با برنامه HD TUNEدوستان این هارد رو خیلی وقته که دارمش به نظرتون میشه روی سیستم های جدید هم استفادش کرد؟
مشاهده پیوست 1042373
وضعیت الانش خوبه و مشکلی نداره